2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar,

sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum hepinize.

geçmişi okuyacak çok vaktim olmadı, ama bel ağrısından yakınan arkadaşlar var sanırım. benim de küçük bir bel fıtığım var ve yavaş yavaş sinyal vemeye başladı.

dün bulantılarım korkunçtu, bütün gün hiç birşey yemedim desem yeridir. bugün biraz daha iyi gibi, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak...

bu aralar en büyük problemim uyku... uyuyamıyorum arkadaşlarım, gözaltlarım morardı artık, bir çare bilen varsa nolur söylesin.

selkiecim hayırlı haberlerini bekliyoruz...

bak şimdi nerden çıktı bu chicco indirimi yaa...
ben bişey almayacaktım...
ama işyerin Tuzla'da olsun, Chicco'da da indirim olsun, sen de bıdık daha çok küçük diye gitme... olacak şey mi :kedi:

Bosna sana bulantı ilacı vermediler mi? Bana Dramamine diye birşey yazdılar, içince uyku da yapıyor... Ama bende az içiyorum onun için bazı geceler bana da uykusuz kabus....

Bosnacım geçmiş olsun canım, seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim sanırım :))
Uyku sorunu bende de var, ben azar azar uyuyorum, sürekli bölük pörçük yani, benimde gözlerimin altı çökmüş durumda, bunun çözümü var mı bilemiyorum, çok mu erken yatıyoruz acaba, iyice yorgun düşüp uykumuz gelene kadar beklesek mi akşamları acaba?

Sağol Beknur'um :)
Ya daha çok erken aslında ama bu indiirm kaçmaz gibime geliyor...

Bende aynısını düşündüm..dedim daha cinsiyeti belli değil..ona göre bişiler alınır filan..2-3 ayda bir oluyo dedi ablam..Tekrar aradım danışma hattını..
Arkadaşlar arayıp numaranızı kaydettirin indirim dönemlerini sms ile hbr veriyorlarmış..

Son düzenleme:
Bosna sana bulantı ilacı vermediler mi? Bana Dramamine diye birşey yazdılar, içince uyku da yapıyor... Ama bende az içiyorum onun için bazı geceler bana da uykusuz kabus....

yazmıyor canım yaaa... en son geçen hafta aradım doktoru ölüyorum ben diye, gastrit şikayetlerim için şurup verdi ama bulantı ilacı vermedi. cumartesi randevumuz var, zorla isteyeyim ben iyisi.

Şöyle kendini iyi hisseden ve indirime gidecek bir arkadaşa para göndersem, benim için de bir iki şey bakar mı acaba?
Keşke ben de İstanbul da olsaydım...

simenaycım haklı olabilirsin. sabah 6'da kalkıcam diye stres olup erken yatmaya çalışıyorum, ama bir türlü dalamıyorum. sonra uykum gelse de deliksiz uyuyamıyorum. uyursam kabuslarla uyanıyorum. böyle giderse bıdıklar geldiğinde uyanık kalacak halimiz olmayacak bizim :))

Chicco indirimi kaç ayda bir oluyor?

bende aradım her ayın belli bir günü indirim yapılıyormuş,bu aksam varmış, birde normal mağaza gibi değilmiş herşey kutulardaymıs millet ne var diye kutuların içini açıp bakmak zorunda kalıyormus..

Hadi hayirlisi inşallah herşey güzel çıkar.. Bu arada 2 li test nasıl yapılıyor?
bana birisi detaylı anlatabilirmi bende 2 hafta sonra 2li test yaptırıcam..
canım önce ense kalınlığına bakıyor dr bebişin ultr.daha sonra kan istiyor.bu kadar.ben yaptırdım.allaha şükür ense kalınlığı normal.kan sonuçlarını bekliyorum şimdi.

Şöyle kendini iyi hisseden ve indirime gidecek bir arkadaşa para göndersem, benim için de bir iki şey bakar mı acaba?

canım seve seve bakarım ama akşam çıkana kadar ne olacağım belli olmuyor. gidecek durumda olursam yazarım sana... önce alırım, sonra parasını gönderirsin.

ama gitmesi kesin olan arkadaşlar varsa, onlarla da görüş istersen... ben alıştım artık güne iyi başlayıp maymun gibi bitirmeye :) ama sana mahçup olmak istemem...

canım ben sana alırım gidince istersen..ama bu indirime yetişemicem..Ramazan ya eşim oruçlu şimdi konuştum onla..Hem erken daha hemde yetişemeyiz iftara dedi..Bi sonraki indirimi bekliyorum ozaman cinsiyetlerde belli olur sanada bişiler bakarım alır gönderirim kargoylaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…