2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarım saatliğine ayrıldım 3 sayfa ilerlemiş yav...kociş gelmedi hala meraktan ölcem...

gurbetten sanırım senin bebiş küçük daha..dikkat et o yüzden.kısa aralıklarla yatır ve başından ayrılma
ACEP adet oluncu bikaç kilo verirmiyiz:dance: :dance: :dance:
ben de onu merak ediyorum......

Hayırdır cnm nerde eşin??

5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:

Ben hamile kaldığım kilomdayım ama enteresandır ki önceden giydiğim kıyafetlerime yine de olmuyorum..
Her yerim bıngıl bıngıl! !! Tamam göbeğimi anlıyorum bebek ordan çıktı..ama popo basen ne alaka ya! Deli olcam.. :1ninca: Gevşemiş her yerim.. Spor yapmadan da sıkılaşamıycam galiba...

Bugün iki defa süt sağdım, şimdilik iyi gidiyor çok şükür.
Allahın izniyle 6 aylık olana kadar yetse sütümüz...

Şaka canım şaka, siz buluşun, o kadar insan benim için değiştirmeyin...
Ben de size canlı bağlantı yaparım...

Geçmiş olsun Nilüfercim...
Ben de adet olmadım hala, inanılmaz ter ve ateş basması yapıyor.
Geceleri Doruk'u emzirmek için her kalktığımda üzerimi değiştiriyorum.

ben geceleri özellikle yüzüstü yatırıyorum ama yastıksız öle daha çok rahat edio..yoksa uyumuyo valla

Bizim bıdık yüzüstü yatınca emeklemeye çalışıyor, durmuyor öyle...

ay sizin fazla kilolarınız tek basamaklı mı hıh lülülülülülü

Benim kilom falan kalmadı, zaten almamıştım biliyorsunuz...
Fakat göbeğim çok fena kaldı, pantolonlarımın üstüne düşüyor valla :)

Ne güzel söylemişsin, aynen ben de öyleyim...

Bu arada Philips Avent çantalı göğüs pompası kullanan var mı arkadaşlar?

ay sizin fazla kilolarınız tek basamaklı mı hıh lülülülülülü
akannehir akannehir akannehir
:1shok: :1shok: :1shok: şakkıdı

alsanaalsanasmile
kilon kalmadıysa spor yapınca sıkılaşırsın canım.hatta bir süre daha geçince kendiliğinden de toplayabilir vücut.bende bir versem ahh bir verebilsem de bu boğazla nasıl???

Bende de acayip ötesi bi iştah var bu aralar.. Klo vermek mesele diil de korumak asıl sorun..

ben geceleri özellikle yüzüstü yatırıyorum ama yastıksız öle daha çok rahat edio..yoksa uyumuyo valla

Allah yardımcın olsun...
benim oğlum sürekli yüz üstü yatıyor hele sıcak şimdi havalar sırt üstü terler zaten

çok güzel uyuyodu biraz önce korktum çevirdim veee uyandııı..dr um ani bebek ölümüne sebep oluyo dedi tırstım yani...oysa ki çok rahat uyuyodu ..

Ne güzel söylemişsin, aynen ben de öyleyim...

Bu arada Philips Avent çantalı göğüs pompası kullanan var mı arkadaşlar?
ben kullnıyorum çok memnunummm

Almayı düşünenler; Tracy Hogg'un kitabı bebeshop.com.tr de 19TL bilginiz olsun.. Benim gibi başka yerlere 27TL verip de kazıklanmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…