- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.721
Ayrica o ilkinci kaliyte muhabbetine ben inanmiyorum cunku bizzt tv dinlemis arladasim bebelac ve hippte gdo yomus ve katki maddesi Bu bi uyri aptamil 900 gr rami toptancisinda 30 lira
Gaz icin bebelaac veren varmis almiron vermesi lazim 350 gr 24 lira
günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
büyük gün bugün.şebnem ve ata bii bekliyor....hihoyyyt
günaydın kızlar bu akşam evimize dönüyoruz ist. amasya 12 saat gelirken kızım yol boyu otobüste uyumuşta umarım şimdide uyur rahat rahat geliriz. valla köy havası kızımı açtı
kaçta buluşacaksınız onlara mı gideceksin?
birde bizim tickerlara nollmuş yAA herkesin duruyor..
ay ay millet yine buluşuyo yaaa bir ben kaldım yanlız yaw.
İYİ YOLCULUKLAR SÜMEYRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR
öylede ama gülayın ki duruyor yerinde oda lilypiehasretcim sunucuda bakımdan dolayı şimdilik servis dışı diyo üzerinde ticker ların...düzelir herhalde bakım bitince..
sümeyra iyi yolculuklar canım
evet canım onlara gideceğim en geç 2 gibi orda olurum.bende anlamadım tickerları bizim yaptığımız sitenin tickerları böyle olmuş farklı olanlar duruyor.
kız sende nehirle buluş:) belki bnde gelirim bakarsınız hep beraber buluşma yaparız
çok heycanlı.. analar we oğullar buluşuyor:)))))))) resim çekin bol bool.. acaba ata we alp ne tepki wewceklerdelikafadulden
Doguhan pasanın burnu tıkalı aksamdan berı ama sankı genızden gelen bı tıkanıklık sadece ses gelıyor.otrı bebe ıle cekıyorum ama gelen bısey yok.anlamadım gıttı ve 10 dk ıcınde 3 defa hapsırdı.pedİtus surup versem mı acaba?sogukalgınlıgı baslangıcı olabılır mı ?
herkese kocaman günaydınlar.....öznurrrrrrr
medyumu anlat noldu ni didi?
Doguhan pasanın burnu tıkalı aksamdan berı ama sankı genızden gelen bı tıkanıklık sadece ses gelıyor.otrı bebe ıle cekıyorum ama gelen bısey yok.anlamadım gıttı ve 10 dk ıcınde 3 defa hapsırdı.pedİtus surup versem mı acaba?sogukalgınlıgı baslangıcı olabılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?