- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.981
uyuyun işte ne güzel,acıksa ağlardı kalkardı.benimki de dün akşam 5 buçukta bi yattı,bugün sabah 8 de kalktı.gece bi kez kalktı emmeye.sıcaktan mayıştılr herlde.
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
sen calisacak misin ?
katiliyorum canim.
annenin bakmasi cok iyi gozun arkada kalmaz ne guzel.
amin insallah allah gonlunuze gore verir.
günaydın hepinize,ben 2 saat lik uykuyla duruyorum,sersem gibiyim, gece ev çok sıcaktı
eşimde balkonda yatalım dedi,balkona çekyatı koymuştuk dün yağızla çekyatta eşimde yerde yattaı ama ben uyuyamdım yatagıma geçtim..
yağız öksürüyo hala ağlamaklı yavrum.
teşekkür ederim kızlar,kaısı balkonda çay keyfi yaparken ben saat 11 e kadar ev temizledim,sabırr diyorum sadece:gitme:
40 kı çıkana kadar düzensiz oluyolar cnm ben sabaha kadar oturdugum günlerde oluyodu sadece sabır etmen gerekiyo,akşamları sıcak suyu küvetine doldurup 15 dk masaj yaptır ben o yöntemi denemiştim rahat etmiştik ,,,
cnm ya çok zordur çalışan kadınlar için, senin bebeğin emin ellerde en azından,bazı düşüncelerin olmaz.alışırsın inşallah süt izni varmı?
orada deniz yoksa siz buralara gelinsempatiksalakcinni
ALP in ayaklarını suya değdirdim hiç sevmedi bastı yaygarayı ebru öyle oturup manzara izlemeyi tercih etti küçük beysengözlerimebaksanab.ama seneye çok büyük olacaklar ben de şebnem gibi suya alıştırmak için şişme havuz alacağım.
orada deniz yoksa siz buralara gelinsempatiksalakcinni
ALP in ayaklarını suya değdirdim hiç sevmedi bastı yaygarayı ebru öyle oturup manzara izlemeyi tercih etti küçük beysengözlerimebaksanab.ama seneye çok büyük olacaklar ben de şebnem gibi suya alıştırmak için şişme havuz alacağım.
ohhh sefan olsun,bende bayanlar plajına topluyacam milleti en rahat yer orası haftaya oğlum düzelsin bizde açarıs inşallah..günaydın herkeseopuyorumnanaktan
veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
günaydın ballarım..
amele yanığı oldum ben çok sinirim bozuk üstümde ip askı badiyle sahilde 1 saat yürüyş yaptım.. cerenle uğraş emzir değiştir gezdir oynat derken dinleneceğime daha da yoruldum.. tabi keyfi çopk yerindeydi bizimkinin bıcır bıcır konuştu bütün gün hayretler içindeydim... akşamda yıkayıp uyuttum.. kendim tabi kirlileri at bekle ortalığı topla derken 1i buldu yatmam çok yorgunum çokk.. herşeye rağmen güzel bi gündü.. hele o son bomba mangalda sucuk keyfi götürdü bütün yorgunluğu ihihihihicokacimcoook bu arada 64 kgye düşmüşüüüm:))
ya hasret sende kendini çokmu kilolu sayıyosun bizim için normal kucagımızda küçük çocuk var çocuksuzlar almış başını gidiyo sen böyle düşün,gir deniz e keyfini çıkar deniz taşmaz heralde:))
sağol cnm benim inşallah o öksürdükçe içim parçalanıyoNİMET geçmiş olsun canım kıyamam yağız a.inşaallah biran önce düzelir.
kızlar kociş izinli bu hafta.......şimdi bir iş görüşmesine gitti.şu anki şirket burdaki şubesini kapatıp istanbula taşınıyo 1-2 aydan..ist.a gelmesini teklif ettiler ama gidemeyiz biz.benim tayin durumum falan.....dua edin kızlar şu 1-2 ay içinde kafamıza göre bi şirket bulalım.......
günaydın. bu kız beni delirtecek. mama değiştirdim, biberon değiştirdim yinede aldıramıyorum. topiğin en zayıf bebeği benimki. bu ay 600 gr. almış sadece anne sütüyle. okul açılınca ne yapacağım bilmiyorum. kaşıkla veriyorum çığlık çığlığa. mafoldumben
Günaydın...
