2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım çok sıkkın oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçiriyo antibiyotik kullancam aman kızlar ellerine çok dikkat edin ellerinden olma olasılığı yüksek habire ağızlarına götürüyolar kimse ye öptürmiycem anlamayanın kalbini kırarım hiç kusura bakmasınlar yani sizde dikkat edin

ooyy kıyamam ben ona gecmiş olsun cano..dikkat et ..

olan resimlerimden ekledim bir iki tane benim pc ye direk ekleyemiyorum ancak cd ye kopyalayıp bi ara yine ekliycem yenilerden inşallahh
görebilirsin artık ne kadar şişko ve tombalak olduğumu:kedi:

hadi ya kotu olmus.benim oglum cisini yapamiyordu.daha dogrusu yaparken agliyordu ama doktoru ben acarim dedi ve acti Allah razi olsun.acana kadar doguhan altini degistirmeye calistigimda kiyameti kopariyordu.simdi gulucukler atiyor minik oglum.
bende sordum yaptirayim mi falan diye yok narkoz falan verecekler daha cok kucuk dedi.
ve sebnemcigim katiliyorum ben hamileyken karar vermistik dogdugu gun sunnet ettirecegiz diye kayinvalidem yok olmaz diye bi suru sey soyledi sonra kocamda vazgecti ama bi baktilar oglan iseyemiyor.ne sinir olmustum ikisinede oyle oldugunda.her agladiginda oglum suratlarina bi tane patlatmak istiyordum.

sen boyle yazdikca ben calismasam mi diye dusunuyorum (

canim benim cok gecmis olsun.simdi nasil?

burcu tatlım hoş geldin valla sen yazdıkca benim içim sızlıyor Allah sana ve çalışacak arkadaşlara kolaylık versin ben uyurken bile özlüyorum

canım benim ya kıyamam inşallah biran önce geçer annesi ellerini sürekli silip temiz tutmak lazım yada yıkamalı dediğin gibi eller sürekli ağızda

Öznurcum, kendi adıma, eğer maddi anlamda biraz daha rahat olsaydım asla dönmezdim işe. Ama evin kira olması ve şirketin sağladığı özel sağlık sigortası elimi kolumu bağladı. Oysa şu anda istediğim tek şey oğlumu koklamak mafoldumben

oglus 10 bucuk uykusunu uyuyor.
kesin hergun bu saatte uyuyor

Doruk da her gün bu saatlerde uyur.
Ne güzel uyuyordur şimdi...

Çok geçmiş olsun...
Evet elleri sürekli ağızlarında. Bizimki parmağını emiyor bir de kaydirigubbakcemile3
Sarsak bir soru olacak ama nasıl anladığın barsak enfeksiyonu olduğunu?

burcu tatlım hoş geldin valla sen yazdıkca benim içim sızlıyor Allah sana ve çalışacak arkadaşlara kolaylık versin ben uyurken bile özlüyorum

Seyhancım hoşbulduk...
Sağol canım, ama şimdilik kolaylık vermiyor.
Kalbim hiç böyle ağrımamıştı sanırım...
Offf, yine aktı makyaj senağlama

günaydın ana hatunlar,
kahvaltıya arkadaşım gelecek, geliyorum diye telefon açtı 1 sattir ortada yok. çay da kaynaya kaynaya bi-hal oldu.

VAdideki Zamabak bacım geçmiş olsun. bizimki de habire yumruk emiyor. vazgeçirmek mümkün değil...

cokacimcoookben gelsem onun yerine valla üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya bile çok tembel oldum ben yaa

burcu gunluk duzenini anlatsana.nasil emziriyorsun ne kadar sut birakiyorsun isyerinde sut sagiyormusun aksam eve geldiginde hangi duyguyla ne yapiyorsun gibi

günaydın kızlar,
Yağız'a derdin bana gelsin diye diye sonunda geldi ve bende çok berbat durumdayım,
boğazım sızlıyo gece yine nöbetteydik hiç susmuyo bu cocuk huyu deyişti sanki,uykudan klkar kalmaz aglamaya başlıyo
vadideki zambak geçmiş olsun arkşım,nasıl anlaşılıyo belirtileri neler.
burcu sabah sabah aglattın beni cnm,kendini neen bu kadar üzüyosun sütün kesilir allah korusun o zaman daha çok üzülürsün. herşeyin hayırlısı cnm.

kıyamam ya zor gerçekten Allah yardım etsin
saatler hemencik geçsinde kavuş kuzuna
:teselli:

günaydın kızlarrr ... calışmaya baslayan anneler Allah kolaylık versin burcu senin için agladım bende kıyamam ama herseyi onun için yapıyorsun ... benimde raporum 3 gün sonra bitiyor ben dönmeyeceğim ama calısmak zorunda olsaydım mecbur bende dönerdim işime oğlum için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…