2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir oğlan daha mı geliyor? Tebriklerkaydirigubbakcemile3

Aslında yediklerime bakılırsa kız gibi geliyor bana , tatlıyı çok sevmeme rağmen genelde ekşili şeyler yiyorum ama ikili test sonucu erkek diyor...Sağlıklı ve hayırlısı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil bizim için...

benimde gobegimde siyah tuyler cikmaya basladi. bende epilasyon aletinin jilet basligi ile kestim:) diger bolgelerdede tuyler cok hizli uzuyor. ama hepsi normalmis.

Aksam benim beye laktozsuz süt aldırayım bir de, belki o iyi olur...

Bulantılarım azaldı ama acayip mide sorunlarım başladı, midem sanki sürekli kaynıyor...

kesin tavsiye ederim canim, sutu sindirmesi aslinda cok zordur. midemiz de asiri hassasken, rahat edersin laktozsuzla. ben aslinda pinar'in ürünlerini tüketiyorum ama bu sütte ülkerinkinin tadi daha guzel.

cinsiyeti erkenden oğrenenler ne kadar sanslisiniz!! ne guzel :) benimki son ultrasonda cok kaynasti ama dr hicbisi soylemedi. ben de kitlendim, soramadim.

ben amniosentez yaptırıcam, listede benden baska yaptıracak yok galiba?

Kız beni duymuyon muuu?
seninki erkek olucak büyük ihtimal..kıllanma olursa öle olurmuş diolarrr

Beknur, duydum duydum... Erkek mi? :dance:

Ben de oğlan gibi hissediyorum... Erkek olmasını da isterim çünkü erkeğin hayatı daha kolay...

Eşim kız istiyor ama, süsleyip püsleyip kızıyla gezecekmiş... Gerçi eşimin yaptığı iş nedeniyle, yoğun radyasyona maruz kalıyor ve oğlu olan yok gibi birşey, aynı yerde çalışan herkesin kızı var...

Kardeş allah hayırlısını versin...

Normalde hiç tüylerimi sevmezdim ama,artık bunların boyutu farklı, erkek gibi oldum he he hee.... Allahtan kocam çok kıllı da ben arada göze batmıyorum:kedi:

Selam kızlar,
demekki tüyler artıyor iyi beslenmekten olmasın cokacimcoookbenimde göbeğimdekiler arttı gibi ama diğer bacak tüylerim filan yavaş çıkıyor gibi

İşte şimdi yandık, hassaslaştıysa, öldüm ben:tomato: Zaten çok acır...

valla bilmiyorum ki bana mı öyle geliyor yoksa canımmı acıyor çok.korkutmak gibi olmasın ama acıyo ya bugün kaşlarımı aldırdım çok acıdı normalde acımazdı bu kadar bi de malum bölge off offf :bbo:

cinsiyeti erkenden oğrenenler ne kadar sanslisiniz!! ne guzel :) benimki son ultrasonda cok kaynasti ama dr hicbisi soylemedi. ben de kitlendim, soramadim.

ben amniosentez yaptırıcam, listede benden baska yaptıracak yok galiba?

Kardeş, daha listenin büyük kısmı 2li teste girmedi, sen mart ayının ilk haftası doğuracaksın değil mi? mart ayının kalan 3 haftası daha günü gelmediği için bekliyor...

Selam kızlar,
demekki tüyler artıyor iyi beslenmekten olmasın cokacimcoookbenimde göbeğimdekiler arttı gibi ama diğer bacak tüylerim filan yavaş çıkıyor gibi

Yok kardeş ben iki kilo verdim, emin ol iyi beslenmekten değil... Ben bende evrimin tersine döndüğünden endişe ediyorum...

dilacım nerdesin canım yok oldun kız yoksa resim mi koyucan kaydirigubbakcemile5

yok bebişim ya resim koyucak teknoloji yanımda değilsositososito
ee bende birazdan patlamak üzereyim eski pantolonlarımdan birini giydim yazık bebişim sıkışıyo valla...
bişi sorucam kızdamı güzelleşiyodu erkektemi anneler...benim cildim pırıl pırıl oldu yaw...

ayy ne guzel yaa siz boyle alisveristen bahsettikce icim gidiyor ama ben kendime soz verdim tek bir corap bile almiycam diye daha once dusuklerim oldu bende onlarda arabasini maxicosisini cantasini zibini yorgan bicok sey almistim ama kullanamadik o yuzden bunda soz verdim kendime ya bide bende de acaip tuylenme var daha yeni yaptim epilasyon hemen ciktilar

maxicosi ne?

Bir erkek daha mı geliyor ne?

ya erkektemi güzelleşir aaaaaa?
ama midem bulanmıyo diye bi arkadaş kız demişti bütün tabuları yıkıcam ortaya karışık bişi çıkmaz işallah
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…