- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.301
hasret şu buluşma linkini göndersene bacım bi bakayım neler konuşmuşsunuz. niye gelecek hafta olmuyor? benim büyük oğlan tatil olacak o gün evde yalnız kalamaz. getirsem de ayrı bi dert olacak
benide benide bende istiyorum öznur hem biz çok yakın oturuyoruz buluşup gidebiliriz :):):)
valla çok merak ettim şimdi
hasret ben hiç bir şey sürmüyorum ve hiç cildi kurumadı şimdiye kadar bana 2 drda bebe yağı kullanmıyoruz dedi bende chicconun nemlendiricisi var onu bile hiç sürmedim
cnm benm ismim pınar sen facete varmısın ben facete pınar özer zor eklesene cnm
Buluşma ne zamann bendee gelemmi
gÜnaydııınnn...uykusuz her geceeee,yorgun Ölesİyeeee
ne kadar fenasınız hıh küsüm hepinize ben buralarda tek başına yanlızım siz oralarda buluşma yapın....
alacağınız olsun ben gelemde istanbula benim içinde bir buluşma düzenlemeyinde görün...
sen bi gellde türkiyenin öbür ucundan düşünürüsss
günaydın aşkitom maşallah bizim ki kaçta yaarsa yatsın 7,30 en geç 8,15 ayakta:) 11 saat falan uyuyor
ulaan zaten gelmiomusun haberin yok mu senin elin karılaryla toplaşıp gezip fotoları koymayı bilion bizle gelmezsenklava:
toplaşıp bi günde falcı bacı günü yapalım öyliysesempatiksalakcinni
ayfer canımaklinialirimsmile
bursadan istanbulaCADIARZU
kızlar benim kız anakucağından kaldırıyo kafasını gövdesine kadar.kalkmaya çalışıyo,oturmak istemiyo..deniyo deniyo deniyo,kalkamayınca basıyo yaygarayı al beni diye........
yarın yine misafirlerim var kızlar.işlerimi bitirince gelirim artık...hoşsohbetler.......
günaydın kızlar
sanırım herkez beni unutmuş kimse cvp bile vermiyo
tüstüm size beni unutmak mümkünmü:)
ya benim kız agu mugu pek bir konuşkandı sonra tükürük ve baloncuk çıkarmaya başlamıştı şimdi ikisini birleştirdi bir yandan konuşuyor bir yandan motor sürer gibi püüüüüü diye sesler çıkarıp tükürüyokaydirigubbakcemile3
sizinkiler de yapıyor mu???
unutmadım cnm ama girmeye hiç fırsatım olmuyo,
face akşama kadar açık ama pc başında bile deilim.
oğlum 1 saat arayla emiyo evde pervane gibiyim,
oğlumun hapşırıgı vardı dr götürdüm salı günü
öksürük sordu yok dedim soguk algınlıgı için şurup verdi,
ve bu sabah öksürük ve ateşle uyandıi 37.5 du fitil koydum
düştü şimdi tekrar çıkıyo ne yapmalıyım,?
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra..ACİL yardımınıza ihtiyacım var
ufaklıkla uğraşmaktan bir türlü giremiyorum...
hergün yeni huylar çıkardı...bebeğim 2 ay 1 günlük iken memeyi reddetmeye başladı inanılmaz kötüyüm
eskiden saatte 1 emen çocuk şimdi meme almıyo 7 saat emmediği oldu elini yiyo omzumu yiyo ama memeyi açlıktan kudursada almıyo tek çare uykusunda emzirebiliyorum aynı sorunu yaşayan oldumu
nasıl atlttınız,????
mehaba arkadaşlar ben burda yeniyim bende mart annesiyim.burda sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim.inşallah yabancılık çekmemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
11-12 haziran cuma 18,00-21,00, cumartesi 09,00-12,00 saatlerinde chicco depo satışı tuzla merkez depoda yapılacaktır:ecrin_bebek:
günaydın aşklarr...bugün 2 bucukta kuzumun aylık kontrolü var..bakalım ne diyecek dr teyzzesi..her seferinde cok iyi bakmışssın deyip onurlandırıyo beni..opuyorumnanaktan..bakalım bu ayda aynı şeyi söyliycekmi??