Her sabah günaydın yazıp sonra yok oluyorum
Zira hem eymen hem ev hem yemek hem buraya yetişemiyorum
girsemde yazmadan okuyup çıkıyorum...
Eymen sabah 5-6 arası uyanıyor ve bir daha akşam 9-10'a kadar toplasak 2 hatta bazen 1 saat ancak
uyuyordur...
Nasıl bebek bunlar anlamadım ki büyük insan gibi uyanık duruyor
Sürekli ilgi istiyor
Onu ana kucağına koyup evin neresindeysem oraya götürüyorum
Ana kucağındada en fazla 15 dk. duruyor mirmirmirmir
Ev de çok sıcak üzerinde bir çıtçıtlı badi var sadece... zaman geçiyor ve büyüyorlar gözümüzün önünde bu günler geri gelmeyecek
kokusunu buram buram içime çekiyorum göğsüme yaslıyorum yüzüne bakıyorum derin derin... :gitme:
çanım duphalaçı az bir mamanın ve ya suyun içine karıştır biberonla ver...30-60 gr kadar bişeyin içine..
enim eşimde öyledir hiç yardımçı olmaz dahada yük olur kendide..bir bardak suyunu kendi almaz ve çok dağınıktır..bende almadım babalar günü hediyesi falan ,almayıda düşünmüyorum,o benim doğumgünümü bile hatırlamaz...anneler günümüde kutlamadı,,,
hediye almasa bile insan kutlar demi,,tam odun hçbişeyi kutlamaz...bu aralar sinirliyim zaten ona...hediye mediye yok ona..haketmeli önce...
canım daha çok küçük uyku düzenini yavaş yavaş ayarlıyorlar. gündüz çok uyutuyorsan biraz az uyutmaya çalış..günaydınn tecrübeliannelerr akıl verirmisinizzz
oğlumu uyutup yatırıyorum derin uykuya geçemiyor..gece gazı çıktı altı temiz uyatamadım rezene içirmiştim gaz damlasını vrmiştim...ayağımda salladım anca öle uyuduk ikimizde..
Günaydın güzel anneler,
Bütün kuzularımız iyidir umarım...
Doğum iznim bitti, işyerindeyim artık... Bugün sabah evden çıkmak o kadar zordu ki, o kadar kalbim ağrıdı ki anlatamam.
belinay anam allah senin yardımcın olsun..benim 2 oğlum birde koçam var,yetip artıyorlar başıma..bıkmış durumdayım...kaçasım var buralardan..sende 3 tane oğlan birde koca..hemde son numara sıkıntılı...her iş sana bakıyordur kesin...yardımcı olaçak kimsen varmı bari yakınlarında?[
hayır kimse yokkk ama bazen haftasonları büyükler babanneye gidiyolar sağolsun eşimde hiç yardımcı olmaz haftanın bi günü bile evde olmaz saat 10dan aşağıda eve gelmezzz en erken oda kendi işyeri oldugu için anlıyacagın böle işte sizler babalar gününe hazırlık yapıyosunuz ne güzel o saatlere bayıldım çok güzel olmuş ama ben eşime hiçbirşey almıyacam çünkü benim eşim hak etmiyoeyvahedigeldismile
Al bir koca kafalı daha...
sağol cnm benim inşallah o öksürdükçe içim parçalanıyo(
Allah gönlüne göre versin canım... inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer...
bacım biraz aç bırak bakalım... benim kız da öyle çok isteksiz memeyi 2 çekip bırakıyor
oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı
Selkie canım sıkma kendini.. bunları artık böyle kabul edeceksin... benimki de odunlukta derece atladı...
canım daha çok küçük uyku düzenini yavaş yavaş ayarlıyorlar. gündüz çok uyutuyorsan biraz az uyutmaya çalış..
oof off.. gelişinden her gün korktuğum kabus gün... bir de ben yarım gün çalışıyorum... Allah kolaylık versin bacım... neyse ki annen var...
