2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben geldim kimse kalmamış burda napcamm ben yaa şimdide sağıp biberonla verdim onuda almıyor aç deilmi bu velet 100 ml sağdım 25 ml ziyan ederek yarısı dışa gitti ve genirdi offffff sıpaaa yaaa ben acıktım yaa bu nasıl acıkmaz

tatlım bebişlerin ara ara böyle dönemleri oluyormuş bizimkide aynı şeyi biberona yapıyo resmen dalga geçiyo benimle yarısını içiyo mamanın sonra kendi itiyo bu sefer feryat figan başlıyo sankii ben vermiyorum sonra tekrar zorla sokuyorum ağzına lüp lüp içiyo bende anlamadım

evet canım ara ara yapıyordu ama bu sefer baya bi azıttı 6 saat arayla 25 ml ziyan oldu sayılır geriye 50 ml i anca içti onuda kucağımda almıyor illa anakucağında emcek

sanki süt deilde zehir veriyorum meme biberon verme keyfi çok yerinde oynasın dursun şimdide annanesine dert yanıyor içi dolmuş sıpanın yok yaa bu böle normal deilki var bunun bi derdi CADIARZU

hehehe
bende gidiyorum istanbula ayın 16 saat 13.30 uçağıyla istanbula gidiyorum:))))) kadının fendi erkeği yendi....kızım ayın 22 sinde 4 ayını dolduracak eğer huzurlu olursa bende gelirim buluşmaya:)))) kızıma bugün milupanın şeftali elma karışımı kavonoz mamasında verdim güzelce yedi bal kaymak olsun kzııma

slm annişler ben geldimmmm.....misafirlerimi gönderdim.üstüste 2 gün kalabalık misafir ekibi...valla öldüm bittim.........yemekte yapmadım valla bugün başlarının çaresine baksınlar bittim ben.......
yazgı ve şebnem buluştunuz mu?anlatın bizede....

hasret avatarda çok hoş görünüyo ceren maşallah

ebruş sakin ol tatlım..geçici bir durum bu..oğlumda ben de yaşamıştım.annelik psikolojisi...insan kendini eş ten çok anne rolünde görüyor.....geçer merak etme.....

evet kızlar büyük misafirlerimiz şimdi gitti alp bebek resimlerden çok daha tatlı tam bir lokum çok sevimli tabii anneside bir okadar tatlı hadi bakalım darısı sizlein başına face 1-2 resim yükleyeceğim diğerlerini yazgı yükleyecek ben şimdi geçmişi okuyayım

inşallah olcay ım inşallah ..toparlicam kendimi..:asigim:

şebnem ve yaz<gı..bebeklerinissle coook tatlısınız canlar..inşallah bislerede nasipolur bi araya gelebilmek..ben face den ekleyim resim şimdi..

inşallah olcay ım inşallah ..toparlicam kendimi..:asigim:

ebrum aynı durum bendede söz konusu bebeğim 3 aylık doğdugundanbelli toplasan 3 defa birlikte olduk bizde çok uzak kalıyoruz birbirimize ona soramıyorum ama bazen kendi kendime düşünüyorum ne yapıyo diye sonuçta erkek, benden sogumasındqn korkuyorum,
aslında destek almak istiyorum ama biraz çekingen davranıyorum,aslında evlilikte en önemli olanlardan biri bence, inşallah yenebiliriz tatlım.

nimet cimn sadece gecici bi dönem olarak bakıorum artık..bugün arastrdım biraz bu sorunu yasayan cok kişi varmış özellikle dogum sonrası..yenicemize inanrsak yeneriz..tabi bi adım atmak lazım..ben şimdi tutup bi psikıyatra gitsem içsel olarak kendimi hasta oldugumna inadrıcam..o yuzden biraz kendi cabamla yenmeye bakıorum ..yardım ve destek almak en son safha benim için..sende önce kendi kendine yenmeye bak canım..yenicezz..olumunekankayizsmile

inşallahh yeneriz cnm:Saruboceq: yoksa sonunu düşünemiyorum,
eşim bu arada kuşlarını yolluyacak :lepi:hep kavgamız o yüzdendi bakalım şimdi ne çıkıcak bahane:))

slm mart anneleri mayıs annesiyim ve bunalıma girmk üzereyim..
oğlum doğru düzgün uyumuyor 34 günlüğüz yatırıyorum geri kalkıyor sanırım gaz sancısı..başından geçen çözüm bulan var mı paylaşabilir mi..

selam canlarım bugün kocişle real markete gittik kzııma hipp we milupanın bol bol kawanoz mamalarından aldım, aptamil aldım, kendime speciasl k aldım sabahları yemek için.. birde plaj sandalyelerinden çok rahattttt... baba koltuğu modelinde birazdan mangala gidiyoruz sahile, kız uyudu dükkanı toparlıyoruz şu an..

Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bebişlerden kalma göbişleri napmayı planlıyorsunuz? Eğerki ben eritemezsen kendimi camdan atacağım artık.

acı elma yağıyla topuklarına masaj
beline we karnına saf zeytinyağı hafif masaj
sab simplex( en etkilisiymşi) ya da nurse harveys bitkisel şurup, yada zinco bitkisel damla
we doğru emzirme tekniği cak cuk ses çıkıyorsa emzirirken hawa yutuyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…