- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.061
5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:
ben de onu merak ediyorum......ACEP adet oluncu bikaç kilo verirmiyiz:dance: :dance: :dance:
Kıs nie deiştirdin avatarını inek iyiydi.. Ayaklarını falan sallıyodu.. sempatiksalakcinni
4 kilo fazlam varkafamçokkarıştı
yarım saatliğine ayrıldım 3 sayfa ilerlemiş yav...kociş gelmedi hala meraktan ölcem...
gurbetten sanırım senin bebiş küçük daha..dikkat et o yüzden.kısa aralıklarla yatır ve başından ayrılma
ben de onu merak ediyorum......
ahh cnm kıyamam tahnin edebiliyorum durumunu
bende sadece anne sütü veriyorum çok şükür
buluşma anket sonucuna göre ayarlandı
benim için hafta içi sonu farketmiyor arkadaşlar uyarsa hafta sonu olsa keşke sen de gelsen
:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:
ben geceleri özellikle yüzüstü yatırıyorum ama yastıksız öle daha çok rahat edio..yoksa uyumuyo valla
ay sizin fazla kilolarınız tek basamaklı mı hıh lülülülülülü
Ben hamile kaldığım kilomdayım ama enteresandır ki önceden giydiğim kıyafetlerime yine de olmuyorum..
Her yerim bıngıl bıngıl! !! Tamam göbeğimi anlıyorum bebek ordan çıktı..ama popo basen ne alaka ya! Deli olcam.. :1ninca: Gevşemiş her yerim.. Spor yapmadan da sıkılaşamıycam galiba...
akannehir akannehir akannehiray sizin fazla kilolarınız tek basamaklı mı hıh lülülülülülü
Ben hamile kaldığım kilomdayım ama enteresandır ki önceden giydiğim kıyafetlerime yine de olmuyorum..
Her yerim bıngıl bıngıl! !! Tamam göbeğimi anlıyorum bebek ordan çıktı..ama popo basen ne alaka ya! Deli olcam.. :1ninca: Gevşemiş her yerim.. Spor yapmadan da sıkılaşamıycam galiba...
akannehir akannehir akannehir
:1shok: :1shok: :1shok: şakkıdı
alsanaalsanasmile
kilon kalmadıysa spor yapınca sıkılaşırsın canım.hatta bir süre daha geçince kendiliğinden de toplayabilir vücut.bende bir versem ahh bir verebilsem de bu boğazla nasıl???
Benim kilom falan kalmadı, zaten almamıştım biliyorsunuz...
Fakat göbeğim çok fena kaldı, pantolonlarımın üstüne düşüyor valla :)
Hayırdır cnm nerde eşin??
ben geceleri özellikle yüzüstü yatırıyorum ama yastıksız öle daha çok rahat edio..yoksa uyumuyo valla
Allah yardımcın olsun...
benim oğlum sürekli yüz üstü yatıyor hele sıcak şimdi havalar sırt üstü terler zaten
canım ben bazen yatırıyorum ama sakın başından ayrılma. yalnız bırakma bebeğini. ağzına da emzik falan verme (aynın annem gibiyim)
geçenler de banyo yaptırmıştım gece. l,kafasına şapka taktım biraz boldu. uyuduk ikimiz de. bir uyandım şapka suratını tamamen örtmüş. ödüm koptu bir daha asla bol şapka takmam.
ben kullnıyorum çok memnunummmNe güzel söylemişsin, aynen ben de öyleyim...
Bu arada Philips Avent çantalı göğüs pompası kullanan var mı arkadaşlar?
Ne güzel söylemişsin, aynen ben de öyleyim...
Bu arada Philips Avent çantalı göğüs pompası kullanan var mı arkadaşlar?
eşimin çalıştığı şirketin kayseri fabrikası ist.a taşınıyo.eşim de iş bakıyo.bi şirketle görüşmesi vardı...gelemedi bi türlü.....
pıst kızlarne yemek yapsam fıkır versenıze
Hayırdır cnm nerde eşin??
Hayırlısı olsun hakkınızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?