2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım senin için sölemedim:kedi: genel bi bilgiydi:)

bu kavurucu yaz akşamında kalın badi,bide hırka giydim,.üşüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım seni sıtma tutmuş,göğsüne sıcak masaj yap.duşa filan gir.olmadı bi hastaneye git,özel pompayla açsınlar kanallarını.

bugun biri bana hamilemisiniz elinizle karniniza dokunuyorsunuz surekli dedi.
bende hayir dogum yaptim kesi yeri aciyor dedim ki aciyordu o esnada,
ama yinede kilo vermem lazimmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak sen densizelmaz:ben hiç tanımadıkları insanlara bu tür yotum yapanları kınıyorum....:mymeka:
senin yerinde hiç doğum yapmamış kilosunu dert eden ya da çocuk sahibi olamayan biri de olabilirdi....

bugun biri bana hamilemisiniz elinizle karniniza dokunuyorsunuz surekli dedi.
bende hayir dogum yaptim kesi yeri aciyor dedim ki aciyordu o esnada,
ama yinede kilo vermem lazimmmmmmmm

geçen buna benzer bi olayda ben yaşadım markette bez bakıyoruz oğlum babasında neyse tanıtım yapan kız geldi iyi günler doğumunuza var sanırım daha bebiş gelememiş dedi yoo dedim geldi de bu ondan kalan dedim kızcağız utandı tabii afedersiniz dedi sorun değil dedim kızın suçu ne ben şişkoyum

yok canım senin için sölemedim:kedi: genel bi bilgiydi:)

biliyorum hayatım valla şu gaz sorunumuz olmasa sadece aptamil kullanıcam hatta kullandım gece uykusu falan kalmadı oğlum çok ağlıyordu sonra tekrar bebelac aldım normale döndü şimdi ikisini de kullanıyorum

bizim kız da tam tersi her yeri sıcacık kafasından ter çıkyo ama yanaklar buz...burnu da sıcak .. o yüzden üşüdüğünü sanmıyorum ama.....

benim minik de aynı öyle canım yanakları baya bi soğuk oluyor vucuduna ayaklarına bakıyorum sıcak ama eğer burnu soğuksa ayaklarıda sığuk oluyor hehe aynı bende öyleyimkaydirigubbakcemile2

o göğüs yaraları beni öldürüyor hala geçmedi nerdeyse bir ay oldu.ne kremler sürdüm yok geçmiyorÇok üzgünüm çoook.

ahh bende cook cektim o yaralarda memeyi veremiyordum ellle sağıp öyle veriyordum kan akıyordu berbattım yanii cildiye doktoruna gittim göğüs pedi kullanma dedi lanoise krem kullandığımı söylediğimde işte hep göğüs yarasından gelenler göğüs pedi ve lonoiseyi kullandıklarını söylüyorlar dedi sende bi doktora git böyle gecmez çok cekersin
neden dişi çıkıyor olabilir dedi meme emmediği içinmi devit nie deişmiş bizde mi deiştircez şimdi ferroyu kansız diemi verdi nerden anladılar kansız olduğunu
canım sana lanoise diye bi krem ismi vereyım ablamın oğlu 10 aylık dişleri var ablamın meme uçları kopcaktı nerdeyse bunu sürdü anında geçirdi bende kullandım hiç yara olmadı bunu al 22 tl

bana hiiç yaramadı o krem demekki herkesde farklı etki ediyor

evet varım nurturia ki kullanıcı adın ne?

Buldum çokoprenses senmişsin. :)
Sen bu ürünü kullanamadığını söylemiştin. Sonra ne oldu nasıl aştınız ama sen sağdığında 125 ml geliyor yazmıştın sanırım.

Son düzenleme:
kızlar bizim doktor bi arkadaşa demiş en iyi ama milupa ve hipp diye..verecekseniz bunları verin demiş.arkadaş bebelac kullanıyorum demiş,2.kalite o demiş.

ewet cnm hero baby bebelac falan 2. kalite en iyileri milupa we sma.. hippte iyi olduğunu duydum.. ben hippin kawanoz mamalarını weriorum..

günaydın kızlar annemi öldürsem kaç yıl yerim... ama çok geçerli sebeplerim olsa mesela:1ninca:
ya delirmemek elde değil burda kaldılar dedimki dükkana çıkarken anne sabah 5te mama werdim + emzirdim 8,30dada emdi mama werme şimdi öğleden sonra weririz belki.. emziriym dedim! ben bunları demedim sanki şimdi ewe gittim baktım su kabı dışarda niye mama werdin diyorum mememi kim emecek yaa diyoki açtı çocuk 120 werdim nasıl içti diyo bırakmıyo çocuğumu emzireyim çok fena patlicam cengiz bilse bunları yaptığını neler olur düşünmek bile istemiyorum bu ewde

çanım bunları bizim bi düzene sokmamız lazxım dün akşam oyaladım 3 saati bulabildik o zaman bitirdi şişesini...

canım dün 3 saat bekletebildim..daha geçiktimi kıyameti koparıyor..ama 3 saatte şişesini bitirdi..bir kaç gün sonra 3,5 saat bekletmeye çalışacağım..belki içtiği miktarı arttırabilirim..

ewet cnm hero baby bebelac falan 2. kalite en iyileri milupa we sma.. hippte iyi olduğunu duydum.. ben hippin kawanoz mamalarını weriorum..

evet onlar 2. kalite humana mamada birinci kalite

aaa 1 yılmı olmuş açılalı...
geçen sene bugün cengizden 3gündür ayrıydım.. şehir dışındaydı bir iş gereği... 4,5 gün gelmemişti... 13ünde geldi we çocuk oldukaydirigubbakcemile3 belkide gitmeden oldu ama yumurtlama günüm bu sıralardı

Son düzenleme:

maşallah ataya.aferin ona.bu ne hız.......

günaydııııııııııııın olumunekankayizsmile

günaydınmirmirmirmir

GÜNAYDIN...........opuyorumnanaktan

Topiğimizin bugün yaşgünüüüü!!!!

:hooray: :teytey: a.s. :asigim: :içelim:
nice yıllara inşallah bebişlerimizle sağlıklı sıhhattli.....hihoyyyt:teytey:

Ayrica o ilkinci kaliyte muhabbetine ben inanmiyorum cunku bizzt tv dinlemis arladasim bebelac ve hippte gdo yomus ve katki maddesi Bu bi uyri aptamil 900 gr rami toptancisinda 30 lira
Gaz icin bebelaac veren varmis almiron vermesi lazim 350 gr 24 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…