- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.601
sağol pınar ömrümden ömür gitti analatamam allah yaşatmasın kimseye böyle bi korkuyu bebek arabasına baktıkça o sahne gelio aklıma.. çok kötüydü allahım korusun meleklerimizi..
3ay dolduktan sonra destekle kucakta otrmalarında sakınca yokmuş..ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???
ablam 3 çocuk büyütmüş bende bir bildigi vardır dedim,verdim inşallah bişey olmaz..
ayy hasret korkutma beni bir çay kaşıgı verdim allah korusun,burdaki devlet ve nöbetci has güvenmiyorum,o yüzden götürmedim,gündüz çıkarsa tekrar düşürmeden götürecem .
kız o sayede buluşmayıda görecen he:))
hehehhehe:)) geçen bende her işim duruyodu kanguruyu taktım beraber ev topladık bebişimle insan çaresiz kalınca her yönü deniyo,keşke önce kaynanana söyleip sonra evi dagıtsaydın cnm zorlanmazdın ..
geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..slm anneler;
yAA BUGÜN ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ACABA REGLİMİ OLDUM DİYE GİDİYORUM TUVALETE YOK BİŞEY Bİ DE DİKİŞLERİM SIZLIYOR KEYİFSİZİM BUGÜN BEN
ya ist ama bu çevredeki has demek istedim,başka çevreyide pek bilmiyom çocuk dr konusunda zaten sempatiksalakcinni.. çok geçmiş olsun ben trn kazasını gördükten sonra frenlerini kapatmadan durmuyorum aman çok dikkat etmemiz lazım3ay dolduktan sonra destekle kucakta otrmalarında sakınca yokmuş..
istanbulda ki hastaneler mi güwenmosun? o zamn awrupaya götürkız sen istanbulda değilmisin? yaşadığı yer istanbul yazıyoCADIARZU
geçmişe bakamadım kusura bakmayın...zaten 1 saat uyuya kalmışım başım ağrımaya başladı....kafam yerinde değil pek...bugün kızımla çok yorulduk...sabah yazmıştım dayımızı bekliyoruz diye...dayısı geldi hastaneye gittik...doktor rapor veremem başhekim imzalamıyor dediklava:
ordan başka özel bir hastaneye gittim ordaki bir doktor da olmaz dedi ama başka bir KBB doktoru sağolsun anlayış gösterdi de 10 günlük rapor alabildim....sağolsun aile hekimizin zayensinde süründük bugün ordan oraya...neymiş rapor veremezmiş...klava: klava:burda kalırsak ilk iş aile hekimini değiştiriyorum....
şimdilik 10 gün rahatım sonra bir 10 günlük daha rapor almam lazım...inşallah alabilrim...
Nihan hanım evde çıt sesine uyanır, gündüz hep emzikle uyur ama hastanede bana mısın demedi...bir güzel uyudusempatiksalakcinni
Hasret sanırım büyük bir korku atlatmışsın...geçmiş olsun Allah hiçbirimize göstermesin inşallah....
hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:
benim de bildiğim 1 yaşına kadar bal,inek sütü,domates,patlıcan,kakao kesinlikle yasak...
geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..
WALLA BENDE ANLASAM REGLİ OLMADIM SEZERYAN DOĞUM YAPANLAR ZATEN 6-10 AY İÇİN DE OLUYORMUŞ REGLİ SADECE KARNIM AĞRIYOR YATAKTA GERİLİRKEN DİKİŞ YERLERİM SIZLAMA YAPIYOR UYUŞMUŞ GİBİ
geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..
WALLA BENDE ANLASAM REGLİ OLMADIM SEZERYAN DOĞUM YAPANLAR ZATEN 6-10 AY İÇİN DE OLUYORMUŞ REGLİ SADECE KARNIM AĞRIYOR YATAKTA GERİLİRKEN DİKİŞ YERLERİM SIZLAMA YAPIYOR UYUŞMUŞ GİBİ
cnm uyuşukluk oluyo normalde ama sızlamayı bi dr sor istersen ağır felanmı kaldırdın..
Canım o sızlanma bi ara bende de oluyodu. Ağır kaldırmıştım. Doktor kontrol etti. Biraz gerilmeden dolayı sızlama yapmış dedi. Ağrı duyarsan Minoset iç dedi. Uyuşukluk da doğumdan beri hep var..geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..
geçmişe bakamadım kusura bakmayın...zaten 1 saat uyuya kalmışım başım ağrımaya başladı....kafam yerinde değil pek...bugün kızımla çok yorulduk...sabah yazmıştım dayımızı bekliyoruz diye...dayısı geldi hastaneye gittik...doktor rapor veremem başhekim imzalamıyor dediklava:
ordan başka özel bir hastaneye gittim ordaki bir doktor da olmaz dedi ama başka bir KBB doktoru sağolsun anlayış gösterdi de 10 günlük rapor alabildim....sağolsun aile hekimizin zayensinde süründük bugün ordan oraya...neymiş rapor veremezmiş...klava: klava:burda kalırsak ilk iş aile hekimini değiştiriyorum....
