2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

korkma kendi bebilkin olunca öyle bi bakarsınki o yorgunluk birden geçiverir...ankaradaki gacılarla beraber gidelim bebiş alışverişine bi belli olsun cinsiyetleri belki birimiz birilerimizi engeller.

Ben şimdiye kadar kendime bile dört dörtlük bakamadım, bebeğe de dört dörtlük bakamam herhalde ama herkesin çocuğu büyüyor, onlar büyütebildiğine göre herhalde ben de yaparım diye düşünüyorum....

evet bakalım yaşayıp görücesss..Allah kolaylığını da verir inşallah..

Prens ve prensesler için bebek odası almayı düşünüyor musunuz, yoksa beşik falan mı alacaksınız?

Bu arada hepimiz üç aşağı beş yukarı 1/3 ünü bitirdik yada bitirmek üzereyiz.... Az kaldıkaydirigubbakcemile5

ay valla al bendende okadar...saç baş dağınık gelirim diyorum bende zaman zaman..hiç sabah erken kalkıpta hazırlanmak gelmiyo içimden..uyumak daha güzel gelio :roflol:

ay valla al bendende okadar...saç baş dağınık gelirim diyorum bende zaman zaman..hiç sabah erken kalkıpta hazırlanmak gelmiyo içimden..uyumak daha güzel gelio :roflol:

Kardeş burada muhterem koca faktörü devreye giriyor.... Vericem eline büyütsün... Zaten şimdiden söylüyorum, ben çok yoruldum, bulantılar beni çok yıprattı, ruh halim yamuldu, azıcık da sen taşı diye... Yakında doğumdan sonra zor olacak işim diye başlayacağım, sonra babasının sorumluluğuna bırakmayı düşünüyorum...

Hem herşey bayanların üstünde, ev, yemek, bulaşık, ütü, ben de çalışıyorum, ben de para kazanıyorum, ben de yoruluyorum, ufaklığa da biraz babası bakmalı di mi?

saç baş dağınık gelme olayı aynen yani... Bekarken saçlarım hep fönlü, makyajlı gezerdim, şimdi kaşımı bile bazen alamıyorum. Bu evlilik hep bize vuruyor sanki...

Kesinlikle katılıyorum, benim kocişte diyor zaten ben bakarım karıcım sen yeterki doğur :)

Herkese günaydın.SELKı güzel haberlerini bekliyoruz canım.
BEKNURCUM kendi bebeğin olunca öyle bir bakarsın ki.Sabretmeyi öğrenirsin.Yeri gelir hasta olur tek iyileşsinde ben uykusuz kalayım dersin.Bebek doğar nezaman gülücek biraz büyür nezaman apalıycak apalamaya başlar nezaman yürüycek ve en güzeli varya nezaman anne diycek.Sana ANNE dediği gün dünyalar senin olur.Uykusuz gecelerini ağrılarını bulantılarını herşeyi ama herşeyi unutursun.Artık onun için yaşar ve onun için nefes alırsın.

öyle tabii sana katılıyorum..şuan yardım ediyo ztn saolsun...ozamanda yardım edeceğine eminim...
bende bekarken öyleydim tek derdim kendimle uğraşmaktı...Çünkü diğer ev işleri ve yemek derdi annemdeydi..ama şimdi herşey başa kalınca mecbur yapıyosun...

Rabbim bebeklerimizi dünyaya göndereceği zaman çok ağlarlarmış gelmek istemezlermiş.Beni orda kim koruycak diye sorarmış bebek rabbim dermiş seni göndereceğim melek.Peki dermiş beni kim doyurucak seni göndereceğim melek dermiş rabbim.Peki dermiş bebek ben hasta olunca kim bakıcak tabiki meleğin dermiş rabbim.Peki ben ağlayınaca kim bakıcak beni hep sevecek dünyadaki meleğin demiş rabbi.O zaman bebek sormuş ben o meleğe ne diycem.ALLAHIMDA ANNE DıYCEKSıN DEMıŞ.

Anne olmak çok güzel bir duygu kızlar bebeğinizi kucağınıza aldığınız an hayatınızın en mutlu günü olucak emin olun.Ben bu duyguyu yaşadım şimdi allah izin verirse bidaha yaşıycam allah sizlerede nasip etsin inşallah.En önemlisi kızlar anne olunca kendi annenizin değerini anlıycaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…