2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bneimde 8 eylul insallah guzel habelerle geliriz canim ben o zaman nasipse 15+2 OLUCAM EEE ARTIK OGRENIRIM HERALDE INSALLAH

canım sağol 1 eylülde işbaşı yapcam annem bakcak inşallah 10 günden sonra kendim baktım ilk zamanlar zor ama şimdi hareket arrtıkça biraz daha zor. kendini yorgun hissediyorsun ilk zamanlar uyumaya çalışın. sizlerde meleklerinize ve kendinize iyi bakınnn

Kızlarr, ben doktora gidiyorum şimdi, umarım iyi haberlerle gelirim, bakalım benim ikili test nasıl sonuçlanacak, dualarınızı esirgemeyin benden, hala kusuyorum bu arada, bugun banyoyu mesken tuttum resmen :))

kıyamam canım hayırlı güzel haberlerle dönersin inşaallah.bekliyoruz.:Saruboceq:

Kızlarr, ben doktora gidiyorum şimdi, umarım iyi haberlerle gelirim, bakalım benim ikili test nasıl sonuçlanacak, dualarınızı esirgemeyin benden, hala kusuyorum bu arada, bugun banyoyu mesken tuttum resmen :))

Simenaycım, dualarım seninle canım, iyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
Allah yardımcın olsun...

Tüm hayatım boyunca Ela göze, Ela ismine bir düşkünlüğüm olmuştur. Acayip severim. Ablam kızına Ela adını verdi. Ablamdan önce davranı 4 yıl önce doğursaydım kesin Ela koyardım. Bu aileye bir Ela yeter diye kızım olursa başka isim arayacağım. Ama yiğenimin adını söylemeye doyamıyorum. Bu arada yiğenim ela gözlü değil. Simsiyah gözleri var. Boncuk bocuk. Bir de Ela Amerika'da doğdu. Orada bir eniştem bir de ben vardım. Ela'nın doğumuna girdim. ilk 10 gün annesi hastanede yatmak zorunda kaldı, evde Ela'ya ben baktım. Bunlar mıdır sebep bilmem Ela bana ait gibi. Onu içime sokasım var. İşte bence yeryüzünün en güzel isimleri Ela, Esra, Ayşe, Fatma çünkü onlar bizim ailenin hatunlarının isimleri. :)

Erkek derseniz Ebubekir, Ömer, Mustafa, Osman, Mehmet Ali, Ali Osman... Bizimkiler halifeleri ve peygamberimizi sıkı takip etmişler yetmemiş kombinasyonlara gelmişler. Babamın adı Ebubekir, çok isterim oğlum olsa Ebubekir koymayı ama sıra bana gelmez kayınbabamın adını koymamızı isteyebilirler: Ali Osman. Dolayısıyla ceddimize girmeyeceğim. :)

kızlar hem göbeğimi koyayım dedim ,hem yeni aldığım hamile kıyafetlerini göstereyim dedim..
beyaz tunikle pantolonda hamile kıyafeti,alttaki fotodada pantolon hamile kıyafeti,ama o kadar geniş durmuyor değilmi,.?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
süpermiş ya.çok güldüm.

ayy canım benim maşallah.çok tatlı olmuşsun.bende çok heveslendim yarın koyucam resimlerimi.

teşekkür ederim canım...inşallah dediğin gibi olur....çok meraklıyım...ama içim rahat...Rabbim hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
canım benim ferah tut içini.ense kalınlığını öğrenmeye gittiğimde bende öyleydim.kıvrandım ultr girmeden.dr iyi dedi rahatladım.şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum ikili testin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…