- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.681
Senin bebeğin kaç aylık ki bu kadar hareket edebiliyor?
medelanın bir ürünü linkini veriyorum. link çıkmazsa medelanın amerika sitesine gir supplemental-nursing-system-sns diye arat.
yalan olmasın 100 liraya aldım diye hatırlıyorum. Kulanımı biraz zor. Ben en fazla 1 hafta kullanabildim. O hortumları göğüs ucuna bantlıyorsun bebek doğru tutamazsa mamayı çekemiyor. O zaman da bir anlamaı kalmıyor. Türkçe kullanma klavuzu yok. Türkiye medelayı kaç kere aradım bir türlü çeviri yapamadılar. Ablam yardımcı oldu. Mail adresini verirsen sana o çeviriyi gönderebilirim.
: Supplemental Nursing System? (SNS) - Medela
Gülencim bebeğinin neden memeyi tutmadığı önemli. Sen sütüm var memeyi tutmuyor diyorsun. Bu box sende memeni tutmanı sağlamayabilir. Göğsünü neden tutmadığını çözmen gerekebilir. Ben 3 emzirme danışmanına gittim. Göğsüm de mi sorun, bebekte mi sorun diye. Esin memeyi güzel yakalıyor ama çekiyor çekiyor süt yok. Bak yarım saat önce Esin göğsümü sündüre sündüre 15 dk emdi ve ağlamaya başladı. Yani cidden emmeye uğraştı. Fön makinesini açıp 5 dakikada ben öyle tutturdum. Sonra dedim mamayı hak etti. 30 ml hazırladım. Dibine kadar bitirdi ve ağladı. Anladım aç. Bir daha 30 yaptım çünkü 20 dk emince hemde böyle kuvvetli 30 filan yetiyordu. Bu 30'u da bitirdi yine ağlıyor Allah Allah dedim bir daha yaptım 30 ml onu da bitirdi. 20 dk beni emip 90 ml mama içti korkarım bir 30 daha yapsam onu da içerdi. Belli olmuyor işte.
Buluşmanın nerede olmasına ve ne zaman olmasına karar verildi ki? Ben kaçırmışım orasını.
arkadişler yardım edin banaaaaaa:gitme: :gitme: :gitme:sağ göğsüm acayip şekilde ağrıyo,sanırım süt birikmesi oldu,ama makineyle sağdım,haktanda baya bi emdiği halde kitle şeklinde sanki bi yumru var,..offffffff.şöyleki dik vaziyette oturamıyorum,.ağlamak istiyorummmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kendimi inek gibi hissediyorum dersen böyle olur işte!!!Şaka şaka:)))
Önce ılık bi duş yap. Duşta masaj yap canım göğüslerine koltuk altından göğüslerine doğruÇıkınca da sıcak havlu koy göğsüne öyle sağ sütünü.. Geçmiş olsun..
24 şubat doğumlu canım bizimki babasına çekmiş herhalde bir dakika durmuyo yerinde
arkadişler yardım edin banaaaaaa:gitme: :gitme: :gitme:sağ göğsüm acayip şekilde ağrıyo,sanırım süt birikmesi oldu,ama makineyle sağdım,haktanda baya bi emdiği halde kitle şeklinde sanki bi yumru var,..offffffff.şöyleki dik vaziyette oturamıyorum,.ağlamak istiyorummmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
maşallah canım bizden 1 ay öndesiniz bakalım bizim ki 1 ay sonra ne kadar hareket edebilecek.
Nilüfer çok yoklama sertliği, elledikçe daha da ağrı yapıyor. Yarın bile ağrır ve hala biraz sert olabilir, ılık duş alıyorsun, sıcak havlu koyuyor ve yine emzirtiyorsun açılmazsa açılana kadar sağıyorsun. Bende emzirince de, sağınca da açılmamıştı. Duş ve sıcak havlu filan da işe yaramamıştı. Sende de öyle olursa gecikmeden hastaneye git. Hastane pompası ile 1 saat sağdık, sadece 10 ml süt çıktı ve sertlik yumuşadı. Sonra beni bir titreme nöbeti aldı ama ne titreme dişlerim takırdıyordu. Aman çok dikkat et.
ewet gülaycım sana katılıyorum.. daha 3 aylık bebeişi nasıl yyetiştirilrki nasıl gelmişse öyle gidiyo ,işte bizimki ilk kırk gün çok eziyetliydi sonra kendi kendine gece uykusu düzene girdi.. bizimkide ewde olup analık edebiliyosam 8-9 uyur sabah fix 8de kalkar... 10dada yatsa 8dede yatsa sabah 7.30 - 8de kalkıyo..Asinaz kizinaa masallah ama bu senin yetistirme taarzina bagli degil usluysa usludur degilsede yspacak bisi yok ege biseye slistirmaya kslmsdi satriliktsn gozleri acar acmaz cildirdi halads uslu degil cildiriktra degil cok hareketli ve surekli kesfetmeye calisiyo o yuzden kucakci :) ama senin kizina masallahhh masallah buarada ege aksam 8.30 dan 6 kadar kesintisiz uyur mamayi icip hemen uyur 8.30 uyanir
Sen niye meyve emsireiyosun suyunu icirsene drmu dedi imiside pureden basliyo bizimki suyu dedi once
bncede normal kilo almış.. boyu maşallah iyi ondan zayıf görünüyo..Benim oğlum son ay 730 gr almış 6130 olmuş doktor mama ver dedi ben de şaşırdım aslında normal gibi gelmişti bana da bilmiyorumkismile boyu da 65 cm olmuş herhalde uzun olduğundan zayıf duruyor.
