- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.801
EEEE başka isim yokmu yaw diyer kullanıcılar nerdesiniz yaw
ASYA,ECRİN,MELEK,EEEE başka isim yokmu yaw diyer kullanıcılar nerdesiniz yaw
Canım bende bir isim önereyim: CANSIN, 7 seneden sonra gelen bebişe bu isimde yakışır bence :))
canım maşallah kırbir kere bebeğine.çok tatlı.darısı bizlere inşalalh.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsaydık.selam güzel anne adayları ben 2009 martta Ozanıma kavuştum hayırlısıyla bebeklerinize kavuşun inşallah. hamilelik çok güzel şey tadını çıkarın bol bol uyuyun....DD anne olmak her zorluğa rağmen müthiş birşey sizlere sorunsuz bir hamilelik diliyorum canlarımm
ASYA,ECRİN,MELEK,
AKEL: Eli uğurlu anlamında
DİDE: Göz, göz bebeği(NETTEN BULMUŞTUM BUNU)
MİRAY: Yılın ilk aylarında doğan
canım sıkma canını.rüya sonuçta.bende boğuştum kabuslarla.bebişlerimiz aklımızdan çıkmıyorya ondan.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepsini.selamlar arkidişler,.mafoldumbenmafoldumbenbu sabah güne kötü başladım,acep bana tembellik yaramıyo sanırım.mafoldumbenonbirde kalktım,.bütün gece kabuslarla boğuştum,.dün ne güzel bi rüya görmüştüm.bugünde tam aksi...bebikimi gördüm,.ama ALLAH korusun sakat bi şekilde dünyaya gelmişmafoldumben mafoldumbenofffff.ne dir bu rüyalardan çektiğimiz,.mafoldumbenher neyse konuyukapatayım,.moralim bozuluyo.mafoldumben
güzel şeylerden bahsedeyim,ne güzel selkiecim,cinsiyetini öğrenmişsin,.listemiz erkeklerden geçilmiyecek gibime geliyo,bakalım:lepi:bu arada zelişcim sakın üzülme,arkadaşların dediği gibi daha herşey için çok erken,.umutsuzluğa düşme.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.:lepi:eminim buna arkadaşım.neyse ben yine listeyi düzenleyim.öpüyorum.mucukss:1hug: :1hug:
Bunlarda süper teşşekür ederim.HELE Miray süper çünkü ocak başı gibi olcekmiş.
Ben kızım olursa çiçek adlrından birini koymak istiyorum ama henüz bulamadım.... Tavsiyelere açığımhihoyyyt
Oğlum olursa da Mehmet yada Emin gibi klasik birşey istiyorum....sengözlerimebaksanab
ben de folic asit kullanıyorum ama benim uyku düzenizliğim yok gayet iyiyim tamamen bilinç altı bence ya bende de olursa korkusu maalesefnilücüm, rüyalara takılma boşver sen, dua oku bol bol, bende görüyorum abu sabuk rüyalar, çoğunlukla bebeklerle ilgili oluyor ama öğlene kalmadan unutuyorum, bu arada folik asit uyku bozukluğu yapıyormuş arkadaşlar, bilginiz olsun, belki de geceleri rahat uyuyamamızın nedeni budur..
Selkie haftaya çarşamba gideceğim ben de 11+3 iken, yapabiliyorlar değil mi testi...
bunlarda süper teşşekür ederim.hele miray süper çünkü ocak başı gibi olcekmiş.
canım sağol allaha şükür iyiyim sen nasılsın.benim karnım çok geriliyor bide idrara çok çıkmaya başladım afedersiniz.baskı oluyormuş rahim büyümesinden dolayı.paso tuvalate gidiyorum:kedi:.sende de varmı bu şikayetler.pembe nasılsın buluşma olacakmı ankaralılar arasında?
Canım sana da öneri de bulunmak isterim, belki hoşuna giden olur; YASEMİN, NERGİS, MENEKŞE, LALE, FULYA, GELİNCİK, AÇELYA, AKASYA, KARDELEN...
Bende kızım olursa İLKİM yada İKLİM, oğlum olursa da İNANÇ yada KIVANÇ koymak istiyorum, Allah nasip ederse, sizce nasıl isimler?
EEEE başka isim yokmu yaw diyer kullanıcılar nerdesiniz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?