- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.501
hoşgeldin cicimolumunekankayizsmileherkese merhaba :)) ben geldimopuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar?? kısacık gecmişe bakayım özledim sizleri:)
senlede yaknmışız getü bana bırak kız ben bakarım ikiine birden:) ama seninki yaramazmış istemem sonra benüm kızuda azduruuuursempatiksalakcinni canım şaka bi yana aslında tamda merkes bölge oralarda ajanslara bak istersen gönderirler birilerini netten araştrsana?kızlar maşallahınız var. Ne ara, nasıl yazıyorsunuz. Benim kızım gündüz 30-40 dk 3-4 uyku uyuyor oda kucağımda maalesef. Şu anda olduğu gibi... Bırakır bırakmaz uyanıyor. Uyanık olduğu vakitlerde de sürekli kucak istiyor. Hiçbir iş yapamıyorum. Okuyabilirsem mesajlarınızı okuyorum ki onu da çoğu zaman yapamıyorum. Emzirmeye çabala yok emmedi sütü sağ, mama yap, yok biberon temizle, bu arada kızı oyala... banyo yapamadım 3 gündür. Akşam duş alacaktım. Babasında durmadı, habire ağladı. Ben aldım, uyutayım derken saat 22 olmuş ki daha yemek yememişim. Nasılda yorgunum vurdum kafayı yattım. Gündüz hiç durmayıp gece de 3 kere kalkınca vücudum dayanmıyor. Çok zormuş hele tek adam olunca insan biraz mola istiyor.
1 ay sonra işe başlayacağım, bakıcı bulamadım; çok canım sıkkın buna. Kreşe vermek zorunda kalacağım diye çok üzülüyorum. Mköy, Kuştepe civarında bir bakıcı bulamaz mı insan ya... Bir de çok yüksek paralar istiyorlar ki benim bütçem bu parayı öedeyemez.
Kreş haftanın 5 gününe 500 dedi. Süt iznimi iş yerim topluca tek gün kullanmama izin veriyor kreşle bir daha pazarlık yapacağım haftanın 4 günü için. Yine de kreş değil bakıcı istiyorum. Benim hasta bir annem var evde. Kendi kendine idare ediyor kimseye bir zararı yok. İstiyorum ki bakıcı bizim evimizde baksın bebeğime çok mu şey istiyorum ya
Hasret geşmiş olsun, geçen haberlerde vardı; tren istasyonunda anneanne bebek arabasının frenini kilitlemeden arabayı bırakıyor. Araba ikiz arabası bir çocuk bir bebek var içinde. Araba tren raylarına düşüyor, trende o esnada geliyor bebek arabasına çarpıp sürüklüyor. Allahtan ikisinede bir şey olmuyor. Kaldı ki bu ilk değilmiş. Aynı ülkede geçen sonbahar tren istasyonunda yine böyle bir olay yaşanmış. Bu arabaların kilit sistemine çok dikkat etmek lazım.
aynen öyle oldu canım benimkide en son vakuma yöneldiler vakum bulamadılar son anda öbür doktor bi çöktü karnıma onun sayesinse oldu ama ben toparlanamadım sonra sendede oldumu sürekli ağlama kabuslar sürekli doğumu yaşadım çok kötü yaaa ağlama ataklarım hala geçmiş değil ama daha iyiyim şükür
hazır fırsat varkene sorayım size ..bebişleriniz yan yatıyor mu ?? ben artık yan yatramıyorum uyumuyor öle kafasını ceviriyorum onu da değiştiriyor yönünü.kafası düzgün sekillenmeyecek diye korkuyorum..
bir de kaşları tek tek düzelirmi kine?
ok bebemyerimsenibenebru ben de yazdım bizi de ekler misin?
slm kızlar hayırlı cumalar
biz bu gece nöbetteydik oglumla ateşi 39 oldu çok korktum pamuklu su koydum klem yerlerine
şükür atlattık bugün sanki birazdaha iyi balgam çıkarıyo bende balla limon karıştırıp verdim acaba bir masuru varmıdır.
gecmiş< olsun eftelcim..
bal verme tatlım. 1 yaşından küçük cocuklarda alerjik reaksiyon görülebilir..o zamana dek yedirilmemeli. limon da cok asidik dr u falan arasan..acil şifa diliyorum
cnm ceabın için tşk ederim,dr aradım dün getir dedi götürdüm başka ilaç yazdı yavrumun
7 adet ilaç oldu hepsini nasıl kaldırsın bende doğal yola başvurdum ama olmuyomuş demekki
ayne dert bizdede var arkadaşım ne tarafa yatırırsam yatıryım yine tam sırt üstü dönüyor kafasının arkası biraz düz oldu çok üzülüyorum dümdüz olucak diye ama yapacak bişey yok ben kafayı çeviriyorum o geri dönüyor delirmemek elde değil
sen süt veriyorsan sen ye iç onları bence..adacayı filan iç bol bol..öylede alır nasılsa
balgam cıkarıyorsa ilaçları ver.şimdi kullan ki ilerlemesin canım..hemen şifa bulsun meleğin inşaLLAHH
hıh ben de sinir oluyorum canım yaa ..bizimkin de de var düzlük(incecik yastık kullanı yastığın bi tarafının altına yükseltecek bişey koyuyorum işe yarıyo uyanmazsa.
nimet bal niye veriosun agır gelir cocuga ya..ayrıca ateşi cıktıgında kasıklara koltuk altına bir de başına ılık soguk bezler koyun ama kızlar sakın koltuk altlarına koydugunuz bezleri gögüslerden uzakta tutn dedi hemşire kaş yapayım dserken göz cıkaran anneler cok var dedi..bu defa ALLAH muhafaza cigerlerini üşütüp getiren cok var dedi..!!!!slm kızlar hayırlı cumalar
biz bu gece nöbetteydik oglumla ateşi 39 oldu çok korktum pamuklu su koydum klem yerlerine
şükür atlattık bugün sanki birazdaha iyi balgam çıkarıyo bende balla limon karıştırıp verdim acaba bir masuru varmıdır.
cnm gün içinde kaç defa yaşadım her defasında dr götürsem ben eve gelemem yaptıkları bişey yok zaten ilaç yazıp yolluyolar bende fitil verdim ama fitili bekleyemedim bende ılık suyla destek verdim bende korkuyorum ama ne yapabilirim,Ben hic oyle seylere gelemiyorum 38 goruru gormez dr bulurum kendimi havale riski fazla benim yengem cucukten gecirmis havale gozlere vurmus 38.3 ile o yuzden yok bez bilmem ne ugrasmam ben fitil veririm bi dus soguga yakin 36 derece ile dusmezse acile giderim 39 derece ile evde durmak akil kaeri degil bence nimet
nimet bal niye veriosun agır gelir cocuga ya..ayrıca ateşi cıktıgında kasıklara koltuk altına bir de başına ılık soguk bezler koyun ama kızlar sakın koltuk altlarına koydugunuz bezleri gögüslerden uzakta tutn dedi hemşire kaş yapayım dserken göz cıkaran anneler cok var dedi..bu defa ALLAH muhafaza cigerlerini üşütüp getiren cok var dedi..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?