- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.021
ben bi duş alayım ordan anama geceyim daksiynen..YAGMUR kanguruyu hiç sewmedi bastı cıglıgı!!!arabada daha almadık daksicilere çalısıom valla..şimdilik ebuşş kaçarrrr..
deniz olmayan yerde yaşamak zor ya.. ne bileyim kendim izmirliyim nerde olsa deniz görmek istiyorum. ondan denizci koca buldum gördüm günümü.. :sm_cool:
Bosna hoşgeldin... a.s.
sağol cnm benim inşallah o öksürdükçe içim parçalanıyo(
of of canım sıkkın bugün.bizim salak kiracı dün eşimi aramış biz yarın evi boşaltıyoruz diye.insan önceden haber verir saygısız şey...şimdi hemen kiracı nasıl bulucaz....
Merhaba kızlar
nasılsınız
ben dünden beri moralim iyi çok şükür
bizim yaramaz sonunda memeyi aldı hiçbişi yokken şak diye yapıştı memeye, şimdi emiyo Allah nazardan saklasın..yine arada nazlanıo ama geçen haftki kabus gibi değil :)
doktorun dediği gibi oldu düzelir bi bakmışsın almış demişti 5-6 gün sonra yapıştı memeye..
OCD'cim merak ediyodun müjdeyi veriyim dedim
Bu arada işe başlamadan filan bahsetmişiniz...bende temmuzun 6 sında başlıcam ama nası başlıcam kara kara onu düşünüyorum...
Babanne istemiyo onun bakmasınıda artık bende istemiyorum açıkçası ama
yinede en iyi bakıcıdan bile daha iyi bakar yavruma bir de o var..
ama eşime diyomuş ki çok küçük onun bakımı beni düşündürüyo diyomuşşş
ee kocanda desin yani öznur nolcakki..annende cok inat hee..inşallah istedigin gibi olur hersey:.bakıcı olucaKSADA TAKMA KAFANA..tabiki anne gibi olmaz ama okadar cok calışan anne varki ve bi kadarda bakıcı..güvenmek önemli tabii..
benimki de saçma saçma şeylere takıp kavga çıkarıyor sonra da alışıyor o kavga çıkardığı şeylere bana sinir basıyor. ilk evlendiğimizde ağda yaptırmıştım kıyameti kopardı. şimdi ne zaman gideceksin? diyor mesela. psikoloğu da çıldırtır bunlar.
aman bacım ya üzüldüğün şeye bak. evin olsun kiracı bulunur
sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:
aman bu annelerin kaprisleri... dualrımız seninjle bacım..
kaydirigubbakcemile3
benim oğlanda 5 dk. emiyor bazen saatte bir bazen 3-4 saatte bir
havalar ısındı ya iştahları da gitti yavruların
bende az biraz toplasın istiyorum kilosu iyi ama eşimin tarafından her gören hiç büyümemiş diyor sinir oluyorum... -tatlicadiarzu-
hadi bakalım inşallah kocanı razı edersin canımcım
amin insallah nursahcigim
saolun kızlar valla emin olun ki gece uyumayan bebek bile bu emmeyen bebekten daha kolay biliyomusunuz? insanın tüm psikolojisini Allak bullak ediyo...bebek direnmekten ve ağlamaktan kendini ve annesini çok yıpratıyo
Neyse inşallah aştık bakalım geriye dönmeyiz bir dahaaa
Canım ben ifade edemedim heralde yanlış anladın...bakması beni düşündürüyo çünkü çok küçük dedi...Hanımzade kendine pek güvenemiyo yani senin anlıyacağın...ya birde eşimin ailesinde erkek egemen olması çok baskın durumda...tüm sülalesinde sadece benim başı açık ve çalışan ve bunun üstüne üstlük çocuğu olupta çalışacak çocuk bakmıycak olan da benim diğerleri yapmış 1 er 2 şer çocuk oturmuş onları bakıyo..kadinlar günü yapıp vakit geçiriolar...banada bunu yapmamı açık olmasa da üstü kapalı sürekli söylüyolar ama ben hiç taviz vermiyorum üzerimde baskı kurmalarına bunun içinde hç samimi olmamaya çalışıyorum çnkü samimi olmayı denedim hayatıma karışmaya çalıştılar..ama kaynanam şunu anlamıyo onun çocuğumu bakmaması benim çalışıyor olmam gerçeğini değiştirmyecek...neyyyyy!!cokmu kötüymüş bakımı??eşinde sanamı söylüyo bunu nursah??
