- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.881
canım begendiysen bedenini söylersin alır yollarım sanada yada nerden aldığımı söylerim kendşn bakar alırsın..çok güzel şeyler var yaa....
bende elbise aldım şu gögsü lastikli olan elbiselerden ama sadece evde iyiyyorum,çünkü etekleri baçaklarıma dolanıyor sanki,alışkın olmayınca rahatsız olyorum....
amin canım!darısı başına....
ya arkadaşlar uzun süredir size sorucak oluyorum unutuyorum..Ya ben bu aralar inanılmaz turşu yiyorum haddinden fazla yani...Özellikle acı turşuları çok seviyorum..ağzım sulandı şimdi :)
ya doktor dikkat et dedi ama bu konuda doktorla pek anlaşamadık..Tuzlu yemek hamileler için zararlımı yada kaçıncı aydan sonra zararlı?
canım begendiysen bedenini söylersin alır yollarım sanada yada nerden aldığımı söylerim kendşn bakar alırsın..çok güzel şeyler var yaa....
bende elbise aldım şu gögsü lastikli olan elbiselerden ama sadece evde iyiyyorum,çünkü etekleri baçaklarıma dolanıyor sanki,alışkın olmayınca rahatsız olyorum....
amin canım!darısı başına....
ya arkadaşlar uzun süredir size sorucak oluyorum unutuyorum..Ya ben bu aralar inanılmaz turşu yiyorum haddinden fazla yani...Özellikle acı turşuları çok seviyorum..ağzım sulandı şimdi :)
ya doktor dikkat et dedi ama bu konuda doktorla pek anlaşamadık..Tuzlu yemek hamileler için zararlımı yada kaçıncı aydan sonra zararlı?
olur bebişim nereden aldığını söyle bende bakayım şu sıra ihtiyacım var..
tatlım sende çok tuz yeme turşuyu bilmiyorum ama tuz normaldede vücudun ödem yapıp şişmesine sebep oluyor heleki şu sıcaklarda...az yemeye gayret et...kendinide kasma tabi akşamları ye...
Selkie tatlım o kıyafetlerinle de fotolarını bekliyoruz. Ben pek bi hevesliyim bu hamile kıyafetlerine ama burda pek cıvıl cıvıl modern şeyler satılmıyo.. :gitme: Siz bana defile yaparsınız artık..
Canım benim bi arakadaşım geçen yıl hamileleiğinin 3. ayında bi oturuşta 1 kg turşu bitirmiş. Sonra vücudu ödem tutmuş. Hamilelikte çok tuz tüketmek ödem oluşumu için zararlı. Arkadaşım doğuma kadar atamamıştı o ödemi. Şişmişti yazık heryeri..
canım hoşgeldin aramıza.allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin tatlım.hepimizle inşallah.selam arkadaşlar benim bebeğim allahın izniyle 6 mart 2010 doğumlu olucak.. hepimize allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn..
selam arkadaşlar benim bebeğim allahın izniyle 6 mart 2010 doğumlu olucak.. hepimize allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn..
Amin canım. Hoşgeldin aramıza.. a.s.
maşallah canım çok tatlı görünüyor.bende koyacağım bir ara özendim şimdi
canım ozaman ekleyetyim birazdan.senimi kırıcam..ama senin açtığın konuya eklicem ok?
kızlar bişey sorucamm..ben12+4 haftalık hamileyim.. artık yediklerim bebeğime gidiyor mu.. hani ilk başlarda gitmiyordu ya..12. haftadan sonra mı başlıyordu gitmeye..
Tırtılcım hoşgeldin avatarın kızımın bebeklik oyuncağı sen yenisin galiba yada benmi görmedim seni hiç.
kızlar bişey sorucamm..ben12+4 haftalık hamileyim.. artık yediklerim bebeğime gidiyor mu.. hani ilk başlarda gitmiyordu ya..12. haftadan sonra mı başlıyordu gitmeye..
Bekliyorum canım.
Bi de bişey sorcam: Dorothy Perkins İstanbul'da nerde satılıyo?
Araştırmıştım da bulamamıştım ben..
tuzu yemeklere ayrıca koymuyorum ama acı turluya karşı koyamıyorum.Ramazanın başından beri her akşam yiyorum
bu arada Selkie'cim Doroty çok pahalı değilmi? bende onun hamile kıyafetelrini görmüştüm çok hoşuma gitmişti...Mesela kotu kaça aldın?
merhaba kızlar bende 11 mart 2010 da doğum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
kızlar hem göbeğimi koyayım dedim ,hem yeni aldığım hamile kıyafetlerini göstereyim dedim..
beyaz tunikle pantolonda hamile kıyafeti,alttaki fotodada pantolon hamile kıyafeti,ama o kadar geniş durmuyor değilmi,.?
tuzu yemeklere ayrıca koymuyorum ama acı turşuya karşı koyamıyorum.Ramazanın başından beri her akşam yiyorum
bu arada Selkie'cim Doroty çok pahalı değilmi? bende onun hamile kıyafetelrini görmüştüm çok hoşuma gitmişti...Mesela kotu kaça aldın?
ayy canım çok güzel büyümüş karnın maşaallahbenim biraz daha var bu kadar olması için :kedi:
cicilerinde pek güzelmiş:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?