2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok normal daha çok küçük.ben ilk 2 ay en erken sabaha karşı 5 te uyurdum..akşam 11 de gözünü açardı sabaha kadar evin içinde mızır mızır dolaşırdık.komşularım da çok çekti valla...düzgün dursa sabaha kadar neyse,hep ağlardı...çok zor günlerdi.şimdi düzene oturdu şükür.sabır canım geçecek

Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.

allah kolaylık versin canım.alışacaksın zamanla inşallah

çanım valla dün sabaj vermeye başladım..çoçuğun kabızlığıda kalmadı bugün maşallah doldurdu iyie ...ne gaz yaptı ne bişey...ben anne sütü vermiyorum zaten..o çonformile hiç sevmiyordum bende..kokusu bile kötü ya...

kızlar kociş izinli bu hafta.......şimdi bir iş görüşmesine gitti.şu anki şirket burdaki şubesini kapatıp istanbula taşınıyo 1-2 aydan..ist.a gelmesini teklif ettiler ama gidemeyiz biz.benim tayin durumum falan.....dua edin kızlar şu 1-2 ay içinde kafamıza göre bi şirket bulalım.......

ayy Allah razı olsun destek olmanız rahatlattı beni..şimdi emzirdim omzumda gazı çıkmadı hemen dediğiniz gibi dizime aldım sonuç süperrrr :teytey:
sabah 9 dan beri ayağımda sallayarak uyudu yatırıyorum uyanıyo aslında ayağa alışmasın isterdim ama napalım kısmett...
çok teş.ederim çookkk sağolun..Allah gönlünüze göre versin ...

günaydın. bu kız beni delirtecek. mama değiştirdim, biberon değiştirdim yinede aldıramıyorum. topiğin en zayıf bebeği benimki. bu ay 600 gr. almış sadece anne sütüyle. okul açılınca ne yapacağım bilmiyorum. kaşıkla veriyorum çığlık çığlığa. mafoldumben

ewet milumilin tadı güzel benim kızkardeşim 2800doğmuştu doktor mama takwiyeside önermişti annemin denemdiği mama kalmadı hiç biri yaramıyordu.. en son bi doktor milumil werdi sonra bizim çiroz kilo almaya başladı.. iştahsızdı ama milumili sewdi.. bnde milumil aldım gece 1 gündüz 1 weriyorum ya bne gece uyku arasında milumili weriorum gündüz aptamili.. bazen gündüz wermiorum hatta sütüm çoksa

ilginç senin kız harbiden türünün son örneği... chicco biberon dene... ne bileyim hızlı akış biberon dene.. bişiler yap işte.. illaki alır

chicco dr. browns kauçuk silikon hepsini denedim. nuby nin doğal dokunuş serisini alacağım. iştahsız bebek ne zor . ben de çocukken böyleydim.annemi çok iyi anlyorum şimdi.

güzelmiş bu mama kesinlikle,,,sen sütün oldukça kendi sütünü ver tabi,,,
hakikaten tadı çok güzel..ben bile içebilirim.. :)) aman sen uyanıkken verme..gerçekten emmeyi bıraktırır bu mama..uykusunda anlamaz zaten..

chicco dr. browns kauçuk silikon hepsini denedim. nuby nin doğal dokunuş serisini alacağım. iştahsız bebek ne zor . ben de çocukken böyleydim.annemi çok iyi anlyorum şimdi.

ben nubynin emziğini aldım emirhan en çok onu sviyor..belki seninkinimde hoşuna gider...iştahsız çoçuk zor..büyük öyle benim..çiroz geldi çiroz gidiyor...6 yaşında hala ben yediriyorum bazen

sen calisacak misin ?

katiliyorum canim.

annenin bakmasi cok iyi gozun arkada kalmaz ne guzel.

amin insallah allah gonlunuze gore verir.

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.

oh sefan olsun.ne güzel buraya da deniz istiyoruuuzzzzzzzzz...bu sene tatil de yok.......sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydın hepinize,ben 2 saat lik uykuyla duruyorum,sersem gibiyim, gece ev çok sıcaktı
eşimde balkonda yatalım dedi,balkona çekyatı koymuştuk dün yağızla çekyatta eşimde yerde yattaı ama ben uyuyamdım yatagıma geçtim..
yağız öksürüyo hala ağlamaklı yavrum.
hayırlı geceler kızlar

eftelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :gitme:

ensarcık kucağımda tek elle daha fazla yazamıcam
hepinizi öpüyorum a.s.
annelik ne zormuş yaaaa akannehir

teşekkür ederim kızlar,kaısı balkonda çay keyfi yaparken ben saat 11 e kadar ev temizledim,sabırr diyorum sadece:gitme:
40 kı çıkana kadar düzensiz oluyolar cnm ben sabaha kadar oturdugum günlerde oluyodu sadece sabır etmen gerekiyo,akşamları sıcak suyu küvetine doldurup 15 dk masaj yaptır ben o yöntemi denemiştim rahat etmiştik ,,,
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.

cnm ya çok zordur çalışan kadınlar için, senin bebeğin emin ellerde en azından,bazı düşüncelerin olmaz.alışırsın inşallah süt izni varmı?

oh oh ne güzel...alpte bol bol güneş alır...

oh sefan olsun.ne güzel buraya da deniz istiyoruuuzzzzzzzzz...bu sene tatil de yok.......sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

orada deniz yoksa siz buralara gelinsempatiksalakcinni

ALP in ayaklarını suya değdirdim hiç sevmedi bastı yaygarayı ebru öyle oturup manzara izlemeyi tercih etti küçük beysengözlerimebaksanab.ama seneye çok büyük olacaklar ben de şebnem gibi suya alıştırmak için şişme havuz alacağım.

uyuyun işte ne güzel,acıksa ağlardı kalkardı.benimki de dün akşam 5 buçukta bi yattı,bugün sabah 8 de kalktı.gece bi kez kalktı emmeye.sıcaktan mayıştılr herlde.

Günaydın güzeller ay bn regl oldum oluyorum sancıdan sonunda oldum ama o güzel oglusumuda uyuttum evide toparladım yemk yapcam çok sıcak ama ya oglusum atlet ve kilotla duruyo pek bı keyiflendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…