2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olur bebişim nereden aldığını söyle bende bakayım şu sıra ihtiyacım var..
tatlım sende çok tuz yeme turşuyu bilmiyorum ama tuz normaldede vücudun ödem yapıp şişmesine sebep oluyor heleki şu sıcaklarda...az yemeye gayret et...kendinide kasma tabi akşamları ye...

selam arkadaşlar benim bebeğim allahın izniyle 6 mart 2010 doğumlu olucak.. hepimize allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn..

Selkie tatlım o kıyafetlerinle de fotolarını bekliyoruz. Ben pek bi hevesliyim bu hamile kıyafetlerine ama burda pek cıvıl cıvıl modern şeyler satılmıyo.. :gitme: Siz bana defile yaparsınız artık..

Canım benim bi arakadaşım geçen yıl hamileleiğinin 3. ayında bi oturuşta 1 kg turşu bitirmiş. Sonra vücudu ödem tutmuş. Hamilelikte çok tuz tüketmek ödem oluşumu için zararlı. Arkadaşım doğuma kadar atamamıştı o ödemi. Şişmişti yazık heryeri..

canım benim dr tavsiye etmiyor,tansiyon ve ödem yapması nedeniyle....fazla kaçırma sadece tadımlık ye!

canım söyleyeyim tabi,beyaz olanlar palmetto markasının annetto markası,kot pantolonda dorothy perkins'den! özellikle dorothy perkinste çok güzel ve modern şeyler var...

canım ozaman ekleyetyim birazdan.senimi kırıcam..ama senin açtığın konuya eklicem ok?

kızlar bişey sorucamm..ben12+4 haftalık hamileyim.. artık yediklerim bebeğime gidiyor mu.. hani ilk başlarda gitmiyordu ya..12. haftadan sonra mı başlıyordu gitmeye..

tuzu yemeklere ayrıca koymuyorum ama acı turşuya karşı koyamıyorum.Ramazanın başından beri her akşam yiyorum
bu arada Selkie'cim Doroty çok pahalı değilmi? bende onun hamile kıyafetelrini görmüştüm çok hoşuma gitmişti...Mesela kotu kaça aldın?

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucamm..ben12+4 haftalık hamileyim.. artık yediklerim bebeğime gidiyor mu.. hani ilk başlarda gitmiyordu ya..12. haftadan sonra mı başlıyordu gitmeye..

Benim bildiğim kadarıyla öyle.
12. haftadan itibaren beslenme önem kazanıyo bebek için.

canım hoşgeldin...

Bekliyorum canım.
Bi de bişey sorcam: Dorothy Perkins İstanbul'da nerde satılıyo?
Araştırmıştım da bulamamıştım ben..

eledim bitanem,dorothy perkins ümraniye carrefourda var...yerimseniben

Ben de öyle duymuştum..

merhaba kızlar bende 11 mart 2010 da doğum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Sen de hoşgeldin neslihan. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

ayy canım çok güzel büyümüş karnın maşaallah benim biraz daha var bu kadar olması için :kedi:
cicilerinde pek güzelmiş:1hug:

canım kotu 72 tl ye aldım...pahalı ama genelde böyle fiyatlar bu çevrede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…