Canım senin için hayırlısı olsun hani diyodun ya biraz idare ederler ücretsiz izin verirler diyordun??? bende 6 temmuzda işbaşı ama gidip patronla konuşup en az 1 ay daha izin istemeyi düşünüyorum...aslında evde olmaktan çok bunaldım ama yavrumu bırakmayada kıyamıyorum...Allah gönlüne göre versin canım... inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer...
bacım biraz aç bırak bakalım... benim kız da öyle çok isteksiz memeyi 2 çekip bırakıyor
oy bacım ağlattın beni sabah sabah... aldım kızımı evin içinde sarıldım kokladım... çok sıkmışım ağladı
Selkie canım sıkma kendini.. bunları artık böyle kabul edeceksin... benimki de odunlukta derece atladı...
canım daha çok küçük uyku düzenini yavaş yavaş ayarlıyorlar. gündüz çok uyutuyorsan biraz az uyutmaya çalış..
oof off.. gelişinden her gün korktuğum kabus gün... bir de ben yarım gün çalışıyorum... Allah kolaylık versin bacım... neyse ki annen var...
Canım ne kadar korksan da, geliyor işte o gün... Yarım gün çalışmak çok büyük avantaj, çok büyütme gözünde. Ben 4'te çıkıcam diye bile seviniyorum. Allah hepimize kolaylık versin...
Her kelimesine katılıyorum. Hiç bitmeyen bir vicdan azabı ve endişe hali demekmiş anne olmak. İnşallah içini rahat ettirecek şekilde çözebilirsin bakıcı konusunu...
Alalım koyalım minikleri, serinlesin kuzular...
Benim annem de tek başına bakmaya cesaret edemedi canımcım. Uzak bir akrabamız yardımcı olacak anneme bir süre. Belki siz de öyle birşey ayarlayabilirsiniz kayınvaliden alışana kadar...
Valla ne biliyim canım yaaa içinde olacak sanırım kayınvalidemin içinde de yok ki istek..herhangi bir çabası yok yani
yokmuş canım sadece haylazlıktanmış..doktor dediki meme ile vakit geçirmek onlara işkence geliyo etrafı keşfetmek istiyolar diyo..gerçektende bizimkisi memeye yapışsın etrafa bakıyo kafasını kolumdan aşağı sarkıtıp etrafa ters bakıyo..memeyi bırakıp benle konuşup gülüyo ben ses çıkarana kadar sürekli konuşuyo memeye yapıştırmak istiyorm kıyameti koparıyo..şimdi normale döndü çok şükürhadi yani belirgin bi sebebi yokmus.
