2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çalıştığın firmanın önceki adı neydi bende antrepoda operasyon sorumlusuydum erenköy gümrüğüne bağlı

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutluyum canlar yarın Allahın izini ile eşim yanımızda olucak inşallah,sizler ve küçükleriniz nasıllar
bu arada ben Zeynebe bir haftadı bi kaç kere mesela bugün kayısı yedim temizce yıkadım birisinin yarısını kızçemin ağzına değdirdim bi baktım somuruyor resmen,geçen salatalık emdirttim,yavrum çok şükür farklı gıdaları yadırgamıyor ve su vermeye başladım zaten bir haftadır suyu artık kendiliğinden lık lık içiyor kuzum
teyzeleri bir şirin oldu nanlatamam
gülmeleri oyunları yalandan ağlamalar kucak istemeler tam bir haylaz oldu
ama şunu itiraf etmeliyimki huylu uslu bir bebek hiç anasına çekmemiş anası gibi arsız serseri değilkaydirigubbakcemile3 tip ben huy baba
bir de sizin bebeklerin uykusu nasıl
Zeyno akşam 10:30 gibi uyur sabah 6 gibi uyanır çok şükür baştan beri uykusu hep düzendeydi maşşallah bozulmaz inşallah
babasının yokluğunda bir de huysuz olsa zor gelirdi valla
ve kızçemi hiç nazlı alıştırmadım sakındığın göze çöp batar cümlesini bebeğimi
n konusunda felsefe edindim kendime
ve başka söze gerek yok SıZLERı ÇOK ÖZLÜYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

bende bezde 4 de geçicem.Bende mamayı 4 saatigeçirip 120cc veriyorum artık günde sadece 4 kez veriyorum bazen 5 i buluyodu bu ay çok hızlı kilo aldı artıbenemziriyorumda bir ayda 2 kg almış şuan 7 kg

takılma Ebrucum benim kızda bu ay 700 aldı...bu aylarda az alabilir demişti doktorum...eee bi de paşa diş çıkarıyo kolay mı

ne demek canım olumunekankayizsmile

sorma dişlerden çekiyoruz belkide o nedenle tam emmiyor acıyorsa damakları...hemde azı dişler geliyor..öyle alttan falan çıkarmıyor ..dişlerden birinin uçu toplu iğnenin arkası kadar çıkm ış..diğerinin yeride kızarmış kabarmış oda geleçek sanırım yakında... vampir gibi olçak benim oğluş...

bende bezde 4 de geçicem.Bende mamayı 4 saatigeçirip 120cc veriyorum artık günde sadece 4 kez veriyorum bazen 5 i buluyodu bu ay çok hızlı kilo aldı artıbenemziriyorumda bir ayda 2 kg almış şuan 7 kg

maşallah doğana bu ay çok güzel gelişmiş...geç sende 4 numara beze 7 kiloyu geçtimi bebişler sıkıyor baç.aklarını 3 numara....açıtıyor...

hoşgeldin çanım..maşallah zeynep kızımıza...annesini üzmüyor...benimkideakşam 11 gibi yatıyor..gece uyanıyor mamaya sonra sabah 6 ya kadar uyuyor sonra uyanıp biraz mama içip1 saat falan yine uyuyor...

[

bizde özledik walla Zeynebinin son resimleri yolla face de görelim zilliyi....Maşallah de kızına nazarlardan korusun ....Sen yoksun yaaa İSTANBUL buluşması yapcaz temelli mi gittin oralara ?

Asinaz kizinaa masallah ama bu senin yetistirme taarzina bagli degil usluysa usludur degilsede yspacak bisi yok ege biseye slistirmaya kslmsdi satriliktsn gozleri acar acmaz cildirdi halads uslu degil cildiriktra degil cok hareketli ve surekli kesfetmeye calisiyo o yuzden kucakci :) ama senin kizina masallahhh masallah buarada ege aksam 8.30 dan 6 kadar kesintisiz uyur mamayi icip hemen uyur 8.30 uyanir
Sen niye meyve emsireiyosun suyunu icirsene drmu dedi imiside pureden basliyo bizimki suyu dedi once

Benim oğlum son ay 730 gr almış 6130 olmuş doktor mama ver dedi ben de şaşırdım aslında normal gibi gelmişti bana da bilmiyorumkismile boyu da 65 cm olmuş herhalde uzun olduğundan zayıf duruyor.
Bu arada Kerem de 7-8 günde 1 kaka yaptığından doktorumuz günde 3 tatlı kaşığı zeytinyağı verdi ayrıca kayısı kompostosu içirmemi söyledi.

[color="ındigo"]kızlar benım acıl Çıkmam lazım kız aĞlıyormuŞ meme ıÇın
ben eŞımle ıstanbula dÖnÜcem gelebılırım belkı buyluŞmaya
[/color]

boyu uzun olduğu için zayıf duruyor olabilir...

benimkide çok kabızlık çekiyordu bende verdim zeytin yağı ve kuru kayısının hoşafınıo...iyi geliyor bazen çok güzel çıkırıyordu onlarla bazende bunlara rağmen yapamıyordu emirhan...dr bizr duphalac yazdı ,,onunla düzene soktuk çok şükür hemen hemen 2 haftadır kendi yapıyor...

hoşgeldin canım...maşallah Zeynoyaa

bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?

düzenli takip etmiş oluyorsun işte kilosunu falan dr ye giderek varsa bir rahatsızlığı onada bakıyorlar..zten aşılardan dolayı ben mecburen götürüyorum..şu zaman kadar aşısız ayımız olmadı bizim..salı günüde aşı olaçak 4 tane aşısı varmış..ne vurcaklar acaba . 5. ayda aşı yokmuş galiba...o zmaan ben götürmem çünkü işstanbulda olmayacağım zaten..

oh çok şükür hepiniz iyisiniz demek.Zaten bu paket bitsin 4 de geçicem bende sızdırmada yapıyo çünkü.Benimkinin hemen hemen her bezi kakalı maşallah gazınla bileçıkarıyo maşallah diyeyim kabız falan hiç olmadı.
ASı KIZ ANTALYA YARAMIŞSANA PEK BıNEŞELıSıNMAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…