- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.661
bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?
yok canım..ırsi olarak iri beyfendi...yediğinden değil,,oynuyo benimle böyle akşama kadar..mama yap getir götür...
ben conformil kullanıyorum ama onun tadı daha kötü aptamil 1 den onu hiç içmez...
bitiriyor canım dahada versem içecekte vermiyorum o 4 saat zor dayanıyor ama oyalıyorum zaman geçsin diye bizimde eskiden öyle düzensizdi birde annem her ağladığında bu aç diye mama yaptıryordu zorla 30 cc -60 cc karman çorman oluyorduk o ay 2 kiloya yakın aldı ata doktorumuz kızdı ne yapıyorsunuz obez yapıcaksınız dedi ve cc yı arttır ve süreyi uzat dedi şimdilik böyle iyi düzene oturdu
bende oyalayayım barı,,ilk önce 3 saat ara veririz sonra 3:30 sonra 4 e çıkarız...başka türlü düzene oturmaycak yoksa...
SİMİLAC 1 KULLANICAKSINCANIM.BEN HEM EMZİRİYORUM HEM MAMA VERİYORUM HEMDE BİBERONLA BENİDE BIRAKMADI MAMAYIDA.Ben hipp ,hero baby.aptamil hepsini denedim şişlikyaptı tabii bünyeye bağlıbence bu mamada memnun kaldımkusseb kızım 3 aylık similac ın hangi ürününü almalıyım
pancumen sağlık oçaklarındada bakıyorlar kilosuna falan..aşıyıda yapıyorlar..ama bizim burdaki sağlık oçağı çok kalabalık oluyor..o nedenle gitmiyorum ben oraya
[color="ındigo"]kızlar benİm acİl Çıkmam lazım kız aĞlıyormuŞ meme İÇİn
ben eŞİmle İstanbula dÖnÜcem gelebİlİrİm belkİ buyluŞmaya[/color]
düzenli takip etmiş oluyorsun işte kilosunu falan dr ye giderek varsa bir rahatsızlığı onada bakıyorlar..zten aşılardan dolayı ben mecburen götürüyorum..şu zaman kadar aşısız ayımız olmadı bizim..salı günüde aşı olaçak 4 tane aşısı varmış..ne vurcaklar acaba . 5. ayda aşı yokmuş galiba...o zmaan ben götürmem çünkü işstanbulda olmayacağım zaten..
şebnem dün seni gördüm rüyamda.buluşmuşuz.sende dapdar bir kot ayağında topuklu ayakkabılar saçlar yapılı makyaj falan yerinde ben seni görüyorum öyle kadına bak be hem çocuklu hemde nasıl bakıyor kendine diyorum içimden.
buluşacağız yaa heyecan yaptım rüyama girdi:asigim:
görümcene katılıyorum... tabi bu arada süt artırıcı çaylara falan yüklen sütmeywe suyu v.s.
kim demiş sağmak azaltyıyor die yanlış biliyorsun.. çocuk hiç emmezse sen sağarak sadece bi süre sütünü getrebiliosun bi süre sonra bitiyo... ama çocuğunda emiyor sende sağarsan göğsün daha güzel doluyor ben artık genelde akşamları kızı uyuttuktan sonra sağıyorum.. yatmadan onu içirip yatıyorum.. çünkü uyurken az emiyor uykuya dalıyor we tam doymuyor..
bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?
nimet bıuluşmaya gelecekmisin?
kızlar dünden beri ata sırt üstü yatmamak için direniyo oturacakmış beyefendi sürekli kafasını ve omuzlrını kaldırıyo kalmaya çalışıyo biri elini uzattığı an tutup oturma pozisyonuna geliyo ve başlıyo gülmeye :)
dün onu koltukta bıraktım bende yan koltukta onu izledim sırt üstü yatıyordu önce yüzü koyun döndü sonra koltuğun kenarın doğru sürüne sürüne geldi bacaklarını aşağı sarkıttı gözlerime inanamadım valla yandım ben hiç yanlız bıramaya gelmiyor her koltukta yattığında önüne sandalye koyuyorum artık sizlerde hazırlıklı olun kızlar
Taburcu neymis o aparat bende istiyorum benim sutum var ama memeden emmiyo iste bazen ayd bi iki uc gun emiyo sonra gene birakiyo mama bile vermiyorum o zaman o kadar uzgunumki oglumu emziremedigim icin sik sik agliyorum bu yuzden
Bende bulusmya cok ckis gelmeyi planliyorum :) metro ve metrobus ile gelicez biz oglumla
Ya/i face koydum yeni sacimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?