2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba :)) ben geldimopuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar?? kısacık gecmişe bakayım özledim sizleri:)
hoşgeldin cicimolumunekankayizsmile
senlede yaknmışız getü bana bırak kız ben bakarım ikiine birden:) ama seninki yaramazmış istemem sonra benüm kızuda azduruuuursempatiksalakcinni canım şaka bi yana aslında tamda merkes bölge oralarda ajanslara bak istersen gönderirler birilerini netten araştrsana?
ewet cnm dikkat etmek lazım başka bişey değil allah korudu yawrumu çok kötü şeyler olabilirdi ama olmadı şükür çok kötü dewrildi araba...

wakummu bulamadılarakannehir o nası bi hastane kız neresiydi? ama wakum olmadığı iyi olmuşi bebişin kafasında şekil bozukluğuna yol açıyor

sorma EBRUcum benim oğlanın uykusu aynı babası uyumayı hiç sevmiyor hep oyun istyor kucakta durmayı da sevmiyor beyi gezdireceksin evin içinde volta atıyoruz gezerkene bir mutlu heryere birden bakmaya calışıyor şapşal yalama gibi oluyor kafası bir sağa bi sola:))
kilosu evet dombeyim diye seviyorum:) kucakta taşırken ölüm ama biraz daha kas yaparsam zeyna gib gezincem ortalıkta.olan belime oldu..

hazır fırsat varkene sorayım size ..bebişleriniz yan yatıyor mu ?? ben artık yan yatramıyorum uyumuyor öle kafasını ceviriyorum onu da değiştiriyor yönünü.kafası düzgün sekillenmeyecek diye korkuyorum..
bir de kaşları tek tek düzelirmi kine?

slm kızlar hayırlı cumalar
biz bu gece nöbetteydik oglumla ateşi 39 oldu çok korktum pamuklu su koydum klem yerlerine
şükür atlattık bugün sanki birazdaha iyi balgam çıkarıyo bende balla limon karıştırıp verdim acaba bir masuru varmıdır.

ayne dert bizdede var arkadaşım ne tarafa yatırırsam yatıryım yine tam sırt üstü dönüyor kafasının arkası biraz düz oldu çok üzülüyorum dümdüz olucak diye ama yapacak bişey yok ben kafayı çeviriyorum o geri dönüyor delirmemek elde değil

gecmiş< olsun eftelcim..
bal verme tatlım. 1 yaşından küçük cocuklarda alerjik reaksiyon görülebilir..o zamana dek yedirilmemeli. limon da cok asidik dr u falan arasan..acil şifa diliyorum

gecmiş< olsun eftelcim..
bal verme tatlım. 1 yaşından küçük cocuklarda alerjik reaksiyon görülebilir..o zamana dek yedirilmemeli. limon da cok asidik dr u falan arasan..acil şifa diliyorum

cnm ceabın için tşk ederim,dr aradım dün getir dedi götürdüm başka ilaç yazdı yavrumun
7 adet ilaç oldu hepsini nasıl kaldırsın bende doğal yola başvurdum ama olmuyomuş demekki

günaydın kızlarrr hasret çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışın talihsiz birgün geçirmişin ya bişey soracam baya bi sayfaları gezdim ama bulamadım benim bebişin boynunun altı çok kötü isilik olmuş burda sanki öle bi konu okumuştum bebegi isilik olan arkadaşlar vardı acaba hangi kremi sürmek iyi geliyorr birde bildiğim kadarıyla sıcaktanmı oluyor bu isilik yardımcı olursanız sevinirim hepinize mutlu günlerr

Eftel sasirma dr goturun cocugu usutmus o belli
Ebru arada kaynattin baska sayfaya yonlendirdin beni kuafore geldim bilem ben sacim paket oluyor cok guzel olmus sacin sizin aparetmanda akrabalartmi var
Taburcu benim oglanda oye ben onu gunduz yatak odasibnda yatagin ustunde uyutuyorum yanina yatiyorum yan ceviriyorum ellerini tutuyorum poposunada pis pis hemen kalkiyorum avuclarinada agiz mendili veya onluk tutturuyorum cakmiyo

cnm ceabın için tşk ederim,dr aradım dün getir dedi götürdüm başka ilaç yazdı yavrumun
7 adet ilaç oldu hepsini nasıl kaldırsın bende doğal yola başvurdum ama olmuyomuş demekki

sen süt veriyorsan sen ye iç onları bence..adacayı filan iç bol bol..öylede alır nasılsa
balgam cıkarıyorsa ilaçları ver.şimdi kullan ki ilerlemesin canım..hemen şifa bulsun meleğin inşaLLAHH

hıh ben de sinir oluyorum canım yaa ..bizimkin de de var düzlük(incecik yastık kullanı yastığın bi tarafının altına yükseltecek bişey koyuyorum işe yarıyo uyanmazsa.

Aynen biz5ede var o duzluk surati genis duruyo onu halletmek lazimmis armut kafa duzeliyomusta yassi kafa zormus ne yapcaz ya ya yuzustu donuyo yada gene sirt ustu

nimet bal niye veriosun agır gelir cocuga ya..ayrıca ateşi cıktıgında kasıklara koltuk altına bir de başına ılık soguk bezler koyun ama kızlar sakın koltuk altlarına koydugunuz bezleri gögüslerden uzakta tutn dedi hemşire kaş yapayım dserken göz cıkaran anneler cok var dedi..bu defa ALLAH muhafaza cigerlerini üşütüp getiren cok var dedi..!!!!

Ben hic oyle seylere gelemiyorum 38 goruru gormez dr bulurum kendimi havale riski fazla benim yengem cucukten gecirmis havale gozlere vurmus 38.3 ile o yuzden yok bez bilmem ne ugrasmam ben fitil veririm bi dus soguga yakin 36 derece ile dusmezse acile giderim 39 derece ile evde durmak akil kaeri degil bence nimet

Birde yedi ilc baya ciddi cocuk baya usutmus ama dikkat ince giyinip usutmesinden terlemesi kat kat daha kotu ege kolsuz ic badi uzerine ince ayakli tulum giyiyo geceleri debenhams ve wenice var incecik terletmeyen
Bu ssbah anneme giderken egeye kot sort uzerine kisa kollu giydirdim artik havalar sicak alismalari gerek balgam cikarmasi iy bisi balgam cikaramiyosa hava felan veriyolar

cnm gün içinde kaç defa yaşadım her defasında dr götürsem ben eve gelemem yaptıkları bişey yok zaten ilaç yazıp yolluyolar bende fitil verdim ama fitili bekleyemedim bende ılık suyla destek verdim bende korkuyorum ama ne yapabilirim,

cnm ablam ver dedi bende verdim çay kaşıgıyla
arkasından su içirdim, biliyorum göğsüne veya boynuna koymuyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…