- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.721
Simenay, galiba bana organik süt dokundu... O kadar çok inorganik şeye alışmışım ki, organik şeyleri bünye kaldırmıyor herhalde...
Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:
annesi ne güzel belli etmiş kendini,maşallah!yakışmış göbecik...
Sizde de tüylenme var mı? Benim bacaklarımda daha önce hiç çıkmayan yerlerden koyu renkli tüyler çıkıyor, yüzümde de öyle. Galiba maymuna dönüşüyorum!:CüvCüv:
benim göbeğim çok fenaa :1no2: kalın kalın tüyler çıktı resmen... ama aldırmayı düşünmüyorum, hamilelikten sonra döküldüğünü söylüyorlar.
onun dışındaki tüm tüylerim eskisinden daha çabuk çıkıyor, saçlarım çok hızlı uzuyor...
Günaydınnn;
Walla süper olmuş
ben inanın 57 kg dan 63 kg çıktım hamilelik öncesi ben klomen kullanmıştım 1 ay bu benim iştahımı da açtı 59,5 hamile kaldım 1 hafta eşimin ailesinin yazlığına gitmiştik orada hergün et balık tavuk ızgara yemekten 63,3 kg çıktım hem göbek hem kalça çıktı bende:)))
bende resmimi çekeyimde sizlerde görün
ya benimde gobeğim tüylendi, döküleceklerse cok sevinirim??. saclarimin uzamasi da rekor hizlandi ama asilbenim göbeğim çok fenaa :1no2: kalın kalın tüyler çıktı resmen... ama aldırmayı düşünmüyorum, hamilelikten sonra döküldüğünü söylüyorlar.
onun dışındaki tüm tüylerim eskisinden daha çabuk çıkıyor, saçlarım çok hızlı uzuyor...
Pancuben benim de gögüş uçlarım soyuluyor , zaten hamileliğin en başından beri uçları çok koyuydu,daha da koyulaşıyor.Ben de sütyeni çıkarttığımda göğüslerimin çok acıdığını hissediyorum.O yüzden sanırım bu durum normal.Bu arada benim ikili test sonucum çıktı allaha şükür değerim gayet güzel.Bhcg değerim 28,61 çıktı , yani bu değere göre benim de oğlumun olması gerekiyor ama bakalım ultrasonda ne göreceğiz...
ya sorma bizimkide güldü bide üstüne sinir oldum.sakın aldfatma bak öldürürüm dedim tama diyip güldü gıcık.Rüyan da gerçekten ölümcülmüş, ben hamile değilken görmüştüm de, uyandığımda 1 saat eşime küsmüştüm, o da gülmekten yerlere yatmıştı... Bir de kafa bulmuştu, güzel miydi diye...
ayy maşallah.annesi belli etmiş artık bebiş yerini.çok güzel.çok heveslendim bende çektiricem akşam eşime.yarın yüklerim inşallah.
Pancuben benim de gögüş uçlarım soyuluyor , zaten hamileliğin en başından beri uçları çok koyuydu,daha da koyulaşıyor.Ben de sütyeni çıkarttığımda göğüslerimin çok acıdığını hissediyorum.O yüzden sanırım bu durum normal.Bu arada benim ikili test sonucum çıktı allaha şükür değerim gayet güzel.Bhcg değerim 28,61 çıktı , yani bu değere göre benim de oğlumun olması gerekiyor ama bakalım ultrasonda ne göreceğiz...
herkese gunaydinlar, kizlar size bir tavsiye,
sut gaz ve siskinlik yapiyorsa laktozsuz süt alin. pinar'in ve ülker'in var. besin değeri acisindan hicbir eksiği yok. ozellikle gece iciyorsaniz laktozsuzla hicbir rahatsizlik duymazsiniz.
ben sadece laktozsuz icebiliyorum, yogurdumu da bu stten kendim yapiyorum. yoksa patliyorum:gitme:
tamam canım akşam eşim çeksin yükleyim hemen.hepimizinkine maşaallah
bekliyorum canım yarın unutma heee:lepi:
benim göbeğim çok fenaa :1no2: kalın kalın tüyler çıktı resmen... ama aldırmayı düşünmüyorum, hamilelikten sonra döküldüğünü söylüyorlar.
Normalde hiç tüylerimi sevmezdim ama,artık bunların boyutu farklı, erkek gibi oldum he he hee.... Allahtan kocam çok kıllı da ben arada göze batmıyorum:kedi:
canım benim iki göğsümün arasında ve altlarında hafif kaşıntılar başladı. artık sütyenin izi kalıyor, büyüdüler, sütyene sığmıyorlar... bir de geceleri tuvalete kalktığımda göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor. başka birşey yok şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?