- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.761
bi resim cekinip yollayın burasya..günaydın kızlar hazırlandık ve yazgıyı ve alp bebeği bekliyoruz buarada ata uyuyor bu iki gündür çok ağlıyo ata kucakta bile zor duruyo dışarı çıkıp gezince susuyu illaki dışarı çıkıcak :)
ben ataya 2 aydan beri hero baby kulllanıyorum çok keyifli içiyo ve kilo alımıda gayet iyi hele geçen ay çok fazlaydı bu aya düzene soktuk
aptamil gaz yaptı atada hipp ide içti ama benim zorumla ama bu mamasını çok keyifli içiyo çokta memnunum
merhaba annişler bizim emmeme problemi devam ediyor dün doktora gittik bu zamanlarda normal dedi 1 hafta 10 gün sürer dedi..almassa sütünü kaşıkla ver biberon verme dedi...emzikte kullanma dedi..senden ricam 1 hafta 10 gün sabret olmassa sağıp biberon ile verirsin ondada anne sütünü reddederse eğer mamaya başlıcaz dedi...
benim için öle kötü birdurum ki anlatamam, şuraya bakın kimisi emmek ister süt olmaz kimisi de süt olu emmez..Allah bunları ıslah etsin ne diyim..bu zamanlarda bebekler etrafının farkına varırmış ve memede vait geçirmek onlara işkence gelirmiş bakarmısınız
birde organik olarark idrar yollarında enfeksiyon varsa oda ciddi iştahsızlık yaparmış, onun için idrar kültürü verdik salı günü alıcaz
eftelciğim biraz esiyor ama hava güzel çık bence... kaydirigubbakcemile
başım çok ağrıyor yaaaa :uhm:
hala regli olmadım bi olsamda rahatlasam... :dilcikar:
evet beknur inşallah 22 haziranda cevahir de buluşuyoruz saat 13.00
bu arada 22 haziranda buluşuyomusunuz kesin?
kızlar aslında bu gibi konuları paylaşmak istemiorum ama moralim bozuluyo iyi degilim..içimi dökmem lazım..hamileyken neysae dr um yasaklamıştı cinselligi ..ama dogumdan sonra da lohusalıktı derken bende bi sogukluk oldu eşime..nedenini bilmiorum ama cok üzülüyorum kendime kızıyorum..napıcagımı bilmiorum..nolur bişeyler söyleyin..bunu yenmem lazım..senağlamazorlada olmuyo biliosunuz ben asla hiçbişeyde yapmack olamam..eşime biraz önce tlf da boşanabiliriz bile dedim..oda ben seninle sırf bu yuzden ewlenmedim seninle ve bebegimle cok mutluyum ben sacmalama dedi bana..bişekilde yenmem lazım bunu ..:1no2::çok üzgünüm:
bende gelmeyi çook istiyorumevet beknur inşallah 22 haziranda cevahir de buluşuyoruz saat 13.00
inşallah canım yaa ama emmemesine hala bi anlam veremedim..ya sizin bebekleri okuyorum sanırım en nazlı benimkisi galiba..en son geldi ya ondandır heralde...bi resim cekinip yollayın burasya..
inşallah iyi cıkar sonuclar..
gelmeyi istiyorum kısmetse gelcem canım :)sen gelmiomusunb?
canım geçen gün doktorum programını izledim orada diyorki laktoz döneminde yani süt verme dönemi oluomuş bu dönemde çok sık rastlanan geçici durummuş üzülme yani ölboşanma kelimeleri de etme lütfenkızlar aslında bu gibi konuları paylaşmak istemiorum ama moralim bozuluyo iyi degilim..içimi dökmem lazım..hamileyken neysae dr um yasaklamıştı cinselligi ..ama dogumdan sonra da lohusalıktı derken bende bi sogukluk oldu eşime..nedenini bilmiorum ama cok üzülüyorum kendime kızıyorum..napıcagımı bilmiorum..nolur bişeyler söyleyin..bunu yenmem lazım..senağlamazorlada olmuyo biliosunuz ben asla hiçbişeyde yapmack olamam..eşime biraz önce tlf da boşanabiliriz bile dedim..oda ben seninle sırf bu yuzden ewlenmedim seninle ve bebegimle cok mutluyum ben sacmalama dedi bana..bişekilde yenmem lazım bunu ..:1no2::çok üzgünüm:
hasreeeeeet bilmiorum hamileligim biraz riskli gecti amniyosaentezdi ilk 3 ay düşük korkusu son 3 ay erken dogum dolabilir korkusu iyiyce uzaklaştım ..bu cok kötü bişey eşin seni seviyo ama sende tık yok sanki herseyim kızıma adadım bişekilde farkında olmadan kacıyomuşum ondan farkında bile degilim..dün işte yeltendi ama kendimi mecbur hissediomuşum gibi bi his oluyo..ama dedigin gibi belki yagmur u bırakıp anneme eski günlerdeki gibi takılsam bazı duygularım tetiklenebilir..oda hiç üzmüyo beni sabrediyo da sabır sabır..nere kadar..toparlamam lazım kendimi..anaaaammmm kjız neden oldu ki normalde doğurmadın ki hadi korku oldu yada acır die korkuyon diyek-tatlicadiarzu- ama şöyle bişey war bebek olduktan sonra artık en kıymetlilerimiz kocalarımızken bebeklerimiz oldu.. we dolayısıyla onlarla daha çok ilgileniyoruz we artık cinselliğe olan ilgimizde azaldı ( tabi bunlar asla benim için geçerli değilaklinialirimsmile) belki annelik psikolojisiyle ilişkiye girmek kendini suçlu hissetmene sebebp olacak diye bişey yerleşmiştir bilinç altına.. ama biraz eşine odaklan beraber wakit geçirin yağmuru annene bırak akşam yemeğe çıkın, nasılsa emzirmiyosun şarap için, bara gidin sahilde elele yürüyün bi köşe bulup eski flört günlerindeki gibi delice öpüşün... ne bilşiym beraber biraz wakit geçir aşkını yaşa herşey düzelecek göreceksin!! biraz alkol yumuşatmaya yetecektir seni...yerimseniben
bende gelmeyi çook istiyorum
canım geçen gün doktorum programını izledim orada diyorki laktoz döneminde yani süt verme dönemi oluomuş bu dönemde çok sık rastlanan geçici durummuş üzülme yani ölboşanma kelimeleri de etme lütfen
inşallah gecicidir ..:Saruboceq:
inşallah gecicidir ..:Saruboceq:
bence öledir..sonuçta siz görücü usulü ile evlenmedniz ki her insanın psikolojik olarak dalgalanmalaqrı olur...
