- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.541
yok yaw ne akrabası anam gelin dedigim erkek kardesimin cıktıgı kız..daha bişi yok ortada..andan aldım maşa..aman niye kuaförlere para vereyim hazırı var işte yarımsaatimi aldı..Eftel sasirma dr goturun cocugu usutmus o belli
Ebru arada kaynattin baska sayfaya yonlendirdin beni kuafore geldim bilem ben sacim paket oluyor cok guzel olmus sacin sizin aparetmanda akrabalartmi var
Taburcu benim oglanda oye ben onu gunduz yatak odasibnda yatagin ustunde uyutuyorum yanina yatiyorum yan ceviriyorum ellerini tutuyorum poposunada pis pis hemen kalkiyorum avuclarinada agiz mendili veya onluk tutturuyorum cakmiyo
mucuxxxnimet kesinlikle 1 yaşına gelmeden bal yasak,verme
ebrucum çok tatlı çıkmışsınız foto da.
benim misafirler gelmek üzere.size iyi sohbetler...
:mymeka:
naptın cnmm yaaaa bebeğemi werdinakannehir bal 1 yaşına kadar önerilmiyor bebek öçlümlerine yol açabiliyor çok zararlı...
limonda minicik kuzunun gelişmemiş sindirim sistemini midesini altüst ederrrrr umarıum çok az wermişsindir lütfen böyle şeylere başwurma bir adaha 39 diyorsun nedn doktora götürmedin kiyasakkelime
yerimsenibenarkadaşlar başka gruplardan annelerdir belki merak etmişlerdir biz neler yapıyoruz diye olsun varsın...bullançak bir kere ekim 2010 annelerinden benim bildiğim..
isilik bu sıcaktan ve terden oluşan krmızı sivilce gibi noktalar dimi??benim kuzunun bogaz boyunlarında galiba giydigi badilerin sürtmesi sonucu oluşan tahrişler var kıpkırmızı..LOKOıD LıPOKREM VERDı BUNU ıÇıN VE 3 GÜNDEN FAZLA KULLANMA DEDı..ya ben isilik için oğlanı duş aldırıveriyorum geçiyor..hakkatten siz ne yapıyonuz isiliğe..ne kremleri sürüyonız..saı dr ye gittiğimde bunuda bi sorayım
isilik bu sıcaktan ve terden oluşan krmızı sivilce gibi noktalar dimi??benim kuzunun bogaz boyunlarında galiba giydigi badilerin sürtmesi sonucu oluşan tahrişler var kıpkırmızı..LOKOİD LİPOKREM VERDİ BUNU İÇİN VE 3 GÜNDEN FAZLA KULLANMA DEDİ..
bizimde sürekli oluyo geçiyo tekrar oluyo.. hametan sürüyorum çok iyi gelio bephantende srebilirsn. ıslak kalmasın yakası dikkat et salya falan yapıp ıslatr deiştr hemen
cnm 2yaş altı çocukların kreşte olmasına çokkkkk karşıyım.. internneteen baksana o kadar ajans war ajansın yakın olmasıönmli değil ne alaka her tarafa yolluyolar....
ortalama 8dk. emiyor. 1 saat geçmeden yine emziriyorum. sağmak sütü azaltıyormuş.
nasıl bir sinir harbi değil mi.insan kime inanacağını şaşırıyor.
çanım benimki sedee mamayla besleniyor..boşver sen görümeni kaynananı..verebildiğin kadar sütünden ver..ama bebişide aç bırakma,,hasta olur zayıflar...kendi yakınlarını dinle sen..
kızlae ya benim oğla 15 inde 4 ayını dolduraak..bu gün mama kutusunun üstüne baktımda,,2 gündürde ufaklığın yediği miktarı not ediyordum kağıda..neyse mama kutusunda 4 aylık bebeğin en az 1000 ml içmesi gerekiyormuş benimki ançak 700-800 arası içiyor günlük..nasıl yapsamda arttırsam bebişin yediklerini..yokken hiç almıyor biberonu..
kızlar slm az önce dr geldik gelişimi kg herşeyi iyiymiş ama kalbinde bir ses duydugunu söyledi en yakın zamanda baktırın dedi lanet yerde bakacak çocuk kardoloğu yok kocamla kavga ediyorum ben ist gidecem diyorum o yok diyor pzt biletimi alıp gidecem isterse boşasın...
ajans görüşme için ofise çağırdı, ben de o nedenle yakında ajans sordum. Hiç akıl edemedim siz buyrun ben gelemem demeyi. Akıl akıldan üstün...
