- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.001
sen calisacak misin ?
uyuyun işte ne güzel,acıksa ağlardı kalkardı.benimki de dün akşam 5 buçukta bi yattı,bugün sabah 8 de kalktı.gece bi kez kalktı emmeye.sıcaktan mayıştılr herlde.
oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı
...
ben geliyim kı..bizde ew ariyik kaca weriyin?sempatiksalakcinni.of of canım sıkkın bugün.bizim salak kiracı dün eşimi aramış biz yarın evi boşaltıyoruz diye.insan önceden haber verir saygısız şey...şimdi hemen kiracı nasıl bulucaz....
ben geliyim kı..bizde ew ariyik kaca weriyin?sempatiksalakcinni.
Merhaba kızlar
nasılsınız
ben dünden beri moralim iyi çok şükür
bizim yaramaz sonunda memeyi aldı hiçbişi yokken şak diye yapıştı memeye, şimdi emiyo Allah nazardan saklasın..yine arada nazlanıo ama geçen haftki kabus gibi değil :)
doktorun dediği gibi oldu düzelir bi bakmışsın almış demişti 5-6 gün sonra yapıştı memeye..
OCD'cim merak ediyodun müjdeyi veriyim dedim
Bu arada işe başlamadan filan bahsetmişiniz...bende temmuzun 6 sında başlıcam ama nası başlıcam kara kara onu düşünüyorum...
Babanne istemiyo onun bakmasınıda artık bende istemiyorum açıkçası ama
yinede en iyi bakıcıdan bile daha iyi bakar yavruma bir de o var..
ama eşime diyomuş ki çok küçük onun bakımı beni düşündürüyo diyomuşşş
kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
simdi aksam kocamla konusacagim.dua edin benim icin kizlar.bakiciya birakmak dusuncesi kabusum oldu ellerim patladi midem agriyor ve gece surekli kabus goruyorum.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ee kocanda desin yani öznur nolcakki..annende cok inat hee..inşallah istedigin gibi olur hersey:.bakıcı olucaKSADA TAKMA KAFANA..tabiki anne gibi olmaz ama okadar cok calışan anne varki ve bi kadarda bakıcı..güvenmek önemli tabii..kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
simdi aksam kocamla konusacagim.dua edin benim icin kizlar.bakiciya birakmak dusuncesi kabusum oldu ellerim patladi midem agriyor ve gece surekli kabus goruyorum.
inşallah çıkarmazlar..iş bulmakta zor...benimkine gıçık diyorlar..birde adolf hitler adını taknışlar.. :) ben dün akşam eşime sen psikolojik yardım almalısın dedim..evdede çok kavga çıkarıyor benimle...
aman bacım ya üzüldüğün şeye bak. evin olsun kiracı bulunurof of canım sıkkın bugün.bizim salak kiracı dün eşimi aramış biz yarın evi boşaltıyoruz diye.insan önceden haber verir saygısız şey...şimdi hemen kiracı nasıl bulucaz....
sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:
hayır daha önce bir dernekte özel eğitim veriyordum fakat şimdilik çalışmayı düşünmüyorum cnm
ohhh keşke bizimki de böyle uyusa... sempatiksalakcinni
fazla sıkma bacım benim ki hemen zırlar azıcık sıksam aynı bana çekmiş :2:
kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
merve nasıl oldu bebişin?
neyyyyy!!cokmu kötüymüş bakımı??eşinde sanamı söylüyo bunu nursah??Merhaba kızlar
nasılsınız
bizim yaramaz sonunda memeyi aldı hiçbişi yokken şak diye yapıştı memeye, şimdi emiyo Allah nazardan saklasın..yine arada nazlanıo ama geçen haftki kabus gibi değil :)
doktorun dediği gibi oldu düzelir bi bakmışsın almış demişti 5-6 gün sonra yapıştı memeye..
Bu arada işe başlamadan filan bahsetmişiniz...bende temmuzun 6 sında başlıcam ama nası başlıcam kara kara onu düşünüyorum...
Allah gönlüne göre versin canım... inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer...
bacım biraz aç bırak bakalım... benim kız da öyle çok isteksiz memeyi 2 çekip bırakıyor
oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı
Selkie canım sıkma kendini.. bunları artık böyle kabul edeceksin... benimki de odunlukta derece atladı...
canım daha çok küçük uyku düzenini yavaş yavaş ayarlıyorlar. gündüz çok uyutuyorsan biraz az uyutmaya çalış..
oof off.. gelişinden her gün korktuğum kabus gün... bir de ben yarım gün çalışıyorum... Allah kolaylık versin bacım... neyse ki annen var...
