2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ben geldim sabah sabah...
şenlenelim dimi?
edebiyatçı benim belimde fıtık var son bir iki gündür yataktan kalkarken yatarken hatta sol ayağımın üzerine basarken çok zorlanıyorum normalde olur dedi bel ağrıları birde fıtık var düşünün iyice karnımız şişince ne halt yicez biliyorum yaa...benimde midem bulanmıyo üzülme...
sadece akşam 7 de bayılıp sabaha kadar uyanmıyorum...

Günaydın Canancım, 2-3 gündür bel ağrısı bende de var, biraz araştırdım, hamilelikten dolayı ağrıyormuş, bulantı, kusma ve öğürmenin dışında bende de gebeliğe dair pek bir belirti yok, benim bulantılarla fena halde başım dertte, bulantı hapına rağmen kusuyorum, gerisini sen düşün artık, bu perşembe ikili test için gitmem gerekiyor ama yarına almayı düşünüyorum randevumu, bulantılar yüzünden, üstüne üstlük birde benim burnum kanamaya başladı, hergün kanıyor nerdeyse..

Günaydın arkadaşlar..Herkese güzel birgün diliyorum..
Bende de bel fıtığı var maalesef ve son 4-5 gündür ağrı çekiyorum..ınşallah sırf fıtık var diye sezeryan olmam..
Bu arada gece çok kötü bir rüya gördüm...eşimleyim ve birden şiddetli bir şekilde kanamam oldu...heryer kan içinde görüyorum...hastaneye zor yetiştik..tam bebeğe bakıyolardı ki uyandım..ama rüyamda paniğim diyorumki boşuna bakamayın bu kadar kanama olduktan sonra bebek kesinlikle düşmüştür diyorum öyle işteeee..

allah korusun kan görmek rüyayı bozar derler canımmm...çok kafana takıp uyuduysan bilinçaltın bir şekilde böyle dışavurmuştur korkma...

Kıslar bende geceleri sürekli sıkıntılı rüyalar, kabuslar görüyorum. birilerinden kaçıyorum yada hırsızlarla uğraşıyorum zannediyorum hepimizde var bu gece sıkıntılı rüya görme olayı...

valla bitanem bende 2. kez anneyim,bişeyler hissediyorum ama bebekmi bağırsak hareketlerimi kestiremedim henüz...bu gün dr ye gidiçem ona sorayım en iyisimi ben...

Ayrıca bir anektot daha erkek bebek 7 hafta olmadan kıpırdarmış kız daha geç.Bunu bana annem ve tecrübeleri yaşlılarımız söylemişti tabii bu tıbbi değil.

benim 7 haftalıktı anak kalbinin attığını gördük,demekki kız ufaklık buna göre.. :))

bel ağrısı bir kaç gündür bendede var!sanırım vüdümüzün duruş şekli değişiyo artık o nedenle oluyor olabilir.ama seninki fıtık geçmiş olsun bitanem ,zor olaçak hamilelik senin için..

geçmiş olsun önçelikle sanada,bende çok böyle saçma sapan rüyalar görüyorum..hamileler böyle rüyalar çok görürlermiş her nedense,,öyle deniyor..takma kafana!

allah korusun kan görmek rüyayı bozar derler canımmm...çok kafana takıp uyuduysan bilinçaltın bir şekilde böyle dışavurmuştur korkma...

evet Dila'cım aynen öyle..bebişimi görmeye 3 hafta var..Merka ediyorum açıkçası ne durumda diye..Allah herkesin bebeğini korusun

[
geçmiş olsun önçelikle sanada,bende çok böyle saçma sapan rüyalar görüyorum..hamileler böyle rüyalar çok görürlermiş her nedense,,öyle deniyor..takma kafana![/QUOTE]

Saol canım benim...
Evet sanırım herkeste kötü rüya problemi varCADIARZU

Hadi hayirlisi inşallah herşey güzel çıkar.. Bu arada 2 li test nasıl yapılıyor?
bana birisi detaylı anlatabilirmi bende 2 hafta sonra 2li test yaptırıcam..

Günaydın kızlar

selkie cim inşallah güzel sonuçlarla dönersin

bel ağrısı bendede mevcut ve kabızlık ve gece kabuslarıda :) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar

arkadaşlar şimdi chicco danışma hattını aradım..
indirim dün ve bgn müş...18:00-21:00 saatleri arasındaymış..
Ben gitmeyi düşünüyorum ama bunun için bi plan yapmam lazım :)

canım başınız sağolsun.allah geride kalanlara sabır versin.
ama sen metanetli ol.bebeğini düşün herşeyden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…