2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, internetten bir alışveriş sitesinden pilates seti ve hamileler için özel pilates dvd'si sipariş verdim..Bakalım bi deniycem..Memnun kalırsam tavsiye ederim size...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tabiki normal hatta iyi bile bazı arkadaşları haftada bir çağırıyorlardı kanama olunca riskli gebelik sayılıyo arada bir gidip kalbinin atıp atmadığına bakıyolar...topicimzde olmaz inşallah böyle şeyler..şimdilik iyi gidiyoruz hepimize maşallaaahhhh...

canım bizim takvimlerin altında internet adresi var oraya gir yap bitince profilindeki bölüme yapıştır adresi sen bi hazırla takvimini ben sana söylerim..

Kizlar sizde karninizda bi hareketlenme gibi bisey hissediyormusunuz?
Yoksa sadece benmiyim...henüz cok erken aslinda ama
ben bazen resmen bi taraftan bi tarfa gezdiginimi diyim ne diyim artik öyle bisey hissediyorum...

ben hissetmiyorum, cok da merak ediyorum!
bebegimin gelisimi herseyi yolunda cok sukur, elimi koyup bisiler hissetmeye calisiyorum, tık yok. benim gibi hala bisey hissetmeyen var mi???:uhm:

çorbaların hepsi kolay bebişimm...
yoğurt çorbası yap istersen ona hamile çorbasıda diyolarmış...
ama biraz başında beklemen gerekiyo sen en iyisi at düdüklüye bi bardak mercimek bi soğan bi tane havuç pişsin o kendi kendine çıkınca blendırdan geçirirsin dibine un kavurabilirsin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…