- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.401
günaydın arkadaşlar,
sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum hepinize.
geçmişi okuyacak çok vaktim olmadı, ama bel ağrısından yakınan arkadaşlar var sanırım. benim de küçük bir bel fıtığım var ve yavaş yavaş sinyal vemeye başladı.
dün bulantılarım korkunçtu, bütün gün hiç birşey yemedim desem yeridir. bugün biraz daha iyi gibi, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak...
bu aralar en büyük problemim uyku... uyuyamıyorum arkadaşlarım, gözaltlarım morardı artık, bir çare bilen varsa nolur söylesin.
selkiecim hayırlı haberlerini bekliyoruz...
günaydın arkadaşlar,
sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum hepinize.
geçmişi okuyacak çok vaktim olmadı, ama bel ağrısından yakınan arkadaşlar var sanırım. benim de küçük bir bel fıtığım var ve yavaş yavaş sinyal vemeye başladı.
dün bulantılarım korkunçtu, bütün gün hiç birşey yemedim desem yeridir. bugün biraz daha iyi gibi, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak...
bu aralar en büyük problemim uyku... uyuyamıyorum arkadaşlarım, gözaltlarım morardı artık, bir çare bilen varsa nolur söylesin.
selkiecim hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Sağol Beknur'um :)
Ya daha çok erken aslında ama bu indiirm kaçmaz gibime geliyor...
Buldum Buldum :) Chicco depo Tuzladaymış bugüne özel 18-00 ile 21-00 arası özel indirim varmış ...
Bosna sana bulantı ilacı vermediler mi? Bana Dramamine diye birşey yazdılar, içince uyku da yapıyor... Ama bende az içiyorum onun için bazı geceler bana da uykusuz kabus....
canım dualarımız seninle hadi bakalım.bende 31 ağus.alıcam sonuçlarımı.aynı heyecan var tabiki.kızlar ben bugün dr ye gideçeğim,çok heyeçanlıyım,2 li testin sonçunu alıçam...
Bosnacım geçmiş olsun canım, seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim sanırım :))
Uyku sorunu bende de var, ben azar azar uyuyorum, sürekli bölük pörçük yani, benimde gözlerimin altı çökmüş durumda, bunun çözümü var mı bilemiyorum, çok mu erken yatıyoruz acaba, iyice yorgun düşüp uykumuz gelene kadar beklesek mi akşamları acaba?
Chicco indirimi kaç ayda bir oluyor?
canım önce ense kalınlığına bakıyor dr bebişin ultr.daha sonra kan istiyor.bu kadar.ben yaptırdım.allaha şükür ense kalınlığı normal.kan sonuçlarını bekliyorum şimdi.Hadi hayirlisi inşallah herşey güzel çıkar.. Bu arada 2 li test nasıl yapılıyor?
bana birisi detaylı anlatabilirmi bende 2 hafta sonra 2li test yaptırıcam..
Şöyle kendini iyi hisseden ve indirime gidecek bir arkadaşa para göndersem, benim için de bir iki şey bakar mı acaba?
Keşke ben de İstanbul da olsaydım...
Şöyle kendini iyi hisseden ve indirime gidecek bir arkadaşa para göndersem, benim için de bir iki şey bakar mı acaba?
Keşke ben de İstanbul da olsaydım...
bende aradım her ayın belli bir günü indirim yapılıyormuş,bu aksam varmış, birde normal mağaza gibi değilmiş herşey kutulardaymıs millet ne var diye kutuların içini açıp bakmak zorunda kalıyormus..
canım dualarımız seninle hadi bakalım.bende 31 ağus.alıcam sonuçlarımı.aynı heyecan var tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?