2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya işe başlayacağım... Evdeki son birkaç günüm... Ama canım çok sıkıldı.... Şöyle yakınımda benim gibi bie Mart annesi olsa da keşke, oturup açık birer açık çay içsek...

tatlım sakın sıkan pantalon giyem zararlı ben acıyorum düğmeleri üzerinede uzun giyiyorum.
erkek geliyor.çünkü kız bebek annenin güzellliğini ödünç alırmış.

ya erkektemi güzelleşir aaaaaa?
ama midem bulanmıyo diye bi arkadaş kız demişti bütün tabuları yıkıcam ortaya karışık bişi çıkmaz işallah
delikafadulden

Kardeş normal zamanda, birinin yüzüne bakınca, kız mı erkek mi olacak anlıyordum ama şimdi yapamıyorum... O zamanlarda teni, cildi güzelleşen erkek annesi, çirkinleşen kız annesi oluyordu...

Allah herkese hayırlı evlat versin canım inşallah..benimde öle özel bi isteğim yok ama içime erkek olucak gibi geliyo..rüyalarımda kız görüyorum..eşimde kız çocukları daha sevimli ama sağlıklı olsun yeter diyo...

tatlım sakın sıkan pantalon giyem zararlı ben acıyorum düğmeleri üzerinede uzun giyiyorum.
erkek geliyor.çünkü kız bebek annenin güzellliğini ödünç alırmış.

ay hayırlısı olsun ne diyeyim..zaten eşimin kuzeni bizim sülaleden kız çıkmaz oğlum demiş ona kız olsun isterim ama allah bilir sağlıklı olsun benim olsun hiç önemli değil...sıpa bide çabuk gelsin yaa çok merak ediyorum kızlar inşallah hepimiz sağlıklı doğururuz beeeee...

Kardeş normal zamanda, birinin yüzüne bakınca, kız mı erkek mi olacak anlıyordum ama şimdi yapamıyorum... O zamanlarda teni, cildi güzelleşen erkek annesi, çirkinleşen kız annesi oluyordu...

walla cildim pırıl pırıl bende şaşırdım hep böyle kalsa bari....

günaydın mart ayının en güzel en cici ANNELERı.Sayfalara girerken sorun yaşadım sinir oldum ya.
Hayır DıLANIN kızı olucak.Benim kızımda cildim pırıl pırıldı bi güzellik gelmişti eh zaten güzelimde....
EEEE güzel annişler bugün nasılsınız bakalım?.Zeliş neyaptıkı ya nekadar zor bişey allah yaşatmasın umarım bir hata yapmıştır doktor.
BOZKAN aramıza hoşgeldin.

canımm amin sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımlımda hepimiz.

yaa sormayın zelişi merak ettim bende bide kızdan tablo anlatmasını istedim derdi yetmişyomuş gibi bir an anlayamadımda onun o olduğunu salaklığım tuttu...valla kız geçiyo gönlümden ne bileyim hep öyle hayal ettim kendimi ondan herhalde hani mini mini etekler bezi görüncek tokalar taçlar falan kız çocuğunun bebekliği anneyi tatmin ediyo bence...
erkek çocuğunun keyfide bi başka ama offffffff 8 eylül çabuk gelllllll...

Günaydın arkadaşlar sayfalar yine bayağı bir ilerlemiş.
Laktozsuz sütü ben de içiyorum diğerleri mahvediyor midemi.
Tüylenme hamilelikte normalmiş benimde karnımdaki sarı tüylerin koyulaştığını fark ettim.ama sakın onları almayın çünkü onlar doğumdan sonra eski haline dönüyormuş.Bu arada tüylenme olursa erkek demişsiniz ama tüylenip kız bebeği olan çok var çevremde. kafamçokkarıştı
Bebişler için yeni şeyler almışsınız hayırlı olsun ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum 7 aya kadar birşey almak istemiyorum.

Kızlar rabbim sağlıklısını versinde geçtim erkeğinden kızından.Dün görümcemle konuştum.Doktor kontrolünden çıkmışlar çok mutlulardı 6.ayına girmiş kızı olucak benim doktoruma göndermiştim.7. senelerinden sonra bir mucize okadar düşük ve tedaviden sonra.ılk doktor kontrollerinde bende gittim o bebeği ultrasonda ilk gördüklerindeki sevinci ben size anlatamam.Ağlamak geldi içimden.Şimdi hergün iğne vurunuyo hep dinlenmede.Az kaldı inşallah sağ salim doğum yapar.
ŞıMDı SıZDEN ıSTEĞıM ıSıM BULAMAMIŞLAR KIZLARINA BEN BAKARIM DEDıM ANLAMLI 7 SENENıN SONUNDAKı MUCıZELERıNE BıR ıSıM BANA YARDIMCI OLUMUSUNUZ

Doğrudur canımda doğuma bebek karar verir atnı senin hesapların hiçbirzaman tutmaz.Canım benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinci bebeği erken alıyolar ondan senden önce doğururum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…