kızlar nabersiniz..ben oğlanın huysuzluğunu kabıuzlıktan sandım dün ..onunda etkisi varmış ama asıl sebeb 2. dişin geliyor olması (üst damakraki sol azı dişi çıkıyordu,2. dişte sağ üst damaktaki azı dişi)dün gece farkettim..dün akşam üzeri kakasını yaptıktan 1 saat sonra yine huysuzlanmaya başladı..gee 11 de zor uyuttum eşim gitti nöbetçi eçzaneden damakları için jel aldı geldi onu sürdük rahatladı...bu günde iyi şimdilik.sabah yine sürdüm damaklarına o kremden.haftayada dr kontrolumuz var orda dr mizede soracağım,birde mamasını zor içiyor damakları aıdığı için dün ançak toplamda 300-400 gr mama içebilmiştir herhalde,zayıflayaçak..(şimdi duş aldırdım uyuyor bende evimin işini yapmaya başlayaçağım birazdan,,fırsat buldukça bakarım öptüm sizi...
Ben bbalar gununde sime egeyle cekilmis rresimleri cikartip ikea film seridi cercevelerine kouacagim :) bi ark yapacakmis orjinal bi fikir bende lkaptim
tayin durumu insallah gonlunuze gore hayirlisi ile olur hanefecigim.
bizimki tukuruk yaptiginda konusmuo konustugunda tukuruk yapmio.prensipleri var herhalde kaydirigubbakcemile3
babasına bırak onu..8 yaşında çocuk lan küçükmügamyoncuiremsu
prensipli minik adam vay beeeeeee...yerler onu..bu arada benim küçük kardeşşimin de adıı şenol bu ismi karadenzililer şenol güeşten dolayıı çok kullanııyor siz niye seçtiniz???
kızlar nabersiniz..ben oğlanın huysuzluğunu kabıuzlıktan sandım dün ..onunda etkisi varmış ama asıl sebeb 2. dişin geliyor olması (üst damakraki sol azı dişi çıkıyordu,2. dişte sağ üst damaktaki azı dişi)dün gece farkettim..dün akşam üzeri kakasını yaptıktan 1 saat sonra yine huysuzlanmaya başladı..gee 11 de zor uyuttum eşim gitti nöbetçi eçzaneden damakları için jel aldı geldi onu sürdük rahatladı...bu günde iyi şimdilik.sabah yine sürdüm damaklarına o kremden.haftayada dr kontrolumuz var orda dr mizede soracağım,birde mamasını zor içiyor damakları aıdığı için dün ançak toplamda 300-400 gr mama içebilmiştir herhalde,zayıflayaçak..(şimdi duş aldırdım uyuyor bende evimin işini yapmaya başlayaçağım birazdan,,fırsat buldukça bakarım öptüm sizi...
Buarada ben ilk kez adet oldum zaten dogumdan sonra iki bucuk uc aya yakin hep kanamam oldu sakir sakir simdidede adet off sikildim ya uc gundurde dus almiyorum egenin bi sonraki uykusunda dus alicam
Meral bisey sorucam sen esindenmi ayrildin haddim degil ana bisiler okudum da cevap vermek isytemezsen verme
Beknur anacim naberr cicikimm ay cok ozledim siziya yasemin gamze yokmuu
prensipli minik adam vay beeeeeee...yerler onu..bu arada benim küçük kardeşşimin de adıı şenol bu ismi karadenzililer şenol güeşten dolayıı çok kullanııyor siz niye seçtiniz???
allah kolaylıklar versin cnm. biz de geçicez o diş sürecinden bakalım..
rica ederim cnm. zaten gizli bişi değil buradaki herkes biliyorsempatiksalakcinni Boşanma davası açtım cnm, mahkeme 13 ekimde. ama şu an ayrı yaşıyoruz zaten cnm
Şenol kim leyn?[/QUOTE
la meral senol doguhan benim oglumun ismi.sempatiksalakcinni
Calinti zati ocd call :) 7 li oluyo ikea fils seridi cokl guzel sinan cetinin film kimin
babasinin ismi.ama babasina bu ismi koyan yani esimin ismini koyan dedesi karadenizli.
ben babasina benzemesini ve babasinin ismini almasini cok istiyordum.ikiside oldu.oglusumun iki ismi var yani.
günaydın Ebruş. hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.
sagolun maralım öznurum inşallah iyi şeyler duyarım..birazdan cıkıorum mucccccccckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?