- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.941
mERHABA kıslarr
canım hoşgeldin hayırlı olsun!opuyorumnanaktanbende varım 24 martta bebişim gelcek inşallah yaş 24 sat 17 haziran 58 kiloyla başladım şuanda Allah a şükür herşey normal bebişim beni hiç zorlamıyor sadece koku hassasiyeti biraz fazla bebişinde kalp atışlarını duyduk hatta hareket ettiğini bile gördük heyecan verici bi durumalkisalkisalkis
bende 9 mart 2010 da bebişimi bekliyorum şuan 12+2 günlük hamileyim. Şuana kadar benimde sadece koku hassasiyetim oldu. Kim derdi ben parfümlerden tiksineceğim diye valla bebiş istemiyor ki ben nefret ettim... Cİnsiyetini çok merak ediyorum. Öğrenen var mı?sengözlerimebaksanab
Benimde kasıklarım oturunca daha çok ağrıyor ani hareket değildi eğilip bisey aldığımda yada tuvalet sonrası çok ağrıyor kasıklarım
NEoldu Gülencim_?Kıslar bugün canım sıkkın
Kıslar bugün canım sıkkın
Kıslar bugün canım sıkkın
Canım benim bilgim yok ben 2 hafta sonra 2li teste gidicem çok merak ediyorum ne olacağını...merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.Allah izin verirse 4 Mart dedi doktor doğum tarihi için.Sanırım bu aralar hepimizin ikili test ve ense kalınlıkları yapılıyordur.Ben bugün aldım sonucumu.Biraz kafamı karıştırdı doktor.Aslında Allahıma çok şükür çok kötü bir tablo yok ense kalınlığı 1.5mm , ikili testdeki risk oranı ise1/347 çıktı.ama doktorum fazla detaycı, bu oran 1/500 dahi olsa risk vardır en kesin yöntem amniyosentez dedi.Kafam karışmadı değil.Sizler de test sonuçlarınızı paylaşır mısınız?
merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.Allah izin verirse 4 Mart dedi doktor doğum tarihi için.Sanırım bu aralar hepimizin ikili test ve ense kalınlıkları yapılıyordur.Ben bugün aldım sonucumu.Biraz kafamı karıştırdı doktor.Aslında Allahıma çok şükür çok kötü bir tablo yok ense kalınlığı 1.5mm , ikili testdeki risk oranı ise1/347 çıktı.ama doktorum fazla detaycı, bu oran 1/500 dahi olsa risk vardır en kesin yöntem amniyosentez dedi.Kafam karışmadı değil.Sizler de test sonuçlarınızı paylaşır mısınız?
Deniz ve Yıldız'ın attığı yazıya binayen dedim kızlar .........Çok güzeeel :) bizde böylemi olucazzzzzzzz
evet evet kaldırıldı salı günü , yunanistandan almanyadan gelenler oldu.. çok metanetimi korudum ben bile şaşıdım gözlerim bile dolmadım .. sürekli saklı saklı odalarda uzandım oturdum gelen giden oldu.. tuvalet düzdü ayakta tuvaletimi yapmak zorunda kaldım :)
ölen öldüğü ile kaldı buarada toprağı kurumadan mal davasına girdiler.. Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar sonrada gelinler damatlar versin.. araya el girince kardeş kardeşi bile sallamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?