- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.621
ya banada az gelşyor 4 aylık bebişlerin 1000ml içmesi lazımmış günük ama benimki içmiyor..takıldım işte ben buna...
walla reklamların yalancısıyım günlük ihtiyaç 500 ml sen ne yaptın Selkie 1000 ml çok fazla bence normal doktor ne diyor gelişimi için?
kaydirigubbakcemile31 yaşdan sonra günlük anne sütü ihtyaçları 500ml kız:))))
neyse hanifcim en azından 10 gün rahatsın yine alırsın kolayca inşallah..
geçmiş olsun,doğumdan sonra oldunmu hiç,bide sen sezeryan deilmiydin,ne dikişi ne agrısı bu 3 aydan sonra..
ya ist ama bu çevredeki has demek istedim,başka çevreyide pek bilmiyom çocuk dr konusunda zaten sempatiksalakcinni.. çok geçmiş olsun ben trn kazasını gördükten sonra frenlerini kapatmadan durmuyorum aman çok dikkat etmemiz lazım
ohh hanifecim 10 gün alabilmizsin çabana ragmen keyfini çıkar,sonrası Allah büyüktür..
Canım o sızlanma bi ara bende de oluyodu. Ağır kaldırmıştım. Doktor kontrol etti. Biraz gerilmeden dolayı sızlama yapmış dedi. Ağrı duyarsan Minoset iç dedi. Uyuşukluk da doğumdan beri hep var..
Kucağında bebişle doktor doktor gezdin mi canım ya kıyamam size.. O doktorlar tam sopalıkmış!!!!
sağolun arkadaşlar...kardeşim yanımdaydı çantayı falan ona verdim ama yine de zor oldu...sağlık bakanımız Erzurumlu ya daha sıkı tutyorlarmış-mış-mış....uyuzlarklava: klava: klava:
o bir şey değil de akşam akşam yine canım sıkıldı...kızıma araba almıştık nette....zaten bayağı gecikmişti bu akşam geldi ama araba farklı renk...benim beğendiğim renk geçen yılınmış bu yıl aynı arabada o renk yokmuş..yani site de eski resimleri varmış...çok sinir oldum...şimdi iade etmeyle uğraşcaz bir de....offffffffffffklava: klava: klava:
ya banada az gelşyor 4 aylık bebişlerin 1000ml içmesi lazımmış günük ama benimki içmiyor..takıldım işte ben buna...
walla reklamların yalancısıyım günlük ihtiyaç 500 ml sen ne yaptın Selkie 1000 ml çok fazla bence normal doktor ne diyor gelişimi için?
kız o bir yaşından sonra..dr iyi demişti son gittiğimizde ama o zaman dha güzel yiyiyordu...şimdi böyle yapıyor
kız bıktım böyle biberonlarla uğraşmaktan...steril etmeye yetiştiremiyorum o nun yüzünden evde 9 tane biberonumuz oldu....hem yorucu oluyor...
canım o 500 ml alanlar ek gıda alanlar canım
oğün aralarını uzatmaya çalıştım..bu sefer biberonu verene kadar bağırıyor...bende ağlamayı kessin diye veriyorum bu seferde azaz içiyor böyle...keyifli ya..onu bile bi ağzına sokuyor çıkarıyor..konuşuyor gülüyor yine sokuyor..sonundada sıkılıp bırakıyor...
oğün aralarını uzatmaya çalıştım..bu sefer biberonu verene kadar bağırıyor...bende ağlamayı kessin diye veriyorum bu seferde azaz içiyor böyle...keyifli ya..onu bile bi ağzına sokuyor çıkarıyor..konuşuyor gülüyor yine sokuyor..sonundada sıkılıp bırakıyor...
