- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.561
AZEM benim arkadaşımın oğluna da benzer birşey dediler. hacettepeye götürdü. birşeyi yok merak etmeyin dediler. sen de ferah ol. stres yapma. sağlıkla büyüsün inşallah.
bir de arkadaşım yarın karsa geliyor daha önce bahsetmiştim. oğuz bey varmış. o nasıl bir dr. biliyor musun.
çanım çok endişe etme bebeklerde genelde kalplerinde üfürüm olur..büyük oğlandada bana dediler..2 hafta uyku girmedi gözüme..sonra gittim başka bir çoçuk dr sine..bana evet kalbinde üfürüm var ama yüksek değil..büyüdükçe kaybolaçak bişey dedi..sonra ben içime sinmedi götürdüm çoçuk kardiyolojisine,orda baktırdım iddi bişey değil dediler..ama sen yinede bir baktır...çkda kendini sıkma ferah tut..bişeyi yoktur inşallah..
kızlar slm az önce dr geldik gelişimi kg herşeyi iyiymiş ama kalbinde bir ses duydugunu söyledi en yakın zamanda baktırın dedi lanet yerde bakacak çocuk kardoloğu yok kocamla kavga ediyorum ben ist gidecem diyorum o yok diyor pzt biletimi alıp gidecem isterse boşasın...
cano benim kuzen için bebekliginde kalbinde delik var dendi..şimdi 24 yaşında maşşalh turp gibi bi kız..sıkıntı etme kendine..ebru nunda dedigi gibi büyüdükce kayboluyo ..
memnun oldum tanıştıgıma gözdevereliniortak.valla adını ilk duydum..su anda kaç kilo bebişin??benmki 5.700 olmuş..sennki 2.900 falandı dimi dogdugunda..anam kıs benmki dahada tüçücükmüş yuvrumgözde. ben biraz teknoloji özürlüyüm. resim olayına giremiyorum. bebeğim şükür iyi. birazda kilo alsa daha iyi olacak.
kıskandımmmselam herkese kızlar.
bugün çok işim var.temizliğe kalkıştım.kayınvalidem sabah dediki ben gelip alp e baklayım sden yap bende tamam dedim ona güvenip heryeri talan ettim.biraz önce bana seslenmiş ben gezmeye gidiyorum okey oynayacağız diyorsempatiksalakcinnive şimdi alp durmuyor ne uyuyor nede rahat veriyor kaldı heryer heryerdeklava:
yarın şebnem ve ata ile buluşacağız.heyecan yaptım rüyama bile girdi:asigim:.
naniknanikyok nan yeni doğduğunda annem bi kere ballı su wermişti 2,3 kaşık.. onu yazmıştım buraya... sonra kıyamet kopmuştu iştesempatiksalakcinni ben bal neyim wermedim la
günaydın kızlar ya hep böyle oluyor sayfayı açıyorum geçmişe bakarak geliyim diye bizimki uyanıyor hadi onunla uğraş yedir uyut derken bi telefon geliyo ya gelen var yada çağıran oğluşum uyansında parka gidicez alt komşuyla onunda bebişi var güneşlendiricez biraz
ebrucum ya ana kıs ne tatlı çıkmışsınız maşallah sende hemen vermişsin kiloları ya ben niye veremiyorum
ya bu arada arkadaşın bebişi hep kabız oluyordu çok huzursuzdu neyse salı günü hastaneye götürdüler bakmışlar testler falan neyse sonuç olarak devit'i kesmişler anne karnındayken çok kalsiyum almış yetişkin insan değerlerindeymiş o yüzden ağır geliyormuş devit sütüne geçsin diye süt peynir falan da yiyordum onlarıda azaltmam gerek dedi günde 20cc de su vereceksin demiş neyseki başka bi problemi yok Allaha şükür
canım üzme kendini stres yapma yoktur birşeyi sen içini ferah tut.çevre illerdede mi yok kardiyolog şimdilik oralara gitsen.hem eşinle aran açılmaz.inşaallah güzel haberlerini alırız.[/QUOTE
en yakın yer erzurum orasıda 2 saat sürüyor istanbula da gitmem hemen hemen aynı , artı kendi dr orda
thy ayırttıdım bilteimi pzt gidecem ister boşansın ister küssün kızım benim dünyam zaten tek başıma sürekli ağlıyorum burda orda ailemle teyzemlerle kızımı 6 aya kadar büyütürüm kendi nasıl isterse açığım herşeye
görümcene katılıyorum... tabi bu arada süt artırıcı çaylara falan yüklen sütmeywe suyu v.s.gelişim listesinin böyle olumsuz bir etkisi de olabilir ya, listeye bakıp benim bebeğim büyümüyor az gelişiyor stresi yapmayalım.
