- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.341
kıs su kabız yaparmı..alsanaalsanasmileasıl metabolizmayı çalıştırıır ve kabızlıga iyi gelir..sadece cok kacırırısan gaz yapabilir okadar..milupanun kitapcıgı var bende kabızlık için su iyi gelir yazıyo hatta..
TEKRAR TEKRAR SÖYLEMEKTEN BIKMAYACAM..BEELERİNE MAMA KULLANAN ANNELER MUTLAKA SU VERİİNNNN!!!
alışır canım zamanla 3hafta diosun, hergün azar azar wermeye dewam et sen...
su kabız yaparmı cnm sencen duyuyorum ben,bende veriyorum su hiç bişey olmuyo, mama veriyosan mutlaka su ver cnm..
hasilatın bol olsun:))
HAHHAYYT..SÖYLEDİGİNE SÖYLİCEGİNE BİN PİŞMAN OLCEK SEYHAN Bİ DÖVMEDİGİMİZ KALDI...SEYO CUM YANLIŞ ANLAMA SAKIN OKURKEN AMA SU KONUSUNDA OKADAR HASSASIMKİ BUNUN BİLİNCİNDE OLMAYAN VE SIRF BUYUZDEN BEBELERİNİ KAYBEDEN allah KORUSUN COK ANNE VVAR..O YUZDEN SU SU SU..KABZLIGNN SUDAN OLDUGUNU SANMIORUM
hahhyyyt..bızede ÖÖle mı dıyecekler acaba..oğlum uyudu nihayet..bende şu dağınıklıgı toplayayım,
birazdan eltim gelecek balkonda halılarını yıkamaya hiçte çekilmez valla çocuguyla
walla bugün çok hamaratım. iki makine çamaşır yıkayıp astım. birinci parti krudu,ikinci parti kuruma üzere, az sonra ütülerini yapcam. dün evi dip bucak silip süpürmüştüm, bugün de üstten bi süpürdüm. sonra oğluşun uslu durduğunu görünce camlara bi el attım. şimdi kalkıp bulaşık makinesini boşaltıcam ve sonra da ütü yapıcam. üzerimde bi enerji var ne hikmetse bugün
geçmiş olsun cnm yaa, bi de sen hastrayken daha da zor. Allah ikinize de acil şifalar versin
ilginçsempatiksalakcinniyavv kızlar valla bizzat özellikle denedim bunu benim oğlana kesinlikle kabız yapıyo tabii ben hergün su veriyorum ama ölçüyü kaçırdımmı kabız oluyo biraz ayıp olacak ama normalde kakası sarıdır ve daha sıvı gibidir ama bugün kakası çok hafif yeşilimsi ve çok katıydı yaparkende çok zorlandı mama dışında bişey versem hadi ondan diycem ama sadece mama ve su ee mama şimdiye kadar yapmadığına göre
bizim kuşun metabolizması ters işliyo sanırım
ainen öyle cnm boşuna dememişler çocugunmu var derdin var diyekaydirigubbakcemile3hahhyyyt..bİzede ÖÖle mİ dİyecekler acaba..
..AHANDA KAVE..HEMEN YAPIP İÇİORUM ŞİMDİ..
hahhyyyt..bİzede ÖÖle mİ dİyecekler acaba..
sağol cnm,maşallah de kendine nazar deymesin sonra benim kimi dagınık kadın olur çıkıveririsin..
bende kahve istiyom mutfaga gittim ne için gittigimi unuttum yine geldi aklımaa..:))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan:teytey:
alp paşamı soydum çırılçıplak yatıyor gayette memnun durumundan.
isterseniz kız anaları resmini çekip koyayım oğlumun nü olarakaklinialirimsmile
ben mi?ben yaraların acısıyla içmeden sarhoşum:içelim:birde kendimi iki gündür çok çirkin hissediyorum aynaya bakasım yok nedense.
