- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.961
Bu sabahta yengem dediki gel aşaya bahceye kahavltı edelim neyse ben normalde otomatiği acıyorum o kapıyı acıyor bana ben çıkıyordum ama anahtarımı evde unuttum otomatiğe basmadım ona geliyorum şuan demedim merdivenlerde kaldım.. kapıda agırlaştırıcı var.. kapıyı kendim actım.. şimdi çok pişmanım.. ama herhangi bi agrım bi kanamam lekem olmadı.. ama morelim bozuldu
mal mülk olmasa dedim kirada olsaydı kimse böyle olmazdı , oğlu şimdi hem üst katımdaki kendi dairesini tutucakmış yazın kalıcakmış.. annesinin dairesindede kışın oturucaklarmış.. ki aynı sokakta iki evde.. yeterki ablası oturması o kadın sakat haliyle soba yakmaya mecbur kalsın.. benim eşim beni varya hiç sallamaz yani düşkündür bana ama benim asla agzıma bakmaz bu konularda ben karışamam karıştırmaz ama kuzenim salak
çok bagıran cagıran oldu, yngemin oğlu kuzenim gördüğü tedaviden dolayı şuan cocuk sahibi olamıyor.. tıp ilerlediğinde anca.. yengem yani o koskoca dev gibi kadın bebek posteri almış iki tane görünce öyle kötü oldum ki anlatamam size bunu da ha önce yazmışmıydım bilmiyorum.. saklamış birde eşyaları dagıtlır bizde yakınlarına falan o zaman buldular.. düşünsenize 50 küsür yaşındaki koca kadın nasılda üzülmüş nasılda hayaller kurmuş.. inşallah Allah yengemin hatrına onlara bi kapı acarda cocukları olur..
Selkie, oğlan ac gözlü değilde karısı tam bir ac gözlü , yengem zaten diyordu ben ölünce leş kargası gibi üşüşecekler diye.. bakalım ablasına eşitmi paylaşılacak mal varlığı..
bende aynen senin gibi düşünüyorum.. kayınpederimin babası inanılmaz zengin ama sorsan aclar onlar muhtac kayınvalidem çok gururlu bi kadın 2 daireleri var biri bize biri eşimin kardeşine.. ama dedesişnden bize bişi düşermi bilmiyorum acıkcası ilgilenmiyorum.Alaha şükür benim torunlarıma kadar daire var baba tarafımdan eşimde buna karışamaz bizde erkeğe daha fazla kıza daha az düşmez herşey yarı yapılır.. herkez kendi tarafına hükmedebilir .. ama bazıları sanki kendi bogazlarından kesilip edinilmiş o varlık gibi davranıyolar çok ucuzlar acıkcası neyse sallayalım onuuu.. :)
bebek arabası bakmışsın kaç para o
bu arada bi oğlun daha olacakmışş tebrikllerr adını ne koyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?