2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

24 şubat doğumlu canım bizimki babasına çekmiş herhalde bir dakika durmuyo yerinde

arkadişler yardım edin banaaaaaa:gitme: :gitme: :gitme:sağ göğsüm acayip şekilde ağrıyo,sanırım süt birikmesi oldu,ama makineyle sağdım,haktanda baya bi emdiği halde kitle şeklinde sanki bi yumru var,..offffffff.şöyleki dik vaziyette oturamıyorum,.ağlamak istiyorummmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Kendimi inek gibi hissediyorum dersen böyle olur işte!!!Şaka şaka:)))
Önce ılık bi duş yap. Duşta masaj yap canım göğüslerine koltuk altından göğüslerine doğruÇıkınca da sıcak havlu koy göğsüne öyle sağ sütünü.. Geçmiş olsun..

TİŞKÜRLER,canımcım,.bütün bunlar hep bu avatar yüzünden dimeeeeeeee,.mööööööööööööödelikafadulden delikafadulden delikafadulden

24 şubat doğumlu canım bizimki babasına çekmiş herhalde bir dakika durmuyo yerinde

maşallah canım bizden 1 ay öndesiniz bakalım bizim ki 1 ay sonra ne kadar hareket edebilecek.

Nilüfer çok yoklama sertliği, elledikçe daha da ağrı yapıyor. Yarın bile ağrır ve hala biraz sert olabilir, ılık duş alıyorsun, sıcak havlu koyuyor ve yine emzirtiyorsun açılmazsa açılana kadar sağıyorsun. Bende emzirince de, sağınca da açılmamıştı. Duş ve sıcak havlu filan da işe yaramamıştı. Sende de öyle olursa gecikmeden hastaneye git. Hastane pompası ile 1 saat sağdık, sadece 10 ml süt çıktı ve sertlik yumuşadı. Sonra beni bir titreme nöbeti aldı ama ne titreme dişlerim takırdıyordu. Aman çok dikkat et.

canımcım şimdi duşumu aldım,.ama bi halsizlik var üstümde,eklem yerlerim ağrıyo,.birde üşüme başladı:sinifsinif: :sinifsinif: pöhh,.:1ninca:

ewet gülaycım sana katılıyorum.. daha 3 aylık bebeişi nasıl yyetiştirilrki nasıl gelmişse öyle gidiyo ,işte bizimki ilk kırk gün çok eziyetliydi sonra kendi kendine gece uykusu düzene girdi.. bizimkide ewde olup analık edebiliyosam 8-9 uyur sabah fix 8de kalkar... 10dada yatsa 8dede yatsa sabah 7.30 - 8de kalkıyo..

aa ben bugün 7 sebzelşi kawanooz maması werdim kıza sewöeyecek die çok korktum çünkü tadı çok kötüydü ama yarım kawanoz yedi we ağlıyodu kaşığa bakıp bakıp wersem dewam edecekti.. çok obur olacak sanırım hiç tat ayırmıyo maşallah yarında diğer yarısını wereceğim
dün marketten aldım hipp we milupanın organik kavanoz mamalarını... hergün yarım kawanoz wereceğim öğleden sonra..

bncede normal kilo almış.. boyu maşallah iyi ondan zayıf görünüyo..
bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?
bişi olmaz bnce sonuçta tartılıyo we ölçülüyo aşıları düzenli olsun yeter..
inşallah hasret gelicem,mecidiyeköy şişliye yakın deilmi?
tabi tabi mköy şişli ayrımında zaten cewahir avm..

mastit olmuşsun duşta sıcak masajjjjj

canım benim oğlumda buna benzer bi düzende gidiyor 2 yada2.5 saatte bir 90cc arada 120cc yediğide oluyor bazen hepsini bitiriyor bazen birazını bırakıyor bunu bende kafama takıyordum 4 saat nasıl bekleticem beklemiyo en fazla 3 saat ama gece 7 saat bile yemeden uyuduğu oluyo doktoruma özellikle sordum bi problem olurmu diye kesinlikle olmaz dedi sizi emizyor olsaydı her ağladığında zaten emzirmiycekmiydiniz böyle farzedin dedi günlük en az800ml içmeleri gerekiyormuş en fazlada 1000ml zaten mamanın üzerinde yazıyor ne kadar alması gerektiği şimdi senin minik kuşun 180cc içmesi gerekiyo 4 saatte bir ama bebişler kendilerince düzen kurdular bu saat içinde içmesi gerektiği kadarını parça parça içmiş oluyorlar

bizimkininde gündüz uykusu azaldı artık en fazla toplamda 4 saat uyuyor ama gece uykusu iyi çok şükür doktor zaten artık gündüzleri kuş uykusu gibi olur demişti

ahh hasret 3 4 saat bekleseler keşke ama acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyorlar ben elimden geldiği kadar oyalamaya çalışıyorum oynuyorum gezdiriyorum ama 2.5 saatte bir 90cc olarak yiyor oğluşum gelişimi kilo alımıda iyi çok şükürki

gzdatk SİMİLAC şiddetle öneriyorum anne sütüne en yakın mama yaaabenim klavyemde bozulmuş

her bebek farklı demekki benim oğlumu mahvetti o similac gazdan çatlıyordu çocuğum neredeyse şimdi ben hem aptamil hem de bebelac kullanıyorum aptamilde biraz ağır geliyor ikisini ayrı öğünlerde vererek dengelemeye çalışıyorum (doktoruma sordum bi problem olmaz dedi)
ama bebelacdan çok memnunum gazını çok rahat çıkarıyor bebelac yediğinde

selkie,3 saatte bir versen,hatta seninki 4 aylık oldu di mi, 4 saatte bir beslenmeliymiş artık.emzikle filan idare etmeliymiş,açlığı da öğrenmeliymiş.ben değil valla tracy hogg öyle diyo:)mantıklı bence.sık sık yiyn bebeğe atıştırmacı bebek diyo,daha tehlikeliymiş beslenme düzeni açısından.

kızlar bizim doktor bi arkadaşa demiş en iyi ama milupa ve hipp diye..verecekseniz bunları verin demiş.arkadaş bebelac kullanıyorum demiş,2.kalite o demiş.

o ürünü çok anlattım ben burda.bloguma resmini filan koydum.nişantaşından aldım ben,distribütöründen.
ben de cok çektim süt konusunda ama pes etmedim.sonunda başardım

taburcu,sen nurturia'da varsın di mi?msj filan atmıştım sana ama:/

kızlar bizim doktor bi arkadaşa demiş en iyi ama milupa ve hipp diye..verecekseniz bunları verin demiş.arkadaş bebelac kullanıyorum demiş,2.kalite o demiş.

zaten fiyat farkından belli canım aptamil alıyorum 40tl 900gr bebelac alıyorum 10tl 500gr mı ama bebelac benim oğluma gaz yapmayan tek mama aptamil de gaz yapıyor ikisini bi arada kullanıyorum ayrı öğünlerde doktora sordum özellikle bi problem olmaz dedi

bu kavurucu yaz akşamında kalın badi,bide hırka giydim,.üşüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bugun biri bana hamilemisiniz elinizle karniniza dokunuyorsunuz surekli dedi.
bende hayir dogum yaptim kesi yeri aciyor dedim ki aciyordu o esnada,
ama yinede kilo vermem lazimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…