- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.381
Günaydın kızlar. Ben yeniden işe başladım, çok şükür bir sorun yok. 10.30-14.30 arası çalışıyoruz ramazan nedeniyle, bu da benim işime geliyor.
İki gündür çok şiddetli bel ağrım var. HAmilelikle mi ilgili sizce? Yatarken, otururken, kalkarken çok zorlanıyorum.
Bu arada mide bulantıları hariç, gebeliğe dair hiçbir şey hissetmiyorum ben. Doktorumu değiştiriyorum, perşembe yeni doktora gideceğim çok sabırsızlanıyorum.
Geçmişi tam olarak okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Öpüyorum hepinizi... a.s.
Günaydın arkadaşlar..Herkese güzel birgün diliyorum..
Bende de bel fıtığı var maalesef ve son 4-5 gündür ağrı çekiyorum..İnşallah sırf fıtık var diye sezeryan olmam..
Bu arada gece çok kötü bir rüya gördüm...eşimleyim ve birden şiddetli bir şekilde kanamam oldu...heryer kan içinde görüyorum...hastaneye zor yetiştik..tam bebeğe bakıyolardı ki uyandım..ama rüyamda paniğim diyorumki boşuna bakamayın bu kadar kanama olduktan sonra bebek kesinlikle düşmüştür diyorumöyle işteeee..
Gülencim başın sağolsun canım.Alttada kaşıntı varsa yanma ağrı falan mantar olabilir.
SELKİEcim ben 6 haftalıkken hissetmeye başladım hareketlerini.Bunuda doktoruma söyledim rahim genişliyodur dedi.Hergün hemen hemen bir defa hissediyorum.İkinci kez anneyim tecrübeliyim yani.Bazen bir pır pır ama bazende hele 9 a girdiğimde daha baskılı.Kızımı 16 haftadan sonra hissetmeye başladım o doğru.
Ayrıca KABIZLIK sorunu yaşayan arkadaşlar kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içsinler kayısısınıda yiyebilirsiniz kaynattıktan sonra ama.Allahtan benim böyle bir sorunum yok.
Ayrıca bir anektot daha erkek bebek 7 hafta olmadan kıpırdarmış kız daha geç.Bunu bana annem ve tecrübeleri yaşlılarımız söylemişti tabii bu tıbbi değil.
günaydın kızlar ben geldim sabah sabah...
şenlenelim dimi?
edebiyatçı benim belimde fıtık var son bir iki gündür yataktan kalkarken yatarken hatta sol ayağımın üzerine basarken çok zorlanıyorum normalde olur dedi bel ağrıları birde fıtık var düşünün iyice karnımız şişince ne halt yicez biliyorum yaa...benimde midem bulanmıyo üzülme...
sadece akşam 7 de bayılıp sabaha kadar uyanmıyorum...
Günaydın arkadaşlar..Herkese güzel birgün diliyorum..
Bende de bel fıtığı var maalesef ve son 4-5 gündür ağrı çekiyorum..İnşallah sırf fıtık var diye sezeryan olmam..
Bu arada gece çok kötü bir rüya gördüm...eşimleyim ve birden şiddetli bir şekilde kanamam oldu...heryer kan içinde görüyorum...hastaneye zor yetiştik..tam bebeğe bakıyolardı ki uyandım..ama rüyamda paniğim diyorumki boşuna bakamayın bu kadar kanama olduktan sonra bebek kesinlikle düşmüştür diyorumöyle işteeee..
allah korusun kan görmek rüyayı bozar derler canımmm...çok kafana takıp uyuduysan bilinçaltın bir şekilde böyle dışavurmuştur korkma...
kızlar ben bugün dr ye gideçeğim,çok heyeçanlıyım,2 li testin sonçunu alıçam...
Yaaa nerede bu chiccho depo söylermisiniz bende gidicem..
canım başınız sağolsun.allah geride kalanlara sabır versin.Kızlar yengem vefat etti perşembe fıtıktan ameliyat olmuştu bugün taburu olucaktı ani kalp durmasından dolayı kaybettik.. üstelik hastanede bile öldünü fark etmemişler .. refakatcılarda uyuyormuş bi uyanmışlar morarmış..
da gitmedim baş saglına aynı sokaktayız akşam gidicez biraz sakinlerler hemde ben bebeğimi düşünmeliyim değilmi
Buldum Buldum :) Chicco depo Tuzladaymış bugüne özel 18-00 ile 21-00 arası özel indirim varmış ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?