- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.341
Canım gecmiş olsun acaba karnında veya gögüsün alt kısmında kaşıntı yaşıyormusun? tipik göstergesidir..ve değerin kaç çıktı acaba?idrarında bulanıklık varmı vede tansiyonun nasıl? gebeliğinde çok kustunmu
ben hissetmiyorum, cok da merak ediyorum!
bebegimin gelisimi herseyi yolunda cok sukur, elimi koyup bisiler hissetmeye calisiyorum, tık yok. benim gibi hala bisey hissetmeyen var mi???:uhm:
canım karnımda değilde göğüslerimin altında kaşıntı oluyo idrarım bulanık değil gebeliğimdede hiç kusmadım değerlerimdealt sgpt 79 çıktı normal değerleri 7 31 diyo ast sgot 41 çıktı normali 7 32 diyo çok korkuyom inşallah bir sorun yaşamam
canim bende hissetmiorum ve bu cok normal daha
teşekkür ederim canım üff hep korktuğum şeyler gelir beni bulur inşallah büyük bir sorunla karşılaşmam....:çok üzgünüm:kaşıntı ondan oluyordur , değerin biraz yüksek gibi tam anlamıyorum bende bildiğim kadarıyla tansiyonunu etkiliyebilir..
Ben yoğurt çorbasını daha farklı yapıyom. Bunu yazan olmamış sanırım. Anlatayım:
Önce bir çaybardağı kadar pirinci yıkayıp soğuk su ilave edip haşlamaya bırakıyorum. Azalırsa suyu üzerine ilave edebilirsiniz. Haşlanınca onu soğumaya bırakıyorum. Diğer taraftan yoğurt, biraz nane, 1 kaşık un, tuz bunları iyice karıştırıp koyu ayran kıvamına getiriyorum. Ben yumurtayı kışın katıyorum. Yazın çorbanın içinde kokuyormuş gibi geliyor bana. Pirinç ılıyınca üzerine yoğurtlu karışımı ilave edip kaynayana kadar karıştırıyorum. 1-2taşım kaynıyor. tamamdır afiyet olsun. İster bu şekilde, ister üzerine kekik, pulbiber kızdırıp dökün
Kızlar yengem vefat etti perşembe fıtıktan ameliyat olmuştu bugün taburu olucaktı ani kalp durmasından dolayı kaybettik.. üstelik hastanede bile öldünü fark etmemişler .. refakatcılarda uyuyormuş bi uyanmışlar morarmış..
da gitmedim baş saglına aynı sokaktayız akşam gidicez biraz sakinlerler hemde ben bebeğimi düşünmeliyim değilmi
AAA siizzz hissetmiyormusunuzz ben daha hamile kaldımdan beri hissediyorumm - diyorum kimse inanmıyor.. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?