2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun, neden öyle oldun ki, süt ve muz dokundu mu sana acaba?

sagol kuzum...darısı başına inşallah!

Arkadaşlar size dün ne oldu anlatayım benim göğüslerim yok denecek kadar küçüktür ve ben gecen yıl aralık ayında sol göğsümde fibrokistten dolayı ilaç tedavisi ile tedavi oldum.Dün işten gelir gelmez elimi yüzümü yıkadım ve tisörtümle esofmanımı giyecektim ben evde misafirim yada başka kimse yoksa iç çamaşırımı çıkarırım ki göğüslerim rahatlasın diye sütyen kullanmasını zaten sevmiyorum.
Ve bir baktım göğüs uçlarımın derisi soyuluyor ve acayip kaşıntı var.Ve bu her iki göğsümde de göğüs uçlarımın rengi koyulaşmış ve uçları da sanki böyle yapışkanlı gibiydi ve iç çamaşırıma baktım acaba yine sol göğsümden yeşilimsi akıntımı geldi diye yoktu bisey
Sonra iftardan sonra misafirimiz geldi ve ona sordum süt bezlerinin dolduğundan dolayı kaşıntı olabilir dedi.İleri kaşıntı ise iyi değil deri döküntüsü de var dr git dedi.Allahtan öyle bisey yok bende ...
Sizde de göğüs ucu kaşıntısı ve derisi soyuldumu?

canım çok geçmiş olsun... birisinin severek yiyip içtiği birşey başka birinde çok ters etki yapabiliyor hamilelik sırasında. leblebi de beni öldürüyor mesela...

ben gidemedim depo satışa, midem delirmişti yine işten çıkarken. bundan sonra 11-12 eylüldeymiş sanırım, bir arkadaş öyle yazmış. kısmetse ona giderim...

Bende göğüsle ilgili tek farklılık, artık sütyene sığamıyor olmam:sinifsinif: Yeni bir iç çamaşırı almam lazım... Onun haricinde göğüse süt gelmesinden dolayı kaşıntı ve hafif renkli akıntıya normal diyorlar...

Sana da çok geçmiş olsun kardeş... İnşallah bizim de mide sıkıntılarımız biter de, biz de bir rahat yüzü görürürüz...

11-12 eylül hafta içi di mi? Ben zaten Ankara dan nasıl gideyim İstanbul'a, gidemem... Ama belki biri bana da alır, kendi çocuğuna alırken diye hayal ediyorum...

canım benim iki göğsümün arasında ve altlarında hafif kaşıntılar başladı. artık sütyenin izi kalıyor, büyüdüler, sütyene sığmıyorlar... bir de geceleri tuvalete kalktığımda göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor. başka birşey yok şimdilik...

çok teşekkürler...
gidebilirsem, söz ben alırım sana :)) neler istediğini söylersin önceden, seve seve alırım...

Rüyan da gerçekten ölümcülmüş, ben hamile değilken görmüştüm de, uyandığımda 1 saat eşime küsmüştüm, o da gülmekten yerlere yatmıştı... Bir de kafa bulmuştu, güzel miydi diye...

Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:

Aynen sütyen izi bende de dolayı tüm gün kullandığımızdan evde takmıyorum rahatım ama bu kaşıntı beni öldürecek dereceye geldi iş yerinde bile tuvalette kaşıdım dün.Sonra ıslak mendille temizledim.Eşim bile şaşkın bu durumda dr'uma sorucam bakalım cmrt günü.

ben bebek kıyafetleri içinde çok erken olduğunu düşündüğümden alma taraftarı değilim.7 ve 8 ayına kadar bekleyeceğim etrafımda maalesef üzücü haberler oldu bu aralar ve burda da heveslenip ümitlenip almak istemiyorum.Öncelikle sağlıklı haberlerini alayımda meleğimin daha sonra önce kendime biseyler almam lazım pantalonlarım ve çamaşırlarım bile olmyor sıkı iç çamaşır bile rahimi kasıyor

benimde kaşınma var..ama soyulmadı..
benimde göğüslerim küçük..sadece şuan hafif bi dolgunluk oldu okadar..büyümedi

Pancuben benim de gögüş uçlarım soyuluyor , zaten hamileliğin en başından beri uçları çok koyuydu,daha da koyulaşıyor.Ben de sütyeni çıkarttığımda göğüslerimin çok acıdığını hissediyorum.O yüzden sanırım bu durum normal.Bu arada benim ikili test sonucum çıktı allaha şükür değerim gayet güzel.Bhcg değerim 28,61 çıktı , yani bu değere göre benim de oğlumun olması gerekiyor ama bakalım ultrasonda ne göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…