- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.941
ben ücretsiz izin alayım topumuzun bebeklerine bakayım nasıl fikir? nasılsa benim herifin eve döneceği yok oyalanırım bari..
nerede o gunler.gozum arkada kalmadan birakirim sana oglumu.
Öznurcum naber cnm, ben de özledim walla. henüz bakıcı bulamadın anlaşılan.şirketlere baktın mı cnm? bi yerden başlamak zorundasın. aslında sana yakın bi yerlerde oturan ve ihtiyacı olan kaliteli biri varsa daha iyi olur. Yok mu öyle teklif götürebileceğin biri yakınlarında?
belinay anam allah senin yardımcın olsun..benim 2 oğlum birde koçam var,yetip artıyorlar başıma..bıkmış durumdayım...kaçasım var buralardan..sende 3 tane oğlan birde koca..hemde son numara sıkıntılı...her iş sana bakıyordur kesin...yardımcı olaçak kimsen varmı bari yakınlarında?[
hayır kimse yokkk ama bazen haftasonları büyükler babanneye gidiyolar sağolsun eşimde hiç yardımcı olmaz haftanın bi günü bile evde olmaz saat 10dan aşağıda eve gelmezzz en erken oda kendi işyeri oldugu için anlıyacagın böle işte sizler babalar gününe hazırlık yapıyosunuz ne güzel o saatlere bayıldım çok güzel olmuş ama ben eşime hiçbirşey almıyacam çünkü benim eşim hak etmiyoeyvahedigeldismile
bebek bakicisi ariyorum deli olacagim.
iyi geceler kızlar.benim kız cok iştahsız bugün.kaka da yapamıyo.duphalac aldım verdim,ilk kaşıkta kustu.devam edeyim dedim.yutmamış verdiklerimi,boguluyodu.off boğazına bişi kaçtı mı mahvoluyorum.dizlerimin bağı çözüldü.parmak atayım hemen dedim küçük diline.o saatten beri uyuyo,5 buçuktn beri yani.8e doğru emdi 10 dk. süt sağdım,uyurken vereyim diyorum,30 cc anca içti 2 saattir.
hayır kimse yokkk ama bazen haftasonları büyükler babanneye gidiyolar sağolsun eşimde hiç yardımcı olmaz haftanın bi günü bile evde olmaz saat 10dan aşağıda eve gelmezzz en erken oda kendi işyeri oldugu için anlıyacagın böle işte sizler babalar gününe hazırlık yapıyosunuz ne güzel o saatlere bayıldım çok güzel olmuş ama ben eşime hiçbirşey almıyacam çünkü benim eşim hak etmiyoeyvahedigeldismile
günaydınn tecrübeliannelerr akıl verirmisinizzz
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.
canım ya...zamanla alışırsın elbet tüm çalışan anneler gibi...biz de alışcağız er ya da geç....
ama ne anneyi ne bebği düşünen kanunlarımıza kurallarımıza iş verenlerimiz yazıklar olsun...daha 3 aylık minicik bebekleri annden mahrum ediyorlar...klava: klava:
kim bakıyor kuzucuğuna?
cnm siteden yaptr 3 güne yolluyolarbu saate bende bayıldım hanİfe sÜper olmuŞ bu yaw harİka Ötesİ..burda neresİ yapar bunu araŞtrmam lazım hemen..ya da tİŞÖrtemİ yaptrsam dİorum
kızlar napıyonuz geçmişe bi bakayım dedşm ne çok kaynatmışsınız....bend eoğluma 2 gündrü milumil mama aldım.çok güzel içiyıor onu maşallah...şimdi bekliyorum eğer kabızlık falan olmazsa tamamen mamamızı değiştireceğim..çünkü benimki sanırım conformili sevmiyor o nedenle tam içmiyor...elimdede 10 kutu var..2 hafta önce sipariş etmiştim acaba eczacıyı arasam değiştirirlermiki milumille.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?