yokmuş canım sadece haylazlıktanmış..doktor dediki meme ile vakit geçirmek onlara işkence geliyo etrafı keşfetmek istiyolar diyo..gerçektende bizimkisi memeye yapışsın etrafa bakıyo kafasını kolumdan aşağı sarkıtıp etrafa ters bakıyo..memeyi bırakıp benle konuşup gülüyo ben ses çıkarana kadar sürekli konuşuyo memeye yapıştırmak istiyorm kıyameti koparıyo..şimdi normale döndü çok şükür
Hoşbulduk Pınarcım :1hug:
e doktro ne diyor? kilo almiyor mu boyu uzamiyor mu ? hem onlara ne ya uyus seyler
ne yapıyor küçük adamın cnm
çok özlersin şimdi onu :sinifsinif:
doktor her şeyi normal diyor tosun toparlak olsun istiyorlar onlar ben gayet memnunum atletik bir oğlum var aklinialirimsmile
benim çocuk doktoruma bir arkadaşım da bebeğini götürüyor. baya bir ağlanmış benim bebek kilo almıyor diye doktor da demiş: "şimdi kilo almıyor diye getiriyorsunuz, sonra şişiriyorsunuz çocukları sonra da kilo verdirmek için getiriyorsunuz" diye kızmış :roflol:
bende çk sevindim belki 1 ay sonra biberon vermeye başlayınca beni bırakacak bilmiyorum ama çabam şudur ki biraz daha bilinçlenip beni dahada benimserse belki beni de emer biberonu da ...hemde ben mzirmekten büyük keyf alıyorum :)e sicaklarda var tabi hersey etkiliyor bebislerimizi.ama cok sevindim tekrar emmesine,
katılıyorum doktora..çünkü çoğu insanda şişman bebek sağlıklı bebektir düşüncesi var maalesef :)benim çocuk doktoruma bir arkadaşım da bebeğini götürüyor. baya bir ağlanmış benim bebek kilo almıyor diye doktor da demiş: "şimdi kilo almıyor diye getiriyorsunuz, sonra şişiriyorsunuz çocukları sonra da kilo verdirmek için getiriyorsunuz" diye kızmış :roflol:
geçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
ne yapıyor küçük adamın cnm
çok özlersin şimdi onu :sinifsinif:
doktor her şeyi normal diyor tosun toparlak olsun istiyorlar onlar ben gayet memnunum atletik bir oğlum var aklinialirimsmile
benim çocuk doktoruma bir arkadaşım da bebeğini götürüyor. baya bir ağlanmış benim bebek kilo almıyor diye doktor da demiş: "şimdi kilo almıyor diye getiriyorsunuz, sonra şişiriyorsunuz çocukları sonra da kilo verdirmek için getiriyorsunuz" diye kızmış :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...mart-anneleri-bebeklerimizle-bulusuyoruz.html
İstanbul Buluşması için son 7 gün
Kesin katılacak olanlar konu başlığı altında bildiri yaparlarsa iyi olur
kız mayo işini ne ettin:)günaydın herkeseopuyorumnanaktan
veeeee deniz sezonu benim için açılmıştır arkadaşlar:teytey:çok güzeldi çokk çıkasım gelmedi.artık durmam sürekli denizdeyim.
ayy odun cengiz 2sempatiksalakcinni allahım yaaaa sende fırsattan istifade erayı çok sewdiği taklit ettiği babacına bırakır çıkar gezersin emirlekaydirigubbakcemile[
odun gelen odun gidiyor işte değişmiyor...dün birde iş yerinde bir elemanıyla tartışmış adama kafa ve yumruk atmış.birde işten çıkarmış.adam suçlu gerçidsunum yapaçakmış ağında sakızla çıkmış sunuma eşimde çıkar demiş çıkarmamışeşim onun müdürü bu arada,sonra bir planlama taplosu yüzünden tartışma yaşamışlar,dün akşamda patronu aradı eşime..şirket ahlakına uyum sağlayamıyorsun demiş..bu gün toplantı yapaçaklardı..benimkini işten çıkaraçaklar sanırım..çıkarırlarsa yandım..iş bulana kadar evde kalaçak...
annende heeeekislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
simdi aksam kocamla konusacagim.dua edin benim icin kizlar.bakiciya birakmak dusuncesi kabusum oldu ellerim patladi midem agriyor ve gece surekli kabus goruyorum.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen
canım ben oraya da yazdım burayada yazıyım..http://www.kadinlarkulubu.com/annel...mart-anneleri-bebeklerimizle-bulusuyoruz.html
İstanbul Buluşması için son 7 gün
Kesin katılacak olanlar konu başlığı altında bildiri yaparlarsa iyi olur
geçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
Burnumda tütüyor kokusu...
Saat başı annemi arıyorum.
Biberonu pek sevmemiş, meme arıyormuş, ama onun dışında keyfi iyiymiş.
Ben de çok kilolu olmasından yana değilim.
Zaten sadece annesütü ile beslenen bebekler öyle tombul topaç olmuyorlar.
Önemli olan sağlıklı gelişmesi...
Sonra çok kilolu bebekler çok hareketli olamıyorlar, benim kuzu kıpır kıpır valla :)
hafta içi buluşursanız, nasıl gelsin bu burcu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?