canım 500ml az bende arada mama veriyorumya benim mamanın üstünde 3-4 aylık bebek için günde 6 kez 180 ml içmesi gerekiyo yani 4 ila 3 saat arası 180cc mama içmesi lazım çünkü sadece mama içiyo
evet yaaa...zaten benim kız anca 90ml içiyo tek seferde sağdığım da o kadar çıkıyor fazla çıksa da emmiyor kalanını...8 kez emse 720ml falan yapar en fazla...anneler günde 700-800ml süt üretirmiş zaten...sık sık az az emiyor tam bilemem elbette ama 1000ml imkansız zorlamayın bebeleri obez olcaklar...sempatiksalakcinni
aynı benim kızda öyle mama vereceğim zamanlarda gülüyor yada ağlıyor bazen hazırladığım yarım kalıyor meme verirken arada çıkartıp mama vermeye çalışıyorum ozaman daha iyi alıyor ....en fazla hazırladığım120 cc genelde 90 hazırlıyorum günde 2-3 kez veriyorum
canım o 500 ml alanlar ek gıda alanlar canım
ben iyi dinlememişim ozaman:)))) ne kötü bir anneyim ben :gitme::gitme::gitme:
kızlar benim oğlanın yemesi nasıl?mamayla besleyen anneler sizinkiler nasıl yiyiyor..ben dün ve bugün yediklerini not etmiştim...aşağıda sizede yazayım..
dün yedikleri mama
01:30 30 ml
06:00 90 ml
8:00 20 ml
09:15 60 ml
10:55 120 ml
13:30 120 ml
16:30 120 ml
19:30 60 ml
20:00 60 ml
23:00 80 ml
bugün yedikleri
01:30 100 ml
06:30 60 ml
08.30 60 ml
08:30 40 ml meyve suyu
10:30 120 ml
13:00 100 ml
15:45 60 ml
17:20 80 ml
gzdatk SıMıLAC şiddetle öneriyorum anne sütüne en yakın mama yaaabenim klavyemde bozulmuş
kı<z bizde tosuncuk die çok yiyo sanıyoruz bak sen şu emirhan beyin ettiğine:roflol: sen yawaştan alıştır bnce ısrar et unuttur yıka o sırada falan altını aç... böylede hep düzensiz beslenmeye alışacak:1no2:
kızlar merhaba. cadı kızıma ağlata ağlata aptamil 1 i kaşıkla verdim. sütümü sağınca biberondan aldı. ama ben mama da alsın istiyorum.çünkü bu ay sadece 600 gr almış.milumil alayım dedim anne sütünden daha tatlıumış bebek memeyi bırakabilirmiş. sanırım aptamil in tadını sevmiyor. bana başka bir mama önerebilecek olan var mı?
evet yaaa...zaten benim kız anca 90ml içiyo tek seferde sağdığım da o kadar çıkıyor fazla çıksa da emmiyor kalanını...8 kez emse 720ml falan yapar en fazla...anneler günde 700-800ml süt üretirmiş zaten...sık sık az az emiyor tam bilemem elbette ama 1000ml imkansız zorlamayın bebeleri obez olcaklar...sempatiksalakcinni
ne bileyim kutunun üstünde 4 aylıklar 1000 ml en az yazıyor bende ona takıldım işte...
canım maşallah çok sık yediriyorsun ben mamayı 120 cc yapıyorum 4 saatte bir veriyorum aşağı yukarı arada da emziriryorum ama ancak 5 dakika emiyo iyice azalttı emmeyi birde 60 cc rezene ve gecede 60 cc gece çayı veriyorum
şebnem bitiriyormu o zaman tam mamasını 4 saat içince..o zaman ben onu ne yapıp edip oyalayayım artık..yoksa böyle çok düzensiz...elimde biberonla geziyorum ya...
kontrole gittiğimizde doktorumuz 1 ayda 600-800 gr alması normal dedi doktorumuz ...Bu arada bezde biz 3 numaraya geçtik yaaa 2 numara kenarlardan sıkmaya başladı sizler kaç kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?