şimdilik 10 gün rahatım sonra bir 10 günlük daha rapor almam lazım...inşallah alabilrim...
Nihan hanım evde çıt sesine uyanır, gündüz hep emzikle uyur ama hastanede bana mısın demedi...bir güzel uyudusempatiksalakcinni
Hasret sanırım büyük bir korku atlatmışsın...geçmiş olsun Allah hiçbirimize göstermesin inşallah....
hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:
benim de bildiğim 1 yaşına kadar bal,inek sütü,domates,patlıcan,kakao kesinlikle yasak...
Kucağında bebişle doktor doktor gezdin mi canım ya kıyamam size.. O doktorlar tam sopalıkmış!!!!
kızlar benim oğlanın yemesi nasıl?mamayla besleyen anneler sizinkiler nasıl yiyiyor..ben dün ve bugün yediklerini not etmiştim...aşağıda sizede yazayım..
Dün yedikleri mama
01:30 30 ml
06:00 90 ml
8:00 20 ml
09:15 60 ml
10:55 120 ml
13:30 120 ml
16:30 120 ml
19:30 60 ml
20:00 60 ml
23:00 80 ml
bugün yedikleri
01:30 100 ml
06:30 60 ml
08.30 60 ml
08:30 40 ml meyve suyu
10:30 120 ml
13:00 100 ml
15:45 60 ml
17:20 80 ml
sordum aradım doktoru rahim içi düzenleniyor olması normal dedi....esnerken gerilirken yavaş hareketlerde bulun dedi bir sorun yok eğer sızlama ağrı hissedersen gel dedicnm uyuşukluk oluyo normalde ama sızlamayı bi dr sor istersen ağır felanmı kaldırdın..
merhaba kızlar benim bilgisayrdaki problem yüzünden ancak giriyorum halada problem var selkie dahafazla içmesi gerekmiyomu ben tam bilmiyorum ama
sırf mamamı alıyor anne sütü almıyor değil mi walla 2 -3 saat arayla maşallah yiyiyor ben kızıma 120 cc ml yapıyorum onu bile zor alıyor yarısı kalıyor gerçi beni daha çok emiyor senin oğlun bizimkilerden büyük bu kadar zaman dilimin az olup yemesi normal maşallah oğluşuna
sordum aradım doktoru rahim içi düzenleniyor olması normal dedi....esnerken gerilirken yavaş hareketlerde bulun dedi bir sorun yok eğer sızlama ağrı hissedersen gel dedi
sırf mama alıyor canım...sen normal diyorsun çanım demek...biberonlar genelde yarım kalıyorda ona kafam takılıyor...
sELKıE ;Peki oğlun kaç saat uyuyor zaman dilimlerine baktımda 2,5-3 saat benim kız 2-3 arası bir uyuyor 6.30 7 gibi kalkıyor arada sızlayınca emziriyorum
ya banada az gelşyor 4 aylık bebişlerin 1000ml içmesi lazımmış günük ama benimki içmiyor..takıldım işte ben buna...
sırf mamamı alıyor anne sütü almıyor değil mi walla 2 -3 saat arayla maşallah yiyiyor ben kızıma 120 cc ml yapıyorum onu bile zor alıyor yarısı kalıyor gerçi beni daha çok emiyor senin oğlun bizimkilerden büyük bu kadar zaman dilimin az olup yemesi normal maşallah oğluşuna
sırf mama alıyor canım...sen normal diyorsun çanım demek...biberonlar genelde yarım kalıyorda ona kafam takılıyor...
walla reklamların yalancısıyım günlük ihtiyaç 500 ml sen ne yaptın Selkie 1000 ml çok fazla bence normal doktor ne diyor gelişimi için?
EBRUCUM
neden bu şekil düzensiz yiyor.. emirhan sık yedği için az azla bırakıyo hepsini içmio.. faazla yormuyo kendini paşamkaydirigubbakcemile3 bnce sen öğün aralarını uzat we tek seferde 120-150 falan wermeye çalış.. böyle sende perişan olmuyormusun sürekli amama hazırla dök.. ne zamn acıkacağı yiyeceği belli değil???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?