- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.421
canım ben sana alırım gidince istersen..ama bu indirime yetişemicem..Ramazan ya eşim oruçlu şimdi konuştum onla..Hem erken daha hemde yetişemeyiz iftara dedi..Bi sonraki indirimi bekliyorum ozaman cinsiyetlerde belli olur sanada bişiler bakarım alır gönderirim kargoylaaaa
amin canım inşallah.hepimizinki iyi çıkar.ultr.o kadar uzun sürmüyor.yani benimki sürmemişti.dr bebeğin hareketlerine baktı bana gösterdi.ense kalınlığını söylemişti daha sonra.asistana.yazması için.sonrada bana söylemişti.Sağol cnm... Zannediyorum ultrason uzun sürüyordur biraz.. inşallah kan testinde herşey yolundadır
canım 1 haftada çıkıyor kan sonuçları.benim açlık kan şekerim vardı istediğinde idrar vardı.hepsini toparla 31 ağust.gel dedi dr.peki bu 2 li test sonuçları ne kadar sürede çıkıyor?
Benimde gidip gitmeyeceğim kesin değil olmazsa gidemezsen 2-3 ay sonra kesin olur ozaman giderim..
Modellere bakın kesin depoda daha ucuzdur : Nurserie Chicco
Beknur çok teşekkür ederim... Bir sonraki indirimi bekliyoruz o zaman... Çok çok teşekkür ederim....
canım 1 haftada çıkıyor kan sonuçları.benim açlık kan şekerim vardı istediğinde idrar vardı.hepsini toparla 31 ağust.gel dedi dr.
mother care mağazasına gittiğimde sorucam nasıl sms haber veriliyor.ona göre cep numaramı bırakıcam.çok istiyorum almayı ama biraz daha dişimi sıkıcam.biraz büyüsün bebiş.
ablamın bebeğine ordan almıştık indirim zamanı gerçekten ucuz kızlar haberiniz olsun.chicco bakıcam.onlarında indirim günleri varmış.
Rica ederim canım ne demek..bi sonrakine kısmetse gidicem..Buna da mutlaka giderdim ama Ramazan'a denk geldi işte..vakit çok ters..Neyse ben indirimi takip ediyorum senle irtibatı kesmiyelim olur mu?vereliniortak
Bu arada benim eşimde araştırma görevlisi:dance:
Sinpac'cım biz aliriz resmini atarız sana sen beğenirsen sanada aliriz olmazsa görmeden olmaz...ama bak ankarada da varmış mağazalar kesin indirim mağazasıda vardır http://www.chicco.com.tr/novita/natural100_tr/pdf/chiccoShops.pdf
tamam canım teşekkürler.numarasını buluyumda kaydettiriyim.canım tahminim mother care'nin danışma hattını ara cep tel kaydettir oradan sana sms ile haber verirler...
Bende bunlara bakınca biranda çok heyecanlandım :)
geçer tatlım zaman merak etme.iyi çıkar sakın kafanı takma.allahım esirgesin hepimizin bebişlerini.şimdi benim kan testleri sonucu var.hayırlısıyla p.ertesi gelseydi bi.saol şekerim bende inşallah 12 eylülde gitçem çok var ya daha
Çok teşekkür ederim...
Beknur ben doktorayı bırakınca ayrıldım. Şu anda bankacıyım... Orayı değiştirsem iyi olur aslında, ama bir türlü fırsat olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?