- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.441
ay valla bende çok heycanlandım bebek kıyafetlerini görünceeee..
Ya kızlar siz de zaman zaman garip duygulara kapılıyormusunuz? bebikler duymasın ama acaba bakabilirmiyim? acaba iş ve bebek büyütme bi arada yürütebilicekmiyim? diye düşünüyormusunuz? ya uykusuz kalacağım ve yorgun olacağım zamanları düşününce sıkıntıya düşüyorum açıkçası..birde 14 aylık bir yeğnim var arada bize geliolar kalmaya bazen ilgileniyorum da beni çok yoruyor..oda öyle olunca off ya diyorum çocuk bakmak ne kadar zorrrböle bi ikilemde gidip geliorum işteeeee
geçer tatlım zaman merak etme.iyi çıkar sakın kafanı takma.allahım esirgesin hepimizin bebişlerini.şimdi benim kan testleri sonucu var.hayırlısıyla p.ertesi gelseydi bi.
Hımm anladım..neyse hayırlı olsun..Doktora çok zormuş ztn bende az çok biliyorum eşimden :)
ay valla bende çok heycanlandım bebek kıyafetlerini görünceeee..
Ya kızlar siz de zaman zaman garip duygulara kapılıyormusunuz? bebikler duymasın ama acaba bakabilirmiyim? acaba iş ve bebek büyütme bi arada yürütebilicekmiyim? diye düşünüyormusunuz? ya uykusuz kalacağım ve yorgun olacağım zamanları düşününce sıkıntıya düşüyorum açıkçası..birde 14 aylık bir yeğnim var arada bize geliolar kalmaya bazen ilgileniyorum da beni çok yoruyor..oda öyle olunca off ya diyorum çocuk bakmak ne kadar zorrrböle bi ikilemde gidip geliorum işteeeee
Merak etme Beknur'cum nekadar zor olsada neticede senin canın & kanın seve seve yorulacağız seve seve koşturacağız. Kendinin olunca yorulmazsın merak etme bende yoğun çalışan bir anne adayıyım üstelik işimde çok stressli tekstil üretim düşünebiliyormusun. Ama yinede arada senin gibi düşününce ha gayret üstesinden gelirsin diyorum bakalım görücesss hihoyyyt
evet canım sorma valla.hayırlısıyla bi kucağımız alsaydık.ayyyy haklısın yaa günler yaklaştıkça iyice geçmek bilmiyor değil mizemuszemus
Ben şimdiye kadar kendime bile dört dörtlük bakamadım, bebeğe de dört dörtlük bakamam herhalde ama herkesin çocuğu büyüyor, onlar büyütebildiğine göre herhalde ben de yaparım diye düşünüyorum....
ay valla al bendende okadar...saç baş dağınık gelirim diyorum bende zaman zaman..hiç sabah erken kalkıpta hazırlanmak gelmiyo içimden..uyumak daha güzel gelio :roflol:
ay valla al bendende okadar...saç baş dağınık gelirim diyorum bende zaman zaman..hiç sabah erken kalkıpta hazırlanmak gelmiyo içimden..uyumak daha güzel gelio :roflol:
Kızlar benim bulantılar beni rahatsız etmeye başladı yine, ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın..
Kesinlikle katılıyorum, benim kocişte diyor zaten ben bakarım karıcım sen yeterki doğur :)Kardeş burada muhterem koca faktörü devreye giriyor.... Vericem eline büyütsün... Zaten şimdiden söylüyorum, ben çok yoruldum, bulantılar beni çok yıprattı, ruh halim yamuldu, azıcık da sen taşı diye... Yakında doğumdan sonra zor olacak işim diye başlayacağım, sonra babasının sorumluluğuna bırakmayı düşünüyorum...
Hem herşey bayanların üstünde, ev, yemek, bulaşık, ütü, ben de çalışıyorum, ben de para kazanıyorum, ben de yoruluyorum, ufaklığa da biraz babası bakmalı di mi?
Kardeş burada muhterem koca faktörü devreye giriyor.... Vericem eline büyütsün... Zaten şimdiden söylüyorum, ben çok yoruldum, bulantılar beni çok yıprattı, ruh halim yamuldu, azıcık da sen taşı diye... Yakında doğumdan sonra zor olacak işim diye başlayacağım, sonra babasının sorumluluğuna bırakmayı düşünüyorum...
Hem herşey bayanların üstünde, ev, yemek, bulaşık, ütü, ben de çalışıyorum, ben de para kazanıyorum, ben de yoruluyorum, ufaklığa da biraz babası bakmalı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?