2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gelememmmm 10 saat suruyor otobusle boru degil yani

kaydirigubbakcemile3

nihayet biberonu dayadım ağzına.parmaklarını bir emiyor ki. sanki yiyip bitirecek. o esnada verdim mamayı. hadi hayırlısı bakalım...

kaydirigubbakcemile3

oğlum zaten ishal muz ve şeftaliyi karıştırdım

anammmmmmmm seyhanla karistirdim bi anda.su kabiz yapio dedi ya.
cok ozur dilerim bitanem.

oglusu disari cikardim kangurusunda eczane market yaptik 20 dk da
hemen uykusu geldi simdi uyuyor acmis kollari bacaklari kucuk kurbagam benim

ben asagi iniyorum.turk kahvesi istiyen var mi bacilar
SÜTLÜYSE EFEEEEEEETT..

ben karar verdim gelmiyorum.siz gidin cevahir avm ne ben mado ya gidip kahvalti yapcam o gun kaydirigubbakcemile3
yok cnmmmmmm. tek başına dışrıda kahvaltımı çekilirmiş:))
ben asagi iniyorum.turk kahvesi istiyen var mi bacilar
ben de istiyorum, valla yapayım bir kahvede içeyim.. beni anca kahve ayıldırır..
canım sıkıldı off hava da bunaltıyo oğlum da uyuyo evide toparladım ay ne yapsam ki acaba

gel benim evide topla cnm :))

benim oğluş acaba 3 ayda düzelen bebişlerden mi olacak? maşallah 2 gündür çok uslu meleğim hiç ayağımda sallamıyorum, inş. böyle devam eder:Saruboceq: ben de hazır uslu uslu duruyorken camlarımı sildim bi güzel.
kahvaltı fikri güzel aslında, öyle mi yapsak ki kızlaarr?
Öznur söylememe gerek yok herhalde, ben de istiyorum kahveden. malum her tür yiyecek ve içeceğe hazırım:icecream:

walla bugün çok hamaratım. iki makine çamaşır yıkayıp astım. birinci parti krudu,ikinci parti kuruma üzere, az sonra ütülerini yapcam. dün evi dip bucak silip süpürmüştüm, bugün de üstten bi süpürdüm. sonra oğluşun uslu durduğunu görünce camlara bi el attım. şimdi kalkıp bulaşık makinesini boşaltıcam ve sonra da ütü yapıcam. üzerimde bi enerji var ne hikmetse bugün

oğlum uyudu nihayet..bende şu dağınıklıgı toplayayım,
birazdan eltim gelecek balkonda halılarını yıkamaya hiçte çekilmez valla çocuguyla

..AHANDA KAVE..HEMEN YAPIP İÇİORUM ŞİMDİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…