2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznurcum naber cnm, ben de özledim walla. henüz bakıcı bulamadın anlaşılan.şirketlere baktın mı cnm? bi yerden başlamak zorundasın. aslında sana yakın bi yerlerde oturan ve ihtiyacı olan kaliteli biri varsa daha iyi olur. Yok mu öyle teklif götürebileceğin biri yakınlarında?

yok canim bulamadim ki zaten bugune kadar kocitomla konusmamistimda.
sagolsun calisma etme vs demedi.ikimizin ortak endisesi kim bakacak oldu.o teyzesini dusunmus sonra vazgecmis.bizim tarafdanda annemin kuzeni bi teyzem var onu dusunduk.ama annemin tas koydugunu soylemedim kocama tabi.derdimiz tanidik biri olmasi. kocis dediki kariyermi ekonomik mi neden donmek isytiyorsun bende dedimki ok calismayip ben bakayim 3 yasina kadar ama zaten 2.cocugu istiyorsun sonrada onu dogur bak bi omur bosda kalamam bana gore degil dedim.hamurumda yok ne yapayim.bazan ise donmek istedigim icin kendimi kotu anne bile hissediyorum :))))
simdi Meralcigim annem ne derse desin teyzeme soracagim bakar mi diye.gozum arkada kalmaz cok merhametlidir teyzem.ogretileni ogrenir istenilen bicimdede egitim verir ogluma.zaten ben sadece alti degissin sutu verilsin ve oynansin oglumla istiyorum.yikanmasi camasirlari vs hepsini ben yapacagim aksam gelince.temizlik icin de ayrica haftada bir bi ablamiz var onu cagiracagim.

Günaydın...

Her sabah günaydın yazıp sonra yok oluyorum

Zira hem eymen hem ev hem yemek hem buraya yetişemiyorum

girsemde yazmadan okuyup çıkıyorum...

Eymen sabah 5-6 arası uyanıyor ve bir daha akşam 9-10'a kadar toplasak 2 hatta bazen 1 saat ancak
uyuyordur...

Nasıl bebek bunlar anlamadım ki büyük insan gibi uyanık duruyor
Sürekli ilgi istiyor

Onu ana kucağına koyup evin neresindeysem oraya götürüyorum
Ana kucağındada en fazla 15 dk. duruyor mirmirmirmir

Ev de çok sıcak üzerinde bir çıtçıtlı badi var sadece... zaman geçiyor ve büyüyorlar gözümüzün önünde bu günler geri gelmeyecek
kokusunu buram buram içime çekiyorum göğsüme yaslıyorum yüzüne bakıyorum derin derin...
:gitme:

çanım duphalaçı az bir mamanın ve ya suyun içine karıştır biberonla ver...30-60 gr kadar bişeyin içine..

enim eşimde öyledir hiç yardımçı olmaz dahada yük olur kendide..bir bardak suyunu kendi almaz ve çok dağınıktır..bende almadım babalar günü hediyesi falan ,almayıda düşünmüyorum,o benim doğumgünümü bile hatırlamaz...anneler günümüde kutlamadı,,,
hediye almasa bile insan kutlar demi,,tam odun hçbişeyi kutlamaz...bu aralar sinirliyim zaten ona...hediye mediye yok ona..haketmeli önce...

Günaydın:):):):):):)
çok mutluyum..inşallah böyle devam eder...ben de külkedisi modundan çıkarım...dün çok yorulmuştum 12yi beklemeden yattım....kızım 8de uymuştu yine....gece 2:40 ta uyandım..kızım henüz uyanmamıştı ama aldım emzirdim 15dk sonra bir yattık 7:30a kadar....çok mu uzun uyumuşuz ya kaldırsamıydım ki???normalinde kızım 8de uyur ben 12yi bekler emzirirdim o da 4 te ve 6 da uynırdı....böyle çok daha iyi uyuduk ikimizde inşallah tek gecelik bir şey değildir bir müddet 12de emzirmem artık bakalım ne olur...

