- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.801
slm mart anneleri mayıs annesiyim ve bunalıma girmk üzereyim..
oğlum doğru düzgün uyumuyor 34 günlüğüz yatırıyorum geri kalkıyor sanırım gaz sancısı..başından geçen çözüm bulan var mı paylaşabilir mi..
hasret ek gıdalara başladın mı... hayırlı olsun..doktor tavsiyesiyle mi başladın?selam canlarım bugün kocişle real markete gittik kzııma hipp we milupanın bol bol kawanoz mamalarından aldım, aptamil aldım, kendime speciasl k aldım sabahları yemek için.. birde plaj sandalyelerinden çok rahattttt... baba koltuğu modelinde birazdan mangala gidiyoruz sahile, kız uyudu dükkanı toparlıyoruz şu an..
acı elma yağıyla topuklarına masaj
beline we karnına saf zeytinyağı hafif masaj
sab simplex( en etkilisiymşi) ya da nurse harveys bitkisel şurup, yada zinco bitkisel damla
we doğru emzirme tekniği cak cuk ses çıkıyorsa emzirirken hawa yutuyordur..
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bebişlerden kalma göbişleri napmayı planlıyorsunuz? Eğerki ben eritemezsen kendimi camdan atacağım artık.
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bebişlerden kalma göbişleri napmayı planlıyorsunuz? Eğerki ben eritemezsen kendimi camdan atacağım artık.
ekleme yapayım humana kimyonlu rezene çayı...
kaydirigubbakcemile5 ewet ewtalkisalkisalkis
hemen sogfan suyu damlat aşkım..bi damla..kulağım sabahtan beri ağrıyor kendi sütümden damlattım fayda etmedi parol içtim kısa süreli kesiyor ama yine başlıyor war mı bi çözümü olan?
kaydirigubbakcemile5 ewet ewtalkisalkisalkis
herhangi bi ilaç kullanma olabildigince bitkisellere git en bilinen kiömyonlu rezene cayı humana nın..onuda coook sıkışmadıkca kullanma derim ..kendi cıkarmaya alışsın gazını..mutlaka ayaklarını sıcak tut..alt alırken cok acıkta bekletme popişini..hareketsiz bebeklerdede gaz cok olur biraz yor onu ayaklarını karnına dogru ittir..jimnastk yaptr..slm mart anneleri mayıs annesiyim ve bunalıma girmk üzereyim..
oğlum doğru düzgün uyumuyor 34 günlüğüz yatırıyorum geri kalkıyor sanırım gaz sancısı..başından geçen çözüm bulan var mı paylaşabilir mi..
o nası bi şiiii :uhm:
elma yağı sürdüm damlamız da var ama dr pek kullanma dedi ilaçı doğal yolla geçir dedi.ama uyumuyo yatırıyorum hemen başlıyo mızıldamaya çok yoruldum hep kucağımda...
doğru emzirmeyi nasıl tutturcam cak cuk da gelmiyor aslında..ufff ne zor işmiş maşallah siz atlattınız
hasret bir şey sordum niye cevap vermiyorsun... küscem ama.. yoksa sen mi küstün bana sengözlerimebaksanab
selam canlarım bugün kocişle real markete gittik kzııma hipp we milupanın bol bol kawanoz mamalarından aldım, aptamil aldım, kendime speciasl k aldım sabahları yemek için.. birde plaj sandalyelerinden çok rahattttt... baba koltuğu modelinde birazdan mangala gidiyoruz sahile, kız uyudu dükkanı toparlıyoruz şu an..
hasret ek gıdalara başladın mı... hayırlı olsun..doktor tavsiyesiyle mi başladın?
o nası bi şiiii :uhm:
ewet cnm başladım sayılır yani hipp we milupa kavanoz meywe püreleri we sebze pürelerini günde yartım kawanoz olarak weriorum bizimkine kalsa hepsini istiyorkaydirigubbakcemile3
dünde elma suyu sıktım 20ml kadar onu içirdim bu günde 7sebzeli karışık püre werdim şeftali suyuda werecektim ama unuttum yarın öğlen 20ml şeftali sıkacağım.. ayriyetten brokoli patates püresini wereceğim... doktor önermedi... en son gittiğim doktora annemi şikayet ettim bişeyler weremk istiyor diye.. doktorda karşı çıkmadı bişeycik olmaz azar azar werin alerjik reaksiyon gözlemlemezseniz hiç bi problem yk demektir falan dedi bnde weriorum maşallah kızımda çok sewerek yiyor herşeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?