2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hanife napion gece 12 ler bitti mi ?

bilmiyorum kiii...dün gece bekledim yine 12yi ben gittim siz gelmişsiniz...önceki gece beklemedim..iyi de oldu uzun zun uyuduk ama emzirmeden yatınca ped falan nafile üstüm başım çarşaf süt oluyor...sütüm öyle çok bol değil ama kız erken uyuyor 4-5saatte doluyor göğüslerim bir de ben neredeyse yüz üstü yatıyorum ve göğüsler büyük olduğu için altımda eziliyorlar galiba...vidalar gevşek sızdırıyor öyle olunca..ben de yatak çarşaf değil kızım içsin diye bekliyordum 12yi galiba ek gıdaya geçene kadar bekleyeceğim bu gidişle...

çok teşekkürler annişler şimdi ii şöyle diyeyim 3 gün önce habire ağladı doktora götürdüm bağaırsaklarında sancı olabilir dedi gözetle kakasının rengi kokusu değişirse yada sümüksü olursa hemen doktora götürün bide ateş yapıyo ama ağlaması geçtikten sonra ishal oldu tuhaf olan huzursuz değil keyfi yerinde şurup verdi doktoru onları kullanıyorum

ya su kesinlikle benim oğlumu kabız yapıyo iki gündür ayarı biraz kaçırdık daha doğrusu oğluşum dün kana kana su içti susamış bende çekmedim biberonu normalde hiç sevmez ama 3. gün şimdi kakasını yapmaya çalışıyor üç kez mamasına zeytin yağı damlatmıştım yani onuda yapmasam çocuk mahvolacak demekki bu hep böylemi devam edecek bu çocuk her su içişinde böylemi olacak 3 hafta sonra izmire gidicez oranın sıcakları daha beter mecbur çok su içecek ne olacak böyle bilmiyorum

burcu gunluk duzenini anlatsana.nasil emziriyorsun ne kadar sut birakiyorsun isyerinde sut sagiyormusun aksam eve geldiginde hangi duyguyla ne yapiyorsun gibi

Canım daha sadece 1 gün çalıştım, o yüzden çok oturtamadım düzenimi ama şöyle anlatayım:
Evden çıkmadan önce mutlaka emziriyorum Doruk'u, uyuyorsa uyandırmadan kaldırıp memeyi dayıyorum ağzına...
İşe gelince 3 saatte bir süt sağıyorum iki memeden de... Dün 400 cc çıktı, bugün az sonra ikinci partiyi sağacağım.
Nisan ayından beri süt sağıp dondurucuya koymuştum ben, şimdi sağdıklarım stok oluyor böylelikle.
Dün 240 cc almış Doruk, biberona alıştıkça daha fazla alır sanırım.
Akşam eve gidince, oğlum uyuyana kadar başka hiç birşeyle ilgilenmedim dün. Bol bol emzirdim, oynadık.
Uyuyunca da ağladım işte :)
Şimdilik öyle...
Günler geçtikçe, eğer dayanır da çalışmaya devam edersem, anlatırım yine.

Nimetcim her gün değişiyor huyları, yine değişir, üzülme.
Elimde değil canım ya, kendimi işe vereyim diyorum olmuyor.

kıyamam ya zor gerçekten Allah yardım etsin
saatler hemencik geçsinde kavuş kuzuna
:teselli:

Sağol Seyhanımmmm...

Herşey onun için zaten...
Ağlamayın yaw, üzmeyin beni, ben sizin için de ağlarım :)

Ah kuzum benim, kıyamam, geçmiş olsun tekrar...

kıs su kabız yaparmı..alsanaalsanasmileasıl metabolizmayı çalıştırıır ve kabızlıga iyi gelir..sadece cok kacırırısan gaz yapabilir okadar..milupanun kitapcıgı var bende kabızlık için su iyi gelir yazıyo hatta..
TEKRAR TEKRAR SÖYLEMEKTEN BIKMAYACAM..BEELERİNE MAMA KULLANAN ANNELER MUTLAKA SU VERİİNNNN!!!

