- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.281
ooyy kıyamam ben ona gecmiş olsun cano..dikkat et ..günaydın canım çok sıkkın oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçiriyo antibiyotik kullancam aman kızlar ellerine çok dikkat edin ellerinden olma olasılığı yüksek habire ağızlarına götürüyolar kimse ye öptürmiycem anlamayanın kalbini kırarım hiç kusura bakmasınlar yani sizde dikkat edin
günaydın canlarım..
burcucum sana dün hoşgeldin diyemedim daha yeni düştü jeton pardon.. inşallah iş hayatını götürrsün rahatlıkla.. dün nasıldı ewe koştura koştura gitmişsindir herhaldeopuyorumnanaktan
bu arada kujuuuum facete ama daha resim koymamış:)
gunaydın canlarım
günaydın kızlar ...
atanın sünnet olmasının sebebi sünnetderisi oynamıyor daha önce oynuyordu şimdi oynamıyor çiş yapmasıyla ilgili sorun yok rahat yapıyo özellikle açık bırakıyorum göreyim diye :)
birde pipisinin tam ucu kıpkırmızı korkuyorum orda idrar kalıp iltahaplanacak diye en kesin çozüm sünnet
sünnet sonrasından korkmuyorum ama su narkoz korkutuyo atamıyorum içimden o sıkıntıyı 4 ssat birşey yememiş olucak yani aç gidicez atayı nasıl tutucam aç birde sonrasında birsüre aç kalıcak offf offf hep yeni doğan sünnet istedim keşke yastırsaydık hastanede yoktu erteledik bizde zaten hep korktuğum başıma geliyo
Günaydınnn,
Hayatımın en zor günü dündü sanırım, Allah beterinden saklasın. İkinci zor günü de bugün.
Bu sabah ben evden çıkarken, saat 7'de, oğlum uyanıktı. Ne cilveler, ne gülücükler yaptı anlatamam. O kadar zor ve acı geldi ki bırakıp çıkmak...
Gözlerim yumurta gibi oldu valla ağlamaktan.
Çok geçmiş olsun canım.
Biz Doruk'u 2 günlükken sünnet ettirdik.
Hiç bir sorun olmadı, içini ferah tut...
Allah kolaylık versin...
günaydın canım çok sıkkın oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçiriyo antibiyotik kullancam aman kızlar ellerine çok dikkat edin ellerinden olma olasılığı yüksek habire ağızlarına götürüyolar kimse ye öptürmiycem anlamayanın kalbini kırarım hiç kusura bakmasınlar yani sizde dikkat edin
günaydın canım çok sıkkın oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçiriyo antibiyotik kullancam aman kızlar ellerine çok dikkat edin ellerinden olma olasılığı yüksek habire ağızlarına götürüyolar kimse ye öptürmiycem anlamayanın kalbini kırarım hiç kusura bakmasınlar yani sizde dikkat edin
hadi ya kotu olmus.benim oglum cisini yapamiyordu.daha dogrusu yaparken agliyordu ama doktoru ben acarim dedi ve acti Allah razi olsun.acana kadar doguhan altini degistirmeye calistigimda kiyameti kopariyordu.simdi gulucukler atiyor minik oglum.
bende sordum yaptirayim mi falan diye yok narkoz falan verecekler daha cok kucuk dedi.
ve sebnemcigim katiliyorum ben hamileyken karar vermistik dogdugu gun sunnet ettirecegiz diye kayinvalidem yok olmaz diye bi suru sey soyledi sonra kocamda vazgecti ama bi baktilar oglan iseyemiyor.ne sinir olmustum ikisinede oyle oldugunda.her agladiginda oglum suratlarina bi tane patlatmak istiyordum.
sen boyle yazdikca ben calismasam mi diye dusunuyorum(
canim benim cok gecmis olsun.simdi nasil?
oglus 10 bucuk uykusunu uyuyor.
kesin hergun bu saatte uyuyor
burcu tatlım hoş geldin valla sen yazdıkca benim içim sızlıyor Allah sana ve çalışacak arkadaşlara kolaylık versin ben uyurken bile özlüyorum
günaydın ana hatunlar,
kahvaltıya arkadaşım gelecek, geliyorum diye telefon açtı 1 sattir ortada yok. çay da kaynaya kaynaya bi-hal oldu.
VAdideki Zamabak bacım geçmiş olsun. bizimki de habire yumruk emiyor. vazgeçirmek mümkün değil...
Öznurcum, kendi adıma, eğer maddi anlamda biraz daha rahat olsaydım asla dönmezdim işe. Ama evin kira olması ve şirketin sağladığı özel sağlık sigortası elimi kolumu bağladı. Oysa şu anda istediğim tek şey oğlumu koklamak mafoldumben
Doruk da her gün bu saatlerde uyur.
Ne güzel uyuyordur şimdi...
Çok geçmiş olsun...
Evet elleri sürekli ağızlarında. Bizimki parmağını emiyor bir de kaydirigubbakcemile3
Sarsak bir soru olacak ama nasıl anladığın barsak enfeksiyonu olduğunu?
Seyhancım hoşbulduk...
Sağol canım, ama şimdilik kolaylık vermiyor.
Kalbim hiç böyle ağrımamıştı sanırım...
Offf, yine aktı makyaj senağlama
cokacimcoookben gelsem onun yerine valla üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya bile çok tembel oldum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?