- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.461
Herkese günaydın.SELKİ güzel haberlerini bekliyoruz canım.
BEKNURCUM kendi bebeğin olunca öyle bir bakarsın ki.Sabretmeyi öğrenirsin.Yeri gelir hasta olur tek iyileşsinde ben uykusuz kalayım dersin.Bebek doğar nezaman gülücek biraz büyür nezaman apalıycak apalamaya başlar nezaman yürüycek ve en güzeli varya nezaman anne diycek.Sana ANNE dediği gün dünyalar senin olur.Uykusuz gecelerini ağrılarını bulantılarını herşeyi ama herşeyi unutursun.Artık onun için yaşar ve onun için nefes alırsın.
canım çok sağol paylaşımın için.gözlerim doldu ya.kurban olduğum allahım sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza.bakmazmıyım kuzuma.ya ben çok kötü oldummafoldumbenRabbim bebeklerimizi dünyaya göndereceği zaman çok ağlarlarmış gelmek istemezlermiş.Beni orda kim koruycak diye sorarmış bebek rabbim dermiş seni göndereceğim melek.Peki dermiş beni kim doyurucak seni göndereceğim melek dermiş rabbim.Peki dermiş bebek ben hasta olunca kim bakıcak tabiki meleğin dermiş rabbim.Peki ben ağlayınaca kim bakıcak beni hep sevecek dünyadaki meleğin demiş rabbi.O zaman bebek sormuş ben o meleğe ne diycem.ALLAHIMDA ANNE DİYCEKSİN DEMİŞ.
GÜNAYDIN CANIM SEN NASILSINHERKESE GUNAYDIN HANIMLAR INSALLAH HERKES IIDIRa.s.
selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...
selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...
Beknurcum günlerimiz seninle aynı 9+2 doğrumu.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.Güzel haberlerini bekliyoruz bebişe teyzelerinden selam söyle 11+3 günlüksün dimi canım.
zelişcim, dualarım seninle canım.
herşey normal çıkacak Allah'ın izniyle, güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar gerçekten ben bu forumda olduğumdan çok mutluyum inanın.Bazı forumlara bakıyorum ay ben erkek istiyorum nasıl olcak bazısı diyor ay ben erkek istiyodum doktor kız dedi neolur yardım edin yanlış görmüş olabilirmi diye.Ya nefret ediyorum böyle şeylerden rabbim size bir bebek vermiş daha ne istiyosunuz nekadar çok anne olmak istiyen arkadaşlarımız var.Bir tırnağını bile yaratamayız rabbim versinde sağlıklısını versin dimi.Hepinizi inanın çok seviyorum hiçbirinizde böyle bir kaygı yok tek derdiniz bir an önce yavrunuza sağsalim kavuşmak.Rabbm hepinizin yardımcısı olsun bebeşlerinize sağlık versin kızlar nediyim allah kalbinize göre versin.
çok teşekkürler iyi dileklerin için canım, Allah hepimizin kalbine göre versin.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla, bahtları açık olsun, mutlu olsunlar, daha ne isteriz...
geçen gün eşimin ailesinden biri erkek olsun, ben erkek çocuklarını dah çok seviyorum dedi benim bebeğim için... çok kızdım tabi, ben her gün Allah'ım bu kontrolü de hayırlısıyla atlatalım diye dua ederken millet neyin derdinde...
canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?