2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımcım gaz için bebelac vermiyorum ben oğlum seviyor yiyor birde gaz yapmıyor olan gazınıda (ağızdan) çok güzel çıkarıyor bu yüzden bebelac kullanıyorum aptamille birlikde

günaydın kızlar bu akşam evimize dönüyoruz ist. amasya 12 saat gelirken kızım yol boyu otobüste uyumuşta umarım şimdide uyur rahat rahat geliriz. valla köy havası kızımı açtı

günaydın kızlar bu akşam evimize dönüyoruz ist. amasya 12 saat gelirken kızım yol boyu otobüste uyumuşta umarım şimdide uyur rahat rahat geliriz. valla köy havası kızımı açtı

12 saat yol mu elifle.. otobüsle mi gittinizakannehir amanınnn dönüşte de uyur inşallah

hasretcim sunucuda bakımdan dolayı şimdilik servis dışı diyo üzerinde ticker ların...düzelir herhalde bakım bitince..
sümeyra iyi yolculuklar canım

otobüse biner binmez uyudu açıktıkça emzirdim keyfine diyecek yoktu gözünü açmadan gelmişti. inşallah dönüştede uyur. kızımla gezmek çok keyifli oluyo şimdi uyuyoo akşama kadar yorulması gerekk valla kızlar çok keyifliyim
kızımı babanne amca alıyo kucaklarına alma yın demiyorum ama ağlamaya başlayınca koşarak kucağıma geri getiriyorlar saniyesinde susuyo kaynanam ne var bu ananda diyo.onların kucağında iken ben sesleneyim kafasını çevirip beni arıyo bu çok keyif veriiciii ve kucağı sevmediği için iki dakika zor tutuyorlarrr

hasretcim sunucuda bakımdan dolayı şimdilik servis dışı diyo üzerinde ticker ların...düzelir herhalde bakım bitince..
sümeyra iyi yolculuklar canım
öylede ama gülayın ki duruyor yerinde oda lilypie
evet canım onlara gideceğim en geç 2 gibi orda olurum.bende anlamadım tickerları bizim yaptığımız sitenin tickerları böyle olmuş farklı olanlar duruyor.

çok heycanlı.. analar we oğullar buluşuyor:)))))))) resim çekin bol bool.. acaba ata we alp ne tepki wewceklerdelikafadulden

Doguhan pasanın burnu tıkalı aksamdan berı ama sankı genızden gelen bı tıkanıklık sadece ses gelıyor.otrı bebe ıle cekıyorum ama gelen bısey yok.anlamadım gıttı ve 10 dk ıcınde 3 defa hapsırdı.pedıtus surup versem mı acaba?sogukalgınlıgı baslangıcı olabılır mı ?

kız sende nehirle buluş:) belki bnde gelirim bakarsınız hep beraber buluşma yaparız

çok heycanlı.. analar we oğullar buluşuyor:)))))))) resim çekin bol bool.. acaba ata we alp ne tepki wewceklerdelikafadulden

sen antalyadan önce buraya gelll de sonra oralara yetersinalsanaalsanasmile
çekeriz balım bende çok merak ediyorum nasıl olacakdelikafadulden

öznurcum balgamı olmasın alp te geçen hafta hep öyleydi ses geliyordu nefes aldıkça sonra kustuğunda balgam vardı grip atlatmıştık biz ondan kalmış.

öznurrrrrrr
medyumu anlat noldu ni didi?
herkese kocaman günaydınlar.....
yolculuk yapack arkadaşlar varmış umarım sağ salim evlerine varırlar yaw ben 1,5 saat uçak yolculugunda ödüm b.. karışıyo ya durmazsa diye helal vallahi benim kızım çok zilli 5 dk durmuyor...
medyum diyince bağdat cad bir cafede her ay baktırıyodum adam gerçekten biliyodu kapağı ist attıgımda yapışıcam adamın yakasına:))))) merak işteee

canım benim benim kızım günde 15 defadan fazla hapşırıyor dr sordum dün dediki ev tozlarından vs oluyordur haklıda biz yeni evliyiz koltuklar halılar vs 1 defa yıkanmış olmasına ragmen toz bırakıyor çare bulamıyom üşütme belirtileri yok dedi
ben günde 3 defa serum fizyolojik sıkıyorum kızımın burnuna sonra orti bebenin burun aspiratörü ile çekiyorum beyaz sümükler geliyor telaşlanma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…