Sağmak sütü azaltıyor mu? Yok daha neler, ben 3 emzirme danışmanına gittim. 3 de bana her emzirme sonrası göğüslerimi 20 dk sağmamı tavsiye etti sütü artırmak için. Süt göğsünde kaldıkça vücut ihtiyaç yok diye üretimi düşürüyormuş. Sütü tam boşaltınca daha çok süt lazım deyip vücut üretime geçiyormuş. Öyle 1 günde artmıyor süt. en az 3 gün gerekiyor. Sütü azaltan şey stres, az su tüketimi, yorgunluk, uykusuzluk ve bebeğin emmemesi. İnan bana bu konuyu hatmettim. Kaldı ki benim ablam kızının doğumumun 3 günü hastalandı 15 gün kadar kadar ilaç kullanımı nedeniyle emziremedi düşün 15 gün bebek hiç emmedi, ama 2 saatte bir hep sağdı. Başta 20 ml gelen süt 15 gün sonra 100 ml geliyordu.
Bir düzen kurmaya çalışıyorum. Olaki tutarsa memeyi kesinlikle bırakana kadar çekmiyorum. Uyuyor uyanıyor arada emiyor ama bu çok nadir. Genelde gece uyurken emziriyorum. O zaman hem sütüm oluyor hemde o uykuda tutuyor. Sabah ve öğle seanslarında 2 dakikada emse vermiyorum mamayı çünkü biliyorum sütüm var. Emseydin diyorum. Öğleden sonraları ve akşamları emince veriyorum mamayı. Her emzirme sonrası 20 dk sağıyorum. Gece hariç çünkü yorgunluktan tükenmiş oluyorum. Bazen 10 ml bazen 5 ml değişiyor son beslemede onlarıda veriyorum. Geçen ay 1 kg üzerinde aldı ama o zaman çok mama vermiştim. Bakalım bu ay ne olacak. 700-800 alsa böyle devam edeceğim.
Doktoruna sor bence, bizim doktorumuz sırf mama ile beslenen üçüz kuzenlerimiz için zorlamayın vücutları ihtiyaç duyduğu kadarını alıyor, kilo almaları iyi daha fazla mamaya gerek yok demişti.
cano benim kuzen için bebekliginde kalbinde delik var dendi..şimdi 24 yaşında maşşalh turp gibi bi kız..sıkıntı etme kendine..ebru nunda dedigi gibi büyüdükce kayboluyo ..kızlar slm az önce dr geldik gelişimi kg herşeyi iyiymiş ama kalbinde bir ses duydugunu söyledi en yakın zamanda baktırın dedi lanet yerde bakacak çocuk kardoloğu yok kocamla kavga ediyorum ben ist gidecem diyorum o yok diyor pzt biletimi alıp gidecem isterse boşasın...
senn adın neydi gdztk??bu arada nezaman görücez seni ve bebişini??buda 3.sorum ;bebegin nasıl oldu kullanıomusun ilaçlarını??buda 4.sorum;..şaka şaka bitii şimdi cvppp isteyomAZEM benim arkadaşımın oğluna da benzer birşey dediler. hacettepeye götürdü. birşeyi yok merak etmeyin dediler. sen de ferah ol. stres yapma. sağlıkla büyüsün inşallah.
bir de arkadaşım yarın karsa geliyor daha önce bahsetmiştim. oğuz bey varmış. o nasıl bir dr. biliyor musun.
senn adın neydi gdztk??bu arada nezaman görücez seni ve bebişini??buda 3.sorum ;bebegin nasıl oldu kullanıomusun ilaçlarını??buda 4.sorum;..şaka şaka bitii şimdi cvppp isteyom
yok yaw ne akrabası anam gelin dedigim erkek kardesimin cıktıgı kız..daha bişi yok ortada..andan aldım maşa..aman niye kuaförlere para vereyim hazırı var işte yarımsaatimi aldı..
mucuxxx
nan hasret sende bi ara bal neyim vermiyomuyduncero ya sirserisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?