2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım dolu dolu 3 ay biticek veee 4.ayın içinde olucaksın..16.haftada ise 4.ay biticek ve 5.aydan gün almaya başlıcaksın..
bende şuan 3.ayın içindeyim yani daha doldurmadım

canım hoşgeldin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu aralar normal bende var ağrılar.bebek büyüyor.

bende varım 24 martta bebişim gelcek inşallah yaş 24 sat 17 haziran 58 kiloyla başladım şuanda Allah a şükür herşey normal bebişim beni hiç zorlamıyor sadece koku hassasiyeti biraz fazla bebişinde kalp atışlarını duyduk hatta hareket ettiğini bile gördük heyecan verici bi durumalkisalkisalkis

kızlar benimde ilk bebeiş düşmüştü doktor 3buçuk ay tehlike var dedi galiba bu herkes için geçerli şimdi 13+4 günlük inşallah hafta sonu atlatıyorum riskli dönemi, kasıklarımda ağrı başladı pancuben arkadaşımız paylaşım atmış ordada diyor 13. hafta da normalmiş teşekkürler pancuben, sizlerdede ayağa hızla kalkınca kasıklarda ağrı oluyormu?

canım tebriklerrr.allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.hoşgeldin aramıza.

bende 9 mart 2010 da bebişimi bekliyorum şuan 12+2 günlük hamileyim. Şuana kadar benimde sadece koku hassasiyetim oldu. Kim derdi ben parfümlerden tiksineceğim diye valla bebiş istemiyor ki ben nefret ettim... Cınsiyetini çok merak ediyorum. Öğrenen var mı?sengözlerimebaksanab

Benimde kasıklarım oturunca daha çok ağrıyor ani hareket değildi eğilip bisey aldığımda yada tuvalet sonrası çok ağrıyor kasıklarım

:teytey: a.s. hoşgeldiiinnn

elff ve adıgenur hoşgeldiniz..sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...
Mutlu03'çüm evet hızlı kalkınca kasıklarımda batma oluyor benimde rahim kasları gerildiğinden..Ama kalkarken dikkatli kalk canım..birde benim tansiyonum düşüyo hızlı kalkıncaaa

canım göbüş tam büyümediği ve bebişin hareketlerini hissetmediğimiz için arada unutuyorum tansiyonun düştüğüne göre sık sık yemiyprsun günde 5-6 öğün ye cokacimcoook

merhaba kızlar bende 11 mart 2010 da doğum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

hoşgeldiniz kızlar beraber sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle.neslihancım o kasık ağrıları bendede oluyor sürekli değil ara ara oluyor bendede kanama oldu tehlikeli yani inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar ben sanki bazen bişeyler hissediyor gibiyim yada bu başka bişeyse ne ki? bağırsak hareketi gibi değil ama.daha farklı nasıl anlatılırki:uhm:.ayy keşke bebişim olsa bu hissettiğimzemuszemus doktoruma gidince sorcam bakalım

bende arada bi hareketler hissediyorum ama bebiş daha 7-cm filan hissedilirmi acaba
kızlar 3 buçuk aya kadar hareketlere dikkat edin tehlike o zaman bitiyormuş

pancuben bende idrarımı tutunca yaptıktan sonra ağrı oluyor tutma derim galiba sende sağlıkçısın

yok ben tutmuyorum hiç idrarımı tuvaletten çıktıktan sonra ağrım oluyor
idrar enfeksiyonum yok çok şükür ama 2005 yılında 40 derece ateşle idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yatmıştım o gün bugün çok dikkat ederim
ben 4 sene hastanede laboratuvarda çalıştım ama şimdi kimya fabrikasındayım

Kızlar bu ne bereketli bir gün, aramıza katılan 4 yeni anne adayı daha var yani; neslihan28, elff, adigenur, ducks hoşgeldiniz. Allah hepimize sağlıcakla bebeklerimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Yeni gelen anneler Nickini, yaşını, son adet tarihini, bebeğin beklenen doğum tarihini, Hamile kaldığı kiloyu, öğrendiyse bebeğinin cinsiyetini yazıp NILUFERSAHH'a özel mesaj atarsa bizim mart anneleri listesine eklenirler. O kadar çok mesaj yazıyoruz ki özel mesaj atılmadığı sürece yeni katılanların mesajını Nilüferin görüp eklemesi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…