şebnemcim bu işi çocuk doktorumu yapıyor eğer öyleyse tavsiye etmem özel hastaneyi.ordaki çocuk doktoru okadar yaşlıkı bir gideni bidahikine hatırlamıyor.ama başak bir dal yapıyorsa bilemem.eğer çocuk doktoru ise yapan kesinlikle kendi doktorumu öneriyorum hemde şiddetle.istersen telini vereyim sana bir konuş.yazgı senin doğum yaptığın hastanede sünnet yapıyorlardır nasıl orda yaptırsam mı yoksa özel edremit has. nesindemi yaptırayım karar veremiyorum etrafında yaptıranlar olmuştur bir bilgi versene
ağlama burcucum yaa eminim zordur ama neyapacaksın.Günaydınnn,
Hayatımın en zor günü dündü sanırım, Allah beterinden saklasın. İkinci zor günü de bugün.
Bu sabah ben evden çıkarken, saat 7'de, oğlum uyanıktı. Ne cilveler, ne gülücükler yaptı anlatamam. O kadar zor ve acı geldi ki bırakıp çıkmak...
Gözlerim yumurta gibi oldu valla ağlamaktan.
geçmiş olsun canım çok.benimkide geçtiğimiz ay ellerinin öpülmesinden dolayı boğaz enfeksiyonu atlattı yara çıkmış boğazında artık ben sürekli siliyorum mecbur neyapayım öptürme vallahi kırılan kırılsın.günaydın canım çok sıkkın oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçiriyo antibiyotik kullancam aman kızlar ellerine çok dikkat edin ellerinden olma olasılığı yüksek habire ağızlarına götürüyolar kimse ye öptürmiycem anlamayanın kalbini kırarım hiç kusura bakmasınlar yani sizde dikkat edin
HAHAHAHA... YAVRU YANDı PıŞTı DEMEK HOŞUNA GıTTı..HEM ALP ıN HıÇTE GÜNAHINI ALAMAM TÜÇÜK DAMADIM ANASI ZıLLOŞ..sırnaşık şey..BEN ADET DÖNEMLERıMDE MÜMKÜN OLDUGUNCA AYNALARDAN UZAK KALIORUM ..günaydınnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan:teytey:
alp paşamı soydum çırılçıplak yatıyor gayette memnun durumundan.
isterseniz kız anaları resmini çekip koyayım oğlumun nü olarakaklinialirimsmile
ben mi?ben yaraların acısıyla içmeden sarhoşum:içelim:birde kendimi iki gündür çok çirkin hissediyorum aynaya bakasım yok nedense.
Seyhancım çok ilginç cidden. Hani su metabolizmasını iyi çalıştırıyordur belki, mamayı sindirmesine yardımcı oluyordur da ondan daha geç yapyordur dicem ama kabız şeklinde olduğunu söylüyosunCADIARZU ama kabız yapan suysa dahi susuz bırakma cnm çocuğu hele şu yaz günlerinde. bi doktora danış istersen cnm durumu, belki önereceği bişi olur
iki gündür kucak delisi olmuş halde ağlıyor.....
iki gündür kucak delisi olmuş halde ağlıyor.....
şebnemcim bu işi çocuk doktorumu yapıyor eğer öyleyse tavsiye etmem özel hastaneyi.ordaki çocuk doktoru okadar yaşlıkı bir gideni bidahikine hatırlamıyor.ama başak bir dal yapıyorsa bilemem.eğer çocuk doktoru ise yapan kesinlikle kendi doktorumu öneriyorum hemde şiddetle.istersen telini vereyim sana bir konuş.
ağlama burcucum yaa eminim zordur ama neyapacaksın.
hem bak sen paralar kazanıp doruk paşaya şekerler oyuncaklar alacaksın:icecream:
iyi bir geleceğe sahip olması için çaban sonuçta.
geçmiş olsun canım çok.benimkide geçtiğimiz ay ellerinin öpülmesinden dolayı boğaz enfeksiyonu atlattı yara çıkmış boğazında artık ben sürekli siliyorum mecbur neyapayım öptürme vallahi kırılan kırılsın.
Kızlar çok acil bişi sormam gerek selin sürekli öksürüyor siz öksürük şurubu ne kullandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?