- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.961
günaydınn tecrübeliannelerr akıl verirmisinizzz
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.
günaydın ballarım..
amele yanığı oldum ben çok sinirim bozuk üstümde ip askı badiyle sahilde 1 saat yürüyş yaptım.. cerenle uğraş emzir değiştir gezdir oynat derken dinleneceğime daha da yoruldum.. tabi keyfi çopk yerindeydi bizimkinin bıcır bıcır konuştu bütün gün hayretler içindeydim... akşamda yıkayıp uyuttum.. kendim tabi kirlileri at bekle ortalığı topla derken 1i buldu yatmam çok yorgunum çokk.. herşeye rağmen güzel bi gündü.. hele o son bomba mangalda sucuk keyfi götürdü bütün yorgunluğu ihihihihicokacimcoook bu arada 64 kgye düşmüşüüüm:))
cnm siteden yaptr 3 güne yolluyolar
milumil tatlı olduğundan bebekler daha çok sewrmiş.. ama ane sütüyle birlkte önerilmiyo onun tadını sewip memeyi bırakabiliolarmış... ama sen mama weriosun werebilirsdin.. çok kilo alır ama hee dikkat et..
merhaba canım sen mayıs annesiydin değil mi???
böyle olması çok normal çünkü daha çok küçük bebeğin....ilk haftalarda sabaha kadar ayakta kaldığımı bilirim ama hamdolsun şimdi çok çok rahatım...sakın hep böyle mi olacak diye endişelenme ve biraz sabret sakin ol yakında düzelir Allahın izniyle...:teselli:
Canım bizim ne gecemiz ne gündüzümüz vardı. Sürekli kucağımdaydı.
40'ından sonra yavaş yavaş değişmeye başladı.
Şimdi hala gündüz uykuları yok, dün örneğin 15 dakikalık 3 uykusu var tüm gün içinde.
Oda kucakta toplam 45 dk uyudu diyelim. Akşamda 22:30'da da zorla uyuttum. Uyumamak için savaştı adeta. Şu saat oldu henüz uyanmadı. Normalde 8 de kalkar 1,5 saat fazladan uyudu işte.
gaz için çörek otu yağı ile karnına saat yönünde masaj yapabilirsin..işe yarayabilir...ayaklarınıda sıçak tut..ilk günler böyle oluyor ne yazıkki ama geçer yakında...ben çok öyle sabaha kadar ayağımda salladıüğımı bilirim...baçaklarını hareket ettir onun ...birde omuzda çıkaramıyorsa gazını dizine karın üstü yatırıp gazını çıkarabilirsin ..öyle daha kolay çıkarıyorlar...sabırlı olçaksın çanım ya...çanım birde gazını çıkardıktan sonra telkrar tut gögsüne...gaz şişkinliğinden dolayı karnını tam doyuramıyor olabilir..gazı çıktıktan sonra açsa alır tekrar seni aç değilse almaz...karnı tam dolu olursa daha iyi uyur...
canım çok normal daha çok küçük.ben ilk 2 ay en erken sabaha karşı 5 te uyurdum..akşam 11 de gözünü açardı sabaha kadar evin içinde mızır mızır dolaşırdık.komşularım da çok çekti valla...düzgün dursa sabaha kadar neyse,hep ağlardı...çok zor günlerdi.şimdi düzene oturdu şükür.sabır canım geçecek
allah kolaylık versin canım.alışacaksın zamanla inşallah
listeye beni de ekleyin arkadaşlar....8+6 haftalık hamileyim ....inşallah martta ben de anne oluyorum:)
ewet milumilin tadı güzel benim kızkardeşim 2800doğmuştu doktor mama takwiyeside önermişti annemin denemdiği mama kalmadı hiç biri yaramıyordu.. en son bi doktor milumil werdi sonra bizim çiroz kilo almaya başladı.. iştahsızdı ama milumili sewdi.. bnde milumil aldım gece 1 gündüz 1 weriyorum ya bne gece uyku arasında milumili weriorum gündüz aptamili.. bazen gündüz wermiorum hatta sütüm çoksaçanım valla dün sabaj vermeye başladım..çoçuğun kabızlığıda kalmadıbugün maşallah doldurdu iyie ...ne gaz yaptı ne bişey...ben anne sütü vermiyorum zaten..o çonformile hiç sevmiyordum bende..kokusu bile kötü ya...
