- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.041
benimki de saçma saçma şeylere takıp kavga çıkarıyor sonra da alışıyor o kavga çıkardığı şeylere bana sinir basıyor. ilk evlendiğimizde ağda yaptırmıştım kıyameti kopardı. şimdi ne zaman gideceksin? diyor mesela. psikoloğu da çıldırtır bunlar.
aman bacım ya üzüldüğün şeye bak. evin olsun kiracı bulunur
sorma anam doğuştan menepozlu geceleri de üstünü açmaya başladı zilloş :roflol:
aman bu annelerin kaprisleri... dualrımız seninjle bacım..
kız mayo işini ne ettin:)
ayy odun cengiz 2sempatiksalakcinni allahım yaaaa sende fırsattan istifade erayı çok sewdiği taklit ettiği babacına bırakır çıkar gezersin emirlekaydirigubbakcemile
annende heeeelmaz: iyi madem söle kocana senin istemediğini düşünüyo de sende bi söylede kurtulalım de...
SELKİE cnm ne zaman aşıya götürceksin oğunu???
:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:
ben geceleri özellikle yüzüstü yatırıyorum ama yastıksız öle daha çok rahat edio..yoksa uyumuyo vallane çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...
:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:
Geçmiş olsun cnm.. Allahtan atlatmışsın.. Bu sebeple ameliyat olanlar bile oluyomuş...
Ben de olmadım adet...
ne çok derrdim var dimi...
geçmiş olsun cnm
ben de hala adet olamayanlardanım patlayacak gibi hissediyorum kendimi ve sürekli başım ağırıyor sanırım bu durumdan ötürü... bilmiyorumkismile
kız mayo işini ne ettin:)
neden üç kaşık o benim dişimin kovuğuna yetmezcokacimcoookgeçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
yarın giiyoruz çanım hayırlısıyla..sormamı istediğiniz bişey var mi dr den...
ne çok derrdim var dimi...
ablam doğumdan sonra bi sene adet olmadı,.hastaneye gitti,doktor ilaç verdi,anca öyle adet olmaya başladı
geçmiş olsun çanım..adet oluna kloda azalmalar oluyor..ben 2 aydır görüyorumher adet gödüğümde 2 kilo gitti... :))
Yok cnm..
Senle aynı gn doğum yaptık ya onun için sordum.. Biz de çarşambaya randevu aldık..
Ateş yapıyomuymuş bu aşı? Birinci dozu yapmamıştı ama.. :uhm:
ACEP adet oluncu bikaç kilo verirmiyiz:dance: :dance: :dance:
4 kilo fazlam varkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?