Al bir koca kafalı daha...
Canım ne kadar korksan da, geliyor işte o gün... Yarım gün çalışmak çok büyük avantaj, çok büyütme gözünde. Ben 4'te çıkıcam diye bile seviniyorum. Allah hepimize kolaylık versin...
anne olmak sürekli vicdan azabı çekmek demekmiş.
Kızımı besleyebildim mi aç mı kaldı, mama yapayım mı yapmayayım mı, mama yaparsam bir sonraki emmmede beni emmez biberon ister. Zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 1 ay daha beni emsin, sonra emzirmek de pek mümkün olmayacak. Gün boyu biberon alınca beni emmeyi de unutur. Doymadı da ondan mı huzsuz acaba? Bizimkisi emdikten sonra göğsümü sağdım 45 ml süt çıktı. O zaman açsa neden emmedi? Aç değilse altıda temiz, uyutmayı denedim uyumaya direniyor neden ağlayıp duruyor.
Bakıcı bulamadım 2 kişi ile görüştüm biri bebeğiniz çok küçük dedi diğeri parayı beğenmedi. Bakıcı bulamazsam ne yapacağım? Bulsam bulduğum kızıma nasıl bakacak yeterince şevkat ilgi gösterecek mi ya 1 ay sonra çeker giderse ne halt edeceğim.
Ajanslar çok para istiyor 1000, 1250, 1500 gidiyor da gidiyor. Kreşe versem orada ne hale gelecek bu çocuk. Azap, azap, azap...
Her kelimesine katılıyorum. Hiç bitmeyen bir vicdan azabı ve endişe hali demekmiş anne olmak. İnşallah içini rahat ettirecek şekilde çözebilirsin bakıcı konusunu...
evet su soğuk geldi ondan ağladı.
BOSNACIM bende bu sene alacağım zaten erken değil.
yağız paşa düzelsinde açın sizde inşaallah canım.
Alalım koyalım minikleri, serinlesin kuzular...
Merhaba kızlar
nasılsınız
Benim annem de tek başına bakmaya cesaret edemedi canımcım. Uzak bir akrabamız yardımcı olacak anneme bir süre. Belki siz de öyle birşey ayarlayabilirsiniz kayınvaliden alışana kadar...
gel kız valla.çok değil 400 lira istiyoz.........
.......
sabahtan beri daha iyi.sizin bebekler kaç dk emiyo ya?5 dk emekle doyuyomudur? mama yapayım bari dedim doymadı diye içmedi.şişmanlasın istiyorum,mama versem diyorumsempatiksalakcinni
ucuzmuş kııı... gayseriye deniz ne zaman geliyi tayin isteyek :roflol:
kaydirigubbakcemile3sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:
.
sabahtan beri daha iyi.sizin bebekler kaç dk emiyo ya?5 dk emekle doyuyomudur? mama yapayım bari dedim doymadı diye içmedi.şişmanlasın istiyorum,mama versem diyorumsempatiksalakcinni
ucuzmuş kııı... gayseriye deniz ne zaman geliyi tayin isteyek :roflol:
bazen benimki de 5 dk..emiyo..doyuyolar canım merak etme........mama verme bence toparlar nasılolsa........
ev şehir merkezine uzak biraz da ondan böle fiyat.....valla bende yazgı ya onu dedim.denize giriyomuşta...biz de istiyoz deniz dedim...:sm_cool:
daha 50 günlükken hasta oldu bemim cadı. öksürürken sırtına avucunun içiyle hafifçe vur. iyi geliyor. geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni.
nimet gecmiş olsun tekrar düzelcek canım ALLAH kötü hasatalık vermesin..
çok sağolun kızlar,yağız efem geceye bakarak şimdi daha iyi öksürüğü,sesi solugu gitti ama buna şükür allahım onların hastalıgını bizlere göstermesinn..canım evde pek temizlik falan yapma belki de toza alerjisi vardır Yağız'ın... düzelecek inşallah annesi...
çekinecek ne var kızz, bu anneler ne nazlı he,onunda torunu sonuçta alsın baksın..kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
deniz olmayan yerde yaşamak zor ya.. ne bileyim kendim izmirliyim nerde olsa deniz görmek istiyorum. ondan denizci koca buldum gördüm günümü.. :sm_cool:
hadi bakalım inşallah kocanı razı edersin canımcımkislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
bknurcum gözün aydın:teytey: Allah nazarlardan saklasın.
canım gözün aydın olsun...yapışsın bırakmasın bidaha inşallah memişi....
hadi hakkında hayırlısı olsun canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?