2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meral o bulusma topiginde dediydim dun galbia shiccodan ne siparis ettiniz bakim ben egenin butun cicisleri utuledim yerlestirdim egeyo uyuttum benim herif denizliye gidiyo yarin pa*r gelcek onun kiyfaetlerinide yikiyorum evi supurucemde ege uyanirmi diye dusunuyorum ikeada yalan oldu isimi ghucumu birakip disari cikmaktan hoslanmiyorum

hasret şu buluşma linkini göndersene bacım bi bakayım neler konuşmuşsunuz. niye gelecek hafta olmuyor? benim büyük oğlan tatil olacak o gün evde yalnız kalamaz. getirsem de ayrı bi dert olacak

babasına bırak onu..8 yaşında çocuk lan küçükmügamyoncuiremsu

kızlar nabersiniz..ben oğlanın huysuzluğunu kabıuzlıktan sandım dün ..onunda etkisi varmış ama asıl sebeb 2. dişin geliyor olması (üst damakraki sol azı dişi çıkıyordu,2. dişte sağ üst damaktaki azı dişi)dün gece farkettim..dün akşam üzeri kakasını yaptıktan 1 saat sonra yine huysuzlanmaya başladı..gee 11 de zor uyuttum eşim gitti nöbetçi eçzaneden damakları için jel aldı geldi onu sürdük rahatladı...bu günde iyi şimdilik.sabah yine sürdüm damaklarına o kremden.haftayada dr kontrolumuz var orda dr mizede soracağım,birde mamasını zor içiyor damakları aıdığı için dün ançak toplamda 300-400 gr mama içebilmiştir herhalde,zayıflayaçak.. (şimdi duş aldırdım uyuyor bende evimin işini yapmaya başlayaçağım birazdan,,fırsat buldukça bakarım öptüm sizi...

Buarada ben ilk kez adet oldum zaten dogumdan sonra iki bucuk uc aya yakin hep kanamam oldu sakir sakir simdidede adet off sikildim ya uc gundurde dus almiyorum egenin bi sonraki uykusunda dus alicam
Meral bisey sorucam sen esindenmi ayrildin haddim degil ana bisiler okudum da cevap vermek isytemezsen verme
Beknur anacim naberr cicikimm ay cok ozledim siziya yasemin gamze yokmuu

ben birazdan cikacagim.once goztepe sgk sonra medyum.bulusmaya gelecekmisin ? porada detayli anlatirim gun belirler sonra beraber gideriz amam bebekleri goturmeyelim bence,netice kadin karismislardan.

cnm benm ismim pınar sen facete varmısın ben facete pınar özer zor eklesene cnm

kis pinar biz senle tanisik cikacagiz galiba,ismin hic yabanci gelmiyor.

Buluşma ne zamann bendee gelemmi

e heralde geleceksin oyaris ona gore

gÜnaydııınnn...uykusuz her geceeee,yorgun Ölesİyeeee

meral bence bu cocugun bi derdi var.3.ayini bitirmek uzere olan bi cocugun minimum 4 saat araliksiz uyumasi lazim.ya bi profesyonele danisana bitanem.
gittikce endise veren bi durum bu.buyukdemi oyleydi ?

ne kadar fenasınız hıh küsüm hepinize ben buralarda tek başına yanlızım siz oralarda buluşma yapın....
alacağınız olsun ben gelemde istanbula benim içinde bir buluşma düzenlemeyinde görün...

kaydirigubbakcemile3

diyordum hasret kesin bilir yine cevap senden geldi canim

yirim nan ben asyayi.guresci mi olacak kizimiz kaydirigubbakcemile3 super kaslari gucleniyor.
ya olcay seninde bu misafirin beni baydi sen nasil tahammul ediyorsun.surekli bi atraksiyon.

günaydın kızlar
sanırım herkez beni unutmuş kimse cvp bile vermiyo
tüstüm size beni unutmak mümkünmü:)

heee kus kus sen gelme aylarca sonra ugra kustum de.asil bis sana kustuk sempatiksalakcinni

tayin durumu insallah gonlunuze gore hayirlisi ile olur hanefecigim.
bizimki tukuruk yaptiginda konusmuo konustugunda tukuruk yapmio.prensipleri var herhalde kaydirigubbakcemile3

allah allah bebeklerimize ne oluyor boyle.canim 2 gun once benimkide oyleydi.
kasiklarindan baslayip koltuklatlarina en son alnina islak bez koy.ama cokda islak olmasin.calpol ver bi cay kasigi dusmezse 4 saat sonra tekrar ver.8 saatte dusmezse al doktora gotur ben atesden cok korkarim.

canim hemen sag sutunu biberonla ver once ac kalmasin bi sakinlesin.ondan sonra meme ucuna tatli bisey sur.sik sutu meme ucunda topansin etrafinada sur agzina ver.basini hafif memeye dogru bastir.

mehaba arkadaşlar ben burda yeniyim bende mart annesiyim.burda sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim.inşallah yabancılık çekmemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldin.kendin hakkinda biraz bilgi verebilir misin? tabi bebis hakkindada.

