2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ama öğleden beri sürekli aklım dr dediğinde
oğuz devrim dediğin dr ben 2 ayımda gittim muaynehanesine (zaten burda devlettte göremiyorsun onları tıklım tıklım ve ilgilenmiyorlar) beğenmedim çok soğuk ve alaksız muaynehanesine 70 tl verene kadar öz yaşama dinçer beye 13 tl verip adam akılı görünmek daha iyi derim ben

günaydın kızlar ya hep böyle oluyor sayfayı açıyorum geçmişe bakarak geliyim diye bizimki uyanıyor hadi onunla uğraş yedir uyut derken bi telefon geliyo ya gelen var yada çağıran oğluşum uyansında parka gidicez alt komşuyla onunda bebişi var güneşlendiricez biraz
ebrucum ya ana kıs ne tatlı çıkmışsınız maşallah sende hemen vermişsin kiloları ya ben niye veremiyorum

ya bu arada arkadaşın bebişi hep kabız oluyordu çok huzursuzdu neyse salı günü hastaneye götürdüler bakmışlar testler falan neyse sonuç olarak devit'i kesmişler anne karnındayken çok kalsiyum almış yetişkin insan değerlerindeymiş o yüzden ağır geliyormuş devit sütüne geçsin diye süt peynir falan da yiyordum onlarıda azaltmam gerek dedi günde 20cc de su vereceksin demiş neyseki başka bi problemi yok Allaha şükür

sorma sabahtan bu yana yerddemiyim göktemi bilemiyorum inşallah kötü bişeyi yoktur meleğimin birazda hırslıyım kocama ondan belki bu kadar takıldım
yaw akşama kadar sokaga çıkamıyoruz (soğuk) bizi ne yapacan burda sabah 8 gidiyon akşam 6 geliyon gönder bizi toparlansın bebek gelelim ne diye kalacan diye diretiyosun anlayamıyorum of of

canım üzme kendini stres yapma yoktur birşeyi sen içini ferah tut.çevre illerdede mi yok kardiyolog şimdilik oralara gitsen.hem eşinle aran açılmaz.inşaallah güzel haberlerini alırız.

cano benim kuzen için bebekliginde kalbinde delik var dendi..şimdi 24 yaşında maşşalh turp gibi bi kız..sıkıntı etme kendine..ebru nunda dedigi gibi büyüdükce kayboluyo ..

canım benim her gece dua ediyorum hepimizinki sağlıkla büyüsün diye
benim meleğimde sağlıkla kocaman abla olsun inşalalh yoktur bir şeyi....
zaten burası olmasa yiyecem kafayı iyiki vrasınız iyiki burası var.....

şimdi okurken ebrunun yazdığını gördüm misafirlere medusa82x nin profiline baktım bugüne kadar tek bir mesaj bile yazmamış.ilginçCADIARZU

gözde. ben biraz teknoloji özürlüyüm. resim olayına giremiyorum. bebeğim şükür iyi. birazda kilo alsa daha iyi olacak.
memnun oldum tanıştıgıma gözdevereliniortak.valla adını ilk duydum..su anda kaç kilo bebişin??benmki 5.700 olmuş..sennki 2.900 falandı dimi dogdugunda..anam kıs benmki dahada tüçücükmüş yuvrum
kıskandımmm
yok nan yeni doğduğunda annem bi kere ballı su wermişti 2,3 kaşık.. onu yazmıştım buraya... sonra kıyamet kopmuştu iştesempatiksalakcinni ben bal neyim wermedim la
naniknanik

saol aşkım benim hiç kilom olmadıki yagmur dogdu karnım fos indi..zaten 2.750 dogdu..bu arada benm arkadaşada vitamini kesmişlker 5.ayındayken su anda 7 aylık hamile..nedeni bebegi cok beslemiş demiş dr..

görümcene katılıyorum... tabi bu arada süt artırıcı çaylara falan yüklen sütmeywe suyu v.s.
ortalama 8dk. emiyor. 1 saat geçmeden yine emziriyorum. sağmak sütü azaltıyormuş.
nasıl bir sinir harbi değil mi.insan kime inanacağını şaşırıyor.

kim demiş sağmak azaltyıyor die yanlış biliyorsun.. çocuk hiç emmezse sen sağarak sadece bi süre sütünü getrebiliosun bi süre sonra bitiyo... ama çocuğunda emiyor sende sağarsan göğsün daha güzel doluyor ben artık genelde akşamları kızı uyuttuktan sonra sağıyorum.. yatmadan onu içirip yatıyorum.. çünkü uyurken az emiyor uykuya dalıyor we tam doymuyor..

oyy kıyamam sana bebişim keşke yakın olsanda hep bir arada olsakolumunekankayizsmile.ama ayrı dünyaların insanlarıyız kuşum yavvvvsempatiksalakcinni sen orda ben burdaboshayallersmilekaydirigubbakcemile

zaten yanlızlık bunaltıysa seni git biraz kendine gel sevdiklerinle olmak iyi gelecektir buna anlayış göstersin oda.hakkında hayırlısı gözdecim.

hasrete katılıyorum bebek emmezse süt kesiliyor azalıyor benim oğlum hiç emmediği halde ben hala (günde 30cc ancak) süt çıkarabiliyorum bitene kadar devam edicem senin bebeğin emiyorsa daha da çoğalır göğüs boşaldıkca tekrar doluyor birde bebek emdikce süt geliyor beyin ona programlı çünkü

la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbula belki bende gelirimmmm

kaderya gün olur belki bi yerlerde yollar kesişir o zaman hepinizi ayrı ayrı mucuklayacammmmmmmmmmolumunekankayizsmilea.s.:1rolleyes:

la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbula belki bende gelirimmmm

belki yanında olmanızı istiyordur..ama şu durumda sizi düşünmesi lazım..

belki yanında olmanızı istiyordur..ama şu durumda sizi düşünmesi lazım..

yaaa aynen bnecede kötükedihüso yok ama ne olursa olsun ailemde gel diyor gidecem... kızının her anını izlemek görmek istiyormuş anlıyorum ama ,olmuyor tek başıma gazlı bir bebek helak oluyorum akşam 1 saat bakıyor durmuyor zeyno kucaguında
yani gel gör bizi hem sana hem bize değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…