2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

marallllllımm kıs niye gözetlion biside sesin cıkmayyyy

röntgencilik nasıl oluyormuş merak ettimaklinialirimsmile yaw misafirim var,yeğenlerim yanımda Ebruşum, arada yazdıklarınızı okuyorum da ondan açık bıraktımyerimseniben

la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbula belki bende gelirimmmm

22 haziran salı cnm, bekleriss

şu eski kadınlar çocukları nasıl sırtlarına bağlıyormuş bilen varsa söylesinsempatiksalakcinni
benim bir şekilde temizliğe devam etmem lazım yavvvvvvfisfisfis

şu eski kadınlar çocukları nasıl sırtlarına bağlıyormuş bilen varsa söylesinsempatiksalakcinni

kız boşver, alp uyudukça yaparsın, akşama kocan gelince tamamlarsın artık. kangurun yok mu, bazı işleri kanguruda halledebilirsin cnm

Taburcu ben on gunlukten beri sagiyorum avent duo ile 4 ay oldu kesilmedi sutum falan masallahi var hic emzirmeme ragmen yani sikma canini emincede sagincada ayni yola cikiyomus cocuk da cok ceker diye bisi yokmus sadece beyine uyari gidip deli bi artis olmuyo

Kalbindeki sorun buyuk ihtimal ufurumdur cogu bebekte oldunu duymustum kim yazmisti bunuda hatirlamiyorum nick name ama canini sikma azemhevalmiydi

kız boşver, alp uyudukça yaparsın, akşama kocan gelince tamamlarsın artık. kangurun yok mu, bazı işleri kanguruda halledebilirsin cnm

kanguru alacaktım meralcim benimki denediğimiz mağazayı ayağa kaldırdı bende almadım durmadı yani:çok üzgünüm:.bende bişeye kalkıştım mı hemencecik olsun isterim ama tabii çocukla ne mümkün:1shok:

Yazgi oyalanacak bisiler al benim cucu asla koy koltuga durmaz ya konusun ona ki is yuaparken lonusamoyorum ( konstre meselesi) salincagi var donence var salincakta fisher price akvaryum oun halisi var tiny love jimnastik halisi lamze tarzinda oyuncaklar var bir sekilde ilgi duiyacaktir telefona konud bi gun baya baya alple lkonusur gibi koy yanina kandir beybiyi

canım bendede salıncak dönence falan varda benimkini taş çatlasın 10-15 dakika avutuyor.oyun halısıyla oynuyor mu gülay küçük değiller mi onun için daha?

canım bendede salıncak dönence falan varda benimkini taş çatlasın 10-15 dakika avutuyor.oyun halısıyla oynuyor mu gülay küçük değiller mi onun için daha?

bende aldım oyun halısı çok oynamıyor ama 15,dk bakınıyor aynasına renkli süslerine sonra peluş çıngırdaklar aldık birde zilli batikler aldık çok hoşuna gidiyor ayağını kaldırdıgında çıkan seslere

anladım cnm. ama belki o an keyfi yoktur. kanguru epey kolaylık oluyor. sen yarın şebnemde onunkini dene benceyerimseniben

çok öptüm kıslar parka gidiyoruz biss opuyorumnanaktan

iyi gezmeler cnm

ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???

ben de oturtuyorum walla

Yazgi benimki salincakta uykudan uyandimi koyuyorum iki saate yakin duruyo oyun halisina ben bir bucuk aylikken koymaya basladim onceden bakiyodum simdi her her oyuncagin ses cikardsiini fark ettigi icin onlara vuruyo cekiyo elinden kacirinca hiiiihh diye bagriyo poset bagliyorum felan oyalaniyo
Yazgi bende oturtuyorum ama ege zaten ekndisi sirt ustu yatarken otur vaziyete geliuyo kaldiriyo kendini dr bisi olmaz dedi cok zevk aliyodur ondan dedi bende ellemiyorum
Buarada yazamadim sabah birisi surekli elinin ayuni yerini emdigini soylemis bunu engellemeyin norolojik gelisimi tamamladigi icin emiyolar bi sure sonbra incelme oluyomus ama oda duzeliyomus kesinlike elini emerken cekmek ciss dememek gerekiyomus iyi biseymis o

Of roflem anca bitti kahve boyamistim begenmedim rutus yaptilar cilaydi derken 4 saatie burdayim fenalik basti artik kaslairmida aldiricam ayretten yan yatirma yastigi alicam egeye ege annemde sikiliyorum rahat edemiyorum illa yanimda olacak

kaydirigubbakcemile3
ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???
yagmurda hep oturmak istiyo nası kaldırıyo o kafayı görsen..bende korkuorum 6.aydan sonra oturtulur diye biliorum ama dr u arayıp sorcam sırf bunu..

nimet kesinlikle 1 yaşına gelmeden bal yasak,verme
ebrucum çok tatlı çıkmışsınız foto da.
benim misafirler gelmek üzere.size iyi sohbetler...
ablam 3 çocuk büyütmüş bende bir bildigi vardır dedim,verdim inşallah bişey olmaz..
ayy hasret korkutma beni bir çay kaşıgı verdim allah korusun,burdaki devlet ve nöbetci has güvenmiyorum,o yüzden götürmedim,gündüz çıkarsa tekrar düşürmeden götürecem .

la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbula belki bende gelirimmmm
kız o sayede buluşmayıda görecen he:))

hehehhehe:)) geçen bende her işim duruyodu kanguruyu taktım beraber ev topladık bebişimle insan çaresiz kalınca her yönü deniyo,keşke önce kaynanana söyleip sonra evi dagıtsaydın cnm zorlanmazdın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…