2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi resim cekinip yollayın burasya..

inşallah iyi cıkar sonuclar..

eftelciğim biraz esiyor ama hava güzel çık bence... kaydirigubbakcemile

başım çok ağrıyor yaaaa :uhm:
hala regli olmadım bi olsamda rahatlasam...
:dilcikar:

evet çıkayım ya bende çok bunaldım kafaya çok taktım sütüm azalıyo çıkıp kafamı dagıtmam lazım,
belirtilerin varsa olursun inşallah geçmiş olsun cnm,

evet beknur inşallah 22 haziranda cevahir de buluşuyoruz saat 13.00

13 te tam öğlse saati yemeğe çıkanlar falan heryer full olur çalışanlarla, önceden ayarlamak lazım yeri bir daha sölüyorum.... sonuçta bize rahat bi bölüm lazım tabi heryerde iki masa buluruz ama çewremizinde geniş rahat olması lazım!

kızlar aslında bu gibi konuları paylaşmak istemiorum ama moralim bozuluyo iyi degilim..içimi dökmem lazım..hamileyken neysae dr um yasaklamıştı cinselligi ..ama dogumdan sonra da lohusalıktı derken bende bi sogukluk oldu eşime..nedenini bilmiorum ama cok üzülüyorum kendime kızıyorum..napıcagımı bilmiorum..nolur bişeyler söyleyin..bunu yenmem lazım..senağlamazorlada olmuyo biliosunuz ben asla hiçbişeyde yapmack olamam..eşime biraz önce tlf da boşanabiliriz bile dedim..oda ben seninle sırf bu yuzden ewlenmedim seninle ve bebegimle cok mutluyum ben sacmalama dedi bana..bişekilde yenmem lazım bunu ..:1no2::çok üzgünüm:

anaaaammmm kjız neden oldu ki normalde doğurmadın ki hadi korku oldu yada acır die korkuyon diyek-tatlicadiarzu- ama şöyle bişey war bebek olduktan sonra artık en kıymetlilerimiz kocalarımızken bebeklerimiz oldu.. we dolayısıyla onlarla daha çok ilgileniyoruz we artık cinselliğe olan ilgimizde azaldı ( tabi bunlar asla benim için geçerli değilaklinialirimsmile) belki annelik psikolojisiyle ilişkiye girmek kendini suçlu hissetmene sebebp olacak diye bişey yerleşmiştir bilinç altına.. ama biraz eşine odaklan beraber wakit geçirin yağmuru annene bırak akşam yemeğe çıkın, nasılsa emzirmiyosun şarap için, bara gidin sahilde elele yürüyün bi köşe bulup eski flört günlerindeki gibi delice öpüşün... ne bilşiym beraber biraz wakit geçir aşkını yaşa herşey düzelecek göreceksin!! biraz alkol yumuşatmaya yetecektir seni...yerimseniben

evet beknur inşallah 22 haziranda cevahir de buluşuyoruz saat 13.00
bende gelmeyi çook istiyorum

bi resim cekinip yollayın burasya..

inşallah iyi cıkar sonuclar..
inşallah canım yaa ama emmemesine hala bi anlam veremedim..ya sizin bebekleri okuyorum sanırım en nazlı benimkisi galiba..en son geldi ya ondandır heralde...
ya yüksek ses olsa korkar ağlar doğduğundan beri müzik açıp uyutmayı deniyorum hoşlanmıo uyumuo<<ve doğduğundan beri gündüz uykusu yok...sallamamaya alıştırmıyorum bu sefer pişpiş ilr hiç uyumuyo ve dolayısı ile bünyesi gündüz uyumamaya alıştı..tracy teyzenin E.A.S.Y YÖNTEMıNE başlamıştım bu seferde emmemesinden dolayı bıraktık..akşamları 9.30 da uyurdu şimdi 11 de uyuyo..gece 2 kere kalkıyo sonra sabah 7 de ayaktayız..günde toplam 8-9 saat uyuyo yani...yabancı insanların selerine ağlayarak tepki veriyo..kucağa alıştırmıyım dedim aşıdan dolayı huysuzluğunda hep kucakta gezdik şimdi kucak gülü oldu...çok nazlı..ya göbeği kesilirkengöbek adı ne olsun dedi doktor NAZ olsun dedim demez olaydım...
şimdi de emmiyo ve inanlmaz inatçı...düzelir mi bilmem ama babası ile ikimize ç çektiriyo bir karış boyu ile..

sen gelmiomusunb?
gelmeyi istiyorum kısmetse gelcem canım :)

canım geçen gün doktorum programını izledim orada diyorki laktoz döneminde yani süt verme dönemi oluomuş bu dönemde çok sık rastlanan geçici durummuş üzülme yani ölboşanma kelimeleri de etme lütfen

Son düzenleme:
hasreeeeeet bilmiorum hamileligim biraz riskli gecti amniyosaentezdi ilk 3 ay düşük korkusu son 3 ay erken dogum dolabilir korkusu iyiyce uzaklaştım ..bu cok kötü bişey eşin seni seviyo ama sende tık yok sanki herseyim kızıma adadım bişekilde farkında olmadan kacıyomuşum ondan farkında bile degilim..dün işte yeltendi ama kendimi mecbur hissediomuşum gibi bi his oluyo..ama dedigin gibi belki yagmur u bırakıp anneme eski günlerdeki gibi takılsam bazı duygularım tetiklenebilir..oda hiç üzmüyo beni sabrediyo da sabır sabır..nere kadar..toparlamam lazım kendimi..

tatlım geçici bi durumdur olur ilk zamanlar çoğu kadında oluyomuş zaten bi süre sonra toparlanırsın baktın olmuyo bi uzmana danışırsın bi şekilde halledersin ama arayı fazla soğutma çok şükür bu konuda benim eşimde sabırlıdır hamileliğim boyunca bu yüzden hiç üzmedi beni ama onlarnda sabrı bi yere kadar aynı durumda kendimizi onların yerine koyarsak insan kendini kötü hissetmeye başlar buda stres yapabilir tatzlızlıklar yaşanabilir ki eşimin teyzesinin oğlu bu yüzden boşandı 5 yaşında oğlu var eşinin hamileliğinden sonra hiç beraber olamamışlar ee ne oldu zamanla uzaklaştılar bu iş evliliğin temellerinden bunu unutmamak lazım

bende hasrete katılıyorum birlikte bi akşam bişeyler için insan biraz güzelleşince herşey çok farklı oluyo dene derim tatlım eşini seviyorsun oda seni ee artık gerisi size kalmışyerimseniben

aynı problem bizdede var yaa ne bu bebelerin memeyle alıp veremedikleri
sabah 10 da uyandık 10 dk emdi 11 de gece cayından verdim bu saate kadar daha halen emmedi memeyi veriyorum cıngar kopartıyyor biberonun tek memesini veriyorum hemen sapur supur alıyor bu gün 5. günü daha kakada yapmadı napıyım yaa veriyimmi biberonu yoksa savasmaya devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…