2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen calisacak misin ?

hayır daha önce bir dernekte özel eğitim veriyordum fakat şimdilik çalışmayı düşünmüyorum cnm

uyuyun işte ne güzel,acıksa ağlardı kalkardı.benimki de dün akşam 5 buçukta bi yattı,bugün sabah 8 de kalktı.gece bi kez kalktı emmeye.sıcaktan mayıştılr herlde.

ohhh keşke bizimki de böyle uyusa... sempatiksalakcinni

oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı
...

fazla sıkma bacım benim ki hemen zırlar azıcık sıksam aynı bana çekmiş :2:

Merhaba kızlar
nasılsınız
ben dünden beri moralim iyi çok şükür
bizim yaramaz sonunda memeyi aldı hiçbişi yokken şak diye yapıştı memeye, şimdi emiyo Allah nazardan saklasın..yine arada nazlanıo ama geçen haftki kabus gibi değil :)
doktorun dediği gibi oldu düzelir bi bakmışsın almış demişti 5-6 gün sonra yapıştı memeye..
OCD'cim merak ediyodun müjdeyi veriyim dedim

Bu arada işe başlamadan filan bahsetmişiniz...bende temmuzun 6 sında başlıcam ama nası başlıcam kara kara onu düşünüyorum...
Babanne istemiyo onun bakmasınıda artık bende istemiyorum açıkçası ama
yinede en iyi bakıcıdan bile daha iyi bakar yavruma bir de o var..
ama eşime diyomuş ki çok küçük onun bakımı beni düşündürüyo diyomuşşş

kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
simdi aksam kocamla konusacagim.dua edin benim icin kizlar.bakiciya birakmak dusuncesi kabusum oldu ellerim patladi midem agriyor ve gece surekli kabus goruyorum.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen

ben geliyim kı..bizde ew ariyik kaca weriyin?sempatiksalakcinni.

gel kız valla.çok değil 400 lira istiyoz.........

canım gözün aydın olsun...yapışsın bırakmasın bidaha inşallah memişi....

hadi hakkında hayırlısı olsun canım.........

ee kocanda desin yani öznur nolcakki..annende cok inat hee..inşallah istedigin gibi olur hersey:.bakıcı olucaKSADA TAKMA KAFANA..tabiki anne gibi olmaz ama okadar cok calışan anne varki ve bi kadarda bakıcı..güvenmek önemli tabii..

benimki de saçma saçma şeylere takıp kavga çıkarıyor sonra da alışıyor o kavga çıkardığı şeylere bana sinir basıyor. ilk evlendiğimizde ağda yaptırmıştım kıyameti kopardı. şimdi ne zaman gideceksin? diyor mesela. psikoloğu da çıldırtır bunlar.

of of canım sıkkın bugün.bizim salak kiracı dün eşimi aramış biz yarın evi boşaltıyoruz diye.insan önceden haber verir saygısız şey...şimdi hemen kiracı nasıl bulucaz....
aman bacım ya üzüldüğün şeye bak. evin olsun kiracı bulunur

sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:

aman bu annelerin kaprisleri... dualrımız seninjle bacım..

neyyyyy!!cokmu kötüymüş bakımı??eşinde sanamı söylüyo bunu nursah??

sabahtan beri daha iyi.sizin bebekler kaç dk emiyo ya?5 dk emekle doyuyomudur? mama yapayım bari dedim doymadı diye içmedi.şişmanlasın istiyorum,mama versem diyorumsempatiksalakcinni

bazen benimki de 5 dk..emiyo..doyuyolar canım merak etme........mama verme bence toparlar nasılolsa........

ucuzmuş kııı... gayseriye deniz ne zaman geliyi tayin isteyek :roflol:

ev şehir merkezine uzak biraz da ondan böle fiyat.....valla bende yazgı ya onu dedim.denize giriyomuşta...biz de istiyoz deniz dedim...:sm_cool:

sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:
.
kaydirigubbakcemile3

sabahtan beri daha iyi.sizin bebekler kaç dk emiyo ya?5 dk emekle doyuyomudur? mama yapayım bari dedim doymadı diye içmedi.şişmanlasın istiyorum,mama versem diyorumsempatiksalakcinni

benim oğlanda 5 dk. emiyor bazen saatte bir bazen 3-4 saatte bir
havalar ısındı ya iştahları da gitti yavruların
bende az biraz toplasın istiyorum kilosu iyi ama eşimin tarafından her gören hiç büyümemiş diyor sinir oluyorum...
-tatlicadiarzu-

ben bi duş alayım ordan anama geceyim daksiynen..YAGMUR kanguruyu hiç sewmedi bastı cıglıgı!!!arabada daha almadık daksicilere çalısıom valla..şimdilik ebuşş kaçarrrr..

ucuzmuş kııı... gayseriye deniz ne zaman geliyi tayin isteyek :roflol:

deniz olmayan yerde yaşamak zor ya.. ne bileyim kendim izmirliyim nerde olsa deniz görmek istiyorum. ondan denizci koca buldum gördüm günümü.. :sm_cool:

daha 50 günlükken hasta oldu bemim cadı. öksürürken sırtına avucunun içiyle hafifçe vur. iyi geliyor. geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni.

nimet gecmiş olsun tekrar düzelcek canım ALLAH kötü hasatalık vermesin..

canım evde pek temizlik falan yapma belki de toza alerjisi vardır Yağız'ın... düzelecek inşallah annesi...
çok sağolun kızlar,yağız efem geceye bakarak şimdi daha iyi öksürüğü,sesi solugu gitti ama buna şükür allahım onların hastalıgını bizlere göstermesinn..
çekinecek ne var kızz, bu anneler ne nazlı he,onunda torunu sonuçta alsın baksın..

cnm benimkide 5 dk dan fazla memede durmaz,ama 1 satte emziriyodum şimdi 2 saati buluyo sanırım hasta ondan yada sıcaklardan dr sordum dediki bir bebek zaten %95 sütü emer 5 dk da kilo alımı iyiyse hiç dert etme fazla kilolu olması iyi deil sağlıklı olsunda o yeter..

hadi bakalım inşallah kocanı razı edersin canımcım

bknurcum gözün aydın:teytey: Allah nazarlardan saklasın.

canım gözün aydın olsun...yapışsın bırakmasın bidaha inşallah memişi....

hadi hakkında hayırlısı olsun canım.........

saolun kızlar valla emin olun ki gece uyumayan bebek bile bu emmeyen bebekten daha kolay biliyomusunuz? insanın tüm psikolojisini Allak bullak ediyo...bebek direnmekten ve ağlamaktan kendini ve annesini çok yıpratıyo
Neyse inşallah aştık bakalım geriye dönmeyiz bir dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…