- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.761
tatlım sakın sıkan pantalon giyem zararlı ben acıyorum düğmeleri üzerinede uzun giyiyorum.yok bebişim ya resim koyucak teknoloji yanımda değilsositososito
ee bende birazdan patlamak üzereyim eski pantolonlarımdan birini giydim yazık bebişim sıkışıyo valla...
bişi sorucam kızdamı güzelleşiyodu erkektemi anneler...benim cildim pırıl pırıl oldu yaw...
ya erkektemi güzelleşir aaaaaa?
ama midem bulanmıyo diye bi arkadaş kız demişti bütün tabuları yıkıcam ortaya karışık bişi çıkmaz işallahdelikafadulden
Beknur, duydum duydum... Erkek mi? :dance:
Ben de oğlan gibi hissediyorum... Erkek olmasını da isterim çünkü erkeğin hayatı daha kolay...
Eşim kız istiyor ama, süsleyip püsleyip kızıyla gezecekmiş... Gerçi eşimin yaptığı iş nedeniyle, yoğun radyasyona maruz kalıyor ve oğlu olan yok gibi birşey, aynı yerde çalışan herkesin kızı var...
Kardeş allah hayırlısını versin...
tatlım sakın sıkan pantalon giyem zararlı ben acıyorum düğmeleri üzerinede uzun giyiyorum.
erkek geliyor.çünkü kız bebek annenin güzellliğini ödünç alırmış.
Kardeş normal zamanda, birinin yüzüne bakınca, kız mı erkek mi olacak anlıyordum ama şimdi yapamıyorum... O zamanlarda teni, cildi güzelleşen erkek annesi, çirkinleşen kız annesi oluyordu...
canımm amin sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımlımda hepimiz.ay hayırlısı olsun ne diyeyim..zaten eşimin kuzeni bizim sülaleden kız çıkmaz oğlum demiş ona kız olsun isterim ama allah bilir sağlıklı olsun benim olsun hiç önemli değil...sıpa bide çabuk gelsin yaa çok merak ediyorum kızlar inşallah hepimiz sağlıklı doğururuz beeeee...
ezgim selkie sizlerinde hayirli olsun onlari kipir kipr gormek cok guzel
senin kısmetse doğum hangi gün?Beknurcum günlerimiz aynı ama allah izin verirse ben senden önce doğurucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?