Bu arada Kerem de 7-8 günde 1 kaka yaptığından doktorumuz günde 3 tatlı kaşığı zeytinyağı verdi ayrıca kayısı kompostosu içirmemi söyledi.
bişi olmaz bnce sonuçta tartılıyo we ölçülüyo aşıları düzenli olsun yeter..bide bişey sorcam kızlar heray doktora gitmekte yarar var mı? 6 aya kadar 1.5 ayda bir gitsek ne olur? Rutin kontrolleri için?
tabi tabi mköy şişli ayrımında zaten cewahir avm..inşallah hasret gelicem,mecidiyeköy şişliye yakın deilmi?
ösledinis mi beniiiiiiiiiii ?
kızlar benim oğlanın yemesi nasıl?mamayla besleyen anneler sizinkiler nasıl yiyiyor..ben dün ve bugün yediklerini not etmiştim...aşağıda sizede yazayım..
dün yedikleri mama
01:30 30 ml
06:00 90 ml
8:00 20 ml
09:15 60 ml
10:55 120 ml
13:30 120 ml
16:30 120 ml
19:30 60 ml
20:00 60 ml
23:00 80 ml
bugün yedikleri
01:30 100 ml
06:30 60 ml
08.30 60 ml
08:30 40 ml meyve suyu
10:30 120 ml
13:00 100 ml
15:45 60 ml
17:20 80 ml
en uzun uylkusu gündüz 1 saat...ara ara gün içinde uyuyor kafasına göre..günde 3 kez..ortalama 3 saat falan uyuyordur...
o d,kişlerde sızlama uyuşukluk bendede var bu arada..karın üstü yattığım zaman daha fazla hissediyorum sızlamayı...o nedenle pek yatmıyorum karın üstü batma falanda hissediyorum arada..ama normaldir diye düşündüm ben..sezeryanda tam iyileşmek 2 sene sürüyormuş
EBRUCUM
neden bu şekil düzensiz yiyor.. emirhan sık yedği için az azla bırakıyo hepsini içmio.. faazla yormuyo kendini paşamkaydirigubbakcemile3 bnce sen öğün aralarını uzat we tek seferde 120-150 falan wermeye çalış.. böyle sende perişan olmuyormusun sürekli amama hazırla dök.. ne zamn acıkacağı yiyeceği belli değil???
gzdatk SİMİLAC şiddetle öneriyorum anne sütüne en yakın mama yaaabenim klavyemde bozulmuş
medelanın bir ürünü linkini veriyorum. link çıkmazsa medelanın amerika sitesine gir supplemental-nursing-system-sns diye arat.
yalan olmasın 100 liraya aldım diye hatırlıyorum. Kulanımı biraz zor. Ben en fazla 1 hafta kullanabildim. O hortumları göğüs ucuna bantlıyorsun bebek doğru tutamazsa mamayı çekemiyor. O zaman da bir anlamaı kalmıyor. Türkçe kullanma klavuzu yok. Türkiye medelayı kaç kere aradım bir türlü çeviri yapamadılar. Ablam yardımcı oldu. Mail adresini verirsen sana o çeviriyi gönderebilirim.
: Supplemental Nursing System? (SNS) - Medela
Gülencim bebeğinin neden memeyi tutmadığı önemli. Sen sütüm var memeyi tutmuyor diyorsun. Bu box sende memeni tutmanı sağlamayabilir. Göğsünü neden tutmadığını çözmen gerekebilir. Ben 3 emzirme danışmanına gittim. Göğsüm de mi sorun, bebekte mi sorun diye. Esin memeyi güzel yakalıyor ama çekiyor çekiyor süt yok. Bak yarım saat önce Esin göğsümü sündüre sündüre 15 dk emdi ve ağlamaya başladı. Yani cidden emmeye uğraştı. Fön makinesini açıp 5 dakikada ben öyle tutturdum. Sonra dedim mamayı hak etti. 30 ml hazırladım. Dibine kadar bitirdi ve ağladı. Anladım aç. Bir daha 30 yaptım çünkü 20 dk emince hemde böyle kuvvetli 30 filan yetiyordu. Bu 30'u da bitirdi yine ağlıyor Allah Allah dedim bir daha yaptım 30 ml onu da bitirdi. 20 dk beni emip 90 ml mama içti korkarım bir 30 daha yapsam onu da içerdi. Belli olmuyor işte.
kızlar bizim doktor bi arkadaşa demiş en iyi ama milupa ve hipp diye..verecekseniz bunları verin demiş.arkadaş bebelac kullanıyorum demiş,2.kalite o demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?