2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.

ohh süpermiş :)

sen calisacak misin ?

katiliyorum canim.

annenin bakmasi cok iyi gozun arkada kalmaz ne guzel.

amin insallah allah gonlunuze gore verir.

annem bakmasa işe gelemezdim sanırım...

süt iznim var canım çok şükür, her gün 1,5 saat erken çıkıcam.

ben bu sene almayı düşünüyorum şişme havuz, erken mi olur?

su soğuk gelmiş olabilir..seney çıkmaz ama sudan...

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
ohhh sefan olsun,bende bayanlar plajına topluyacam milleti en rahat yer orası haftaya oğlum düzelsin bizde açarıs inşallah..

aman komşumu çağırdım gel emirhan uyudu bi kahve içelim ddim..oda gelirim birazdn dedi..yaım saat oldu yok..emirhan uyanır o öyle gelir..bizde oturamayız...

Allah gönlüne göre versin canım... inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer...

bacım biraz aç bırak bakalım... benim kız da öyle çok isteksiz memeyi 2 çekip bırakıyor

oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı

Selkie canım sıkma kendini.. bunları artık böyle kabul edeceksin... benimki de odunlukta derece atladı...

canım daha çok küçük uyku düzenini yavaş yavaş ayarlıyorlar. gündüz çok uyutuyorsan biraz az uyutmaya çalış..
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.

oof off.. gelişinden her gün korktuğum kabus gün... bir de ben yarım gün çalışıyorum... Allah kolaylık versin bacım... neyse ki annen var...

anne olmak sürekli vicdan azabı çekmek demekmiş.
Kızımı besleyebildim mi aç mı kaldı, mama yapayım mı yapmayayım mı, mama yaparsam bir sonraki emmmede beni emmez biberon ister. Zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 1 ay daha beni emsin, sonra emzirmek de pek mümkün olmayacak. Gün boyu biberon alınca beni emmeyi de unutur. Doymadı da ondan mı huzsuz acaba? Bizimkisi emdikten sonra göğsümü sağdım 45 ml süt çıktı. O zaman açsa neden emmedi? Aç değilse altıda temiz, uyutmayı denedim uyumaya direniyor neden ağlayıp duruyor.

Bakıcı bulamadım 2 kişi ile görüştüm biri bebeğiniz çok küçük dedi diğeri parayı beğenmedi. Bakıcı bulamazsam ne yapacağım? Bulsam bulduğum kızıma nasıl bakacak yeterince şevkat ilgi gösterecek mi ya 1 ay sonra çeker giderse ne halt edeceğim.

Ajanslar çok para istiyor 1000, 1250, 1500 gidiyor da gidiyor. Kreşe versem orada ne hale gelecek bu çocuk. Azap, azap, azap...

[
odun gelen odun gidiyor işte değişmiyor...dün birde iş yerinde bir elemanıyla tartışmış adama kafa ve yumruk atmış.birde işten çıkarmış.adam suçlu gerçidsunum yapaçakmış ağında sakızla çıkmış sunuma eşimde çıkar demiş çıkarmamışeşim onun müdürü bu arada,sonra bir planlama taplosu yüzünden tartışma yaşamışlar,dün akşamda patronu aradı eşime..şirket ahlakına uyum sağlayamıyorsun demiş..bu gün toplantı yapaçaklardı..benimkini işten çıkaraçaklar sanırım..çıkarırlarsa yandım..iş bulana kadar evde kalaçak...

ohh süpermiş :)

ben bu sene almayı düşünüyorum şişme havuz, erken mi olur?

su soğuk gelmiş olabilir..seney çıkmaz ama sudan...

ohhh sefan olsun,bende bayanlar plajına topluyacam milleti en rahat yer orası haftaya oğlum düzelsin bizde açarıs inşallah..

evet su soğuk geldi ondan ağladı.
BOSNACIM bende bu sene alacağım zaten erken değil.
yağız paşa düzelsinde açın sizde inşaallah canım.

ailenden yada yakınlaından kimse yokmu yanında..benim bir arkadaşım evine temizliğe gelen kadınla anlaşmış 700 tl ye ..ama evin temizliğini falanda yapaçakmış...

bu huylar benim kocamda da var. o kadar derim iş yerinde tartışma kimseyle diye benimki sürekli vukuatla gelir. adı gıcığa çıktı. şimdi yeni gelenlere de öyle anlatıyorlar onlar da kaçıyor benimkinden. şimdi tayin oldu. buarada öyle yapmayacağım diyor. bence düzeleceği yok. inşallah çıkarmazlar canım ya. sonuçta ağızda sakızla iş yapmak da şirket ahlakına uygun değil.

ah canım ah annelik böyle bişey işte.........çok zor...ben buldum bakıcıyı.inşallah sen de bulursun en kısa zamanda..ama insan hep onu düşünüyo.benim gibi bakabilecekmi?

inşallah çıkarmazlar..iş bulmakta zor...benimkine gıçık diyorlar..birde adolf hitler adını taknışlar.. :) ben dün akşam eşime sen psikolojik yardım almalısın dedim..evdede çok kavga çıkarıyor benimle...

of of canım sıkkın bugün.bizim salak kiracı dün eşimi aramış biz yarın evi boşaltıyoruz diye.insan önceden haber verir saygısız şey...şimdi hemen kiracı nasıl bulucaz....

canım ilanını gördüm ben de ilan bıraktım sen ne kadar bir fiyat belirledin bakıcı için.

taburcu,geçen msjına cvp veremedim,şimdi vereyim.ben SNS'yi çok kullanamadım,yanlış kullanıyomuşum.bi borunun açık olması gerekiyomuş.zaten Ceren borunun agzından olmasından rahatsız oldu.ama sonuçta öyle bi çözümün olması psikolojik olarak rahatlattı beni.biliyosun süt stresi sevmez:)dolayısıyla sütüm arttı.günde 1 işe beyaz üzüm suyu içiyorum,sadece real e carrefourda var,almak istersen.maltana içiyorum bi de,o da sedec migrosta var.maşallah diyim şu an sütüm ii durumda.emiyor artık Ceren.biberonu da uyurken veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…