günaydın. bu kız beni delirtecek. mama değiştirdim, biberon değiştirdim yinede aldıramıyorum. topiğin en zayıf bebeği benimki. bu ay 600 gr. almış sadece anne sütüyle. okul açılınca ne yapacağım bilmiyorum. kaşıkla veriyorum çığlık çığlığa. mafoldumben
ewet milumilin tadı güzel benim kızkardeşim 2800doğmuştu doktor mama takwiyeside önermişti annemin denemdiği mama kalmadı hiç biri yaramıyordu.. en son bi doktor milumil werdi sonra bizim çiroz kilo almaya başladı.. iştahsızdı ama milumili sewdi.. bnde milumil aldım gece 1 gündüz 1 weriyorum ya bne gece uyku arasında milumili weriorum gündüz aptamili.. bazen gündüz wermiorum hatta sütüm çoksa
chicco dr. browns kauçuk silikon hepsini denedim. nuby nin doğal dokunuş serisini alacağım. iştahsız bebek ne zor . ben de çocukken böyleydim.annemi çok iyi anlyorum şimdi.
Günaydın...
Her sabah günaydın yazıp sonra yok oluyorum
Zira hem eymen hem ev hem yemek hem buraya yetişemiyorum
girsemde yazmadan okuyup çıkıyorum...
Eymen sabah 5-6 arası uyanıyor ve bir daha akşam 9-10'a kadar toplasak 2 hatta bazen 1 saat ancak
uyuyordur...
Nasıl bebek bunlar anlamadım ki büyük insan gibi uyanık duruyor
Sürekli ilgi istiyor
Onu ana kucağına koyup evin neresindeysem oraya götürüyorum
Ana kucağındada en fazla 15 dk. duruyor mirmirmirmir
Ev de çok sıcak üzerinde bir çıtçıtlı badi var sadece... zaman geçiyor ve büyüyorlar gözümüzün önünde bu günler geri gelmeyecek
kokusunu buram buram içime çekiyorum göğsüme yaslıyorum yüzüne bakıyorum derin derin... :gitme:
canım ya...zamanla alışırsın elbet tüm çalışan anneler gibi...biz de alışcağız er ya da geç....
ama ne anneyi ne bebği düşünen kanunlarımıza kurallarımıza iş verenlerimiz yazıklar olsun...daha 3 aylık minicik bebekleri annden mahrum ediyorlar...klava: klava:
kim bakıyor kuzucuğuna?
çok teşekkür ederim canım... alışacağız hepimiz mecburen ama kalbimizin bir köşesi hep ağrıyacak sanırım...
ne kanunlarımız ne de işyerlerimiz insaflı maalesef, fedakarlık hep bize düşüyor.
oğluma annem bakıyor çok şükür ki...
kızlar kociş izinli bu hafta.......şimdi bir iş görüşmesine gitti.şu anki şirket burdaki şubesini kapatıp istanbula taşınıyo 1-2 aydan..ist.a gelmesini teklif ettiler ama gidemeyiz biz.benim tayin durumum falan.....dua edin kızlar şu 1-2 ay içinde kafamıza göre bi şirket bulalım.......
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
hayırlı geceler kızlar
eftelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :gitme:
ensarcık kucağımda tek elle daha fazla yazamıcam
hepinizi öpüyorum a.s.
annelik ne zormuş yaaaa akannehir
teşekkür ederim kızlar,kaısı balkonda çay keyfi yaparken ben saat 11 e kadar ev temizledim,sabırr diyorum sadece:gitme:gecmis olsun hayatim.toza falan alerjisimi var acaba.kaynina temizletseydin ya ortaligi.ben olsam oyardimklava.
yok be kuzum.doguhan hasta bide persembe cuma dahil sgk daydim.analik isgoremezlik odenegi icin.insallah hayirlisi ile alabilirim. :Saruboceq:
40 kı çıkana kadar düzensiz oluyolar cnm ben sabaha kadar oturdugum günlerde oluyodu sadece sabır etmen gerekiyo,akşamları sıcak suyu küvetine doldurup 15 dk masaj yaptır ben o yöntemi denemiştim rahat etmiştik ,,,günaydınn tecrübeliannelerr akıl verirmisinizzz
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.
oh oh ne güzel...alpte bol bol güneş alır...
oh sefan olsun.ne güzel buraya da deniz istiyoruuuzzzzzzzzz...bu sene tatil de yok.......sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Günaydın:):):):):):)
çok mutluyum..inşallah böyle devam eder...ben de külkedisi modundan çıkarım...dün çok yorulmuştum 12yi beklemeden yattım....kızım 8de uymuştu yine....gece 2:40 ta uyandım..kızım henüz uyanmamıştı ama aldım emzirdim 15dk sonra bir yattık 7:30a kadar....çok mu uzun uyumuşuz ya kaldırsamıydım ki???normalinde kızım 8de uyur ben 12yi bekler emzirirdim o da 4 te ve 6 da uynırdı....böyle çok daha iyi uyuduk ikimizde inşallah tek gecelik bir şey değildir bir müddet 12de emzirmem artık bakalım ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?