en basiti her insan hayatında 1 kez annesi ve babasına gıcık olup ne sölerse batan ve kesinlikle onlardan nefret ettğini düşündüğü dönemleri olmuştur..ergenlikte mesela..bunlar bile geçtiğine göre bu da geçer bitanem
ewet severek evlendik sadece dogumdan sonraki sürecte böyle oldum..ALLAH tan eş,im anlayışlı abırlı..onun sayesinde yenicem inşallah..üstüme gelse kötü bişe söylese anlayışsız olsa dahada kötüye gider ewlilik..bence öledir..sonuçta siz görücü usulü ile evlenmedniz ki her insanın psikolojik olarak dalgalanmalaqrı olur...
en basiti her insan hayatında 1 kez annesi ve babasına gıcık olup ne sölerse batan ve kesinlikle onlardan nefret ettğini düşündüğü dönemleri olmuştur..ergenlikte mesela..bunlar bile geçtiğine göre bu da geçer bitanem
kızlar aslında bu gibi konuları paylaşmak istemiorum ama moralim bozuluyo iyi degilim..içimi dökmem lazım..hamileyken neysae dr um yasaklamıştı cinselligi ..ama dogumdan sonra da lohusalıktı derken bende bi sogukluk oldu eşime..nedenini bilmiorum ama cok üzülüyorum kendime kızıyorum..napıcagımı bilmiorum..nolur bişeyler söyleyin..bunu yenmem lazım..senağlamazorlada olmuyo biliosunuz ben asla hiçbişeyde yapmack olamam..eşime biraz önce tlf da boşanabiliriz bile dedim..oda ben seninle sırf bu yuzden ewlenmedim seninle ve bebegimle cok mutluyum ben sacmalama dedi bana..bişekilde yenmem lazım bunu ..:1no2::çok üzgünüm:
bencede dua edelim ki her konuda anlayışlı olmaları bizim için velinimetewet severek evlendik sadece dogumdan sonraki sürecte böyle oldum..ALLAH tan eş,im anlayışlı abırlı..onun sayesinde yenicem inşallah..üstüme gelse kötü bişe söylese anlayışsız olsa dahada kötüye gider ewlilik..
tatlım geçici bi durumdur olur ilk zamanlar çoğu kadında oluyomuş zaten bi süre sonra toparlanırsın baktın olmuyo bi uzmana danışırsın bi şekilde halledersin ama arayı fazla soğutma çok şükür bu konuda benim eşimde sabırlıdır hamileliğim boyunca bu yüzden hiç üzmedi beni ama onlarnda sabrı bi yere kadar aynı durumda kendimizi onların yerine koyarsak insan kendini kötü hissetmeye başlar buda stres yapabilir tatzlızlıklar yaşanabilir ki eşimin teyzesinin oğlu bu yüzden boşandı 5 yaşında oğlu var eşinin hamileliğinden sonra hiç beraber olamamışlar ee ne oldu zamanla uzaklaştılar bu iş evliliğin temellerinden bunu unutmamak lazım
bencede dua edelim ki her konuda anlayışlı olmaları bizim için velinimet
ACİLEN TOPARLANMAM LAZIM !YAGMUR U BIRAKIP ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ ÖZGÜRCE TAKILMAK İSTİORUM..BİŞEYLER YAPMAM LAZIM KENDİME GELMEK İÇİN..
merhaba annişler bizim emmeme problemi devam ediyor dün doktora gittik bu zamanlarda normal dedi 1 hafta 10 gün sürer dedi..almassa sütünü kaşıkla ver biberon verme dedi...emzikte kullanma dedi..senden ricam 1 hafta 10 gün sabret olmassa sağıp biberon ile verirsin ondada anne sütünü reddederse eğer mamaya başlıcaz dedi...
benim için öle kötü birdurum ki anlatamam, şuraya bakın kimisi emmek ister süt olmaz kimisi de süt olu emmez..Allah bunları ıslah etsin ne diyim..bu zamanlarda bebekler etrafının farkına varırmış ve memede vait geçirmek onlara işkence gelirmiş bakarmısınız
birde organik olarark idrar yollarında enfeksiyon varsa oda ciddi iştahsızlık yaparmış, onun için idrar kültürü verdik salı günü alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?