2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annemde öyle diyor...bakalım yaşayıp görecez..Baştan afallayacağım kesin ama Allah kolaylığını verir inşallah..

canım çok sağol paylaşımın için.gözlerim doldu ya.kurban olduğum allahım sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza.bakmazmıyım kuzuma.ya ben çok kötü oldummafoldumben

valla ben evlendiğim günden itibaren annemin değerini çok çok iyi biliyorum...benim şafak 217 yanlış hesaplamadıysam :)

Kızlar gerçekten ben bu forumda olduğumdan çok mutluyum inanın.Bazı forumlara bakıyorum ay ben erkek istiyorum nasıl olcak bazısı diyor ay ben erkek istiyodum doktor kız dedi neolur yardım edin yanlış görmüş olabilirmi diye.Ya nefret ediyorum böyle şeylerden rabbim size bir bebek vermiş daha ne istiyosunuz nekadar çok anne olmak istiyen arkadaşlarımız var.Bir tırnağını bile yaratamayız rabbim versinde sağlıklısını versin dimi.Hepinizi inanın çok seviyorum hiçbirinizde böyle bir kaygı yok tek derdiniz bir an önce yavrunuza sağsalim kavuşmak.Rabbm hepinizin yardımcısı olsun bebeşlerinize sağlık versin kızlar nediyim allah kalbinize göre versin.

selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...

selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.Güzel haberlerini bekliyoruz bebişe teyzelerinden selam söyle 11+3 günlüksün dimi canım.

Beknurcum günlerimiz seninle aynı 9+2 doğrumu.

canım benim bgn 9+1 oldu senin 9+3 mü nasıl?
Valla bende burada olmaktan çok mutluyum...Herkes herşeyini paylaşıooo:)
Bu arada ben bebikimi doyurmaya gidicem kızlar..kaydirigubbakcemile3
Peki size bir soru daha..1 gün içinde neler yediğinizi yazarmısınz?

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.Güzel haberlerini bekliyoruz bebişe teyzelerinden selam söyle 11+3 günlüksün dimi canım.

zelişcim, dualarım seninle canım.
herşey normal çıkacak Allah'ın izniyle, güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah razı olsun kızlar inşallah hepoimiz hayırlı haberler alırız kussebfilal canım evet 11hafta 3 günlüğüm bugünüde hayırlısıyla bir atlatırım inşallah...

çok teşekkürler iyi dileklerin için canım, Allah hepimizin kalbine göre versin.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla, bahtları açık olsun, mutlu olsunlar, daha ne isteriz...
geçen gün eşimin ailesinden biri erkek olsun, ben erkek çocuklarını dah çok seviyorum dedi benim bebeğim için... çok kızdım tabi, ben her gün Allah'ım bu kontrolü de hayırlısıyla atlatalım diye dua ederken millet neyin derdinde...

canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim

Bende aynısını kızımda yaşadım kaynanam ve kayınlarım tarafından hepsine kalbim kırık gidiyorum ama öylesine şimdi kızıma deli oluyolar ama nafile baştan çok hata yaptılar bikere ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar.Şimdi bundanda başlarlar cinsiyet sormaya.

İnan çok üzüldüm canım.Neyapalım nasip değilmiş.En kısa zamanda yeniden anne olman dileğiyle canım.Kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…