2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse hanifcim en azından 10 gün rahatsın yine alırsın kolayca inşallah..

aynı benim kızda öyle mama vereceğim zamanlarda gülüyor yada ağlıyor bazen hazırladığım yarım kalıyor meme verirken arada çıkartıp mama vermeye çalışıyorum ozaman daha iyi alıyor ....en fazla hazırladığım120 cc genelde 90 hazırlıyorum günde 2-3 kez veriyorum

kı<z bizde tosuncuk die çok yiyo sanıyoruz bak sen şu emirhan beyin ettiğine:roflol: sen yawaştan alıştır bnce ısrar et unuttur yıka o sırada falan altını aç... böylede hep düzensiz beslenmeye alışacak:1no2:

kızlar merhaba. cadı kızıma ağlata ağlata aptamil 1 i kaşıkla verdim. sütümü sağınca biberondan aldı. ama ben mama da alsın istiyorum.çünkü bu ay sadece 600 gr almış.milumil alayım dedim anne sütünden daha tatlıumış bebek memeyi bırakabilirmiş. sanırım aptamil in tadını sevmiyor. bana başka bir mama önerebilecek olan var mı?

slm önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi valla kime ne yazacağımıda unuttum bu arada

hasret canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış oku bıdığı allah korumuş bende çok korkuyorum öyle şeylerden
benim eşimde aynı seninki gibi çok sinirli hemen kavgaya döner en ufak tartışma seni çok iyi anlıyorum

buarada hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun

seni emiyor olması güzel..anne sütü başka...seni emince 2-3 defa içmesi yeter mamayı...oyuna gidiyor akılları içerken.. :))

herkes zayıflamış demeye başladıda sinirlerim bozuluyo...

canım maşallah çok sık yediriyorsun ben mamayı 120 cc yapıyorum 4 saatte bir veriyorum aşağı yukarı arada da emziriryorum ama ancak 5 dakika emiyo iyice azalttı emmeyi birde 60 cc rezene ve gecede 60 cc gece çayı veriyorum

kontrole gittiğimizde doktorumuz 1 ayda 600-800 gr alması normal dedi doktorumuz ...Bu arada bezde biz 3 numaraya geçtik yaaa 2 numara kenarlardan sıkmaya başladı sizler kaç kullanıyorsunuz?

yok canım..ırsi olarak iri beyfendi...yediğinden değil,,oynuyo benimle böyle akşama kadar..mama yap getir götür...

ben conformil kullanıyorum ama onun tadı daha kötü aptamil 1 den onu hiç içmez...

kontrole gittiğimizde doktorumuz 1 ayda 600-800 gr alması normal dedi doktorumuz ...Bu arada bezde biz 3 numaraya geçtik yaaa 2 numara kenarlardan sıkmaya başladı sizler kaç kullanıyorsunuz?

son gittiğimizde 700 gr almıştı...salı tekrar gideceğim bakalım ne kadar olmuş

bu arada ben bezde 4 numaraya geçtim 3 numara çok baçaklarını sıkıyordu buda azıçık büyük gibi ama rahat etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…