- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.641
ventana benim firmanin ismi.%80 italyaya ait.Turk ortakda cok iyi.calismakdan zevk aldigim biri.tekrar ise donmek istiyorum amam annem bakmiyor bende bakiciya birakamiyorum.6 ay ucretsiz izin istedim 2 ay verdiler.yarin dilekcemi fakslayacagim.
nuga acildi yeni bizim kim market var.vestel kapandi.taksi duraginin oradakini diyorsun.
ben onlarin arasinda kaliyorum.
kasikla vermeye calistin mi peki ?
hanifecim sağol canım yaa yazıyorum bozuk yazıyo sandım
takılma Ebrucum benim kızda bu ay 700 aldı...bu aylarda az alabilir demişti doktorum...eee bi de paşa diş çıkarıyo kolay mı
ne demek canım olumunekankayizsmile
bende bezde 4 de geçicem.Bende mamayı 4 saatigeçirip 120cc veriyorum artık günde sadece 4 kez veriyorum bazen 5 i buluyodu bu ay çok hızlı kilo aldı artıbenemziriyorumda bir ayda 2 kg almış şuan 7 kg
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutluyum canlar yarın Allahın izini ile eşim yanımızda olucak inşallah,sizler ve küçükleriniz nasıllar
bu arada ben Zeynebe bir haftadı bi kaç kere mesela bugün kayısı yedim temizce yıkadım birisinin yarısını kızçemin ağzına değdirdim bi baktım somuruyor resmen,geçen salatalık emdirttim,yavrum çok şükür farklı gıdaları yadırgamıyor ve su vermeye başladım zaten bir haftadır suyu artık kendiliğinden lık lık içiyor kuzum
teyzeleri bir şirin oldu nanlatamam
gülmeleri oyunları yalandan ağlamalar kucak istemeler tam bir haylaz oldu
ama şunu itiraf etmeliyimki huylu uslu bir bebek hiç anasına çekmemiş anası gibi arsız serseri değilkaydirigubbakcemile3 tip ben huy baba
bir de sizin bebeklerin uykusu nasıl
Zeyno akşam 10:30 gibi uyur sabah 6 gibi uyanır çok şükür baştan beri uykusu hep düzendeydi maşşallah bozulmaz inşallah
babasının yokluğunda bir de huysuz olsa zor gelirdi valla
ve kızçemi hiç nazlı alıştırmadım sakındığın göze çöp batar cümlesini bebeğimi
n konusunda felsefe edindim kendime
ve başka söze gerek yok SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
çok mutluyum canlar yarın Allahın izini ile eşim yanımızda olucak inşallah,sizler ve küçükleriniz nasıllar
bu arada ben Zeynebe bir haftadı bi kaç kere mesela bugün kayısı yedim temizce yıkadım birisinin yarısını kızçemin ağzına değdirdim bi baktım somuruyor resmen,geçen salatalık emdirttim,yavrum çok şükür farklı gıdaları yadırgamıyor ve su vermeye başladım zaten bir haftadır suyu artık kendiliğinden lık lık içiyor kuzum
ama şunu itiraf etmeliyimki huylu uslu bir bebek hiç anasına çekmemiş anası gibi arsız serseri değilkaydirigubbakcemile3 tip ben huy baba
Zeyno akşam 10:30 gibi uyur sabah 6 gibi uyanır çok şükür baştan beri uykusu hep düzendeydi maşşallah bozulmaz inşallah
ya kızlar kötü bir durum yok dimi uzunsüredir girmiyodumda
son gittiğimizde 700 gr almıştı...salı tekrar gideceğim bakalım ne kadar olmuş
bu arada ben bezde 4 numaraya geçtim 3 numara çok baçaklarını sıkıyordu buda azıçık büyük gibi ama rahat etti...
Benim oğlum son ay 730 gr almış 6130 olmuş doktor mama ver dedi ben de şaşırdım aslında normal gibi gelmişti bana da bilmiyorumkismile boyu da 65 cm olmuş herhalde uzun olduğundan zayıf duruyor.
Bu arada Kerem de 7-8 günde 1 kaka yaptığından doktorumuz günde 3 tatlı kaşığı zeytinyağı verdi ayrıca kayısı kompostosu içirmemi söyledi.
bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?
yok canım..ırsi olarak iri beyfendi...yediğinden değil,,oynuyo benimle böyle akşama kadar..mama yap getir götür...
ben conformil kullanıyorum ama onun tadı daha kötü aptamil 1 den onu hiç içmez...
bitiriyor canım dahada versem içecekte vermiyorum o 4 saat zor dayanıyor ama oyalıyorum zaman geçsin diye bizimde eskiden öyle düzensizdi birde annem her ağladığında bu aç diye mama yaptıryordu zorla 30 cc -60 cc karman çorman oluyorduk o ay 2 kiloya yakın aldı ata doktorumuz kızdı ne yapıyorsunuz obez yapıcaksınız dedi ve cc yı arttır ve süreyi uzat dedi şimdilik böyle iyi düzene oturdune bileyim kutunun üstünde 4 aylıklar 1000 ml en az yazıyor bende ona takıldım işte...
şebnem bitiriyormu o zaman tam mamasını 4 saat içince..o zaman ben onu ne yapıp edip oyalayayım artık..yoksa böyle çok düzensiz...elimde biberonla geziyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?