2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:

ay psikologlara uzulurum ben..onlarında sonra başka psikologa ihtiyaçları oluuurrr...

bak hiç bu yönünü düşünmemiştim..evet bu yönde kullanabilirim kendilerini..ama oğlum zaten pazar gidiyo erdeğe anneannesiyle..bugün annem geliyorda onu götüreek..benim gidişim geçikeçek sanırım..en azından çoçuk iyiçe dinlensin dedik...

birde şu domatesli pilavı nasıl yapıyon ben hiç tutturamamda ver bakiiim tarifini...

Geçmiş olsun cnm.. Allahtan atlatmışsın.. Bu sebeple ameliyat olanlar bile oluyomuş...
Ben de olmadım adet...

geçmiş olsun cnm
ben de hala adet olamayanlardanım patlayacak gibi hissediyorum kendimi ve sürekli başım ağırıyor sanırım bu durumdan ötürü...
bilmiyorumkismile

kız mayo işini ne ettin:)

geçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
neden üç kaşık o benim dişimin kovuğuna yetmezcokacimcoook
aldım bacım kom dan.mayo düşünüyorsan bu çok güzel topladı beni yani birsürü denedim en iyisi buydu.yoksa beni nekadar toplayabilir kisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniahhh ahh birzamanlar bikiniler giyerdim çokta güzel dururlardı ya şimdi:1shok:
Kom - Golya Mayo

Son düzenleme:

geçmiş olsun çanım..adet oluna kloda azalmalar oluyor..ben 2 aydır görüyorumher adet gödüğümde 2 kilo gitti... :))

ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...

canım ben bazen yatırıyorum ama sakın başından ayrılma. yalnız bırakma bebeğini. ağzına da emzik falan verme (aynın annem gibiyim)

geçenler de banyo yaptırmıştım gece. l,kafasına şapka taktım biraz boldu. uyuduk ikimiz de. bir uyandım şapka suratını tamamen örtmüş. ödüm koptu bir daha asla bol şapka takmam.

ablam doğumdan sonra bi sene adet olmadı,.hastaneye gitti,doktor ilaç verdi,anca öyle adet olmaya başladı

oyyyy bilmiyorumkismile

geçmiş olsun çanım..adet oluna kloda azalmalar oluyor..ben 2 aydır görüyorumher adet gödüğümde 2 kilo gitti... :))

bu çok güzel bir haber inşallah bende de öyle olur
hihoyyyt

benim 60 gün kanamam oldu zaten.ama sonrasında adet olmadım.kilo verceksem hemen olmak istiyorum.
benim boğazım durmuyorki kilo vereyim almazsam iyi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…