2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alışır canım zamanla 3hafta diosun, hergün azar azar wermeye dewam et sen...

su kabız yaparmı cnm sencen duyuyorum ben,bende veriyorum su hiç bişey olmuyo, mama veriyosan mutlaka su ver cnm..

hasilatın bol olsun:))

yavv kızlar valla bizzat özellikle denedim bunu benim oğlana kesinlikle kabız yapıyo tabii ben hergün su veriyorum ama ölçüyü kaçırdımmı kabız oluyo biraz ayıp olacak ama normalde kakası sarıdır ve daha sıvı gibidir ama bugün kakası çok hafif yeşilimsi ve çok katıydı yaparkende çok zorlandı mama dışında bişey versem hadi ondan diycem ama sadece mama ve su ee mama şimdiye kadar yapmadığına göre
bizim kuşun metabolizması ters işliyo sanırım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan:teytey:

alp paşamı soydum çırılçıplak yatıyor gayette memnun durumundan.
isterseniz kız anaları resmini çekip koyayım oğlumun nü olarakaklinialirimsmile
ben mi?ben yaraların acısıyla içmeden sarhoşum:içelim:birde kendimi iki gündür çok çirkin hissediyorum aynaya bakasım yok nedense.

geçmiş olsun cnm yaa, bi de sen hastrayken daha da zor. Allah ikinize de acil şifalar versin

sağol cnm,maşallah de kendine nazar deymesin sonra benim kimi dagınık kadın olur çıkıveririsin..
bende kahve istiyom mutfaga gittim ne için gittigimi unuttum yine geldi aklımaa..:))

ilginçsempatiksalakcinni
hahhyyyt..bİzede ÖÖle mİ dİyecekler acaba..
ainen öyle cnm boşuna dememişler çocugunmu var derdin var diyekaydirigubbakcemile3

..AHANDA KAVE..HEMEN YAPIP İÇİORUM ŞİMDİ..

şuna da bak hele bi tek kendine yapmış:umursamaz: yaw ben kahve içmeye korkuyorum veledin uykusunu kaçırır diye, ama bi bardak sütlü nescafe içeyim bari canımı çektirdiniz

hahhyyyt..bİzede ÖÖle mİ dİyecekler acaba..

Evet aynen yle diyeceklerkaydirigubbakcemile3

sağol cnm,maşallah de kendine nazar deymesin sonra benim kimi dagınık kadın olur çıkıveririsin..
bende kahve istiyom mutfaga gittim ne için gittigimi unuttum yine geldi aklımaa..:))

kaydirigubbakcemile3Öznur hepimizin aklını çeldi

ohhh sefası olsun maşallah bende bıcı bıcı yaptırdım uyudu miss gibi

ya o kendini çirkin hisseden bi sen değilsin canımcım ben yıkılıyorum resmen-tatlicadiarzu-

ayy süslenin hanımlar boşlamayın kendinizi saçnızı yapın makyaj yapın ben şimdi kaşımı bıyığımı alcam bide makyaj ohhhhh sefamm olsunnnn

Seyhancım çok ilginç cidden. Hani su metabolizmasını iyi çalıştırıyordur belki, mamayı sindirmesine yardımcı oluyordur da ondan daha geç yapyordur dicem ama kabız şeklinde olduğunu söylüyosunCADIARZU ama kabız yapan suysa dahi susuz bırakma cnm çocuğu hele şu yaz günlerinde. bi doktora danış istersen cnm durumu, belki önereceği bişi olur

yazgı senin doğum yaptığın hastanede sünnet yapıyorlardır nasıl orda yaptırsam mı yoksa özel edremit has. nesindemi yaptırayım karar veremiyorum etrafında yaptıranlar olmuştur bir bilgi versene
şebnemcim bu işi çocuk doktorumu yapıyor eğer öyleyse tavsiye etmem özel hastaneyi.ordaki çocuk doktoru okadar yaşlıkı bir gideni bidahikine hatırlamıyor.ama başak bir dal yapıyorsa bilemem.eğer çocuk doktoru ise yapan kesinlikle kendi doktorumu öneriyorum hemde şiddetle.istersen telini vereyim sana bir konuş.
ağlama burcucum yaa eminim zordur ama neyapacaksın.
hem bak sen paralar kazanıp doruk paşaya şekerler oyuncaklar alacaksın:icecream:
iyi bir geleceğe sahip olması için çaban sonuçta.

geçmiş olsun canım çok.benimkide geçtiğimiz ay ellerinin öpülmesinden dolayı boğaz enfeksiyonu atlattı yara çıkmış boğazında artık ben sürekli siliyorum mecbur neyapayım öptürme vallahi kırılan kırılsın.

HAHAHAHA... YAVRU YANDı PıŞTı DEMEK HOŞUNA GıTTı..HEM ALP ıN HıÇTE GÜNAHINI ALAMAM TÜÇÜK DAMADIM ANASI ZıLLOŞ..sırnaşık şey..BEN ADET DÖNEMLERıMDE MÜMKÜN OLDUGUNCA AYNALARDAN UZAK KALIORUM ..

22 haziranda buluşmaya gelmeden önce aylık kontrolümüz var canım doktora gidicez kesinlikle sorucam
su vermemezlik etmiyorum kesinlikle azar azar verdimmi sorun yok ama biraz fazla verirsem 3 gün yapamıyor kakasını geçenlerde de oldu aynısı çünkü mamasına zeytin yağı kattım da ancak öyle yaptı

su içmeyi hiç sevmiyor ama ben zorlada olsa veriyorum sadece dün uyku sersemi çok içti bende susamıştır diye çekmedim biraz fazla içti sanırım

Hoşgeldin BOSNAM nasılsın okuduklarıma göre kalbinin ve aklının yarısı evde ne yaparsın aynen dediğin gibi mecbur olmasan çalışmazsın değil mi dün bende aynen esenin gibi işe gittim toplantı varmış benimde olmam gerekiyormuş ayrıca şirketimizde büyük değişiklikler olmuş yeni yabancı ortaklar olucakmış sanırım Genel Müdürüm izinlerini kullan gel çok işimiz var beni dedi gerçekten de fazlasıyla işler beni bekliyor....
Dün kızımı manevi ablama bırakmıştım 3,5 saatte sadece 1 saat uyumuş banyo günüydü dün sadece 1 saat uyumuş mama bile almamış uyandıktan sonra azcık almış sonra ben gelince memeye yapıştı ...Öyle senin gibi 200 cc çıkarmı bilmiyorum ama kızım emince doyuyor bu aralar mama almıyor beni daha çok emiyor dün bende kaşıkla mama verdim sanki sütünmüşüm gibi güle oynaya aldı....

ŞEBNEM canım geçmiş olsun Sünnet için Genel Cerrahi doktorları bakıyor iyi araştırman lazım canım....

tşk ederim canım sen ne kullandın ellerine yani ıslak mendillerle falan mı sildin yoksa pamuk falan mı kullandın

benim kuşum üç gündür gündüzleri uyur oldu sıcaktan sanırım ve geceleride bi yarım saat kadar uyanıyo oyun oynuyo sonra ben beşiğine yatırıyorum tekrar dalıyo sıcak olduğu için zaten hiç kucak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…