- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.321
Kızlar yengem vefat etti perşembe fıtıktan ameliyat olmuştu bugün taburu olucaktı ani kalp durmasından dolayı kaybettik.. üstelik hastanede bile öldünü fark etmemişler .. refakatcılarda uyuyormuş bi uyanmışlar morarmış..
da gitmedim baş saglına aynı sokaktayız akşam gidicez biraz sakinlerler hemde ben bebeğimi düşünmeliyim değilmi
Yasal doğum izni benim bildiğim 6 ay ve bununla beraber sür izinlerinide kullanabiliyorsun benim iş arkadaşım 1 hafta raporluydu ve onuda katmışlarda oda 1 ay ücretsiz izin kullandı.Ve Ekimde başlayacak işe
Doğum İzni,Süt İzni,SSK, Memur, Emekli Sandığı,Özel Sigorta,Genel Sigorta SGK Doğum Öncesi İzni Aktarma Doğum Sonrası İzin, Sağlık Kurulu Raporu Doğum raporu,babalık İzni,Süt Verme İzni
yukarıdaki linktede izinler hakkında bilgi de var canım
cok saolsun arkadaşlar
zeliş canım sıvı bol bol al , orucu bıraktınmı
Canım gecmiş olsun acaba karnında veya gögüsün alt kısmında kaşıntı yaşıyormusun? tipik göstergesidir..ve değerin kaç çıktı acaba?idrarında bulanıklık varmı vede tansiyonun nasıl? gebeliğinde çok kustunmukızlar size birşey sormak istiyorum doktorunuz size gebeliğinizin ilk haftasında kan testleri yaptırdımı ben bu testleri bugün doktoruma gösterdim karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı dr bunları daha sonra senden tekrar isteyecem dedi sizin karaciğer testleriniz nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?