Al bir koca kafalı daha...
ohh süpermiş :)
ben bu sene almayı düşünüyorum şişme havuz, erken mi olur?
su soğuk gelmiş olabilir..seney çıkmaz ama sudan...
ohhh sefan olsun,bende bayanlar plajına topluyacam milleti en rahat yer orası haftaya oğlum düzelsin bizde açarıs inşallah..
sağol cnm benim inşallah o öksürdükçe içim parçalanıyo(
anne olmak sürekli vicdan azabı çekmek demekmiş.
Kızımı besleyebildim mi aç mı kaldı, mama yapayım mı yapmayayım mı, mama yaparsam bir sonraki emmmede beni emmez biberon ister. Zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 1 ay daha beni emsin, sonra emzirmek de pek mümkün olmayacak. Gün boyu biberon alınca beni emmeyi de unutur. Doymadı da ondan mı huzsuz acaba? Bizimkisi emdikten sonra göğsümü sağdım 45 ml süt çıktı. O zaman açsa neden emmedi? Aç değilse altıda temiz, uyutmayı denedim uyumaya direniyor neden ağlayıp duruyor.
Bakıcı bulamadım 2 kişi ile görüştüm biri bebeğiniz çok küçük dedi diğeri parayı beğenmedi. Bakıcı bulamazsam ne yapacağım? Bulsam bulduğum kızıma nasıl bakacak yeterince şevkat ilgi gösterecek mi ya 1 ay sonra çeker giderse ne halt edeceğim.
Ajanslar çok para istiyor 1000, 1250, 1500 gidiyor da gidiyor. Kreşe versem orada ne hale gelecek bu çocuk. Azap, azap, azap...
[
odun gelen odun gidiyor işte değişmiyor...dün birde iş yerinde bir elemanıyla tartışmış adama kafa ve yumruk atmış.birde işten çıkarmış.adam suçlu gerçidsunum yapaçakmış ağında sakızla çıkmış sunuma eşimde çıkar demiş çıkarmamışeşim onun müdürü bu arada,sonra bir planlama taplosu yüzünden tartışma yaşamışlar,dün akşamda patronu aradı eşime..şirket ahlakına uyum sağlayamıyorsun demiş..bu gün toplantı yapaçaklardı..benimkini işten çıkaraçaklar sanırım..çıkarırlarsa yandım..iş bulana kadar evde kalaçak...
anne olmak sürekli vicdan azabı çekmek demekmiş.
Kızımı besleyebildim mi aç mı kaldı, mama yapayım mı yapmayayım mı, mama yaparsam bir sonraki emmmede beni emmez biberon ister. Zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 1 ay daha beni emsin, sonra emzirmek de pek mümkün olmayacak. Gün boyu biberon alınca beni emmeyi de unutur. Doymadı da ondan mı huzsuz acaba? Bizimkisi emdikten sonra göğsümü sağdım 45 ml süt çıktı. O zaman açsa neden emmedi? Aç değilse altıda temiz, uyutmayı denedim uyumaya direniyor neden ağlayıp duruyor.
Bakıcı bulamadım 2 kişi ile görüştüm biri bebeğiniz çok küçük dedi diğeri parayı beğenmedi. Bakıcı bulamazsam ne yapacağım? Bulsam bulduğum kızıma nasıl bakacak yeterince şevkat ilgi gösterecek mi ya 1 ay sonra çeker giderse ne halt edeceğim.
Ajanslar çok para istiyor 1000, 1250, 1500 gidiyor da gidiyor. Kreşe versem orada ne hale gelecek bu çocuk. Azap, azap, azap...
bu huylar benim kocamda da var. o kadar derim iş yerinde tartışma kimseyle diye benimki sürekli vukuatla gelir. adı gıcığa çıktı. şimdi yeni gelenlere de öyle anlatıyorlar onlar da kaçıyor benimkinden. şimdi tayin oldu. buarada öyle yapmayacağım diyor. bence düzeleceği yok. inşallah çıkarmazlar canım ya. sonuçta ağızda sakızla iş yapmak da şirket ahlakına uygun değil.
canım ilanını gördüm ben de ilan bıraktım sen ne kadar bir fiyat belirledin bakıcı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?