- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.921
evet tatlım dolu dolu 3 ay biticek veee 4.ayın içinde olucaksın..16.haftada ise 4.ay biticek ve 5.aydan gün almaya başlıcaksın..Fikrim yok beknur ama düşük bebeğin sağlıksız olduğu anlamına geliyormuş.Bebek sağlıksızsa ya gelişimi duruyormuş yada düşüyormuş.Ben bir şey soracağım yarın 13. haftaya gireceğim inşallah şimdi ben 4. aya girmiş mi olacağım?
canım hoşgeldin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu aralar normal bende var ağrılar.bebek büyüyor.hoşbulduk franbuaz artık bende aranızdayım beraber geçiririz hamileliğimizi.
kızlar bişey soracam 11+6 günlük hamileyim ama kasıklarım çok ağrıyo bu konuda bi bilgisi olan varmı?
yardımcı olursanız sevinirim...
canım hoşgeldin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu aralar normal bende var ağrılar.bebek büyüyor.
pancumen arkadaşım sağol paylaşım için....[/QUOTE
RİCA EDERİM BEN KENDİMİ ŞUAN HAMİLE MODUNA SOKMUYORUM AMA AĞRI VE SIZILARIM OLDUĞU ZAMAN ÇOK TEDİRGİNDE OLMUYOR DEĞİLİM KASIK AĞRISI,KARIN AĞRISI,KABIZLIK HELE DÜNDEN BERİDE GÖĞÜS KAŞINTISI AMA ÇOK ŞÜKÜR KANAMA FİLAN BİSEY OLMADI.
KİLO ALMAM TAMAMEN DAHA ÖNCEDEN ALMIŞ OLDUĞUM TEDAVİ İLAÇ VE SİGARAYI DA BIRAKMA ETKİSİ DE OLABİLİR.
AMA MELEĞİM SUAN ÇOK KÜÇÜK AVUCUM KADAR ONU HİSSETMEK İÇİN CAN ATIYORUM AMA BEKLEMEK GEREKİYOR
BUGÜNKÜ KONUŞMALARIMIZ HEP KIYAFET OLDU EEE BENİMDE ZAMANI GELDİ VİTRİN DEĞİŞTİRME AMA HAMİLE KIYAFETİ DEĞİLDE 1 BEDEN DAHA BÜYÜK ALMAK OLACAK
canım tebriklerrr.allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.hoşgeldin aramıza.bende varım 24 martta bebişim gelcek inşallah yaş 24 sat 17 haziran 58 kiloyla başladım şuanda Allah a şükür herşey normal bebişim beni hiç zorlamıyor sadece koku hassasiyeti biraz fazla bebişinde kalp atışlarını duyduk hatta hareket ettiğini bile gördük heyecan verici bi durumalkisalkisalkis
kızlar benimde ilk bebeiş düşmüştü doktor 3buçuk ay tehlike var dedi galiba bu herkes için geçerli şimdi 13+4 günlük inşallah hafta sonu atlatıyorum riskli dönemi, kasıklarımda ağrı başladı pancuben arkadaşımız paylaşım atmış ordada diyor 13. hafta da normalmiş teşekkürler pancuben, sizlerdede ayağa hızla kalkınca kasıklarda ağrı oluyormu?
bende varım 24 martta bebişim gelcek inşallah yaş 24 sat 17 haziran 58 kiloyla başladım şuanda Allah a şükür herşey normal bebişim beni hiç zorlamıyor sadece koku hassasiyeti biraz fazla bebişinde kalp atışlarını duyduk hatta hareket ettiğini bile gördük heyecan verici bi durumalkisalkisalkis
elff ve adıgenur hoşgeldiniz..sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...
Mutlu03'çüm evet hızlı kalkınca kasıklarımda batma oluyor benimde rahim kasları gerildiğinden..Ama kalkarken dikkatli kalk canım..birde benim tansiyonum düşüyo hızlı kalkıncaaa
merhaba kızlar bende 11 mart 2010 da doğum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
bende varım 24 martta bebişim gelcek inşallah yaş 24 sat 17 haziran 58 kiloyla başladım şuanda Allah a şükür herşey normal bebişim beni hiç zorlamıyor sadece koku hassasiyeti biraz fazla bebişinde kalp atışlarını duyduk hatta hareket ettiğini bile gördük heyecan verici bi durumalkisalkisalkis
bende 9 mart 2010 da bebişimi bekliyorum şuan 12+2 günlük hamileyim. Şuana kadar benimde sadece koku hassasiyetim oldu. Kim derdi ben parfümlerden tiksineceğim diye valla bebiş istemiyor ki ben nefret ettim... Cİnsiyetini çok merak ediyorum. Öğrenen var mı?sengözlerimebaksanab
bende arada bi hareketler hissediyorum ama bebiş daha 7-cm filan hissedilirmi acaba
kızlar 3 buçuk aya kadar hareketlere dikkat edin tehlike o zaman bitiyormuş
pancuben bende idrarımı tutunca yaptıktan sonra ağrı oluyor tutma derim galiba sende sağlıkçısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?