- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.701
zaten fiyat farkından belli canım aptamil alıyorum 40tl 900gr bebelac alıyorum 10tl 500gr mı ama bebelac benim oğluma gaz yapmayan tek mama aptamil de gaz yapıyor ikisini bi arada kullanıyorum ayrı öğünlerde doktora sordum özellikle bi problem olmaz dedi
bu kavurucu yaz akşamında kalın badi,bide hırka giydim,.üşüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bugun biri bana hamilemisiniz elinizle karniniza dokunuyorsunuz surekli dedi.
bende hayir dogum yaptim kesi yeri aciyor dedim ki aciyordu o esnada,
ama yinede kilo vermem lazimmmmmmmm
canım seni sıtma tutmuş,göğsüne sıcak masaj yap.duşa filan gir.olmadı bi hastaneye git,özel pompayla açsınlar kanallarını.
bugun biri bana hamilemisiniz elinizle karniniza dokunuyorsunuz surekli dedi.
bende hayir dogum yaptim kesi yeri aciyor dedim ki aciyordu o esnada,
ama yinede kilo vermem lazimmmmmmmm
yok canım senin için sölemedim:kedi: genel bi bilgiydi:)
bizim kız da tam tersi her yeri sıcacık kafasından ter çıkyo ama yanaklar buz...burnu da sıcak .. o yüzden üşüdüğünü sanmıyorum ama.....
o göğüs yaraları beni öldürüyor hala geçmedi nerdeyse bir ay oldu.ne kremler sürdüm yok geçmiyorÇok üzgünüm çoook.
neden dişi çıkıyor olabilir dedi meme emmediği içinmi devit nie deişmiş bizde mi deiştircez şimdi ferroyu kansız diemi verdi nerden anladılar kansız olduğunugeldim ulennnn ayyy ayyyy oğlum daha yeni uyudu babası uyuttu ya oğlum 180 derece değişti gündüz uyumayan hep kucak isteyen hatta bazen kucakta bile durmuyo meme emmek istemiyo şimdide emmedi uyudu sağlık ocağına götürdüm devit değişmiş onun yerine adcal verdiler bide ferro sanol verdi bu ferro sanol uyku da yapıyomuş haberiniz olsun adcal da iştah açıyomuş sağlık ocağından alın ocaktaki doktor dişi çıkıyo olabilir dedi yarın kendi doktoruna götürcem
canım sana lanoise diye bi krem ismi vereyım ablamın oğlu 10 aylık dişleri var ablamın meme uçları kopcaktı nerdeyse bunu sürdü anında geçirdi bende kullandım hiç yara olmadı bunu al 22 tl
o ürünü çok anlattım ben burda.bloguma resmini filan koydum.nişantaşından aldım ben,distribütöründen.
ben de cok çektim süt konusunda ama pes etmedim.sonunda başardım
taburcu,sen nurturia'da varsın di mi?msj filan atmıştım sana ama:/
kızlar bizim doktor bi arkadaşa demiş en iyi ama milupa ve hipp diye..verecekseniz bunları verin demiş.arkadaş bebelac kullanıyorum demiş,2.kalite o demiş.
canım benim oğlumda buna benzer bi düzende gidiyor 2 yada2.5 saatte bir 90cc arada 120cc yediğide oluyor bazen hepsini bitiriyor bazen birazını bırakıyor bunu bende kafama takıyordum 4 saat nasıl bekleticem beklemiyo en fazla 3 saat ama gece 7 saat bile yemeden uyuduğu oluyo doktoruma özellikle sordum bi problem olurmu diye kesinlikle olmaz dedi sizi emizyor olsaydı her ağladığında zaten emzirmiycekmiydiniz böyle farzedin dedi günlük en az800ml içmeleri gerekiyormuş en fazlada 1000ml zaten mamanın üzerinde yazıyor ne kadar alması gerektiği şimdi senin minik kuşun 180cc içmesi gerekiyo 4 saatte bir ama bebişler kendilerince düzen kurdular bu saat içinde içmesi gerektiği kadarını parça parça içmiş oluyorlar
bizimkininde gündüz uykusu azaldı artık en fazla toplamda 4 saat uyuyor ama gece uykusu iyi çok şükür doktor zaten artık gündüzleri kuş uykusu gibi olur demişti
ahh hasret 3 4 saat bekleseler keşke ama acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyorlar ben elimden geldiği kadar oyalamaya çalışıyorum oynuyorum gezdiriyorum ama 2.5 saatte bir 90cc olarak yiyor oğluşum gelişimi kilo alımıda iyi çok şükürki
her bebek farklı demekki benim oğlumu mahvetti o similac gazdan çatlıyordu çocuğum neredeyse şimdi ben hem aptamil hem de bebelac kullanıyorum aptamilde biraz ağır geliyor ikisini ayrı öğünlerde vererek dengelemeye çalışıyorum (doktoruma sordum bi problem olmaz dedi)
ama bebelacdan çok memnunum gazını çok rahat çıkarıyor bebelac yediğinde
selkie,3 saatte bir versen,hatta seninki 4 aylık oldu di mi, 4 saatte bir beslenmeliymiş artık.emzikle filan idare etmeliymiş,açlığı da öğrenmeliymiş.ben değil valla tracy hogg öyle diyo:)mantıklı bence.sık sık yiyn bebeğe atıştırmacı bebek diyo,daha tehlikeliymiş beslenme düzeni açısından.
ewet cnm hero baby bebelac falan 2. kalite en iyileri milupa we sma.. hippte iyi olduğunu duydum.. ben hippin kawanoz mamalarını weriorum..
kızlar dünden beri ata sırt üstü yatmamak için direniyo oturacakmış beyefendi sürekli kafasını ve omuzlrını kaldırıyo kalmaya çalışıyo biri elini uzattığı an tutup oturma pozisyonuna geliyo ve başlıyo gülmeye :)
dün onu koltukta bıraktım bende yan koltukta onu izledim sırt üstü yatıyordu önce yüzü koyun döndü sonra koltuğun kenarın doğru sürüne sürüne geldi bacaklarını aşağı sarkıttı gözlerime inanamadım valla yandım ben hiç yanlız bıramaya gelmiyor her koltukta yattığında önüne sandalye koyuyorum artık sizlerde hazırlıklı olun kızlar
günaydııııııııııııın olumunekankayizsmile
günaydınmirmirmirmir
nice yıllara inşallah bebişlerimizle sağlıklı sıhhattli.....hihoyyyt:teytey:Topiğimizin bugün yaşgünüüüü!!!!
:hooray: :teytey: a.s. :asigim: :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?