- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.081
OCD bakıcı adayı çııkmış bir tane haydi hayırlısı bakalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...mart-anneleri-bebeklerimizle-bulusuyoruz.html
İstanbul Buluşması için son 7 gün
Kesin katılacak olanlar konu başlığı altında bildiri yaparlarsa iyi olur
kız mayo işini ne ettin:)
ayy odun cengiz 2sempatiksalakcinni allahım yaaaa sende fırsattan istifade erayı çok sewdiği taklit ettiği babacına bırakır çıkar gezersin emirlekaydirigubbakcemile
annende heeeelmaz: iyi madem söle kocana senin istemediğini düşünüyo de sende bi söylede kurtulalım de...
ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...
:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:
ben hasretten kıskandım sebzeli bulgur pilavı yapcem. önden şöyle bir tafuk sote fena olmaz hanee...
(ay bir de kilo vercem ben ya yuhh bana!! bıraksalar dünyayı yerim)
çok güzel uyuyodu biraz önce korktum çevirdim veee uyandııı..dr um ani bebek ölümüne sebep oluyo dedi tırstım yani...oysa ki çok rahat uyuyodu ..
he gelcem her yerden deklare edıyorum.yalnız bı sartım var bebelerı ısırırım ya kabul edın yada gelmem :)))))))))))))
ben hasretten kıskandım sebzeli bulgur pilavı yapcem. önden şöyle bir tafuk sote fena olmaz hanee...
(ay bir de kilo vercem ben ya yuhh bana!! bıraksalar dünyayı yerim)
çok güzel uyuyodu biraz önce korktum çevirdim veee uyandııı..dr um ani bebek ölümüne sebep oluyo dedi tırstım yani...oysa ki çok rahat uyuyodu ..
ben kullnıyorum çok memnunummm
Madela kullanıyorum ben...
Almayı düşünenler; Tracy Hogg'un kitabı bebeshop.com.tr de 19TL bilginiz olsun.. Benim gibi başka yerlere 27TL verip de kazıklanmayın..
Benim de canım çoook uzun zamandır bulgur pilavı istiyo da gaz yapar die yiyemiyodum.. Artık yapabilirim heralde.. kaydirigubbakcemile5
yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
Benim de canım çoook uzun zamandır bulgur pilavı istiyo da gaz yapar die yiyemiyodum.. Artık yapabilirim heralde.. kaydirigubbakcemile5
yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
ben doğduğundn beri yatırıyorum...ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...
65e çıktım şimdi 64 olmuşum korkuyorum kilo alıcam dieeyvahedigeldismilecanım ben oraya da yazdım burayada yazıyım..
bende katılyorum
neden 3 kaşıkçık??
ben 3 bardak yapıyorum pilawı 4,5tane domatesi rendeden geçiriyorum tereyağında domatesleri hafif pişiriyorum yarım kaşıkta salça koyuyorum.. tabi bu sırada pirinçi tuzlu sıcak suda bekletiyorum 20dakika kadar... sonra pirinci döküorum tawuk suyu tablet we tuz katıp birazda öyle çewiriyoum üzerinede 3 bardak su ekliyorum domatesin sulu yada kuru kalma durumuna göre değişiyo tabi.. piştikten sonra mutlaka hawlu örtyorum demlenmesi içinay psikologlara uzulurum ben..onlarında sonra başka psikologa ihtiyaçları oluuurrr...
bak hiç bu yönünü düşünmemiştim..evet bu yönde kullanabilirim kendilerini..ama oğlum zaten pazar gidiyo erdeğe anneannesiyle..bugün annem geliyorda onu götüreek..benim gidişim geçikeçek sanırım..en azından çoçuk iyiçe dinlensin dedik...
birde şu domatesli pilavı nasıl yapıyon ben hiç tutturamamda ver bakiiim tarifini...
hıhh 63e düşmüştüm 65 oldum adetten sonra wermedim aldım alakası yok boğazı tutacan:kedi:ACEP adet oluncu bikaç kilo verirmiyiz:dance: :dance: :dance:
neden üç kaşık o benim dişimin kovuğuna yetmezcokacimcoook
aldım bacım kom dan.mayo düşünüyorsan bu çok güzel topladı beni yani birsürü denedim en iyisi buydu.yoksa beni nekadar toplayabilir kisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniahhh ahh birzamanlar bikiniler giyerdim çokta güzel dururlardı ya şimdi:1shok:
Kom - Golya Mayo
benmde yetmio ama yapcek bişe yokkkk
ben netcem yaaa.. kocam geçen dior ki artık annesin çocu kucaklican eğilcen kalkıcan bikini giymeyi düşünmüyosun herhalde:bbo:
ya sütleri sağınca taşımak için buz çantaları varmış kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?