- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.581
marallllllımm kıs niye gözetlion biside sesin cıkmayyyy
la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbulabelki bende gelirimmmm
şu eski kadınlar çocukları nasıl sırtlarına bağlıyormuş bilen varsa söylesinsempatiksalakcinni
benim bir şekilde temizliğe devam etmem lazım yavvvvvvfisfisfis
kız boşver, alp uyudukça yaparsın, akşama kocan gelince tamamlarsın artık. kangurun yok mu, bazı işleri kanguruda halledebilirsin cnm
Yazgi oyalanacak bisiler al benim cucu asla koy koltuga durmaz ya konusun ona ki is yuaparken lonusamoyorum ( konstre meselesi) salincagi var donence var salincakta fisher price akvaryum oun halisi var tiny love jimnastik halisi lamze tarzinda oyuncaklar var bir sekilde ilgi duiyacaktir telefona konud bi gun baya baya alple lkonusur gibi koy yanina kandir beybiyi
canım bendede salıncak dönence falan varda benimkini taş çatlasın 10-15 dakika avutuyor.oyun halısıyla oynuyor mu gülay küçük değiller mi onun için daha?
Kalbindeki sorun buyuk ihtimal ufurumdur cogu bebekte oldunu duymustum kim yazmisti bunuda hatirlamiyorum nick name ama canini sikma azemhevalmiydi
kanguru alacaktım meralcim benimki denediğimiz mağazayı ayağa kaldırdı bende almadım durmadı yani:çok üzgünüm:.bende bişeye kalkıştım mı hemencecik olsun isterim ama tabii çocukla ne mümkün:1shok:
çok öptüm kıslar parka gidiyoruz biss opuyorumnanaktan
ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???
kaydirigubbakcemile3şu eski kadınlar çocukları nasıl sırtlarına bağlıyormuş bilen varsa söylesinsempatiksalakcinni
yagmurda hep oturmak istiyo nası kaldırıyo o kafayı görsen..bende korkuorum 6.aydan sonra oturtulur diye biliorum ama dr u arayıp sorcam sırf bunu..ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???
röntgencilik nasıl oluyormuş merak ettimaklinialirimsmile yaw misafirim var,yeğenlerim yanımda Ebruşum, arada yazdıklarınızı okuyorum da ondan açık bıraktımyerimseniben
22 haziran salı cnm, bekleriss
ablam 3 çocuk büyütmüş bende bir bildigi vardır dedim,verdim inşallah bişey olmaz..nimet kesinlikle 1 yaşına gelmeden bal yasak,verme
ebrucum çok tatlı çıkmışsınız foto da.
benim misafirler gelmek üzere.size iyi sohbetler...
ayy hasret korkutma beni bir çay kaşıgı verdim allah korusun,burdaki devlet ve nöbetci has güvenmiyorum,o yüzden götürmedim,gündüz çıkarsa tekrar düşürmeden götürecem .:mymeka:
naptın cnmm yaaaa bebeğemi werdinakannehir bal 1 yaşına kadar önerilmiyor bebek öçlümlerine yol açabiliyor çok zararlı...
limonda minicik kuzunun gelişmemiş sindirim sistemini midesini altüst ederrrrr umarıum çok az wermişsindir lütfen böyle şeylere başwurma bir adaha 39 diyorsun nedn doktora götürmedin kiyasakkelime
eftel canım bir yaşına kadar bal verilmez.bal zaten balgamı arttırırmış..ben son büyüğü dr ye götürdüğümde balgamı vardı..dr iyileşene kadar bal verme,balgamı arttırır dedi....onun yerine ıhlamur kaynat ver bebişe..bir an öncede dr ye gtür ateşi çok yükşelmiş..havale flan geçirmesin yavruçak...
kız o sayede buluşmayıda görecen he:))la siz ne zaman buluşuyonuz:))))) kocamla kavga edip pzt gelecem istanbulabelki bende gelirimmmm
şu eski kadınlar çocukları nasıl sırtlarına bağlıyormuş bilen varsa söylesinsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?