çok geçmiş olsun cnm, bir an evvel düzelir inş.

bu arada face yüzünden bi ton fırça yedim bizimkinden bi süre sonra kapattırır kesin

Allah allah ne var ki face'deCADIARZU

o uzak canim sen kalk bana gel.cok severim kahvaltida birileri olsun saatlerce oturalim sofrada

ben de geliyooommm, bensiz yemek olmazcokacimcoook

afiyet olsun bıdışıma. bencede çarşaa yedirip ziyan etme sütünü. ya yatmadan önce sağ ya da kaldır onu

kız su niye kabız yapsın?

haklıııvereliniortak

alışır canım zamanla 3hafta diosun, hergün azar azar wermeye dewam et sen...

su kabız yaparmı cnm sencen duyuyorum ben,bende veriyorum su hiç bişey olmuyo, mama veriyosan mutlaka su ver cnm..
Gideyim sağayım kendimi yine, bakalım hasılat nasıl olacak :)
Öpüyorum hepinizi...

hasilatın bol olsun:))

çok geçmiş olsun cnm, bir an evvel düzelir inş

kız su nye kabız yapsın?

haklıııvereliniortak

HAHHAYYT..SÖYLEDİGİNE SÖYLİCEGİNE BİN PİŞMAN OLCEK SEYHAN Bİ DÖVMEDİGİMİZ KALDI...SEYO CUM YANLIŞ ANLAMA SAKIN OKURKEN AMA SU KONUSUNDA OKADAR HASSASIMKİ BUNUN BİLİNCİNDE OLMAYAN VE SIRF BUYUZDEN BEBELERİNİ KAYBEDEN allah KORUSUN COK ANNE VVAR..O YUZDEN SU SU SU..KABZLIGNN SUDAN OLDUGUNU SANMIORUM

ek gidaya gecince hayat daha mi kolay olacak bana mi oyle geliyor ?
sutum azmi yetmedi mi derdinden kurtulacagiz sanirim.yada ben uyduruyorum kaydirigubbakcemile3

burcu sagdigin sutu kasikla vermek lazimmis.aksamda geldiginde emiyormus bebek.aksi takdirde bebek biberona alisip red ediyormus memeyi.
banada calisan ve ayni zamanda 2 kizinida 2 yasina kadar emziren bi arkadasim soyledi.
sabah aksam ve gece emziriyormus.ise gittigindede sutu kasikla veriyormus annesi.

aslinda avm de toplanacagimiza sabah kahvaltisi olan bi yerde bulussak ya.mado mesela super sabah kahvaltisi cikariyor.

ya ben anne sutu veriyorum sadece ama su da mi versem diye dusunuyorum doktor gerek yok diyor,gerci dun banyoda birazcik icti ama kaydirigubbakcemile3

oğlumu uyuttum ve geldim biraz muz birazda şeftali püresi yaptım hazırladım uyanınca vericem bakalım sevcek mi
İYİ GÜZEL YAPMIŞINDA TAZE OLARAK VERMEM GEREKİYO BEBEGİNE ONLARI CANIM YANİ HAZIRLAYIP DOLABA ATTIYSAN VİTAMİNDEN ESER KALMAMIŞTR ONDA..lmaz:
YAW SUDAN ZARAR GELMEZ BE KANKA..BENİM BABAM HEP ANNEM EMZRDKTEN SONRA BİRER CAY KAŞIGI BİLE OLSA SU VERRMİŞ..
ben karar verdim gelmiyorum.siz gidin cevahir avm ne ben mado ya gidip kahvalti yapcam o gun kaydirigubbakcemile3

SEN BANA GEL YA OF

su kabız yaparmı cnm sencen duyuyorum ben,bende veriyorum su hiç bişey olmuyo, mama veriyosan mutlaka su ver cnm..

hasilatın bol olsun:))

Sağol Nimetcim...
Hasılat 110 cc...

Öznur, kaşığı denedik ama almıyor kaşıkla, akıtıyor.
Doktora sordum, her bebek aynı olmaz, kaşık almıyorsa biberon ver, önemli olan bir şekilde o sütü alması dedi. Benim de hala aklıma takılıyor, bu cumartesi randevumuz var, yine konuşacağım bakalım...

Bizim doktor da sadece anne sütü alan bebeklere su verilmez diyor. Bebek kilo almazmış. Ben vermiyorum. Bu arada bizimki de yutuyor banyo yaparken. Yüzüstü yıkarken ağzını açıyor şaşkınım benim :)

nihayet biberonu dayadım ağzına.parmaklarını bir emiyor ki. sanki yiyip bitirecek. o esnada verdim mamayı. hadi hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…