Ben mama verdiğim için ne kada mutsuzum. Keşke emse 24 saat memede tutarım. Göremcem ve kayınvalidem habire emzirmemi yoksa sütümün artmayacağını gerekirse çocuğu aç bırakmamı söylüyor. Benim yakınlarım ise bebeğin gelişiminin önemli olduğunu mama da vermemi. Gerçi kızım süt az olunca emmiyor, 2 çekiştirip ağlamaya başlıyor. Görümcem aç kalınca mecbur tutacak diyor benim yakınlarımsa çocukda stres yaratma hırçınlaşır hiç tutmaz memeyi diyor. Tam bir sinir savaşı.
Seninki emmiyor mu ki canım. Mama vermek yerine daha sık emzirsen ya da kendi sütünü sağıp versen, sonra memeyi bırakmasın. Gerçi bunları sen düşünmüşsündür.
ortalama 8dk. emiyor. 1 saat geçmeden yine emziriyorum. sağmak sütü azaltıyormuş.
nasıl bir sinir harbi değil mi.insan kime inanacağını şaşırıyor.
oyy kıyamam sana bebişim keşke yakın olsanda hep bir arada olsakolumunekankayizsmile.ama ayrı dünyaların insanlarıyız kuşum yavvvvsempatiksalakcinni sen orda ben burdaboshayallersmilekaydirigubbakcemilekıskandımmm
]
en yakın yer erzurum orasıda 2 saat sürüyor istanbula da gitmem hemen hemen aynı , artı kendi dr orda
thy ayırttıdım bilteimi pzt gidecem ister boşansın ister küssün kızım benim dünyam zaten tek başıma sürekli ağlıyorum burda orda ailemle teyzemlerle kızımı 6 aya kadar büyütürüm kendi nasıl isterse açığım herşeye
görümcene katılıyorum... tabi bu arada süt artırıcı çaylara falan yüklen sütmeywe suyu v.s.
kim demiş sağmak azaltyıyor die yanlış biliyorsun.. çocuk hiç emmezse sen sağarak sadece bi süre sütünü getrebiliosun bi süre sonra bitiyo... ama çocuğunda emiyor sende sağarsan göğsün daha güzel doluyor ben artık genelde akşamları kızı uyuttuktan sonra sağıyorum.. yatmadan onu içirip yatıyorum.. çünkü uyurken az emiyor uykuya dalıyor we tam doymuyor..
oyy kıyamam sana bebişim keşke yakın olsanda hep bir arada olsakolumunekankayizsmile.ama ayrı dünyaların insanlarıyız kuşum yavvvvsempatiksalakcinni sen orda ben burdaboshayallersmilekaydirigubbakcemile
zaten yanlızlık bunaltıysa seni git biraz kendine gel sevdiklerinle olmak iyi gelecektir buna anlayış göstersin oda.hakkında hayırlısı gözdecim.
hala takipte....şimdi okurken ebrunun yazdığını gördüm misafirlere medusa82x nin profiline baktım bugüne kadar tek bir mesaj bile yazmamış.ilginçCADIARZU
kaderya gün olur belki bi yerlerde yollar kesişir o zaman hepinizi ayrı ayrı mucuklayacammmmmmmmmmolumunekankayizsmilea.s.:1rolleyes:
:sinifsinif:yanlızlık yurdum olur......
nefret ediyorum mesafelerden uzaklardan taaa yla başlayan cümlelerden.....
sorma sabahtan bu yana yerddemiyim göktemi bilemiyorum inşallah kötü bişeyi yoktur meleğimin birazda hırslıyım kocama ondan belki bu kadar takıldım
yaw akşama kadar sokaga çıkamıyoruz (soğuk) bizi ne yapacan burda sabah 8 gidiyon akşam 6 geliyon gönder bizi toparlansın bebek gelelim ne diye kalacan diye diretiyosun anlayamıyorum of of
belki yanında olmanızı istiyordur..ama şu durumda sizi düşünmesi lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?