- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.261
Memnun kalırsan bize de söyle opuyorumnanaktan
çorbaların hepsi kolay bebişimm...
yoğurt çorbası yap istersen ona hamile çorbasıda diyolarmış...
ama biraz başında beklemen gerekiyo sen en iyisi at düdüklüye bi bardak mercimek bi soğan bi tane havuç pişsin o kendi kendine çıkınca blendırdan geçirirsin dibine un kavurabilirsin istersen.
bende hissedemiyorum henüz.ama sabırsızım bu konuda.çünkü duyunca bu evhamlarda biter bende biraz.ben hissetmiyorum, cok da merak ediyorum!
bebegimin gelisimi herseyi yolunda cok sukur, elimi koyup bisiler hissetmeye calisiyorum, tık yok. benim gibi hala bisey hissetmeyen var mi???:uhm:
bence de. yani hissetsek, bisiler younda gidiyor diye rahat edicez dimi. olsun yine de cok takintili olmamak lazim..bende hissedemiyorum henüz.ama sabırsızım bu konuda.çünkü duyunca bu evhamlarda biter bende biraz.
canım şu adresi profilindeki kilo doğum takip çizelgesi bölümüne kopyala[/B
http://www.mytickerz.com/tickers/a0emzf3jabi9c6bj.png
evde net var ama pek giremiyorum.inşallah akşam girerim canım.çok sağol valla.tatlım evde netin varsa oradan yapıştırırsın ben sana yaptım tablo onu kopyalayacaksın sadece.yoksada değişik bir çözüm buluruzz üzülmeee...
bende hissedemiyorum henüz.ama sabırsızım bu konuda.çünkü duyunca bu evhamlarda biter bende biraz.
bencede.çok merak ediyorum.bencede biran önce duyalım bebiklerin hareketlerini
kesinlikle tatlım.çok takıntılı olmamak lazım ama annelik dürtüleri başladı bizlerde.bence de. yani hissetsek, bisiler younda gidiyor diye rahat edicez dimi. olsun yine de cok takintili olmamak lazim..
sayende nefis bir yoğurt çorbası yapıcam.dünden az birşey kurufasülyem ve pilavım var.köfte ve patates kızartıcam yanına.turşu yada salata.dünden de tatlım var..bende yemeklerimi dünden yapmıştım akşam bi tek ekstra şehriye çorbası yapıcam....geçen yapamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?