11-12 haziran cuma 18,00-21,00, cumartesi 09,00-12,00 saatlerinde chicco depo satışı tuzla merkez depoda yapılacaktır:ecrin_bebek:

ya beni chiccocular kovaladigi icin oglusumun herseyini chicco aliyorum ve su tuzla depoyu acayip merak ediyorum.giden varsa gecerken benide alsin yoksa kocam hayatta goturmez.

hadi bakalim insallah yine gururlandirir seni yagmurum.

Ben bbalar gununde sime egeyle cekilmis rresimleri cikartip ikea film seridi cercevelerine kouacagim :) bi ark yapacakmis orjinal bi fikir bende lkaptim

canim benim bitanecik kuzu acda mi kaliyorlar bu dis sebebiyle (( bir an once gecer cikarir disini.

Ben bbalar gununde sime egeyle cekilmis rresimleri cikartip ikea film seridi cercevelerine kouacagim :) bi ark yapacakmis orjinal bi fikir bende lkaptim

himmm fikri calabilir miyim ?

tayin durumu insallah gonlunuze gore hayirlisi ile olur hanefecigim.
bizimki tukuruk yaptiginda konusmuo konustugunda tukuruk yapmio.prensipleri var herhalde kaydirigubbakcemile3

prensipli minik adam vay beeeeeee...yerler onu..bu arada benim küçük kardeşşimin de adıı şenol bu ismi karadenzililer şenol güeşten dolayıı çok kullanııyor siz niye seçtiniz???

babasına bırak onu..8 yaşında çocuk lan küçükmügamyoncuiremsu

babası işte olacak ona bırakamam. küçük değil ama evde o kadar süre yalnız da kalamaz. mecbur yanımda getiricem bu defa da hemen sıkılıcak başımın etini yicek. Ebru da gelmiyo ki, onun oğluyla oynarlardı. Olcay zaten yok

Calinti zati ocd call :) 7 li oluyo ikea fils seridi cokl guzel sinan cetinin film kimin

prensipli minik adam vay beeeeeee...yerler onu..bu arada benim küçük kardeşşimin de adıı şenol bu ismi karadenzililer şenol güeşten dolayıı çok kullanııyor siz niye seçtiniz???

babasinin ismi.ama babasina bu ismi koyan yani esimin ismini koyan dedesi karadenizli.
ben babasina benzemesini ve babasinin ismini almasini cok istiyordum.ikiside oldu.oglusumun iki ismi var yani.

allah kolaylıklar versin cnm. biz de geçicez o diş sürecinden bakalım..

rica ederim cnm. zaten gizli bişi değil buradaki herkes biliyorsempatiksalakcinni Boşanma davası açtım cnm, mahkeme 13 ekimde. ama şu an ayrı yaşıyoruz zaten cnm

Şenol kim leyn?

annem ve oglum hala uyuyorlar ama benim cikmam lazim.sutumu sagip birakayim bari.emzirip cikarim diye dusunuyordum ama uyandirmakda istemiyorum oglumu.
neyse geldigimde yazarim gelismeleri.ben yokken cok kaynatmayin :)))

babasinin ismi.ama babasina bu ismi koyan yani esimin ismini koyan dedesi karadenizli.
ben babasina benzemesini ve babasinin ismini almasini cok istiyordum.ikiside oldu.oglusumun iki ismi var yani.

anladıım canıım...ne güzel Allah gönlüne göre vermişş...ben de kıızıımıın babaıısıı gibi gamzesi olsun istiyordum ama o gamzesi dahil komple babasıına benzedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
pardon ya Öznur, inan ben sadece doğuhan diye biliyodum. bu arada benim büyük te öyleydi cnm. 2 yaşına kadar emdi ve emmeyi bırakana dek gece boyu uyanıp durdu. bunların babası da öyleymiş. başka huyları benzemesin inş.

Hmm anladim hakkinizda hayirlisi olsun canim
Ocd nere gidiyon leyn kaynanan naasill seninn
Banada sorcanizmi yine ege diye ben yunanistanliyim o yuzden egeliyim o yuzden ege oldu ancak sarisin anadan kumral babadan bugday cucu cikti ne gozu renkli yuzu beyaz ege olmamaliymis diyorum kendi kendime benim oglumun cenesinde ve yanaklarinda toplam dort adet gamze var gozleride cekik :) bi foto koymsk isterdimde tl giriyom beceremiyorum face kiler gorur yaramaz oglumu

QUOTE=gulencim;13671911]Hmm anladim hakkinizda hayirlisi olsun canim
Ocd nere gidiyon leyn kaynanan naasill seninn
Banada sorcanizmi yine ege diye ben yunanistanliyim o yuzden egeliyim o yuzden ege oldu ancak sarisin anadan kumral babadan bugday cucu cikti ne gozu renkli yuzu beyaz ege olmamaliymis diyorum kendi kendime benim oglumun cenesinde ve yanaklarinda toplam dort adet gamze var gozleride cekik :) bi foto koymsk isterdimde tl giriyom beceremiyorum face kiler gorur yaramaz oglumu[/QUOTE]

amin cnm sağol.
dur seni bi ekliyem face'de. onayla benisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…