- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.281
ayy canım ya çok sağol.çok zahmet oldu sana.ellerine sağlık.canım acele yaptım kusura bakma daha geniş bir zamanda kendin düzeltirsin artık...
Bizde de annemden gelen yufka böreği, kayınvalidemden gelen yaprak sarma var. Ben de yoğurtlu çorba yaptım..Tatlı olarak da karşı komşudan gelen cezeryemiz var..
sayende nefis bir yoğurt çorbası yapıcam.dünden az birşey kurufasülyem ve pilavım var.köfte ve patates kızartıcam yanına.turşu yada salata.dünden de tatlım var..
selam kızlar bugün dr kontrolüm vardı miniğimi gördüm maşallah yerinde zıplıyordu çok duygulandım doktorum oruç tuttuğum için bir güzel azarladı beni tutmuyacaksın dedi 1.5 kilo zayıflamışım yarında ense kalınlığı ve ikili test için 4 boyutlu ultrasona giricem inşallah sonuçlarımda güzel çıkar...
selam kızlar bugün dr kontrolüm vardı miniğimi gördüm maşallah yerinde zıplıyordu çok duygulandım doktorum oruç tuttuğum için bir güzel azarladı beni tutmuyacaksın dedi 1.5 kilo zayıflamışım yarında ense kalınlığı ve ikili test için 4 boyutlu ultrasona giricem inşallah sonuçlarımda güzel çıkar...
sen yoğurt çorbası dedinya annemi aradım tarifi aldım.aynen böyle yapıyor oda.akşam yapıcam bakalım.her yemeği yaparımda bi şu yoğurt çorbasını yapmadım.:kedi:şindii ben anlatiiimmm.ama başka şekilde yapanlar varsa onlarda anlatabülüüüler...
bir kase yoğurt bir yumurta ve bir kaşık un azıcık suyla iyice karıştırılııırrrr...
sonra ocağa konuğ üzerine suyu konur o bi kaynatılır kaynamaya yakın bir avuç prinç eklenir yada isteyen sonra üzerine nane yağ biber karışımı yakabilirrr...
biraz zahmetli benimki çok bekliyorum başında sürekli karıştırıyorum daha pratik yapan varsa anlatsın walla...
sen yoğurt çorbası dedinya annemi aradım tarifi aldım.aynen böyle yapıyor oda.akşam yapıcam bakalım.her yemeği yaparımda bi şu yoğurt çorbasını yapmadım.:kedi:
şindii ben anlatiiimmm.ama başka şekilde yapanlar varsa onlarda anlatabülüüüler...
bir kase yoğurt bir yumurta ve bir kaşık un azıcık suyla iyice karıştırılııırrrr...
sonra ocağa konuğ üzerine suyu konur o bi kaynatılır kaynamaya yakın bir avuç prinç eklenir yada isteyen sonra üzerine nane yağ biber karışımı yakabilirrr...
biraz zahmetli benimki çok bekliyorum başında sürekli karıştırıyorum daha pratik yapan varsa anlatsın walla...
bencede biran önce duyalım bebiklerin hareketlerini
canım geçen sene çağırmadığım için bu sene çağırıcam bende.kayınvalidemler az kişiler ama annemlerle ablamlarıda almam lazım.napalım valla haftasonuna denk getiricem bende.ama kocamın sülalesini çağıramam hem kalabalık hemde kedi sülalemide çağırmak lazım onlar daha kalabalık.sende hamilesin sadece eşinin ailesini çağır zorlama o kadar kendini.ramazandan sonra alırsın eşinin sülalesini.İftara misafir çağırmam gerekecek benneyaptımki
Ben sekiz aylık evliyim ve çok yoğun çalıştığım için bir sürü kişiyi alamamıştım... Sonra iş yerinde yükselme tezdi, mülakattı, bu arada bir de doktora yapıyordum:1no2:
Simdi midem bulanıyor ama kim dinler:1no2:
Ufffff kafamçokkarıştı
Kızlar iftar sofrasına misafire kaç çeşit koyuyorsunuz? Bir anlatsanıza... Bu hafta minimum 2 aile çağırmam gerekiyor... Şu eşimin sülalesi de bitmedi...
İftara misafir çağırmam gerekecek benneyaptımki
Ben sekiz aylık evliyim ve çok yoğun çalıştığım için bir sürü kişiyi alamamıştım... Sonra iş yerinde yükselme tezdi, mülakattı, bu arada bir de doktora yapıyordum:1no2:
Simdi midem bulanıyor ama kim dinler:1no2:
Ufffff kafamçokkarıştı
Kızlar iftar sofrasına misafire kaç çeşit koyuyorsunuz? Bir anlatsanıza... Bu hafta minimum 2 aile çağırmam gerekiyor... Şu eşimin sülalesi de bitmedi...
canım bende normalde az yaparım ama eşim oruç olduğu için ona kıyamıyorum.ben yiyemiyorum.hele kızartma hiç.Ayy yemekleri okuyorum da ne çok çeşit yapıonuz..ben 2 yada 3 çeşit yapıyorum..Hepsini yiyonuz mu kızlar bak dikkat edin kilo alabilirsiniz :)
şindii ben anlatiiimmm.ama başka şekilde yapanlar varsa onlarda anlatabülüüüler...
bende böyle yapıyorum ama ben pirinç arada bir koyuyorum içine kocacımın yüzünden pirinçten bıktım sağolsun hergün pirinç pilavı yapmaktan mide kaldırmıyo artık :roflol:
biraz zahmetli gerçekten başka yolunu bilen varsa yazsın lütfen iyi olur öğrenmek :lepi:
canım ben bide yumurtayı bütün koyarım sende mi öyle yapıyon yoksa sadece sarısını mı koyuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?