2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne kadar korktum yaaa.Başın saolsun canım...Ay çok şaşırdım ama düşünsene bel fıtığından ameliyat ol sonra sonunda ölüm olsun..kimsenin inanası gelmez...
sen bebeğine dikkat et tatlım..akşamada dikkat et kendine..

gülencim Allah rahmet eylesin yengene. Takdir-i ilahi canım. Dediğin gibi bebeğine de dikkat et. Çünkü taziye evinde ağlayanlar v.s olur sağlam durmaya çalış. Artık sen kendin ayarlarsın canım.

Çok teşekkür ederim...

Slmlar. Ben de Mart annesi olacağım hayırlısıyla. Listeye eklerseniz sevnirim.
Yaş:33 Kilo:75 Sat:15 Haziran TDT:22 Mart Kalbi atıyor:)

Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum sigortalarımız aldığımız maaş üzerinden gösterilmiyor.
Bilgisi olan varmı? Doğum izninde normal maaşımızı almaya devammı edeceğiz?
Yoksa sigortada görünenimi ödüyorlar?

Sitenin aylık kirasını ödememişler galba .. ondan kapalı..
kıslar benimde arada karnım agrıyor batıyor gibi dr kremle geriliyor dedi.. bazende aşa mahallede bi agrı oluyor idrar yolu enf değildir inşallahh..

dostlar sagolsun kıslar.. arzu sen bilirsin buda cocu olmayan kuzenimin annesi..
çarşamba günü bana demişti , senin cocun dogunca biraz büyüsün onu hep gezidiricem tamam yenge dedim.. eger ölürsem ramazanın bebeği olmadı için gözlerim acık gidecek dedi..

Valla benim bilgim yok ama eksik yatırılmamalı ya kafa tutun sonra az emekli maşı alırsın..

kızıda sakat arkadaşlar bi adamla evlendirdiler kimsesiz fakir fukara diye..adamın sonradan deli düvel dedesi bile çıktı.. bizler annlerimiz babalarımız yani varlıklı aileleriz ama bizlerde birer daire veririler sonra herkez kendi yuvasını gecindirir.. ama yengem onları hep destekledi adam hödük çalışmıyor çalışsa para vermiyor 2 tane kızları var.. kuzenim baya sakat diz kapakları arkaya dönük idi ameliyatla sonradan önde cevrildi Allah korusun dogduktan sonra oldu.. zor iş yapıyor.. yengem o haliyle hep destek idi bana sen tek ben 9a hamileyim derdi çünkü fıtıktan karnı kocamandı dev gibi..
oğlununda cocu olmuyor.. kocasını 15 sene öcne kaybetti.. şimdide kendi göctü çok şaşırdım bende bi kere aglıcak gibi oldum kendimi tuttum çünkü hemen karnımda bir agrı oldu.. korktum..
akşam eşim işe gitti cenza yarın olucak.. biz yunanistanlıyız söylemiştim.. oradan akrabalar gelecek..

kızlar size birşey sormak istiyorum doktorunuz size gebeliğinizin ilk haftasında kan testleri yaptırdımı ben bu testleri bugün doktoruma gösterdim karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı dr bunları daha sonra senden tekrar isteyecem dedi sizin karaciğer testleriniz nasıl çıktı

cok saolsun arkadaşlar

zeliş canım sıvı bol bol al , orucu bıraktınmı

arkadaşlar doğum izni doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 aydır yani toplam 4 ay ve bu işveren bağlı olarak doğumdan önce izin kullanmak istemeyen anne adayları 4 ayınıda doğumdan sonra kullanabilir.kullandığınız raporların bu izinle alakası yoktur.rapor izni daha farklı bi durum ssk nekadar düşük ödenirse ödensin işyerinden aldığınız maaşı alıcaksınız normal olarak yai o ay çalışmış gibi olucaksınız ama lütfen ssk ödemelerinizi takip edin bu düşüklüğü özellikle özel şirketler yapıyor malesef daha az prim ve daha az vergi ödemek için

Canım gecmiş olsun acaba karnında veya gögüsün alt kısmında kaşıntı yaşıyormusun? tipik göstergesidir..ve değerin kaç çıktı acaba?idrarında bulanıklık varmı vede tansiyonun nasıl? gebeliğinde çok kustunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…