2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknur ben de çok güldüm. Ellerine sağlık.
Simenay güzel habelerle dönersin inşallah.
selkie hamilelik elbiseleri çok güzel olmuş.
Ne güzel ya, herkes incecik bir tombuş ben miyim?

ayy çok güzel ya göbişin maşallah
teşekkredeim canımcığım...

akşam eşim çeksin resmimi hemen koyucam bende.

koy tabi,tokuşturalım göbişleri,,,

beknur ben de çok güldüm. Ellerine sağlık.
Simenay güzel habelerle dönersin inşallah.
selkie hamilelik elbiseleri çok güzel olmuş.
Ne güzel ya, herkes incecik bir tombuş ben miyim?

sanmam...ben de varım....5aylık gibi oldum ben....hiç kilo almadım ama zaten kilolu olduğum için göbeğimde biraz şekil değiştirince iyice hamile formuna girdim bir ara ben de foto koyarım....

süpersin tatlım hepsinden istiyorum yaaaaaa....

Yerim ben bu göbüşü opuyorumnanaktan
Canım ben 12. haftadayım ama benimki hiç böyle belli olmuyo..
Maşallah Allah nazarlardan saklasın..
Bu arada bi topik açtım hamile kıyafetleri konusunda fikir alışverişi yapmamız için
Resimlerini ordan da paylaşabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/307478-hamileler-bugun-giydiniz.html

SUPERDI YAA COK GULDUM VALLA TEK TEK OKUDUM HEPSINI YENILERINIZ BEKLERIZa.s.

ben elbise almayı düşünüyorum kendime.eşim iki tane tunik lamış.abalmın var hamile pantalonları ama büyük 5 6 aylıkken giydikleri.olmazsa bi tane alıyım diyorum.zaten çok almıycam ben hamile kıyafeti kızlar.etrafımdada hep yakınlarından alıp giyenelri görüyorum.sonuçta 9 ay giyilebiliyor.bende çok hevesliyim ama frenliycem kendimi biraz.

cok guzeller canım darısı bıızm basımıza

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi bu konuda topik açtıysa ordan paylaşırız fotoları,iyi olmuş....
benim 2.bebek ya canım ondan çabuk çıktı karın...gören 5 aylık sanıyo
ilk bebeğimde yoktu bende karın,4 aydan sonra çıkmaya başladı ama sonunda çok büyük olmuştu,,önümü göremiyordum:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpersin tatlım hepsinden istiyorum yaaaaaa....

canım begendiysen bedenini söylersin alır yollarım sanada yada nerden aldığımı söylerim kendşn bakar alırsın..çok güzel şeyler var yaa....
bende elbise aldım şu gögsü lastikli olan elbiselerden ama sadece evde iyiyyorum,çünkü etekleri baçaklarıma dolanıyor sanki,alışkın olmayınca rahatsız olyorum....
cok guzeller canım darısı bıızm basımıza

amin canım!darısı başına....

ya arkadaşlar uzun süredir size sorucak oluyorum unutuyorum..Ya ben bu aralar inanılmaz turşu yiyorum haddinden fazla yani...Özellikle acı turşuları çok seviyorum..ağzım sulandı şimdi :)
ya doktor dikkat et dedi ama bu konuda doktorla pek anlaşamadık..Tuzlu yemek hamileler için zararlımı yada kaçıncı aydan sonra zararlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…