2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh sefası olsun :)

Yazgıcım haklısın, onun için çalışıyorum, zaten başka hiç bir şey için bu eziyet çekilmez.
Ama film kopmuş bir kere bende, tutamıyorum kendimi valla...

Canımm hoşbulduk :)
Adapte olmak çok zor oluyor, sana da kolay gelsin.
Hilal biraz daha büyümüş olacak inşallah, umarım ikiniz de kolay atlatırsınız zamanı gelince...

tşk ederim canım sen ne kullandın ellerine yani ıslak mendillerle falan mı sildin yoksa pamuk falan mı kullandın

Ben kaynamış içme suyu ve ped pamuklarla siliyorum ellerini.

ohhh sefası olsun maşallah bende bıcı bıcı yaptırdım uyudu miss gibi

ya o kendini çirkin hisseden bi sen değilsin canımcım ben yıkılıyorum resmen-tatlicadiarzu-

ayy süslenin hanımlar boşlamayın kendinizi saçnızı yapın makyaj yapın ben şimdi kaşımı bıyığımı alcam bide makyaj ohhhhh sefamm olsunnnn
ayy sormayın pek bir çirkinim yaaa.ne yapsam geçmezmiş gibi geliyor.
laelaelaelaelae bayanssulusmile Şeniz
iki gündür kucak delisi olmuş halde ağlıyor.....
ceroş sakidi hasret ne oldu ki birden acaba bir sıkıntısımı var yavrunun.
tşk ederim canım sen ne kullandın ellerine yani ıslak mendillerle falan mı sildin yoksa pamuk falan mı kullandın
evde bir tane bezi var sileceğim zaman gidip yıkıyorum canım onunla siliyorum ama dışarı götürmüyorum onu dışrda ıslak mendil kullanıyorum

geçmişe gidemiorum bizimki deli olmuş, oyun istiyo, muhabbet istiyo, hoplatıp zıplatayım istiyo.. şuan kucağımda..
kocamın da yakın bir abisi antalyada yaşıyor gelmiş, kocama iş teklif ediyor gel antalyada 500liraya hawuzlu ew tutiim size.. benim dürüm tırını işlet diyormuş bizimkide her hıyarım war diyene tuzluğunu alıp koşan cinsten gitti şimdi konuşmaya.. allah akıl wersin ne yapacağını şaşırmış
bnde dedimki wallahi süper olur hemen gidelim:))) bi yere gitceğimizden değil ya işte iş olsun

bugün tocişkomunda iş görüşmesi var hadi hayırlısı inşallah bide şu tutcağım evdeki kiracı bi çıksa evden burdan hemen taşınsam rahatlıycam sıkıştım kaldım bu eve kapı pencere açamıyorum uyuz oluyorum ya

hasret kopardın gene beni heee:roflol:

ben de haftaya yazlığa gidicem kayınvaldemlere.annemlerde yakın.orda da kalıcam a söyleyecegim şu: şapur şupur öğecekler çocugu.eşim de olsun diyo,özlediler diyo.annem el öpmeyi sviyo şapur şupur.kayınvaldem yanaktan öperdi burdayken..napıcam bilmiyorum,yüzüm de yumuşaktır,lohusalıkta bile gıkım çıkmadı düşünün yani.

hayırlısı olsun canım
hasret kıss ne diyim sana kaydirigubbakcemile3

BELLİMİ OLUR Bİ SABAH Bİ AÇMISIN GÖZLERİNİ ANTALYA SEMALARINDASIN..HIZLI YAŞIOSNUZ< ANAM....EVİN OCAGIN HERSEYİN BURDA RİSK YANİ SONUCTA YENİ BAİŞTAN..

Hasret şaka maka derken iş ciddiye binip te size yol görünmesin sonraaklinialirimsmile öyle bişi olursa gitmek istermisin ki?

canım valla bebişinin enfeksiyon geçirmsini istemiyosan izin vermiyceksin bak oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçirdi bu sıcakta hem ishal hem ateşi var bunlara katlancaksan öpsünler bi zahmet eşinede okut ELLERİ ÖPTÜRMEYİN DİYO DOKTORRR BEBEKLERE YAKIN TEMAS YOKKKKKlmaz:

yagmur uyusada bı duŞa gırsem..bıktım bu saclardan ..sırf sac yuzunden dua almaaya ÜŞenrmı ınsan yaa...kurumuyo sekıl almıyo ..3 aydır hala sac kestrcem kestremedım kıyamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…