2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simenay, galiba bana organik süt dokundu... O kadar çok inorganik şeye alışmışım ki, organik şeyleri bünye kaldırmıyor herhalde...

herkese gunaydinlar, kizlar size bir tavsiye,
sut gaz ve siskinlik yapiyorsa laktozsuz süt alin. pinar'in ve ülker'in var. besin değeri acisindan hicbir eksiği yok. ozellikle gece iciyorsaniz laktozsuzla hicbir rahatsizlik duymazsiniz.
ben sadece laktozsuz icebiliyorum, yogurdumu da bu stten kendim yapiyorum. yoksa patliyorum:gitme:

Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:

benim göbeğim çok fenaa :1no2: kalın kalın tüyler çıktı resmen... ama aldırmayı düşünmüyorum, hamilelikten sonra döküldüğünü söylüyorlar.
onun dışındaki tüm tüylerim eskisinden daha çabuk çıkıyor, saçlarım çok hızlı uzuyor...

Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:

canım galiba seninki erkek olucak :) tüylenme varsa öle olur derler..
yahu ben çok tuzlu acı ve ekşi yiyorum ve çelişiyo..
hani derler ya ye acıyı doğur hacıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi e nası olcek şimdi kızmı erkek mi anlamadım ki?
yüzük testi yapan varmı?

benimde saçlarım dökülüyor tek tek banyo zamanında da fazla şekilde ama bu bende eskiden beri var ...Göbeğimde bosna'cım senin dediğin gibi tüylerim koyulaştı ...Aranızda göbek çizgisi belirleşen var mı benim çok dikkatli baktığımda var hafif oda

teşekkürler canım
sorma valla bende 58 dim 60 oldum napcaz yaaa daha çook şişicez :roflol:

ya benimde gobeğim tüylendi, döküleceklerse cok sevinirim??. saclarimin uzamasi da rekor hizlandi ama asil
goğüslerim cok buyudu, karnimda hicbir fark yok. goğüslerde bu haftalarda kasinti akinti koyulasma olabiliyormus. benim sadece aciyor ergenlikteki gibi

Bir oğlan daha mı geliyor? Tebriklerkaydirigubbakcemile3

ya sorma bizimkide güldü bide üstüne sinir oldum.sakın aldfatma bak öldürürüm dedim tama diyip güldü gıcık.

Hadi hayırlısı güzel haberler getirir bende okumuştum B hcg değeri 50 nin altında ise erkek olduğunu .Ablamda da ikili testi düşük çıkmıştı ve aminosentez yapılacaktı ablamın morali bozuktu nette okudum 50 nin altında çıktığında erkek olduğunu başka formumlarda da gördüm.Moralini düzeltmek içinde ablama söyledim.Sonra ultrasonda erkek olduğunu öğrendik 14 haftalıkken test sonucu da bunu kanıtladı daha sonra da çok mutlu oldular.Şimdi 1 Ekim'i bekliyoruz.

Aksam benim beye laktozsuz süt aldırayım bir de, belki o iyi olur...

Bulantılarım azaldı ama acayip mide sorunlarım başladı, midem sanki sürekli kaynıyor...

Normalde hiç tüylerimi sevmezdim ama,artık bunların boyutu farklı, erkek gibi oldum he he hee.... Allahtan kocam çok kıllı da ben arada göze batmıyorum:kedi:

Normalde hiç tüylerimi sevmezdim ama,artık bunların boyutu farklı, erkek gibi oldum he he hee.... Allahtan kocam çok kıllı da ben arada göze batmıyorum:kedi:

Kız beni duymuyon muuu?
seninki erkek olucak büyük ihtimal..kıllanma olursa öle olurmuş diolarrr

benim de aynı kaşıntı var,iz kalıyor,ağrı var,büyüdülerde :kedi:ama çok şükür soyulma falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…