2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol pınar ömrümden ömür gitti analatamam allah yaşatmasın kimseye böyle bi korkuyu bebek arabasına baktıkça o sahne gelio aklıma.. çok kötüydü allahım korusun meleklerimizi..

çok geçmiş olsun cnm ya valla allah korusun yawrularımızı ben de çok tedirgin oluyorum dışarı her çıktığımda kucağımdayken ya ayağım takılsa diye paranoyaklık yapıyorum evde merdivenlerden inerken çıkarkende o kadar yavaş hareket ediyorumki her ezanda da dua ediyorum allahım yawrularımızla sınamasın bizleri çok zor çok kötü yaşadığın korkuyu üzüntüyü tahmin edebiliyorum cnm

ben arada alp i kucağımda oturtuyorum tabii dimdik değil ama hafif eğimle oturuyor. bişey olurmuki???
3ay dolduktan sonra destekle kucakta otrmalarında sakınca yokmuş..

istanbulda ki hastaneler mi güwenmosun? o zamn awrupaya götür kız sen istanbulda değilmisin? yaşadığı yer istanbul yazıyoCADIARZU

slm anneler;
yAA BUGÜN ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ACABA REGLİMİ OLDUM DİYE GİDİYORUM TUVALETE YOK BİŞEY Bİ DE DİKİŞLERİM SIZLIYOR KEYİFSİZİM BUGÜN BEN

geçmişe bakamadım kusura bakmayın...zaten 1 saat uyuya kalmışım başım ağrımaya başladı....kafam yerinde değil pek...bugün kızımla çok yorulduk...sabah yazmıştım dayımızı bekliyoruz diye...dayısı geldi hastaneye gittik...doktor rapor veremem başhekim imzalamıyor dediklava:
ordan başka özel bir hastaneye gittim ordaki bir doktor da olmaz dedi ama başka bir KBB doktoru sağolsun anlayış gösterdi de 10 günlük rapor alabildim....sağolsun aile hekimizin zayensinde süründük bugün ordan oraya...neymiş rapor veremezmiş...klava:klava:burda kalırsak ilk iş aile hekimini değiştiriyorum....
şimdilik 10 gün rahatım sonra bir 10 günlük daha rapor almam lazım...inşallah alabilrim...
Nihan hanım evde çıt sesine uyanır, gündüz hep emzikle uyur ama hastanede bana mısın demedi...bir güzel uyudusempatiksalakcinni

Hasret sanırım büyük bir korku atlatmışsın...geçmiş olsun Allah hiçbirimize göstermesin inşallah....

hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:

benim de bildiğim 1 yaşına kadar bal,inek sütü,domates,patlıcan,kakao kesinlikle yasak...

slm anneler;
yAA BUGÜN ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ACABA REGLİMİ OLDUM DİYE GİDİYORUM TUVALETE YOK BİŞEY Bİ DE DİKİŞLERİM SIZLIYOR KEYİFSİZİM BUGÜN BEN
geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..
3ay dolduktan sonra destekle kucakta otrmalarında sakınca yokmuş..

istanbulda ki hastaneler mi güwenmosun? o zamn awrupaya götür kız sen istanbulda değilmisin? yaşadığı yer istanbul yazıyoCADIARZU
ya ist ama bu çevredeki has demek istedim,başka çevreyide pek bilmiyom çocuk dr konusunda zaten sempatiksalakcinni.. çok geçmiş olsun ben trn kazasını gördükten sonra frenlerini kapatmadan durmuyorum aman çok dikkat etmemiz lazım

ohh hanifecim 10 gün alabilmizsin çabana ragmen keyfini çıkar,sonrası Allah büyüktür..

kızlar benim oğlanın yemesi nasıl?mamayla besleyen anneler sizinkiler nasıl yiyiyor..ben dün ve bugün yediklerini not etmiştim...aşağıda sizede yazayım..

dün yedikleri mama

01:30 30 ml
06:00 90 ml
8:00 20 ml
09:15 60 ml
10:55 120 ml
13:30 120 ml
16:30 120 ml
19:30 60 ml
20:00 60 ml
23:00 80 ml

bugün yedikleri

01:30 100 ml
06:30 60 ml
08.30 60 ml
08:30 40 ml meyve suyu
10:30 120 ml
13:00 100 ml
15:45 60 ml
17:20 80 ml

merhaba kızlar benim bilgisayrdaki problem yüzünden ancak giriyorum halada problem var selkie dahafazla içmesi gerekmiyomu ben tam bilmiyorum ama

sırf mamamı alıyor anne sütü almıyor değil mi walla 2 -3 saat arayla maşallah yiyiyor ben kızıma 120 cc ml yapıyorum onu bile zor alıyor yarısı kalıyor gerçi beni daha çok emiyor senin oğlun bizimkilerden büyük bu kadar zaman dilimin az olup yemesi normal maşallah oğluşuna

sELKİE ;Peki oğlun kaç saat uyuyor zaman dilimlerine baktımda 2,5-3 saat benim kız 2-3 arası bir uyuyor 6.30 7 gibi kalkıyor arada sızlayınca emziriyorum

merhaba kızlar benim bilgisayrdaki problem yüzünden ancak giriyorum halada problem var selkie dahafazla içmesi gerekmiyomu ben tam bilmiyorum ama

ya banada az gelşyor 4 aylık bebişlerin 1000ml içmesi lazımmış günük ama benimki içmiyor..takıldım işte ben buna...

sELKıE ;Peki oğlun kaç saat uyuyor zaman dilimlerine baktımda 2,5-3 saat benim kız 2-3 arası bir uyuyor 6.30 7 gibi kalkıyor arada sızlayınca emziriyorum

en uzun uylkusu gündüz 1 saat...ara ara gün içinde uyuyor kafasına göre..günde 3 kez..ortalama 3 saat falan uyuyordur...

o d,kişlerde sızlama uyuşukluk bendede var bu arada..karın üstü yattığım zaman daha fazla hissediyorum sızlamayı...o nedenle pek yatmıyorum karın üstü batma falanda hissediyorum arada..ama normaldir diye düşündüm ben..sezeryanda tam iyileşmek 2 sene sürüyormuş

Son düzenleme:
EBRUCUM

neden bu şekil düzensiz yiyor.. emirhan sık yedği için az azla bırakıyo hepsini içmio.. faazla yormuyo kendini paşamkaydirigubbakcemile3 bnce sen öğün aralarını uzat we tek seferde 120-150 falan wermeye çalış.. böyle sende perişan olmuyormusun sürekli amama hazırla dök.. ne zamn acıkacağı yiyeceği belli değil???

oğün aralarını uzatmaya çalıştım..bu sefer biberonu verene kadar bağırıyor...bende ağlamayı kessin diye veriyorum bu seferde azaz içiyor böyle...keyifli ya..onu bile bi ağzına sokuyor çıkarıyor..konuşuyor gülüyor yine sokuyor..sonundada sıkılıp bırakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…