2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OCD bakıcı adayı çııkmış bir tane haydi hayırlısı bakalım...

evet ya o kadar agırdı o olacak bu gelecek kımse cevap vermez dıye dusunuyordum.

http://www.kadinlarkulubu.com/annel...mart-anneleri-bebeklerimizle-bulusuyoruz.html

İstanbul Buluşması için son 7 gün
Kesin katılacak olanlar konu başlığı altında bildiri yaparlarsa iyi olur

he gelcem her yerden deklare edıyorum.yalnız bı sartım var bebelerı ısırırım ya kabul edın yada gelmem :)))))))))))))

heee evet ama bu cumleyı yumusatmak gerek yohusam kocam tersdır.

ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...

tabıkı kolay gaz cıkıyor ve uzun uyuyor

gecmıs olsun canım

ben hasretten kıskandım sebzeli bulgur pilavı yapcem. önden şöyle bir tafuk sote fena olmaz hanee...
(ay bir de kilo vercem ben ya yuhh bana!! bıraksalar dünyayı yerim)

Benim de canım çoook uzun zamandır bulgur pilavı istiyo da gaz yapar die yiyemiyodum.. Artık yapabilirim heralde.. kaydirigubbakcemile5

çok güzel uyuyodu biraz önce korktum çevirdim veee uyandııı..dr um ani bebek ölümüne sebep oluyo dedi tırstım yani...oysa ki çok rahat uyuyodu ..

benim oğlumda normalde yüzüstü durmayı sevmiyor ben uyuyunca çeviriyorum
bebeğim 7 gün sonra 3 aylık olacak önceleri bende korkuyordum sadece yanındayken yüz üstü yatırıyorum ama baktım ki başını gayet güzel çevirip öbür tarafa koyuyor hiç yüzünü gömmüyor yani
benim bebeğim çok kusmuk çıkarıyor esas risk öyle koymazsam oluyor

he gelcem her yerden deklare edıyorum.yalnız bı sartım var bebelerı ısırırım ya kabul edın yada gelmem :)))))))))))))

no ısırmak
:lepi:

ben hasretten kıskandım sebzeli bulgur pilavı yapcem. önden şöyle bir tafuk sote fena olmaz hanee...
(ay bir de kilo vercem ben ya yuhh bana!! bıraksalar dünyayı yerim)

yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.

çok güzel uyuyodu biraz önce korktum çevirdim veee uyandııı..dr um ani bebek ölümüne sebep oluyo dedi tırstım yani...oysa ki çok rahat uyuyodu ..

ben kullnıyorum çok memnunummm

Avent'in çantası sağılan sütleri taşırken de kullanılıyor değil mi?

Madela kullanıyorum ben...

Benim ilk pompam Medela'ydı ama göğüslerime yara yaptı çok fena... Süt de çıkarmadı doğru dürüst.
Değiştirmediler de aldığım yerden, gidip bir de Avent aldım.

Almayı düşünenler; Tracy Hogg'un kitabı bebeshop.com.tr de 19TL bilginiz olsun.. Benim gibi başka yerlere 27TL verip de kazıklanmayın..

Sabah gazetesinden kupon biriktirdim :)

Benim de canım çoook uzun zamandır bulgur pilavı istiyo da gaz yapar die yiyemiyodum.. Artık yapabilirim heralde.. kaydirigubbakcemile5

Ben de doğumdan beri ilk defa bugün kısır yedim, yoksa duvara tırmanacaktım kısır diye diye... İnşallah gaz yapmaz kuzuya...

yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.

Bu erkek milletinin hepsinin bozuk cnm kodu.. Bizimki de et olmadan sofraya oturmazdı.
Kalp krizi geçirince gördü hanyayı konyayı.. Şimdi markete yolladım ıspanak alsın diye.. Bana etsiz yap ii mi diyo!!! Bu günleri de gördüm ya...

ye bacım boşver özgür takılalım artık. hem süt yaparmış bulgur. ben de bu işi anlamadım gaz yapan her şey süt yapıyor.

aynen bir kod hatası daha. bu kadar yemeğin yanına semer ver sen ona dicem ağır olacak yani. gerçi beniki de öyle etobur. neyse ki evde yok ben kendim ne istersem onu yiyorum.

