2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de mi... Bu depresyonun yakalamadığı kimse kalmadı heralde topikte..

ya dr diyoki önemli bişey yok ama kabızlıkla birlikte 7 ilaç kullanıyo fazla deilmi bu
çok giyinmeyi seven biri deilim bende çıtçıtlının üstüne ince tulum giydiriyorum,gündüz deilde gece terliyo,sırtına bez koyuyorum terledigi zaman, üstüne ince battaniye örütüyorum açıyo zaten sıcagı sevmiyo..

Nasil yani orada mudahale etmiyolarmi ne bilim soyarlar buser yaparlar en azindan gozetim altinda olur diye dusundum egenin kuzenide ateslendi iki aylikken hastanden salmadilar onu surekli onlar ilgilendi soydular ilacli sular falan yaptilar
Usutmusmuki sen onu bugun sadece ic badiyle tutki zaten sicak tetiklemesin ege her aksam atesleniyor 37.4 kadar cikiyo ama ege dis patlamk uzre

Çok geçmiş olsun canım..Allahtan ki düşmüş.
Bizimki de aynı..Bi de biz sürekli ayakta sallıyoruz. Dümdüz oldu arkası.(
Bizim kız üzerini aça aça en sonunda üşüttü hasta oldu. Tulum en iyisi..

dün 37.5 du ateşi fitil koydum dr aradım hani ateşleniyo öksürüyo ne yapabilirim getirimmi oda getir dedi başka neden olabilir,götürdüm atesi düşmüştü neden ateşini düşürdün dedi ben hasta halini görmek istiyorum dr böyle ister dedi bende korktum bekleyemedim dedim, ilaç yazdı geri yolladı gecede zaten 3 de ateşlendigi için dr yok devletede götürmek istemedim bakalım bugün çıkarsa götürecem dr tekrar inşallah yine ilaç yazıp yollamaz. cnm patladıgını nasıl anlıyonuz yağız efe salyası akıyo diş çıkarıyo olabilirmi?

Bu civarda tek bir ajans buldum, onu da aradım. 900 tl'den başlar dedi, çocuk bakımı eğitimi almış isterseniz 1250 dedi. Ben bu parayı karşılayamıyorum. Haftanın 4 günü sadece kızıma bakacak, başka iş istemiyorum. İş yerindeki arkadaşım Üsküdar'da oturuyor. 450 liraya baktırıyormuş bebeğine, benim max verebileceğim 600. O nedenle tek alternatif kreş gibi görünüyor. Bu civarda (mköy/kuştepe/Şişli) başka ajan bilen var mı?

Benim kızımın da boynunun altı ısılık olmuş, iyi mi yaptım bilmiyorum ama ben dün pişik kremini sürdüm, bugün iyi gibi.

Ah malesef benim ki kucakta uyuyor, yüz üstü uyumayı sevdiğinden uyur gibi olunca yüz üstü yatırıyorum, 10 dk sonra kalkıyor sonra da uyumuyor.

selam kızlar.
HASRET geçmiş olsun.
dün dr. daydık 1 ayda sadece 600gr. almış.sadece anne sütü alıyor. az önce mamayı kaşıkla ağlata ağlata verdim. ömür törpüsü bu kız. geliim listesine baktım da mama takviyesi yapanların ne güzel aylık 1 kilo aldırıyorlar. çok canım sıkılıyor bu duruma

hasret geçmiş olsun baçım..Allah korumuş...

hasta bebişlerimiz varmış ..geçmiş olsun hepsine..inşallah hemen iyileşirler...
geçmişe tam bakamadım çok kaynatmışsınız...emirhanı uyuttumda şöyle bir bakayım dedim napıyonuz..

nimet kesinlikle 1 yaşına gelmeden bal yasak,verme
ebrucum çok tatlı çıkmışsınız foto da.
benim misafirler gelmek üzere.size iyi sohbetler...

:mymeka:
naptın cnmm yaaaa bebeğemi werdinakannehir bal 1 yaşına kadar önerilmiyor bebek öçlümlerine yol açabiliyor çok zararlı...
limonda minicik kuzunun gelişmemiş sindirim sistemini midesini altüst ederrrrr umarıum çok az wermişsindir lütfen böyle şeylere başwurma bir adaha 39 diyorsun nedn doktora götürmedin kiyasakkelime

eftel canım bir yaşına kadar bal verilmez.bal zaten balgamı arttırırmış..ben son büyüğü dr ye götürdüğümde balgamı vardı..dr iyileşene kadar bal verme,balgamı arttırır dedi....onun yerine ıhlamur kaynat ver bebişe..bir an öncede dr ye gtür ateşi çok yükşelmiş..havale flan geçirmesin yavruçak...

gelişim listesinin böyle olumsuz bir etkisi de olabilir ya, listeye bakıp benim bebeğim büyümüyor az gelişiyor stresi yapmayalım.

Ben mama verdiğim için ne kada mutsuzum. Keşke emse 24 saat memede tutarım. Göremcem ve kayınvalidem habire emzirmemi yoksa sütümün artmayacağını gerekirse çocuğu aç bırakmamı söylüyor. Benim yakınlarım ise bebeğin gelişiminin önemli olduğunu mama da vermemi. Gerçi kızım süt az olunca emmiyor, 2 çekiştirip ağlamaya başlıyor. Görümcem aç kalınca mecbur tutacak diyor benim yakınlarımsa çocukda stres yaratma hırçınlaşır hiç tutmaz memeyi diyor. Tam bir sinir savaşı.

Seninki emmiyor mu ki canım. Mama vermek yerine daha sık emzirsen ya da kendi sütünü sağıp versen, sonra memeyi bırakmasın. Gerçi bunları sen düşünmüşsündür.

kızlae ya benim oğla 15 inde 4 ayını dolduraak..bu gün mama kutusunun üstüne baktımda,,2 gündürde ufaklığın yediği miktarı not ediyordum kağıda..neyse mama kutusunda 4 aylık bebeğin en az 1000 ml içmesi gerekiyormuş benimki ançak 700-800 arası içiyor günlük..nasıl yapsamda arttırsam bebişin yediklerini..yokken hiç almıyor biberonu..

çanım benimki sedee mamayla besleniyor..boşver sen görümeni kaynananı..verebildiğin kadar sütünden ver..ama bebişide aç bırakma,,hasta olur zayıflar...kendi yakınlarını dinle sen..

bizimde sürekli oluyo geçiyo tekrar oluyo.. hametan sürüyorum çok iyi gelio bephantende srebilirsn. ıslak kalmasın yakası dikkat et salya falan yapıp ıslatr deiştr hemen

cnm 2yaş altı çocukların kreşte olmasına çokkkkk karşıyım.. internneteen baksana o kadar ajans war ajansın yakın olmasıönmli değil ne alaka her tarafa yolluyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…