- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.321
aha ben daha su veremiyorum bizim hatun pureye gecmis.alooo bacimmmmmm muz kabiz yapar hem.
İYİ GÜZEL YAPMIŞINDA TAZE OLARAK VERMEM GEREKİYO BEBEGİNE ONLARI CANIM YANİ HAZIRLAYIP DOLABA ATTIYSAN VİTAMİNDEN ESER KALMAMIŞTR ONDA..lmaz:
canım oğlum şimdi uyanır dolaba falan atmadım kz cam rendeyle şimdi yaptım uyanınca vericem
İYİ GÜZEL YAPMIŞINDA TAZE OLARAK VERMEM GEREKİYO BEBEGİNE ONLARI CANIM YANİ HAZIRLAYIP DOLABA ATTIYSAN VİTAMİNDEN ESER KALMAMIŞTR ONDA..lmaz:
YAW SUDAN ZARAR GELMEZ BE KANKA..BENİM BABAM HEP ANNEM EMZRDKTEN SONRA BİRER CAY KAŞIGI BİLE OLSA SU VERRMİŞ..
SEN BANA GEL YA OF
Sağol Nimetcim...
Hasılat 110 cc...
Öznur, kaşığı denedik ama almıyor kaşıkla, akıtıyor.
Doktora sordum, her bebek aynı olmaz, kaşık almıyorsa biberon ver, önemli olan bir şekilde o sütü alması dedi. Benim de hala aklıma takılıyor, bu cumartesi randevumuz var, yine konuşacağım bakalım...
Bizim doktor da sadece anne sütü alan bebeklere su verilmez diyor. Bebek kilo almazmış. Ben vermiyorum. Bu arada bizimki de yutuyor banyo yaparken. Yüzüstü yıkarken ağzını açıyor şaşkınım benim :)
nihayet biberonu dayadım ağzına.parmaklarını bir emiyor ki. sanki yiyip bitirecek. o esnada verdim mamayı. hadi hayırlısı bakalım...
oğlum zaten ishal muz ve şeftaliyi karıştırdım
gelememmmm 10 saat suruyor otobusle boru degil yani
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmm seyhanla karistirdim bi anda.su kabiz yapio dedi ya.
cok ozur dilerim bitanem.
sıcaklardandır canımmmmkaydirigubbakcemile3
ben asagi iniyorum.turk kahvesi istiyen var mi bacilar
SÜTLÜYSE EFEEEEEEETT..ben asagi iniyorum.turk kahvesi istiyen var mi bacilar
canım oğlum şimdi uyanır dolaba falan atmadım kz cam rendeyle şimdi yaptım uyanınca vericem
OLSUN CANO MEYVE MİLLETİ BU BEKLETMEYE GELMEZZZZ..ANINDA VERCEN..
yok cnmmmmmm. tek başına dışrıda kahvaltımı çekilirmiş:))ben karar verdim gelmiyorum.siz gidin cevahir avm ne ben mado ya gidip kahvalti yapcam o gun kaydirigubbakcemile3
ben de istiyorum, valla yapayım bir kahvede içeyim.. beni anca kahve ayıldırır..ben asagi iniyorum.turk kahvesi istiyen var mi bacilar
canım sıkıldı off hava da bunaltıyo oğlum da uyuyo evide toparladım ay ne yapsam ki acaba
yok cnmmmmmm. tek başına dışrıda kahvaltımı çekilirmiş:))
ben de istiyorum, valla yapayım bir kahvede içeyim.. beni anca kahve ayıldırır..
gel benim evide topla cnm :))
valla mı kız koşa koşa gelirim bende temizlik hastalığı varda kaydirigubbakcemile3
yakın olsan ne iyi olurdu;valla cnm bendede var ama şu an elim kolum bağlı, hiç bişey yapamıyorum bir kelime yazıyom ogluma bakıyom :))
nidennn kiii kızzzzzzzzzzzzz
oğlum hala düzelmedi bana bakıyo ama gözlerinden yaşlar akıyo çok huysuz,
ben keza yine öyleyim boğazım ağrıyo,başım çatlıyo diş etlerm sızlıyo vs,fisfisfis
benim oğluş acaba 3 ayda düzelen bebişlerden mi olacak? maşallah 2 gündür çok uslu meleğimhiç ayağımda sallamıyorum, inş. böyle devam eder:Saruboceq: ben de hazır uslu uslu duruyorken camlarımı sildim bi güzel.
kahvaltı fikri güzel aslında, öyle mi yapsak ki kızlaarr?
Öznur söylememe gerek yok herhalde, ben de istiyorum kahveden. malum her tür yiyecek ve içeceğe hazırım:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?