şimdi ben accık ütü yapcem. çok kaynetmayın hee!! yetişemiyorum sonra.

maşallah tatlım. ev lokantaya dönmüş, hemen oraya geliyorumaklinialirimsmile yoğurtlu kebap yap bebeğim, benim bugünkü yemeğim oyerimseniben

kızlar ben artık rahatlıkla yiyorum herşeyi. gaz yapsa da rahat çıkarıyorlar artık zaten, sancıları olmuyor merak etmeyin

bu arada sabahtan beri evi temizliyorum. birazdan oğluşları yıkıcam,kendim duş alıcam ve sonra da yemek yapıcamboshayallersmile işler bitmek bilmedi bugün. arada bir de size bakarım artıkın. bu arada buluşmaya ben de geliyom, diğer topikte belirttim

Selam

Ne sıcak var ya kızım mayıstı sanırım uyanamıyor gozlerını acıyor yumuyor kendıne gelemıyor
Dun mangal yaptık yuruyuse cıktık ardından esım kızım acayip yorulmusum bacaklarım sızlıyor hıc bısı yapmak ıstemıyorum :tomato:

Kılolardan bahsedıyorsunuz ben ılk dogumdan sonra olan kıyafetlerımı suan gıyıyorum olmuyor bende zayıflayacagıma kılo alıyorum nasıl ıs anlamadım offf alıs werıs yapıcam dedım bıraz beklım kılo werım baktım yok ben gerı alıyorum :mymeka:

ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...
ben doğduğundn beri yatırıyorum...
canım ben oraya da yazdım burayada yazıyım..
bende katılyorum

neden 3 kaşıkçık??
65e çıktım şimdi 64 olmuşum korkuyorum kilo alıcam dieeyvahedigeldismile
ben 3 bardak yapıyorum pilawı 4,5tane domatesi rendeden geçiriyorum tereyağında domatesleri hafif pişiriyorum yarım kaşıkta salça koyuyorum.. tabi bu sırada pirinçi tuzlu sıcak suda bekletiyorum 20dakika kadar... sonra pirinci döküorum tawuk suyu tablet we tuz katıp birazda öyle çewiriyoum üzerinede 3 bardak su ekliyorum domatesin sulu yada kuru kalma durumuna göre değişiyo tabi.. piştikten sonra mutlaka hawlu örtyorum demlenmesi için
ACEP adet oluncu bikaç kilo verirmiyiz:dance: :dance: :dance:
hıhh 63e düşmüştüm 65 oldum adetten sonra wermedim aldım alakası yok boğazı tutacan:kedi:

benmde yetmio ama yapcek bişe yokkkk
ben netcem yaaa.. kocam geçen dior ki artık annesin çocu kucaklican eğilcen kalkıcan bikini giymeyi düşünmüyosun herhalde:bbo:

benmde yetmio ama yapcek bişe yokkkk
ben netcem yaaa.. kocam geçen dior ki artık annesin çocu kucaklican eğilcen kalkıcan bikini giymeyi düşünmüyosun herhalde:bbo:

bak bu yönden düşünmemiştim sevineyim bariii azıcık.valla okadar güzel mayolar var ki dene giy beğenirsen alır giyersin beğenmezsen bikini giyersin.bende çatlak çok mecburum mayo giymeye.

Öznurcum yoğutlu kebap tarifi: gerekli malzemeler 2 patates,2 patlıcan,yarım kilo kuşbaşı et,pide ekmek,tereyağı,yoğurt ve sarımsak. yapılışı: öncelikle eti haşlanması için düdüklüye koy. patatesleri ve tuzlu suda bekletmiş olduğun patlıcanları küp küp doğra ve kızart,havlu ağıdın üstüne al. bu arada pide ekmekleri de küp küp doğrayıp yağsız tavada azıcık kızart. borcamın en altına bu ekmekleri ekle, et suyu ile azıcık ıslat ekmekleri. onun üzerine haşlayıp biraz kavurduğun etleri dök en üste de patates ve patlıcanı ekle. sarımsaklı yoğurt hazırla. hepsinin üzerine dök ve en son olarak ta tereyağında kızdırdığın biberi gezdir üstüne. şiddetle tavsiye ederim, çok lezzetli oluyo. hazır döner alıpta yapabilirsin etle uğraşmak zor gelirse.

bu arada Hasret biraz geç oldu ama geçmiş olsun cnm. dün biraz geçmişe baktım bi kaza atlatmışsınız. Allah yavrularımızı her tür kazadan beladan korusun inş.

kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)

buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off

inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın

ya sütleri sağınca taşımak için buz çantaları varmış kullanan varmı

Beknurcum Avent'in ısı yalıtımlı çantaları var, e-bebek'ten aldım ben.
Sütü ya da mamayı, koyduğun ısıda en az 4 saat muhafaza ediyor.
Ben buzu çözülmeden koyuyorum, 4-5 saat sonra hala tam erimemiş oluyor, memnunum yani.
Bugünden itibaren de şirketten eve taşıyacağım soğuk olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…