günaydınn tecrübeliannelerr akıl verirmisinizzz
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..

merhaba canım sen mayıs annesiydin değil mi???
böyle olması çok normal çünkü daha çok küçük bebeğin....ilk haftalarda sabaha kadar ayakta kaldığımı bilirim ama hamdolsun şimdi çok çok rahatım...sakın hep böyle mi olacak diye endişelenme ve biraz sabret sakin ol yakında düzelir Allahın izniyle...:teselli:

Canım bizim ne gecemiz ne gündüzümüz vardı. Sürekli kucağımdaydı.
40'ından sonra yavaş yavaş değişmeye başladı.
Şimdi hala gündüz uykuları yok, dün örneğin 15 dakikalık 3 uykusu var tüm gün içinde.
Oda kucakta toplam 45 dk uyudu diyelim. Akşamda 22:30'da da zorla uyuttum. Uyumamak için savaştı adeta. Şu saat oldu henüz uyanmadı. Normalde 8 de kalkar 1,5 saat fazladan uyudu işte.

gaz için çörek otu yağı ile karnına saat yönünde masaj yapabilirsin..işe yarayabilir...ayaklarınıda sıçak tut..ilk günler böyle oluyor ne yazıkki ama geçer yakında...ben çok öyle sabaha kadar ayağımda salladıüğımı bilirim...baçaklarını hareket ettir onun ...birde omuzda çıkaramıyorsa gazını dizine karın üstü yatırıp gazını çıkarabilirsin ..öyle daha kolay çıkarıyorlar...sabırlı olçaksın çanım ya...çanım birde gazını çıkardıktan sonra telkrar tut gögsüne...gaz şişkinliğinden dolayı karnını tam doyuramıyor olabilir..gazı çıktıktan sonra açsa alır tekrar seni aç değilse almaz...karnı tam dolu olursa daha iyi uyur...

Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.

Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.

canım ya...zamanla alışırsın elbet tüm çalışan anneler gibi...biz de alışcağız er ya da geç....
ama ne anneyi ne bebği düşünen kanunlarımıza kurallarımıza iş verenlerimiz yazıklar olsun...daha 3 aylık minicik bebekleri annden mahrum ediyorlar...klava:klava:
kim bakıyor kuzucuğuna?

çok teşekkür ederim canım... alışacağız hepimiz mecburen ama kalbimizin bir köşesi hep ağrıyacak sanırım...
ne kanunlarımız ne de işyerlerimiz insaflı maalesef, fedakarlık hep bize düşüyor.
oğluma annem bakıyor çok şükür ki...

günaydın ballarım..
amele yanığı oldum ben çok sinirim bozuk üstümde ip askı badiyle sahilde 1 saat yürüyş yaptım.. cerenle uğraş emzir değiştir gezdir oynat derken dinleneceğime daha da yoruldum.. tabi keyfi çopk yerindeydi bizimkinin bıcır bıcır konuştu bütün gün hayretler içindeydim... akşamda yıkayıp uyuttum.. kendim tabi kirlileri at bekle ortalığı topla derken 1i buldu yatmam çok yorgunum çokk.. herşeye rağmen güzel bi gündü.. hele o son bomba mangalda sucuk keyfi götürdü bütün yorgunluğu ihihihihicokacimcoook bu arada 64 kgye düşmüşüüüm:))

bu saate bende bayıldım hanİfe sÜper olmuŞ bu yaw harİka Ötesİ..burda neresİ yapar bunu araŞtrmam lazım hemen..ya da tİŞÖrtemİ yaptrsam dİorum
cnm siteden yaptr 3 güne yolluyolar

milumil tatlı olduğundan bebekler daha çok sewrmiş.. ama ane sütüyle birlkte önerilmiyo onun tadını sewip memeyi bırakabiliolarmış... ama sen mama weriosun werebilirsdin.. çok kilo alır ama hee dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…