2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım napıcaksın?mecbur kaldımı insan her işi yapıyor...bende tek başıma alışverişe çıkıyorum ve aldıklarımı sonra eve çıkarıyorum....parça parça belki5 defa inip çıkıyorum eve ama mecburum,kimse yok bana yardımcı olacak!Allahın izniyle bişey olmaz bebişlerimize!

ınşallahh Allahım korusun bebeklerimizi ,
Benim annem kalıyor yanımda ama cenaze nedeniyle gelen giden var oraya gidiyor daha çok ben yalnız kalıyorum şuanda

herkes işine gldiği gibi yapıyor..belki oğlanda bunu istiyordur...kimsenin hakkını yememek lazım,sonra biryerden çıkar çünkü....aç gözlülükten başka bişey değil...boşver canım sen...üzme kendini....

Selkie, oğlan ac gözlü değilde karısı tam bir ac gözlü , yengem zaten diyordu ben ölünce leş kargası gibi üşüşecekler diye.. bakalım ablasına eşitmi paylaşılacak mal varlığı..

inşallah olur canım....kötü bir durum....

benim şuan hamile resimlerim bu pcde değill yaaa ben size ne koyacam şimdii

Selkie, oğlan ac gözlü değilde karısı tam bir ac gözlü , yengem zaten diyordu ben ölünce leş kargası gibi üşüşecekler diye.. bakalım ablasına eşitmi paylaşılacak mal varlığı..

bende zaten onu kasdettim...kuzenin eşininn ağzına baktığı sürece problem çıkar hep,,,
geçenlerde eşimle aramıza bir muhabbet geçti,benim bir görümcenm var,,bekar 35 yaşında ve evlenmeyi falan hiç düşünmüyor e bu durumda eşime düşüyor onu koruyup kollamak ve düşünmek abi olarak...memur kendi halinde çalışıyor ama kendine ev alabilecek gücü yok ilerisi için eşim kayınvalidemlerin eşime verdikleri daireleri kardeşine vermek istiyormuş....kafasında eşim kendince ilede kendi dairesinde oturur diğerlerininde kirasını alır geçinir diye düşünmüş,bende ok dedim istediğini yap,benim için problem değil...eşim bana buu sormadan yapsaydı bile bişey demezdim,,,sonuçta onun ailesinden gelen bişey,beni ilgilendirmez ki....o evlerde hiç bir emeğim yok,onlara ihtiyacımda yok,benim bir evim var zaten bana yetiyor...eşimde bana bu konuda asla karışamaz,benim ailemden geleçek olan bişey onu hiç ilgilendirmez ...ya ben böyle düşünüyorum...bu konuda herkesin fikri kendine tabi,,,ama mal için kötü olmaya değmez,sonuçta bizde bırakıp gideceğiz onu....

bende aynen senin gibi düşünüyorum.. kayınpederimin babası inanılmaz zengin ama sorsan aclar onlar muhtac kayınvalidem çok gururlu bi kadın 2 daireleri var biri bize biri eşimin kardeşine.. ama dedesişnden bize bişi düşermi bilmiyorum acıkcası ilgilenmiyorum.Alaha şükür benim torunlarıma kadar daire var baba tarafımdan eşimde buna karışamaz bizde erkeğe daha fazla kıza daha az düşmez herşey yarı yapılır.. herkez kendi tarafına hükmedebilir .. ama bazıları sanki kendi bogazlarından kesilip edinilmiş o varlık gibi davranıyolar çok ucuzlar acıkcası neyse sallayalım onuuu.. :)
bebek arabası bakmışsın kaç para o

bu arada bi oğlun daha olacakmışş tebrikllerr adını ne koyacaksınız

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gulencim, duru2008, emelyucel, ezgim29, prety, selkie, Siendrunce, skorpion74

canım boşver gitsin yaa.
bebek arabası 750 ana kucağıda 350,toplam 1100 de indirim yapıyorlarmış nakitte,ama ben oğlumda 3 bebek arabası kırdım,o parayı kalitesiz arabalara verdim zaten o zaman,birde aralarında hiç beni tatmin eden olmadı,bu sefer dayanıklı bişey istiyorum...aslında takip edeceğim belirli zamanlarda güzel indirime sokuyorlar bu arabaları o zamanı yakalamaya çalışacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…