2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızalr günaydınnn.bakıyorum alışveriş başlamış.çok hainsiniz.bend eist. oturmak istiyorum.aslında içim gidiyor ama cinsiyeti öğrenmeden birşey almak istemiyorum.bu arada mother care mağazasındada indirim oluyor.sanırım ayın belli günleri.yüzde 70 varuyor nerdeyse.cep tek mesaj geliyor.bi çözüyümde nasıl haber verdiklkerini.üye olucam bende.

Beknur çok teşekkür ederim... Bir sonraki indirimi bekliyoruz o zaman... Çok çok teşekkür ederim....

Sağol cnm... Zannediyorum ultrason uzun sürüyordur biraz.. inşallah kan testinde herşey yolundadır
amin canım inşallah.hepimizinki iyi çıkar.ultr.o kadar uzun sürmüyor.yani benimki sürmemişti.dr bebeğin hareketlerine baktı bana gösterdi.ense kalınlığını söylemişti daha sonra.asistana.yazması için.sonrada bana söylemişti.

Beknur çok teşekkür ederim... Bir sonraki indirimi bekliyoruz o zaman... Çok çok teşekkür ederim....

Rica ederim canım ne demek..bi sonrakine kısmetse gidicem..Buna da mutlaka giderdim ama Ramazan'a denk geldi işte..vakit çok ters..Neyse ben indirimi takip ediyorum senle irtibatı kesmiyelim olur mu?vereliniortak
Bu arada benim eşimde araştırma görevlisi:dance:

mother care mağazasına gittiğimde sorucam nasıl sms haber veriliyor.ona göre cep numaramı bırakıcam.çok istiyorum almayı ama biraz daha dişimi sıkıcam.biraz büyüsün bebiş.
ablamın bebeğine ordan almıştık indirim zamanı gerçekten ucuz kızlar haberiniz olsun.chicco bakıcam.onlarında indirim günleri varmış.

canım tahminim mother care'nin danışma hattını ara cep tel kaydettir oradan sana sms ile haber verirler...

Çok teşekkür ederim...

Beknur ben doktorayı bırakınca ayrıldım. Şu anda bankacıyım... Orayı değiştirsem iyi olur aslında, ama bir türlü fırsat olmadı...

Bende bunlara bakınca biranda çok heyecanlandım :)

ay valla bende çok heycanlandım bebek kıyafetlerini görünceeee..
Ya kızlar siz de zaman zaman garip duygulara kapılıyormusunuz? bebikler duymasın ama acaba bakabilirmiyim? acaba iş ve bebek büyütme bi arada yürütebilicekmiyim? diye düşünüyormusunuz? ya uykusuz kalacağım ve yorgun olacağım zamanları düşününce sıkıntıya düşüyorum açıkçası..birde 14 aylık bir yeğnim var arada bize geliolar kalmaya bazen ilgileniyorum da beni çok yoruyor..oda öyle olunca off ya diyorum çocuk bakmak ne kadar zorrr böle bi ikilemde gidip geliorum işteeeee

Çok teşekkür ederim...

Beknur ben doktorayı bırakınca ayrıldım. Şu anda bankacıyım... Orayı değiştirsem iyi olur aslında, ama bir türlü fırsat olmadı...

Hımm anladım..neyse hayırlı olsun..Doktora çok zormuş ztn bende az çok biliyorum eşimden :)

Merak etme Beknur'cum nekadar zor olsada neticede senin canın & kanın seve seve yorulacağız seve seve koşturacağız. Kendinin olunca yorulmazsın merak etme bende yoğun çalışan bir anne adayıyım üstelik işimde çok stressli tekstil üretim düşünebiliyormusun. Ama yinede arada senin gibi düşününce ha gayret üstesinden gelirsin diyorum bakalım görücesss hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…