- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.361
Kızlar çok acil bişi sormam gerek selin sürekli öksürüyor siz öksürük şurubu ne kullandınız ?
iki gündür kucak delisi olmuş halde ağlıyor.....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan:teytey:
alp paşamı soydum çırılçıplak yatıyor gayette memnun durumundan.
isterseniz kız anaları resmini çekip koyayım oğlumun nü olarakaklinialirimsmile
ben mi?ben yaraların acısıyla içmeden sarhoşum:içelim:birde kendimi iki gündür çok çirkin hissediyorum aynaya bakasım yok nedense.
şebnemcim bu işi çocuk doktorumu yapıyor eğer öyleyse tavsiye etmem özel hastaneyi.ordaki çocuk doktoru okadar yaşlıkı bir gideni bidahikine hatırlamıyor.ama başak bir dal yapıyorsa bilemem.eğer çocuk doktoru ise yapan kesinlikle kendi doktorumu öneriyorum hemde şiddetle.istersen telini vereyim sana bir konuş.
ağlama burcucum yaa eminim zordur ama neyapacaksın.
hem bak sen paralar kazanıp doruk paşaya şekerler oyuncaklar alacaksın:icecream:
iyi bir geleceğe sahip olması için çaban sonuçta.
geçmiş olsun canım çok.benimkide geçtiğimiz ay ellerinin öpülmesinden dolayı boğaz enfeksiyonu atlattı yara çıkmış boğazında artık ben sürekli siliyorum mecbur neyapayım öptürme vallahi kırılan kırılsın.
Hoşgeldin BOSNAM nasılsın okuduklarıma göre kalbinin ve aklının yarısı evde ne yaparsın aynen dediğin gibi mecbur olmasan çalışmazsın değil mi dün bende aynen esenin gibi işe gittim toplantı varmış benimde olmam gerekiyormuş ayrıca şirketimizde büyük değişiklikler olmuş yeni yabancı ortaklar olucakmış sanırım Genel Müdürüm izinlerini kullan gel çok işimiz var beni dedi gerçekten de fazlasıyla işler beni bekliyor....
Dün kızımı manevi ablama bırakmıştım 3,5 saatte sadece 1 saat uyumuş banyo günüydü dün sadece 1 saat uyumuş mama bile almamış uyandıktan sonra azcık almış sonra ben gelince memeye yapıştı ...Öyle senin gibi 200 cc çıkarmı bilmiyorum ama kızım emince doyuyor bu aralar mama almıyor beni daha çok emiyor dün bende kaşıkla mama verdim sanki sütünmüşüm gibi güle oynaya aldı....
ŞEBNEM canım geçmiş olsun Sünnet için Genel Cerrahi doktorları bakıyor iyi araştırman lazım canım....
tşk ederim canım sen ne kullandın ellerine yani ıslak mendillerle falan mı sildin yoksa pamuk falan mı kullandın
ohhh sefası olsun maşallah bende bıcı bıcı yaptırdım uyudu miss gibi
ya o kendini çirkin hisseden bi sen değilsin canımcım ben yıkılıyorum resmen-tatlicadiarzu-
ayy sormayın pek bir çirkinim yaaa.ne yapsam geçmezmiş gibi geliyorayy süslenin hanımlar boşlamayın kendinizi saçnızı yapın makyaj yapın ben şimdi kaşımı bıyığımı alcam bide makyaj ohhhhh sefamm olsunnnn
laelaelaelaelae bayanssulusmile ŞenizHAHAHAHA... YAVRU YANDİ PİŞTİ DEMEK HOŞUNA GİTTİ..HEM ALP İN HİÇTE GÜNAHINI ALAMAM TÜÇÜK DAMADIM ANASI ZİLLOŞ..sırnaşık şey..BEN ADET DÖNEMLERİMDE MÜMKÜN OLDUGUNCA AYNALARDAN UZAK KALIORUM ..
ceroş sakidi hasret ne oldu ki birden acaba bir sıkıntısımı var yavrunun.iki gündür kucak delisi olmuş halde ağlıyor.....
evde bir tane bezi var sileceğim zaman gidip yıkıyorum canım onunla siliyorum ama dışarı götürmüyorum onu dışrda ıslak mendil kullanıyorumtşk ederim canım sen ne kullandın ellerine yani ıslak mendillerle falan mı sildin yoksa pamuk falan mı kullandın
Ohhh sefası olsun :)
Canımm hoşbulduk :)
Adapte olmak çok zor oluyor, sana da kolay gelsin.
Hilal biraz daha büyümüş olacak inşallah, umarım ikiniz de kolay atlatırsınız zamanı gelince
evet canım 5 aylık olucak ozaman senelik iznimi ve süt iznimide alıyorum Temmuzun 13 den sonra ağustos sonu gibi iş başı
geçmişe gidemiorum bizimki deli olmuş, oyun istiyo, muhabbet istiyo, hoplatıp zıplatayım istiyo.. şuan kucağımda..
kocamın da yakın bir abisi antalyada yaşıyor gelmiş, kocama iş teklif ediyor gel antalyada 500liraya hawuzlu ew tutiim size.. benim dürüm tırını işlet diyormuş bizimkide her hıyarım war diyene tuzluğunu alıp koşan cinsten gitti şimdi konuşmaya.. allah akıl wersin ne yapacağını şaşırmış
bnde dedimki wallahi süper olur hemen gidelim:))) bi yere gitceğimizden değil ya işte iş olsun
bugün tocişkomunda iş görüşmesi var hadi hayırlısı inşallah bide şu tutcağım evdeki kiracı bi çıksa evden burdan hemen taşınsam rahatlıycam sıkıştım kaldım bu eve kapı pencere açamıyorum uyuz oluyorum ya
geçmişe gidemiorum bizimki deli olmuş, oyun istiyo, muhabbet istiyo, hoplatıp zıplatayım istiyo.. şuan kucağımda..
kocamın da yakın bir abisi antalyada yaşıyor gelmiş, kocama iş teklif ediyor gel antalyada 500liraya hawuzlu ew tutiim size.. benim dürüm tırını işlet diyormuş bizimkide her hıyarım war diyene tuzluğunu alıp koşan cinsten gitti şimdi konuşmaya.. allah akıl wersin ne yapacağını şaşırmış
bnde dedimki wallahi süper olur hemen gidelim:))) bi yere gitceğimizden değil ya işte iş olsun
ben de haftaya yazlığa gidicem kayınvaldemlere.annemlerde yakın.orda da kalıcam a söyleyecegim şu: şapur şupur öğecekler çocugu.eşim de olsun diyo,özlediler diyo.annem el öpmeyi sviyo şapur şupur.kayınvaldem yanaktan öperdi burdayken..napıcam bilmiyorum,yüzüm de yumuşaktır,lohusalıkta bile gıkım çıkmadı düşünün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?