- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.741
Bir oğlan daha mı geliyor?Tebriklerkaydirigubbakcemile3
benim göbeğim çok fenaa :1no2: kalın kalın tüyler çıktı resmen... ama aldırmayı düşünmüyorum, hamilelikten sonra döküldüğünü söylüyorlar.
onun dışındaki tüm tüylerim eskisinden daha çabuk çıkıyor, saçlarım çok hızlı uzuyor...
Aksam benim beye laktozsuz süt aldırayım bir de, belki o iyi olur...
Bulantılarım azaldı ama acayip mide sorunlarım başladı, midem sanki sürekli kaynıyor...
Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:
Kız beni duymuyon muuu?
seninki erkek olucak büyük ihtimal..kıllanma olursa öle olurmuş diolarrr
Normalde hiç tüylerimi sevmezdim ama,artık bunların boyutu farklı, erkek gibi oldum he he hee.... Allahtan kocam çok kıllı da ben arada göze batmıyorum:kedi:
bendede tüylenme var canım yaa bide alırken çok acıyo artık hassaslaştı delikafadulden
kesin tavsiye ederim canim, sutu sindirmesi aslinda cok zordur. midemiz de asiri hassasken, rahat edersin laktozsuzla. ben aslinda pinar'in ürünlerini tüketiyorum ama bu sütte ülkerinkinin tadi daha guzel.
İşte şimdi yandık, hassaslaştıysa, öldüm ben:tomato: Zaten çok acır...
cinsiyeti erkenden oğrenenler ne kadar sanslisiniz!! ne guzel :) benimki son ultrasonda cok kaynasti ama dr hicbisi soylemedi. ben de kitlendim, soramadim.
ben amniosentez yaptırıcam, listede benden baska yaptıracak yok galiba?
Selam kızlar,
demekki tüyler artıyor iyi beslenmekten olmasın cokacimcoookbenimde göbeğimdekiler arttı gibi ama diğer bacak tüylerim filan yavaş çıkıyor gibi
dilacım nerdesin canım yok oldun kız yoksa resim mi koyucan kaydirigubbakcemile5
ayy ne guzel yaa siz boyle alisveristen bahsettikce icim gidiyor ama ben kendime soz verdim tek bir corap bile almiycam diye daha once dusuklerim oldu bende onlarda arabasini maxicosisini cantasini zibini yorgan bicok sey almistim ama kullanamadik o yuzden bunda soz verdim kendime ya bide bende de acaip tuylenme var daha yeni yaptim epilasyon hemen ciktilar
yok bebişim ya resim koyucak teknoloji yanımda değilsositososito
ee bende birazdan patlamak üzereyim eski pantolonlarımdan birini giydim yazık bebişim sıkışıyo valla...
bişi sorucam kızdamı güzelleşiyodu erkektemi anneler...benim cildim pırıl pırıl oldu yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?